Sari la conținut

Pisicuța de la Constanța este data dispărută pe Facebook

Postări Recomandate

• Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

s-o gasit pisicuta pana la urma ??

Motane ce o sa faci? Pula pisicuta! 🤣🤣

Postat

Are și el o fantezie săracul, parcă noi fetele cu experiență nu am putea să-i știm p-ăștia care îs, cu tot cu clonele lor! Ceva îi trădează întotdeauna, că e vorba de orgoliu...cel care stă în spatele acțiunilor și trage sforile satisfacției. Chiar acum am pe cineva care a pățit-o cu mine, pe topicul de Vâlcea... Dar ei nu realizează nici să-i pici cu ceară!

"noi fetele cu experienta" 🤣🤣🤣

Esti asa de prostuta incat nu iti dai seama de asta....pareai mai inteligenta😂😂 la un moment dat.

PS: aici, in spatele unui user, poti fi oricine....poti experimenta orice doresti...orice "forma" de personalitate....cu siguranta nu iti dai seama cand vei fi vizitata de un tip pe care aici il urasti de moarte.

• Like 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"noi fetele cu experienta" 🤣🤣🤣

Esti asa de prostuta incat nu iti dai seama de asta....pareai mai inteligenta😂😂 la un moment dat.

PS: aici, in spatele unui user, poti fi oricine....poti experimenta orice doresti...orice "forma" de personalitate....cu siguranta nu iti dai seama cand vei fi vizitata de un tip pe care aici il urasti de moarte.

Cum sa nu? Dar mi-e rusine să v-o spun! Ce pixu' meu pretenții sa am de la voi... Aiurea!
  • Like 13
  • Minus 18
Postat

Cum sa nu? Dar mi-e rusine să v-o spun! Ce pixu' meu pretenții sa am de la voi... Aiurea!

Tu asa te-ai nascut? sau e de la atata pula🤣🤣

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

. Acum vreo 12 ani am facut voluntariat pentru unul si am cunoscut cateva fete cu povesti socante, poate de aici si atitudinea mea fata de offtopicul de aici si fata de lipsa de reactie a celei ce a deschis topicul.

In rest iti dau dreptate cu absolut tot ceea ce ai scris.

De ce crezi ca Irina nu suna la Militie sa anunte disparitia acesteia?  Tocmai ai dat partial raspunsul

Itele sunt destul de incurcate in anumite cazuri de proxenetism = trafic de persoane , unde fetele sunt coparticipante direct si se introduc si se influenteaza  unele pe celelalte in aceasta bransa  :)

Tocmai aici zace enigma...Irina stie multe dar lasa pe altii sa actioneze in numele ei. Ea doar pare ingrijorata , cel putin mie asa mi se pare , altfel....hmmm

• Like 24
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu asa te-ai nascut? sau e de la atata pula

Stai liniștit și rămâi încrezător în forțele proprii, nu vreau să te simti jignit de rușinea mea...că e așa ca tine! Eu am zis o vorbă nu pentru să te gândești tu pe la ce-ți trece ție prin cap...și nu te contrazic că poate ție îți e bine să rămâi prost în fața mea, ca și alții de pe forum care au intrat în vorbă cu mine. Uneori am impresia că vă rugați de mine să rămâneți jos, în genunchi și să îmi fie mie milă de voi. Așa sunt smecherii de pe forumul acesta! Își dezbracă platoșa de mascul la comandă în fața mea, apoi cu o plăcere supremă îmi arată cât de moale e el...asteptând parcă cu frenezie ca eu să-l calc acolo în sensibilitatea lui. Extremele astea! Dar eu m-am făcut că nu văd și că nu mi-e poftă...și mi-am văzut de treaba mea cu bla, bla-ul și alte povești.

• Like 12
  • Minus 18
  • Oras:Bucuresti
Postat

...asteptând parcă cu frenezie ca eu să-l calc acolo în sensibilitatea lui...

Mi-a placut asta  :clapp

Da' n-am inteles prea bine .. "calcatura" se aplica pe OO, cu talpa goala sau cu un pantof "stiletto"? sau era vorba de "suflet"?

• Like 1
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mi-a placut asta  :clapp

Da' n-am inteles prea bine .. "calcatura" se aplica pe OO, cu talpa goala sau cu un pantof "stiletto"? sau era vorba de "suflet"?

Dacă e epilat corespunzător...vreau să-i simt finețurile cum mă gadilă și îmi încălzește talpa.
  • Like 16
  • Minus 17
Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Din pacate e foarte probabil sa fie rapita de pesti si dusa la produs in strainatate..... asta e scenariul pozitiv.....

Si clientii nu o pot rapi? Numa pestii?

Postat

Dacă e epilat corespunzător...vreau să-i simt finețurile cum mă gadilă și îmi încălzește talpa.

aha ... deci era vorba de OO si talpi goale ... ca figura de stil "de suflet epilat" suna cam ciudat... Da sa ai grija sa nu fie talpa rece de pe gresie ... ca i se face cat o aluna de padure ... 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

aha ... deci era vorba de OO si talpi goale ... ca figura de stil "de suflet epilat" suna cam ciudat... Da sa ai grija sa nu fie talpa rece de pe gresie ... ca i se face cat o aluna de padure ...

Eu am imaginea unui ego d-ăla țepos și care se îngroașă, se strânge crusta pe el ca o platoșă ... și se numește bărbăție! Iar aluna aia mica, la o scurtă analiză se gasește în examenul rectal pulsînd ca un mic creieraș de rezervă.

• Like 21
  • Minus 17
Postat

Eu am imaginea unui ego d-ăla țepos și care se îngroașă, se strânge crusta pe el ca o platoșă ... și se numește bărbăție! Iar aluna aia mica, la o scurtă analiză se gasește în examenul rectal pulsînd ca un mic creieraș de rezervă.

... ca bine le zici ... mare, gros  si vinetiu la cap ... dar pentru a atinge starea asta e nevoie de o indrumare atenta si competenta. Altfel se stansforma intr-o molusca bleaga.

Asta imi aduce aminte de o zicere:

- Ce este barbatul pentru o femeie?

- Prelungirea inutila a p**i ...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

... ca bine le zici ... mare, gros  si vinetiu la cap ... dar pentru a atinge starea asta e nevoie de o indrumare atenta si competenta. Altfel se stansforma intr-o molusca bleaga.

Asta imi aduce aminte de o zicere:

- Ce este barbatul pentru o femeie?

- Prelungirea inutila a p**i ...

Cam da...

Eu am zis...se întâlnesc extremele în el! Depinde de femeie cum face jocul...de sus în jos, invers și la ce intensitate. Dacă bărbatul nici așa nu realizează ce e cu el, explodează de-atâta presiune și își fragmentează ego-ul...iar atunci e dezorientat și ajunge sub talpa mea, implorând nici el nu știe ce. Dar am milă și-asist deocamdată la spectacol, am zis...

• Like 21
  • Minus 17
Postat

Cam da...

Eu am zis...se întâlnesc extremele în el! Depinde de femeie cum face jocul...de sus în jos, invers și la ce intensitate. Dacă bărbatul nici așa nu realizează ce e cu el, explodează de-atâta presiune și își fragmentează ego-ul...iar atunci e dezorientat și ajunge sub talpa mea, implorând nici el nu știe ce. Dar am milă și-asist deocamdată la spectacol, am zis...

depinde de barbat ... unii proiecteaza un film pe cearceaful vietii si isi tin sufletul "in shadow", lasand femeia sa culeaga doar fructele pe care el le lasa sa cada.... De obicei in acest caz vanatorul devine vanat si isi da seama mult prea tarziu, asa-i?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

depinde de barbat ... unii proiecteaza un film pe cearceaful vietii si isi tin sufletul "in shadow", lasand femeia sa culeaga doar fructele pe care el le lasa sa cada.... De obicei in acest caz vanatorul devine vanat si isi da seama mult prea tarziu, asa-i?

Dacă fructul a fost lăsat să cadă din o coamă bogată, femeia se găsește în situația de a își întinde trupul la umbra lui și nu se miră atunci când pică un fruct că poate să lase acolo, iar sămânța să intre în pământ. Apoi el înțelege oare că ea se va întoarce să îl vadă întinerit și același, așezându-se la poalele lui cu un zâmbet pe chip? Știa ea oare că tăietorul de lemne e și el acolo? Da, ea vrea să iși facă o casă...

• Like 22
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Când aveam vreo 14 ani am scris un poem frumos și lung explicând cum un pom tăiat din care rămăsese doar rădăcina...poveștește despre o fată care își făcuse drum aproape în fiecare zi călcând pe el, iar uneori ea se aseza lângă el în popas. Și povesteau amândoi, cumva...ca în poezie.

• Like 23
  • Minus 16
Postat

Dacă fructul a fost lăsat să cadă din o coamă bogată, femeia se găsește în situația de a își întinde trupul la umbra lui și nu se miră atunci când pică un fruct că poate să lase acolo, iar sămânța să intre în pământ. Apoi el înțelege oare că ea se va întoarce să îl vadă întinerit și același, așezându-se la poalele lui cu un zâmbet pe chip? Știa ea oare că tăietorul de lemne e și el acolo? Da, ea vrea să iși facă o casă...

Intotdeauna taietoru de intoarce la locul faptei si profita de pe urma copacului, profitand haotic de umbra si femeia intinsa lasciv langa trunchiul lui, iar el trebuie sa stea impasibil la dragostea trupeasca a celor doi privind femeia care se incolaceste in jurul taietorului de lemne

Postat

Când aveam vreo 14 ani am scris un poem frumos și lung explicând cum un pom tăiat din care rămăsese doar rădăcina...poveștește despre o fată care își făcuse drum aproape în fiecare zi călcând pe el, iar uneori ea se aseza lângă el în popas. Și povesteau amândoi, cumva...ca în poezie.

... frumos, dar aici nu-i tocmai un cenaclu literar.... aici se vand suflete si se cumpara trupuri

• Like 1
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Intotdeauna taietoru de intoarce la locul faptei si profita de pe urma copacului, profitand haotic de umbra si femeia intinsa lasciv langa trunchiul lui, iar el trebuie sa stea impasibil la dragostea trupeasca a celor doi privind femeia care se incolaceste in jurul taietorului de lemne

Neh...tăietorul nu are voie să obosească decât după plecarea ei, se odihnește sub aceeași coamă și mănâncă fructul.

• Like 20
  • Minus 17
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... frumos, dar aici nu-i tocmai un cenaclu literar.... aici se vand suflete si se cumpara trupuri

Da asa mi-am zis si eu la 14 ani, ca nu ma gandesc sa merg la un cenaclu literar si e mai bine sa imi exersez erotismul. Ca nu se stie ce ma asteapta in viitor, ce experiente si ce bărbați...si am uitat hârtiile pe o noptieră pana s-au risipit si pierdut.
  • Like 14
  • Minus 17
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vis, Keyser, luați-vă o cameră frate, subiectul topicului ăsta e prea grav, pentru cobzăreala voastră! Fără supărare!

• Like 10
  • Minus 21
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis, Keyser, luați-vă o cameră frate, subiectul topicului ăsta e prea grav, pentru cobzăreala voastră! Fără supărare!

Păi si de ce s-au adus de la început si alte subiecte? Voiai să le lăsăm asa...nefinalizate? Cine stie cum se unesc ideile...eu sunt pozitivă! Adun orice informații si las conexiunile să se facă...natural! Tu ce-i cu tine, de ce simti nevoia să umpli tăcerea de pe acest topic...cu nimic?

• Like 14
  • Minus 19
Postat

Păi si de ce s-au adus de la început si alte subiecte? Voiai să le lăsăm asa...nefinalizate? Cine stie cum se unesc ideile...eu sunt pozitivă! Adun orice informații si las conexiunile să se facă...natural! Tu ce-i cu tine, de ce simti nevoia să umpli tăcerea de pe acest topic...cu nimic?

...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

...

☺...
  • Like 14
  • Minus 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...