katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Ti se pare...nobel face mai mult decat sa imbarlige, cum zici tu! ...... Da , draga ... ! Ai dreptate ... 10 8
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 13, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 13, 2017 ...... Da , draga ... ! Ai dreptate ... Pareai prea sigur...nu de alta, draagă!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 13, 2017 Pareai prea sigur...nu de alta, draagă! Pe'o carare lunga-scurta Un om se ducea venind. N'avea cap si n'avea gura Si mergea singur vorbind...PS asta esti tu! 2
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Pareai prea sigur...nu de alta, draagă! Draga ... mi-a zis mie o baba din piata ( vindea patrunjel , cu ochii in patru dupa ANAF ) , ca adevarata cunoastere incepe abia atunci cand realizezi ca nu stii absolut nimic ! De atunci , nu mai sunt sigur de nimic ... doar palavrajeala , cum zice o cunostiinta comuna ... 10 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 Draga ... mi-a zis mie o baba din piata ( vindea patrunjel , cu ochii in patru dupa ANAF ) , ca adevarata cunoastere incepe abia atunci cand realizezi ca nu stii absolut nimic ! De atunci , nu mai sunt sigur de nimic ... doar palavrajeala , cum zice o cunostiinta comuna ...da Cam asa e.
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 13, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 13, 2017 Draga ... mi-a zis mie o baba din piata ( vindea patrunjel , cu ochii in patru dupa ANAF ) , ca adevarata cunoastere incepe abia atunci cand realizezi ca nu stii absolut nimic ! De atunci , nu mai sunt sigur de nimic ... doar palavrajeala , cum zice o cunostiinta comuna ... ...Si chiar crezi, draagă, că palavrajeala ti-o pui pe ceva sigur? De unde atâta nesiguranță, că eu nu am vazut beneficii la cineva cu asa ceva? Am vazut împăcarea in ei, dar această calitate prinde forme diferite...in orice mediu si probabil ca te nasti cu ea.
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 ...Si chiar crezi, draagă, că palavrajeala ti-o pui pe ceva sigur? De unde atâta nesiguranță, că eu nu am vazut beneficii la cineva cu asa ceva? Am vazut împăcarea in ei, dar această calitate prinde forme diferite...in orice mediu si probabil ca te nasti cu ea. Au ! Doare ! Tu n-ai nici un pic de empatie ? Io azi-noapte am muncit ... nu mi-am revenit inca din pumni , asa ca o sa ma scuzi daca FUG ! d-aia e palavrejeala , ca nu e sigur ce se urmareste ... de fapt . Corect ? Ca nu sunt sigur ...
mars11 Reputație: 2707 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Au ! Doare ! Tu n-ai nici un pic de empatie ? Io azi-noapte am muncit ... nu mi-am revenit inca din pumni , asa ca o sa ma scuzi daca FUG ! d-aia e palavrejeala , ca nu e sigur ce se urmareste ... de fapt . Corect ? Ca nu sunt sigur ... Avioanele astea ... nu te lasa sa dormi 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 13, 2017 am vazut o stafie adineauri pe cine?! pe miskin :laugh2 1 7
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Avioanele astea ... nu te lasa sa dormi Ba ... si le-apuca fix cand iti pica ochii in gura de somn ... tot orientul mijlociu vrea sa ajunga in europa de vest , in acelasi timp , in acelasi loc , buluc !!! Si invers ... Fizica elementara spune ca nu e posibil , da' ei nu !!! Nu si nu !!! Si daca-i zici ca tre' sa vireze din cauza de " poluare de zgomot " se oftica ... N-au idee ce zgomot produc doua avioane cand se trantesc ( doamne fereste !!! )
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 am vazut o stafie adineauri pe cine?! pe miskin :laugh2 Nah ... " mititelul " face cruising above the mundane ... da' nu e constient ca de jos il pandeste VisNaucitor ... a furat arcul si sagetile lui Cupidon , si calculeaza traiectorii de interceptare ... 12 8
