Sari la conținut

Fenomene paranormale, stafii,clarvazatori etc

nobel

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ti se pare...nobel face mai mult decat sa imbarlige, cum zici tu!

...... Da , draga ... ! Ai dreptate ... 

• Like 10
  • Minus 8
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

...... Da , draga ... ! Ai dreptate ...

Pareai prea sigur...nu de alta, draagă!
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Pe'o carare lunga-scurta

Un om se ducea venind.

N'avea cap si n'avea gura

Si mergea singur vorbind...

PS asta esti tu!

• Like 2
Postat

Draga ... mi-a zis mie o baba din piata ( vindea patrunjel , cu ochii in patru dupa ANAF ) , ca adevarata 

cunoastere incepe abia atunci cand realizezi ca nu stii absolut nimic ! De atunci , nu mai sunt sigur de nimic ... doar palavrajeala , cum zice o cunostiinta comuna ... 

• Like 10
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Draga ... mi-a zis mie o baba din piata ( vindea patrunjel , cu ochii in patru dupa ANAF ) , ca adevarata

cunoastere incepe abia atunci cand realizezi ca nu stii absolut nimic ! De atunci , nu mai sunt sigur de nimic ... doar palavrajeala , cum zice o cunostiinta comuna ...

da

Cam asa e.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

...Si chiar crezi, draagă, că palavrajeala ti-o pui pe ceva sigur? De unde atâta nesiguranță, că eu nu am vazut beneficii la cineva cu asa ceva? Am vazut împăcarea in ei, dar această calitate prinde forme diferite...in orice mediu si probabil ca te nasti cu ea.
Postat

...Si chiar crezi, draagă, că palavrajeala ti-o pui pe ceva sigur? De unde atâta nesiguranță, că eu nu am vazut beneficii la cineva cu asa ceva? Am vazut împăcarea in ei, dar această calitate prinde forme diferite...in orice mediu si probabil ca te nasti cu ea.

Au ! Doare ! Tu n-ai nici un pic de empatie ? Io azi-noapte am muncit ... nu mi-am revenit inca din pumni , asa ca o sa ma scuzi daca FUG ! 

d-aia e palavrejeala , ca nu e sigur ce se urmareste ... de fapt . Corect ? Ca nu sunt sigur ... 

Postat

Au ! Doare ! Tu n-ai nici un pic de empatie ? Io azi-noapte am muncit ... nu mi-am revenit inca din pumni , asa ca o sa ma scuzi daca FUG ! 

d-aia e palavrejeala , ca nu e sigur ce se urmareste ... de fapt . Corect ? Ca nu sunt sigur ... 

Avioanele astea ... nu te lasa sa dormi :)

• Like 2
Postat

Avioanele astea ... nu te lasa sa dormi :)

Ba ... si le-apuca fix cand iti pica ochii in gura de somn ... tot orientul mijlociu vrea sa ajunga in europa de vest , 

in acelasi timp , in acelasi loc , buluc !!! Si invers ... Fizica elementara spune ca nu e posibil , da' ei nu !!! Nu si nu !!! Si daca-i zici 

ca tre' sa vireze din cauza de " poluare de zgomot " se oftica ... N-au idee ce zgomot produc doua avioane cand se trantesc ( doamne fereste !!! ) 

Postat

am vazut o stafie adineauri :laugh2

pe cine?! pe miskin :laugh2 :laugh2

Nah ... " mititelul " face cruising above the mundane ... da' nu e constient ca de jos il pandeste VisNaucitor ... a furat arcul si sagetile lui Cupidon , 

si calculeaza traiectorii de interceptare ... 

• Like 12
  • Minus 8
Postat

Ba ... si le-apuca fix cand iti pica ochii in gura de somn ... tot orientul mijlociu vrea sa ajunga in europa de vest , 

in acelasi timp , in acelasi loc , buluc !!! Si invers ... Fizica elementara spune ca nu e posibil , da' ei nu !!! Nu si nu !!! Si daca-i zici 

ca tre' sa vireze din cauza de " poluare de zgomot " se oftica ... N-au idee ce zgomot produc doua avioane cand se trantesc ( doamne fereste !!! ) 

Si in loc de zbor placut , le urati Allah Akbar ? :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=5-2nByd2cr4

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Si in loc de zbor placut , le urati Allah Akbar ? :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=5-2nByd2cr4

Puschea pe limba ! In frecventa nu scuipi prapastii d-astea , ever ! Stii cum arata un card de rate cand se imprastie brusc ? 

Nu man ... nu facem d-astea . Frazeologia e standardizata , plus ca 90% din pilotii de pe UAE , QTR , sau ETD sunt britanici , sau 

sunt echipaje inchiriate de la linii europene . Harapii sunt muci cand e vorba de chestii tehnice ... au prea multi bani , si nu se complica . 

Intelegeti o chestie ... aviatia nu e o gluma . Toate regulile dupa care se face tarasenia asta sunt scrise cu sange . Pentru fiecare amendament 

la un paragraf din regulamentul de zbor , au murit oameni . Pilotii , controlorii ...sunt oameni si ei , da' oleaca diferiti . Practic , au doua personalitati 

distincte : una la mansa / ecran , alta in afara job-ului . Altfel , n-a putea face fata stresului . 

• Like 11
  • Minus 7
Postat

Hmmm imi aduc aminte de un caz real.Facut si un film dupa el.

DOi tineri vor sa-i joace feste unui vecin ursuz si morocanos de-a lor ii monteaza camere in casa si chestii microfoane etc.

Si incep sa i provoace niste poltegreisturi in casa.Se sparge geamul etc etc.

Batranul incepe sa asocieze anumite chestii ce se intampla cu trecutul lui cand era casatorit.

Incepe sa se vada pe el ca e din ce in ce mai stresat pare ca isi aminteste de niste chestii .

La un moment dat se strica un microfon baietii care filmau si documentau cazul se furiseaza in casa sa il inlocuiasca.

AJunge cumva in pivnita unul din ei lasa usa deschisa.

Batranul gaseste usa deschisa stie ca nu el l-a lasat asa.COboara si aduce din pivnita sus un clopotel in casa.

Baiatul nu reuseste sa iasa sau revine aici nu mai tin minte exact dar intra din nou in casa si rastoarna din greseala clopotelul.

Batranul fuge jos,asta se ascunde sub masa.

Batranul vede clopotelul mutat de la locul lui doara a coborat la sunetul acestuia.

Scoate un pistol si se impusca in cap spunand numele nevestei sale si asigurand -o ca vine.....

La proces se afla ca nevasta batranelului a suferit de cancer.

Inainte sa moara cand deja era bolnava batranul ii cumparase un clopotel sa-l sune cand are nevoie de el sa o ajute caci nu se putea ridica din pat.

I-a zis ,oricand ai nevoie de mine suna de clopotel si eu voi fi acolo.....

Omule, mi-au dat lacrinile citind intamplarea asta....uite ce sa intampla cand te amesteci in treburile altuia ca sa te amuzi sau sa ...ii faci un bine)))))

• Like 1
Postat

:) 

Vor sa faca teste de aerodinamica prin lansare de voie/nevoie de la 10.000m. Fara para .. sute. :)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Claariiiii...

Ti se pare...nobel face mai mult decat sa imbarlige, cum zici tu!

Așa, fată! Ce promptă ești! :laugh2

Postat

Pe'o carare lunga-scurta

Un om se ducea venind.

N'avea cap si n'avea gura

Si mergea singur vorbind...

PS asta esti tu!

Merg pe gard de drum mă țin

Dau cu câinii-n bolovani

Niciun linge nu mă câine

Nicio-mpunge nu mă vacă ...

P.S. Asta e tot ea!

• Like 6
  • Minus 23
Postat

:)

Vor sa faca teste de aerodinamica prin lansare de voie/nevoie de la 10.000m. Fara para .. sute. :)

Mai intai , dupa ce pierde profilul aerodinamic , se boteste ca un ziar vechi ... apoi se rupe in bucati. Daca scapi de chestia asta , si ramai in scaun cu centura , 

incepi sa SIMTI frigul ... 35 de mii de picioare sunt vreo minus 45-48 de grade celsius ...in combinatie cu viteza ( scade pana la vreo 400-450Km/h ) , ai la dispozitie 

vreo 2-4 secunde pana i-ti ingheata plamanii , esofagul , globii oculari , limba ... de respirat nu se pune problema , ca n-ai ce ... Situezi ? 

• Like 12
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hmmm imi aduc aminte de un caz real.Facut si un film dupa el.

DOi tineri vor sa-i joace feste unui vecin ursuz si morocanos de-a lor ii monteaza camere in casa si chestii microfoane etc.

Si incep sa i provoace niste poltegreisturi in casa.Se sparge geamul etc etc.

Batranul incepe sa asocieze anumite chestii ce se intampla cu trecutul lui cand era casatorit.

Incepe sa se vada pe el ca e din ce in ce mai stresat pare ca isi aminteste de niste chestii .

La un moment dat se strica un microfon baietii care filmau si documentau cazul se furiseaza in casa sa il inlocuiasca.

AJunge cumva in pivnita unul din ei lasa usa deschisa.

Batranul gaseste usa deschisa stie ca nu el l-a lasat asa.COboara si aduce din pivnita sus un clopotel in casa.

Baiatul nu reuseste sa iasa sau revine aici nu mai tin minte exact dar intra din nou in casa si rastoarna din greseala clopotelul.

Batranul fuge jos,asta se ascunde sub masa.

Batranul vede clopotelul mutat de la locul lui doara a coborat la sunetul acestuia.

Scoate un pistol si se impusca in cap spunand numele nevestei sale si asigurand -o ca vine.....

La proces se afla ca nevasta batranelului a suferit de cancer.

Inainte sa moara cand deja era bolnava batranul ii cumparase un clopotel sa-l sune cand are nevoie de el sa o ajute caci nu se putea ridica din pat.

I-a zis ,oricand ai nevoie de mine suna de clopotel si eu voi fi acolo.....

cum se numeste filmul?

• Oras:Valhalla
Postat

Omule, mi-au dat lacrinile citind intamplarea asta....uite ce sa intampla cand te amesteci in treburile altuia ca sa te amuzi sau sa ...ii faci un bine)))))

Cine a patit asa ceva intelege cat poate fi de dureros si sincer nici nu ma mir pt deznodamant.

Postat

Ce semnificatie are corbul?Azi a venit unul si s-a asezat in geam.Se uita f atent la lingurile din bucatarie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...