Sari la conținut

Pisicuța de la Constanța este data dispărută pe Facebook

Postări Recomandate

Postat

Ai permisiunea ei expresa de a-i posta pozele cu fata pe forum?

Si stii ce permisiune mai am?Sa ti indes pula in gat pana o sa vomiti retardatule
  • Like 22
  • Minus 16
Postat

Ai permisiunea ei expresa de a-i posta pozele cu fata pe forum?

Si mai am o permisiune .Sa te minusez pana o sa te banez retardatule
  • Like 21
  • Minus 16
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Din cate am vorbit cu prietena ei, duminică dimineață după ce și-au încheiat activitatea, Andra sa dus sa doarmă iar prietena ei a plecat acasă,.

Andra locuia în locație iar lucrurile ei au rămas intacte, cu excepția telefoanelor pe care lucra și actele ei. Luni după amiaza ar fi sunat-o pe prietena ei video dar nu a putut vorbi cu ea pentru ca plangea, a reușit sa facă un screen shot înainte ca apelul sa se întrerupă, De atunci nu se mai știe nimic de ea.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Am permisiubea de la ma ta s o fut in cur

Si stii ce permisiune mai am?Sa ti indes pula in gat pana o sa vomiti retardatule

Si mai am o permisiune .Sa te minusez pana o sa te banez retardatule

Nu mai manca sandwichuri expirate de la benzinarie!

• Minus 2
Postat

Nu mai manca sandwichuri expirate de la benzinarie!

Miskinel ai uitat deja ca asta ai scris de pe alt cont futu te n cur
  • Like 21
  • Minus 11
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
Postat

Pfff, ce frumușică este. Însă , nu cred că este ok că i_ai postat pozele. Sa nu ii faci mai rău decât ii este. Poate afla familia...etc.

Anunță poliția . Succes

• Like 6
Postat

Din păcate Andra nu are o familie, asta înseamnă că ca nu are nici cui sa ai pese de ea., iar legat de poze nu este problema, în condiția în carea ea avea pozele cu fata în anunțuri.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:....
Postat

Ar trebui contactati prietenii apropiati sau poate fostul/actualul iubit. Daca ai temeri ca a patit ceva contacteaza politia,mai ales ca nu are familie.

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Partea și mai trista este ca prietenele ei nu vor sa se implice, nu știu cat de ok este sa pun poza asta aici,dar am sa o fac, este vorba de umanitate, nu pot sta indiferenta, dar fiind în domeniu, nu îmi pot asuma sa dau declarati pe la politie.

post-125042-0-23014100-1507879459_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Din pacate e foarte probabil sa fie rapita de pesti si dusa la produs in strainatate..... asta e scenariul pozitiv.....

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din păcate Andra nu are o familie, asta înseamnă că ca nu are nici cui sa ai pese de ea., iar legat de poze nu este problema, în condiția în carea ea avea pozele cu fata în anunțuri.

Ar trebui sa mergi la politie. Gandeste-te ca puteai fi tu in locul ei. Nu ai nimic de pierdut.

• Like 21
  • Minus 9
Postat

Mergi la politie, mai fata. Ce naiba riscuri sa iti asumi? Le spui ca este prietena ta si ca esti ingrijorata.

Nu pierde timpul cu facebook si forum. La chestii de genul asta nu trebuie sa stai pe ganduri prea mult. Poate fata chiar este intr-o situatie naspa, iar politia e singura care are resursele necesare sa faca ceva.

Bafta si sper sa o gasiti bine.

• Like 8
Postat

Partea și mai trista este ca prietenele ei nu vor sa se implice, nu știu cat de ok este sa pun poza asta aici,dar am sa o fac, este vorba de umanitate, nu pot sta indiferenta, dar fiind în domeniu, nu îmi pot asuma sa dau declarati pe la politie.

Nu ai ce sa risti! Exceptand cazul in care stii mai multe decat ne zici noua aici.Sa declari o persoana disparuta nu cred ca te poate afecta .

Sincer cand sunt cazuri in care viata cuiva poate sa fie in pericol , nu ar trebui sa ne gandim de 2 ori.

Acum fiecare isi face alegerile si traieste cu ele.

Pentru ce ai mai deschis topicul?

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Un scenariu plauzibil: iubitul ei era de fapt peste si a recurs la metoda lover-boy ca sa o atraga, sa o ia cu el si sa o duca la produs in afara...Macar sa ii stie politia situatia si numele. Se poate da un mail anonim catre politie, de pe o adresa fictiva. Sper sa scape biata fata, mi e mila de ea. Poate ca un client cu inima buna vazand ca e constransa va anunta el politia in tara unde e dusa ea.

• Like 2
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Sa speram ca e bine...

Totusi, ar trebui facuta o sesizare la politie...

Numai ca si aici apare o problema: dat fiind ca fata nu are faimilie, asa cum se afirma mai sus, dosarul de disparitie se va prafui printr-un fiset, fiindca nu exista cineva care sa mai aduca aminte de caz.

Totusi, trebuie mers la politie!

• Like 2
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

Din categoria "Eu sunt independenta":

A fost "amanetata" la un alt "patron" si acum se lucreaza sa o de-a pe "brazda". O sa revina la un momentdat cu o "poveste" de acoperire.

PS: naspa cu jocurile de noroc!....baietii stiu dc.

• Like 3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

"independenta " da dependenta...

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...