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Ba ... si le-apuca fix cand iti pica ochii in gura de somn ... tot orientul mijlociu vrea sa ajunga in europa de vest , in acelasi timp , in acelasi loc , buluc !!! Si invers ... Fizica elementara spune ca nu e posibil , da' ei nu !!! Nu si nu !!! Si daca-i zici ca tre' sa vireze din cauza de " poluare de zgomot " se oftica ... N-au idee ce zgomot produc doua avioane cand se trantesc ( doamne fereste !!! ) Si in loc de zbor placut , le urati Allah Akbar ? https://www.youtube.com/watch?v=5-2nByd2cr4 7 4
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Si in loc de zbor placut , le urati Allah Akbar ? https://www.youtube.com/watch?v=5-2nByd2cr4 Puschea pe limba ! In frecventa nu scuipi prapastii d-astea , ever ! Stii cum arata un card de rate cand se imprastie brusc ? Nu man ... nu facem d-astea . Frazeologia e standardizata , plus ca 90% din pilotii de pe UAE , QTR , sau ETD sunt britanici , sau sunt echipaje inchiriate de la linii europene . Harapii sunt muci cand e vorba de chestii tehnice ... au prea multi bani , si nu se complica . Intelegeti o chestie ... aviatia nu e o gluma . Toate regulile dupa care se face tarasenia asta sunt scrise cu sange . Pentru fiecare amendament la un paragraf din regulamentul de zbor , au murit oameni . Pilotii , controlorii ...sunt oameni si ei , da' oleaca diferiti . Practic , au doua personalitati distincte : una la mansa / ecran , alta in afara job-ului . Altfel , n-a putea face fata stresului . 11 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 Iaca na !!! Ce mai zic acum Islamistii oare ??? https://www.agerpres.ro/sci-tech/2017/10/12/numele-lui-allah-a-fost-gasit-brodat-pe-haine-de-inmormantare-vikinge-17-07-19
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 Hmmm imi aduc aminte de un caz real.Facut si un film dupa el.DOi tineri vor sa-i joace feste unui vecin ursuz si morocanos de-a lor ii monteaza camere in casa si chestii microfoane etc.Si incep sa i provoace niste poltegreisturi in casa.Se sparge geamul etc etc.Batranul incepe sa asocieze anumite chestii ce se intampla cu trecutul lui cand era casatorit.Incepe sa se vada pe el ca e din ce in ce mai stresat pare ca isi aminteste de niste chestii .La un moment dat se strica un microfon baietii care filmau si documentau cazul se furiseaza in casa sa il inlocuiasca.AJunge cumva in pivnita unul din ei lasa usa deschisa.Batranul gaseste usa deschisa stie ca nu el l-a lasat asa.COboara si aduce din pivnita sus un clopotel in casa.Baiatul nu reuseste sa iasa sau revine aici nu mai tin minte exact dar intra din nou in casa si rastoarna din greseala clopotelul.Batranul fuge jos,asta se ascunde sub masa.Batranul vede clopotelul mutat de la locul lui doara a coborat la sunetul acestuia.Scoate un pistol si se impusca in cap spunand numele nevestei sale si asigurand -o ca vine..... La proces se afla ca nevasta batranelului a suferit de cancer.Inainte sa moara cand deja era bolnava batranul ii cumparase un clopotel sa-l sune cand are nevoie de el sa o ajute caci nu se putea ridica din pat.I-a zis ,oricand ai nevoie de mine suna de clopotel si eu voi fi acolo.....Omule, mi-au dat lacrinile citind intamplarea asta....uite ce sa intampla cand te amesteci in treburile altuia ca sa te amuzi sau sa ...ii faci un bine))))) 1
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 Sa nu mai bei seara! Aoleu....nici macar apa? 1
mars11 Reputație: 2707 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Ba ... si le-apuca fix cand iti pica ochii in gura de somn ... tot orientul mijlociu vrea sa ajunga in europa de vest , in acelasi timp , in acelasi loc , buluc !!! Si invers ... Fizica elementara spune ca nu e posibil , da' ei nu !!! Nu si nu !!! Si daca-i zici ca tre' sa vireze din cauza de " poluare de zgomot " se oftica ... N-au idee ce zgomot produc doua avioane cand se trantesc ( doamne fereste !!! ) Vor sa faca teste de aerodinamica prin lansare de voie/nevoie de la 10.000m. Fara para .. sute. 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2017 Claariiiii... Ti se pare...nobel face mai mult decat sa imbarlige, cum zici tu!Așa, fată! Ce promptă ești!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2017 Pe'o carare lunga-scurtaUn om se ducea venind.N'avea cap si n'avea guraSi mergea singur vorbind...PS asta esti tu! Merg pe gard de drum mă ținDau cu câinii-n bolovaniNiciun linge nu mă câineNicio-mpunge nu mă vacă ...P.S. Asta e tot ea! 6 23
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Vor sa faca teste de aerodinamica prin lansare de voie/nevoie de la 10.000m. Fara para .. sute. Mai intai , dupa ce pierde profilul aerodinamic , se boteste ca un ziar vechi ... apoi se rupe in bucati. Daca scapi de chestia asta , si ramai in scaun cu centura , incepi sa SIMTI frigul ... 35 de mii de picioare sunt vreo minus 45-48 de grade celsius ...in combinatie cu viteza ( scade pana la vreo 400-450Km/h ) , ai la dispozitie vreo 2-4 secunde pana i-ti ingheata plamanii , esofagul , globii oculari , limba ... de respirat nu se pune problema , ca n-ai ce ... Situezi ? 12 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2017 Postat Octombrie 14, 2017 Hmmm imi aduc aminte de un caz real.Facut si un film dupa el.DOi tineri vor sa-i joace feste unui vecin ursuz si morocanos de-a lor ii monteaza camere in casa si chestii microfoane etc.Si incep sa i provoace niste poltegreisturi in casa.Se sparge geamul etc etc.Batranul incepe sa asocieze anumite chestii ce se intampla cu trecutul lui cand era casatorit.Incepe sa se vada pe el ca e din ce in ce mai stresat pare ca isi aminteste de niste chestii .La un moment dat se strica un microfon baietii care filmau si documentau cazul se furiseaza in casa sa il inlocuiasca.AJunge cumva in pivnita unul din ei lasa usa deschisa.Batranul gaseste usa deschisa stie ca nu el l-a lasat asa.COboara si aduce din pivnita sus un clopotel in casa.Baiatul nu reuseste sa iasa sau revine aici nu mai tin minte exact dar intra din nou in casa si rastoarna din greseala clopotelul.Batranul fuge jos,asta se ascunde sub masa.Batranul vede clopotelul mutat de la locul lui doara a coborat la sunetul acestuia.Scoate un pistol si se impusca in cap spunand numele nevestei sale si asigurand -o ca vine..... La proces se afla ca nevasta batranelului a suferit de cancer.Inainte sa moara cand deja era bolnava batranul ii cumparase un clopotel sa-l sune cand are nevoie de el sa o ajute caci nu se putea ridica din pat.I-a zis ,oricand ai nevoie de mine suna de clopotel si eu voi fi acolo.....cum se numeste filmul?
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2017 Seamana un pic cu asta: https://www.youtube.com/watch?v=DSmE-0A5B8A 16 8
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 14, 2017 cum se numeste filmul?Cred ca acesta e 1 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 14, 2017 Omule, mi-au dat lacrinile citind intamplarea asta....uite ce sa intampla cand te amesteci in treburile altuia ca sa te amuzi sau sa ...ii faci un bine)))))Cine a patit asa ceva intelege cat poate fi de dureros si sincer nici nu ma mir pt deznodamant.
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 14, 2017 Ce semnificatie are corbul?Azi a venit unul si s-a asezat in geam.Se uita f atent la lingurile din bucatarie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum