katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Cu riscul de a lasa impresia ca inteleg putin mai greu, o sa recunosc ca postarea ta nu m-a convins. Nu reusesc sa pricep ce limita personala ti-a atins postarea initiala - despre un alt membru (care, nu ai cum sa negi asta, e unul din campionii agresivitatii si badaraniei pe forum), la fel cum nu pricep de ce ai ales sa reactionezi la aceasta postare (e drept, nu e nici pe departe o opera literara), dar nu ai facut-o in situatii mai grave. Nu as vrea sa iei replica mea drept un atac, dar chiar mi-ar placea sa inteleg ratiunea gestului tau. In cazul de fata , nu cred ca a fost vorba de vreo limita ... dar mi-a dat o stare de rau , de zadarnicie . mi-a intunecat ziua , mi-a sabotat psihicul ... Contrar aparentelor , nu sunt un insensibil ... evident , nu ma vedeam personal in situatia aia , dar ... e de o cruzime extrema sa gandesti asa ceva la adresa unui necunoscut , la urma urmei . Cred ca asta a fost ... si probabil sticla aia de vin , un Cabernet Sauvignon dobrogean de prin '99 ... Ai niste curiozitati ... ciudate . La urma urmei , ce castigi din a intelege motivatiile unui ...oarecare ? 8 9 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Octombrie 10, 2017 In cazul de fata , nu cred ca a fost vorba de vreo limita ... dar mi-a dat o stare de rau , de zadarnicie . mi-a intunecat ziua , mi-a sabotat psihicul ... Contrar aparentelor , nu sunt un insensibil ... evident , nu ma vedeam personal in situatia aia , dar ... e de o cruzime extrema sa gandesti asa ceva la adresa unui necunoscut , la urma urmei . Cred ca asta a fost ... si probabil sticla aia de vin , un Cabernet Sauvignon dobrogean de prin '99 ... Ai niste curiozitati ... ciudate . La urma urmei , ce castigi din a intelege motivatiile unui ...oarecare ? Gasesc ... interesanta explicatia ta. Iti da o stare de rau o tentativa de pamflet (sper sa nu se supere @vanatorul, povestea anterioara despre Craciun a fost mult mai buna), dar nu ti-au provocat aceeasi reactie injuraturile de mame, de morti, hartuirile si amenintarile. Nu stiu daca putem vorbi despre un castig cuantificabil, dar imi place sa inteleg lucruri. Sunt o fire curioasa. In plus, imi placuse mult interventia ta pe topicul Rozkendrei - despre pisici - si am fost putin surprins de reactiile tale de azi. Si, dupa cum am spus mai devreme, mai avusesem recent o conversatie similara cu altcineva pe forum. 1 4 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Gasesc ... interesanta explicatia ta. Iti da o stare de rau o tentativa de pamflet (sper sa nu se supere @vanatorul, povestea anterioara despre Craciun a fost mult mai buna), dar nu ti-au provocat aceeasi reactie injuraturile de mame, de morti, hartuirile si amenintarile. Nu stiu daca putem vorbi despre un castig cuantificabil, dar imi place sa inteleg lucruri. Sunt o fire curioasa. In plus, imi placuse mult interventia ta pe topicul Rozkendrei - despre pisici - si am fost putin surprins de reactiile tale de azi. Si, dupa cum am spus mai devreme, mai avusesem recent o conversatie similara cu altcineva pe forum. Pamflet ? Serios ?Povestea cu Craciunul a fost MULT mai buna !!! Indiferent de limbaj ... Nu limbajul ma deranjeaza , ci mesajul in sine ... oribil !!! Interventia mea pe topicul Rozei , in legatura cu pisicile , ar trebui sa-ti spuna niste chestii ... Man , sunt capabil sa-ti iau beregata daca te iei de familia mea , fara remuscari ... si plang ca un copil cand ascult " Suparare , suparare " cu Romica Puceanu ... Am nervii prastie ... am dreptul , dupa 30 de ani de meserie ... Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Pamflet ? Serios ?Povestea cu Craciunul a fost MULT mai buna !!! Indiferent de limbaj ... Nu limbajul ma deranjeaza , ci mesajul in sine ... oribil !!! Interventia mea pe topicul Rozei , in legatura cu pisicile , ar trebui sa-ti spuna niste chestii ... Man , sunt capabil sa-ti iau beregata daca te iei de familia mea , fara remuscari ... si plang ca un copil cand ascult " Suparare , suparare " cu Romica Puceanu ... Am nervii prastie ... am dreptul , dupa 30 de ani de meserie ... Man, care-i legatura dintre familie si ceea ce discutam noi? Deviezi de la subiect, si nu prea cred ca e intamplator.Recunosti chiar tu ca ai "nervii prastie", iar faptul ca plangi cand asculti o melodie denota o certa labilitate psihica. Ce zici, e posibil ca problema sa fie la tine si nu la un simplu pamflet? Daca nu cumva postarea respectiva ti-a rascolit niste amintiri pe care le credeai ingropate pentru totdeauna. Oricum, eu cred ca m-am lamurit in legatura cu resorturile interventiei tale pe acest subiect. 