switchdom Reputație: 16 Postat Ianuarie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2013 Stiu ca sunt aici pe site dar am cautat si nu am gasit. Rog colegii sa ne dea link-urile aici sau sa ne spuna care fac uro pasiv adica primesc. Vreau sa gasesc fete care sunt dispuse sa fac pe ele. Nu cele care fac pe clienti DA. Astept raspunsurile voastre.
vuceam Reputație: -125 Postat Ianuarie 3, 2013 Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Telefon: PM [Only] Oras:AboveTheSky Postat Ianuarie 3, 2013 Salut, si eu caut asa ceva! In special in gura, pe sani si pe corp am inteles ca face si domnioara de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/6513-selena-0769549396/ ps: am sunat-o, am discutat cu ea dar a spus ca doar pe corp, nu fata, nu gura...!
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 3, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 3, 2013 Consuela accepta sigur, am facut eu in gura ei si a fost placut. Din pacate, fata a decazut mult de atunci (peste 3 ani), are dintii galbeni si urati, arata foarte imbatranita... 1
shantaram_il Reputație: -16 Postat Ianuarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2013 Bravo Oltea, am citit ca faci multe chestii interesante, dar da-ne id-ul de mess
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2013 eu Fata tu deocamdata in afara de valuri si sa te ei de fetele noastre nimic nu faci! Asa ca nu mai amagi confratii degeaba!
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2013 Postat Ianuarie 9, 2013 invidiosule..n-ai tu bani de putza fetii....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2013 invidiosule..n-ai tu bani de putza fetii.... Pai deja depusesem actele sa fac un credit dar mi-au cerut la banca poza cu putza ei! Smotoci-ti-as lindicu`!
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2013 Postat Ianuarie 9, 2013 daca nu merge si nu iti da poza cu bidoashca, poti sa le arati poza cu lindicu' ala micu' ca nu ma supar
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2013 daca nu merge si nu iti da poza cu bidoashca, poti sa le arati poza cu lindicu' ala micu' ca nu ma supar Poza cu ala micu o folosesc cand imi cer aia garantii
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2013 Postat Ianuarie 9, 2013 da bravo...si eu cu ce ma aleg? macar sa imi smotocesti bine lindicu' inainte sa il depui garantie
Vizitator oltea Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2013 Postat Ianuarie 9, 2013 Bravo Oltea, am citit ca faci multe chestii interesante, dar da-ne id-ul de messTelefon, Mess, camera web, website am sa postez in curand. Deasemea si locatia (Hotel)
switchdom Reputație: 16 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 18, 2013 Discutii de genul se fac pe chat ! Reveniti la subiect ! Am vorbit cu Consuela si a zis ca face dar costa extra (nu a zis cat si nici nu am intrebat ca e cam piperata).
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum