Sari la conținut

Fenomene paranormale, stafii,clarvazatori etc

nobel

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
Postat

Le vei pierde curand... :(

Foarte trist.Parea o pasare atat de blanda

Postat

Eram sigur ca nu va scrie nimeni o poveste.

Noi romanii suntem mult prea superstitiosi.

Mergem la biserica dar ne ferim de pisica neagra,ne intoarcem din drum daca ne taie calea.

Ne sfintim masinile si biletele loto si batem cruci cand trecem pe langa o biserica.Am calatorit odata cu un taximetrist care a batut 3 cruci si injura ca cineva ii taiase calea.

Duminica ne e zi de sarbatoare si am bagat religia si-n scoli dar mergem la preot sa ne descante si sa-i citeasca din cartea neagra la dusmani ca sa le mearga prost???????????????

Ne place sa fim considerati "moderni" ,evoluati si europeni dar avem in portofele icoane ,purtam lanturi cu cruci si in masina nu putem da jos cruciulitele si icoanele ca "sa nu se intampla ceva"

o Sarbatrile sunt sfinte dar dupa slujba de inviere mergem la CLUB sau ne imbatam manga in noaptea de craciun,doara ''odata-i craciunul"'

Si nu sunem povesti despre stafii si lucruri necurate ca ne cacam pe noi pentru ca vine dracu si degeaba mai pupam oasele lu sfantu ham -ham ca o sa ne mearga prost.

Si cu asta  ce-am avut de demonstrat cu acest topic am demonstrat. =))

PS.Incredibil dar adevarat.In acest an vizitand niste colegi intr-unul din spitalele din tara am intrat asa de chichi bambus si de 11 metri in camera medicilor.Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut DITAI CRUCIOAIA pe perete si o icoana cat o pagina de A4 cu ceva sfinti  si scria sub ea ca astia-s sfintii ocrotitori ai spitalului.Am crezut ca nu vad bine.Asta in 2017

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

S-ar parea ca mai exista activitatea cerebrala, o vreme....

Eu am auzit că în cercetările lor au reusit să o scoată si p-aia din calcul! Sunt doar zvonuri oare?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eram sigur ca nu va scrie nimeni o poveste.

Noi romanii suntem mult prea superstitiosi.

Mergem la biserica dar ne ferim de pisica neagra,ne intoarcem din drum daca ne taie calea.

Ne sfintim masinile si biletele loto si batem cruci cand trecem pe langa o biserica.Am calatorit odata cu un taximetrist care a batut 3 cruci si injura ca cineva ii taiase calea.

Duminica ne e zi de sarbatoare si am bagat religia si-n scoli dar mergem la preot sa ne descante si sa-i citeasca din cartea neagra la dusmani ca sa le mearga prost???????????????

Ne place sa fim considerati "moderni" ,evoluati si europeni dar avem in portofele icoane ,purtam lanturi cu cruci si in masina nu putem da jos cruciulitele si icoanele ca "sa nu se intampla ceva"

o Sarbatrile sunt sfinte dar dupa slujba de inviere mergem la CLUB sau ne imbatam manga in noaptea de craciun,doara ''o data-i craciunul"'

Si nu sunem povesti despre stafii si lucruri necurate ca ne cacam pe noi pentru ca vine dracu si degeaba mai pupam oasele lu sfantu ham -ham ca o sa ne mearga prost.

Si cu asta  ce-am avut de demonstrat cu acest topic am demonstrat. =))

PS.Incredibil dar adevarat.In acest an vizitand niste colegi intr-unul din spitalele din tara am intrat asa de chichi bambus si de 11 metri in camera medicilor.Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut DITAI CRUCIOAIA pe perete si o icoana cat o pagina de A4 cu ceva sfinti  si scria sub ea ca astia-s sfintii ocrotitori ai spitalului.Am crezut ca nu vad bine.Asta in 2017

Eu am întâlnit o franțuzoaică in Cannes care a zis că nu o sa mai mediteze niciodată in viața ei, pentru ca in momentul deconectarii a auzit zgomote înfiorătoare si ca pe ea o sperie posibilitatea de a vedea monstrii. Din cercetări a rezultat ca acele zgomote sunt de fapt...sunete din interiorul corpului, exacerbate de meditația respectiva. Iar eu cred ca prietenasul de creier iti trimite si monstrii daca te sperii si nu iti poți pastra atentia fermă în momentul meditației.
  • Like 11
  • Minus 16
Postat

Eu am întâlnit o franțuzoaică in Cannes care a zis că nu o sa mai mediteze niciodată in viața ei, pentru ca in momentul deconectarii a auzit zgomote înfiorătoare si ca pe ea o sperie posibilitatea de a vedea monstrii. Din cercetări a rezultat ca acele zgomote sunt de fapt...sunete din interiorul corpului, exacerbate de meditația respectiva. Iar eu cred ca prietenasul de creier iti trimite si monstrii daca te sperii si nu iti poți pastra atentia fermă în momentul meditației.

De ce sa nu-mi pot pastra?

.Mie mi trimite muzica

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

De ce sa nu-mi pot pastra?

.Mie mi trimite muzica

E vorba de imaginatie care se suprapune peste orice miscare a ta sau a atenției tale efectiv...iar noi suntem obisnuiti să avem raspunsurile si asocierile pe tava mereu de la rațiunea noastră. Intri in necunoscut totusi acolo si eu consider ca sunt mai multe etape de trecut până poți ca observator, face sau crea ceva.
Postat

E vorba de imaginatie care se suprapune peste orice miscare a ta sau a atenției tale efectiv...iar noi suntem obisnuiti să avem raspunsurile si asocierile pe tava mereu de la rațiunea noastră. Intri in necunoscut totusi acolo si eu consider ca sunt mai multe etape de trecut până poți ca observator, face sau crea ceva.

Foarte frumos spus.desi mie sincer mi-ar fi frica sa creez ceva cu cunostintele mele limitate

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Foarte frumos spus.desi mie sincer mi-ar fi frica sa creez ceva cu cunostintele mele limitate

Ehe...! Dacă treci de etape, o să observi ca ce e al tău...nu este chiar asa de limitat precum credeai, ci din contră! Ce e al tău e pus deoparte, cum e si vorba... Fără teama!

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Ehe...! Dacă treci de etape, o să observi ca ce e al tău...nu este chiar asa de limitat precum credeai, ci din contră! Ce e al tău e pus deoparte, cum e si vorba... Fără teama!

Fă, întreb și eu... ești cretina?

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De la ce crezi tu că as putea sa fiu cretina? 😅
Postat

No asta de unde a venit?

• Oras:Bucuresti
Postat

N-a fost Pamfilica ... o stafie , d-aia paranormala !!! 

• Like 11
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

De la ce crezi tu că as putea sa fiu cretina?

De la cretă? :))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Eu am auzit că în cercetările lor au reusit să o scoată si p-aia din calcul! Sunt doar zvonuri oare?

La ce te referi? La activitatea cerebrala?

Parca Institutul Monroe a facut ceva studii iar unii au masurat greutatea corporala inainte si imediat dupa momentul mortii. Ar fi gasit o diferenta de masa pierduta si care se justifica doar prin lipsa vietii (au tinut cont de pierderile de "fluide" etc).

• Like 5
Postat

Cred ca trebuie facuta diferenta intre imaginatie si fantezie. Imaginatia este un proces mental creativ si voluntar pe cand fantezia este eratica.

Cand eram micutz eram preocupat de atentie si de ce inseamna meditatie. Aceasta se intampla inainte de 2000, o perioada in care eram interesat de artele martiale.

Imi spuneau aia la Aikido ca trebuie sa ma concentrez in Hara si sa meditez dar ce pana mea era meditatia?

Pentru ca nimeni nu explica, doar iti ziceau ca sa te simti greu etc.

Ce am inteles eu de-a lungul timpului este ca meditatia este o stare speciala a creierului, in care frecventele cerebrale scad din spectrul beta (zeci de hertzi - pulsuri pe secunda) catre spectrul alfa sau mai jos spre theta (pentru unii putini chiar spre spectrul delta).

Undele alfa au o amplitudine mare in zona parietala/occipitala (adica partea din spate a creierului) si apar atunci cand inchidem ochii si suntem in starea aia de usoara somnolenta dinainte de adormire.

In starea de meditatie apare o focalizare naturala a atentiei si a fost comparata cu a observa fundul unui lac pentru ca valurile pe suprafata acum s-au potolit.

S-ar parea ca toate fenomenele neobisnuite ar avea legatura cu starea meditativa care la randul ei este legata de faptul ca avem spectrul EEG in zona alfa sau mai jos.

Ceva calugari Zen au fost pe post de cobai si s-au facut masuratori din care au fost obtinute aceste informatii. Nu situ sa va dau surse dar este publica treaba si daca o sa cautati pe Internet o sa gasiti mai mult.

Ca si rezumat, o stare de meditatie sau o stare de concentrare a atentiei (intr-un mod relaxat) ne face ca cel putin sa ne folosim creierul mai eficient si per ansamblu sa avem rezultate mai bune in tot ce facem.

Eu cam cu aceasta am ramas din acea perioada a vietii.

Si se explica de ce pentru unii, chestiile astea cu premonitii etc sunt doar un mambo-jambo iar pentru altii reprezinta ceva real. Are legatura cu "galagia" care este in creierul unora si respectiv, pacea din capshorul altora :) 

• Like 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La ce te referi? La activitatea cerebrala?

Parca Institutul Monroe a facut ceva studii iar unii au masurat greutatea corporala inainte si imediat dupa momentul mortii. Ar fi gasit o diferenta de masa pierduta si care se justifica doar prin lipsa vietii (au tinut cont de pierderile de "fluide" etc).

Spun că au facut experimentul și când nu mai exista nici o activitate cerebrală și prin aceasta au verificat că ieșirea din corp, nu este un produs al imaginației sau o halucinație. La mine, cea mai exactă ieșire din corp, din care am putut să înțeleg multe...am făcut-o conștient, când am născut. Durerea nu mai era localizată, era extremă, a fost un tot unitar și nu am mai putut s-o indentific cu corpul meu. Iar întrebarea care mi-am adresat-o atunci..."unde este, dacă în corp nu-i?"...m-a facut să anulez complet durerea. Apoi, ce-a urmat...pot sa-i zic că a fost o adevărată naștere!

• Like 13
  • Minus 17
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Întrebare retorică. 

Postat

Clar(i) as zice ceva da am de luat o lada de bere

Vezi că a apărut iar, o stafie! De kinuitu', zic.

Postat

Da, bre...Asta-i nebun, nu alta.

Ieri nu-i mai scotea pipilica straponul din cur, azi sunt tovarasi.

Idem, maimuta aia curentata isi batea joc de el, cu replicile mele :laugh2 , iar acum ii cere ajutorul.

Si tu, miki, tovaras ai fost cu picon, cand eu haleam parizer prin Gare du Nord in Paris...Ai de :exclamation: mea, bine ca nu am mama si nici tata in haznaua asta.

• Like 2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Multi se conving cu timpul de duplicitatea unor oameni care isi traiesc viata de cativa ani pe aici 

Eu unul doar am observat-o in timpul care s-a scurs din momentul inregistrarii mele aici in 2016  , uneori si simtit-o pe propria piele ,  ce-i drept  

• Like 22
  • Minus 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...