1 4 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Man, care-i legatura dintre familie si ceea ce discutam noi? Deviezi de la subiect, si nu prea cred ca e intamplator.Recunosti chiar tu ca ai "nervii prastie", iar faptul ca plangi cand asculti o melodie denota o certa labilitate psihica. Ce zici, e posibil ca problema sa fie la tine si nu la un simplu pamflet? Daca nu cumva postarea respectiva ti-a rascolit niste amintiri pe care le credeai ingropate pentru totdeauna. Oricum, eu cred ca m-am lamurit in legatura cu resorturile interventiei tale pe acest subiect. Te faci ca nu intelegi , ai ? Eu incercam sa subliniez o chestie ... atat . Curiozitatile tale sunt insa ... devin suspecte . Te-ai lamurit ? Cool ... sper ca de-acum subiectul e incheiat . Macar unul dintre noi va dormi linistit ...e si asta un castig , la urma urmei ... Te sfatuiesc sa nu ma etichetezi ... te apropii de limita , si incepi sa ma iriti . Eu doar ti-am raspuns la intrebari , politicos. E problema ta ce intelegi sau crezi ca intelegi . Lungim o discutie fara sens , fara rezultat . Ajunge . 8 9 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Te faci ca nu intelegi , ai ? Eu incercam sa subliniez o chestie ... atat . Curiozitatile tale sunt insa ... devin suspecte . Te-ai lamurit ? Cool ... sper ca de-acum subiectul e incheiat . Macar unul dintre noi va dormi linistit ...e si asta un castig , la urma urmei ... Te sfatuiesc sa nu ma etichetezi ... te apropii de limita , si incepi sa ma iriti . Eu doar ti-am raspuns la intrebari , politicos. E problema ta ce intelegi sau crezi ca intelegi . Lungim o discutie fara sens , fara rezultat . Ajunge . La randu-mi, te sfatuiesc sa nu-mi oferi sfaturi nesolicitate. Si sa-ti modifici tonul asta, care se vrea autoritar/amenintator. Iti inteleg, totusi, iritarea. Ti-am demonstrat, cu propriile-ti admisiuni, ca esti ipocrit. Si instabil emotional. Si nitel paranoic, cand vorbesti despre "suspect". Nu esti credibil, pe scurt. 2 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 10, 2017 La randu-mi, te sfatuiesc sa nu-mi oferi sfaturi nesolicitate. Si sa-ti modifici tonul asta, care se vrea autoritar/amenintator. Iti inteleg, totusi, iritarea. Ti-am demonstrat, cu propriile-ti admisiuni, ca esti ipocrit. Si instabil emotional. Si nitel paranoic, cand vorbesti despre "suspect". Nu esti credibil, pe scurt.Și iată, cum îți dai (a câta oară?), arama pe față!Interpelezi un user care are o opinie diferită de a ta și a celor câțiva useri cu care te-ai înfrățit, îl tragi ușor de urechi spre a-l duce pe "calea cea bună" - a se citi hatereala voastră mârșavă, omul îți răspunde decent, inteligent și tu, văzând nu-l poți converti, începi să-l jignești. Asta e activitatea ta pe forum, cu asta te ocupi. Și vii apoi, ca un crin alb să propovăduiești decența și să te revolți cu o incredibilă ipocrizie, atunci când ți se răspunde finalmente, cu aceeași monedă. Și mai vorbești de grobianism!Pentru cine mai avea îndoieli, schimbul de replici pe care l-ai avut cu Katran este mai mult decât edificator. 7 23 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Și iată, cum îți dai (a câta oară?), arama pe față!Interpelezi un user care are o opinie diferită de a ta și a celor câțiva useri cu care te-ai înfrățit, îl tragi ușor de urechi spre a-l duce pe "calea cea bună" - a se citi hatereala voastră mârșavă, omul îți răspunde decent, inteligent și tu, văzând nu-l poți converti, începi să-l jignești. Asta e activitatea ta pe forum, cu asta te ocupi. Și vii apoi, ca un crin alb să propovăduiești decența și să te revolți cu o incredibilă ipocrizie, atunci când ți se răspunde finalmente, cu aceeași monedă. Și mai vorbești de grobianism!Pentru cine mai avea îndoieli, schimbul de replici pe care l-ai avut cu Katran este mai mult decât edificator. :slap2 Omul nu l-a jignit cu nimic si pentru ca nu a rostit ce vroia sa auda sociopatul hartuitor , s-a ales cu etichete ca : labil psihic, paranoic, ipocrit .Mare iti este gradina si cu " deontologii " astia 9 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 10, 2017 :slap2 Omul nu l-a jignit cu nimic si pentru ca nu a rostit ce vroia sa auda sociopatul hartuitor , s-a ales cu etichete ca : labil psihic, paranoic, ipocrit .Mare iti este gradina si cu " deontologii " astia Cum spuneam: și-a dat arama pe față. Nu a fost provocat, ci el a provocat, nu a fost jignit, dar el a făcut-o și încă rapid, după 3-4 schimburi de replici. 5 23 Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Asa e! Totusi, iese des in oras caci se pare ca sufera de priapism... Priapismul este un efect secundar al medicatiei antipsihotice, da-te-n doba de ceacanau. 1 Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Umorul meu nu deranjeaza , chiar daca e nitel mai colorat ...ma reprezinta ca persoana , caracter , om . N-am vazut pe nimeni sa-mi dea minus pe vreo postare , nu ca m-ar interesa aspectul . Tu insa reusesti cu fiecare interventie sa deprimi , sa infectezi cu amareala , cu acreala ta ... Cu ce te-ajuta modul asta de a relationa ? Iti lipseste complet acel " joie de vivre " ( si ma doare-n floci daca am scris gresit , bine ? ) P.S. N-ai putut sa te abtii , pur si simplu ti-e imposibil ... Predictibil , fara originalitate ... pacat , ma asteptam la mai mult de la o persoana cu un IQ rezonabil ... Da ... ai castigat dreptul la un indesat : Hai sictir !!! Si intr-o nota mai ghidusa : mi-am dat seama cu stupoare ca singurul care a " vazut " ceva in userul @baba-yaga a fost ...Miskin !!! Spunea la un moment dat : atitudine timid afabila , dar incisiva . Asta sunt !!! Un baiat bun , dar dracos daca depasesti o limita !!! Ete... al dracu' pitiponc ... nu e chiar prost . Surpriza !!! Aveam eu o vaga banuiala, katrane, pentru ca eu sunt mereu above the mundane, metaforic vorbind, la FL350. Totusi, zici ca greva aia a voastra a fost indreptatita? Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Priapismul este un efect secundar al medicatiei antipsihotice, da-te-n doba de ceacanau.Nu fi trist. Iti da doctorul tau alta reteta. Compensata, sa-ti ajunga si pt caramele. 3 5 Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Nu fi trist. Iti da doctorul tau alta reteta. Compensata, sa-ti ajunga si pt caramele. Vezi, ca bat clopotele pentru tine, Mitica. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Vezi, ca bat clopotele pentru tine, Mitica. Normal, sunt o celebritate, fata de un gandac puturos ca tine. 3 5 Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Pamflet ? Serios ?Povestea cu Craciunul a fost MULT mai buna !!! Indiferent de limbaj ... Nu limbajul ma deranjeaza , ci mesajul in sine ... oribil !!! Interventia mea pe topicul Rozei , in legatura cu pisicile , ar trebui sa-ti spuna niste chestii ... Man , sunt capabil sa-ti iau beregata daca te iei de familia mea , fara remuscari ... si plang ca un copil cand ascult " Suparare , suparare " cu Romica Puceanu ... Am nervii prastie ... am dreptul , dupa 30 de ani de meserie ... Katrane, roaga-i pe boschetarii, de care incerci sa te atasezi, sa-ti dea un link catre cea mai reusita postare de pe forum, de la Geneza lui pana acum, anume necrologul lui Picon...Pentru aceasta postare am fost amenintat cu girofarele, daca cumva ajung prin Bucuresti. 2 Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Normal, sunt o celebritate, fata de un gandac puturos ca tine. Pentru tine, a fi prost e motiv de recunoastere internationala, normal. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Katrane, roaga-i pe boschetarii, de care incerci sa te atasezi, sa-ti dea un link catre cea mai reusita postare de pe forum, de la Geneza lui pana acum, anume necrologul lui Picon...Pentru aceasta postare am fost amenintat cu girofarele, daca cumva ajung prin Bucuresti.Hai ma, gaozare, cine crezi ca se manjeste sa sufle si mucii pe tine, dar sa puna girofarele! 3 5 Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 ''Nea Dumitru'' a devenit, prin giugiuleala penibila, ''nea raffa''....Baaaa, ai de mea....Bateti clopotele. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Pentru tine, a fi prost e motiv de recunoastere internationala, normal.Gaozel, cred ca imi pui in carca atributele tale: prost, international...etcFata de un gandac ( ca tine ) oricine e cedeta. PSMa scuzi, am uitat sa-ti spun: Hai siktir! 3 5 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Și iată, cum îți dai (a câta oară?), arama pe față!Interpelezi un user care are o opinie diferită de a ta și a celor câțiva useri cu care te-ai înfrățit, îl tragi ușor de urechi spre a-l duce pe "calea cea bună" - a se citi hatereala voastră mârșavă, omul îți răspunde decent, inteligent și tu, văzând nu-l poți converti, începi să-l jignești. Asta e activitatea ta pe forum, cu asta te ocupi. Și vii apoi, ca un crin alb să propovăduiești decența și să te revolți cu o incredibilă ipocrizie, atunci când ți se răspunde finalmente, cu aceeași monedă. Și mai vorbești de grobianism!Pentru cine mai avea îndoieli, schimbul de replici pe care l-ai avut cu Katran este mai mult decât edificator. Eu v-am zis ca miskin reflectă ca o oglinda prostiile voastre, dar nu ati luat in seamă ce v-am spus...Acum nici nu mai este necesar ca miskin să explice de ce si cum se manifestă oamenii neseriosi de pe nimfomane...că o faceti voi, cand vă băgați in seama cu el. De la inceput, de cand am vazut ca miskin se manifestă diferit...am fost curioasă sa vad pana la ce nivel poate ajunge. Fani! ☺ 12 13 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Eu v-am zis ca miskin reflectă ca o oglinda prostiile voastre, dar nu ati luat in seamă ce v-am spus...Acum nici nu mai este necesar ca miskin să explice de ce si cum se manifestă oamenii neseriosi de pe nimfomane...că o faceti voi, cand vă băgați in seama cu el. De la inceput, de cand am vazut ca miskin se manifestă diferit...am fost curioasă sa vad pana la ce nivel poate ajunge. Fani! ☺Fara kinuit viata e pustiu! 3 5 Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Katrane, "traiti-ar familia", pentru care ai nenoroci alta familie, Hai ca vine sarmalagiu' mintenas, da-l in doba de maricon de mierda. Lumineaza-ma, unde e MH370?Zau, de cand cu MH370, am dezvoltat o usoara fobie de a zbura, desi am zburat de peste 300 de ori si absolut toate au fost linistite. Doamne Ajuta Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Și iată, cum îți dai (a câta oară?), arama pe față!Interpelezi un user care are o opinie diferită de a ta și a celor câțiva useri cu care te-ai înfrățit, îl tragi ușor de urechi spre a-l duce pe "calea cea bună" - a se citi hatereala voastră mârșavă, omul îți răspunde decent, inteligent și tu, văzând nu-l poți converti, începi să-l jignești. Asta e activitatea ta pe forum, cu asta te ocupi. Și vii apoi, ca un crin alb să propovăduiești decența și să te revolți cu o incredibilă ipocrizie, atunci când ți se răspunde finalmente, cu aceeași monedă. Și mai vorbești de grobianism!Pentru cine mai avea îndoieli, schimbul de replici pe care l-ai avut cu Katran este mai mult decât edificator.Nu e hatereala, doar scarba. Daca ar fi hatereala, atunci cum se pot traduce injuraturile tale, de la 5 dimineata, saptamani la rand, adresate userului @marta, precum si poluarea, prin metoda pipilica, a topicului ei?Si, inainte de a juca, parsiv, cartea cu "vaccinurile", te sfatuiesc sa nu te erijezi in vreun protector al bebelusilor, pentru ca nu tine cu mine. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Nu e hatereala, doar scarba. Daca ar fi hatereala, atunci cum se pot traduce injuraturile tale, de la 5 dimineata, saptamani la rand, adresate userului @marta, precum si poluarea, prin metoda pipilica, a topicului ei?Si, inainte de a juca, parsiv, cartea cu "vaccinurile", te sfatuiesc sa nu te erijezi in vreun protector al bebelusilor, pentru ca nu tine cu mine.Poți să-ți ții sfaturile pentru tine, eventual să ți le bagi în cur. S-a înțeles? 5 23 Link spre comentariu
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Poți să-ți ții sfaturile pentru tine, eventual să ți le bagi în cur. S-a înțeles?Prost te-a mai facut. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum