Sari la conținut

Unde cunoastem persoane noi?

nick00

Postări Recomandate

Postat

Mai pe scurt, m-am saturat sa merg la curve. Nu imi sariti in cap ca nu am scris recenzii...am scris de pe un cont mai vechi, apoi am facut acest cont dorind sa dispar din peisaj cu vechiul cont. Intre timp am revenit la cel vechi. Nu scriu de pe acela pentru ca ma cunosc destul de multi utilizatori ai forumului.

Nu sunt urat, castig lunar o suma care se apropie de una care are 4 de 0 la sfarsit, locuiesc singur.

Am incercat varianta tinder, badoo, facebook. Nu prea merge treaba. Cluburile nu imi plac si nu le frecventez. La munca am aceiasi colegi de cand ma stiu. Sa schimb locul de munca nu pot. Am incercat sa intru in vorba cu cate o casiera draguta de la magazin, cu cate o ospatarita, nimic. 

Sugestii?

• Oras:Ucea
Postat

Mai pe scurt, m-am saturat sa merg la curve. Nu imi sariti in cap ca nu am scris recenzii...am scris de pe un cont mai vechi, apoi am facut acest cont dorind sa dispar din peisaj cu vechiul cont. Intre timp am revenit la cel vechi. Nu scriu de pe acela pentru ca ma cunosc destul de multi utilizatori ai forumului.

Nu sunt urat, castig lunar o suma care se apropie de una care are 4 de 0 la sfarsit, locuiesc singur.

Am incercat varianta tinder, badoo, facebook. Nu prea merge treaba. Cluburile nu imi plac si nu le frecventez. La munca am aceiasi colegi de cand ma stiu. Sa schimb locul de munca nu pot. Am incercat sa intru in vorba cu cate o casiera draguta de la magazin, cu cate o ospatarita, nimic. 

Sugestii?

La biserică ai incercat?

• Like 4
  • Minus 4
Postat

La biserică ai incercat?

Acolo am agatat o doamna care spunea ca are un fiu pe nume machucambo. A facut treaba buna.

• Like 2
Postat

Acolo am agatat o doamna care spunea ca are un fiu pe nume machucambo. A facut treaba buna.

Cred c-ai încurcat numele. Ți-o fi zis ceva dă niczerozero, da’ erai cu fum de tămâie în creeeri. Chiar așa, să n-o mai recunoști pe mă-ta?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

La Muzeul Țăranului Român.

• Like 7
  • Minus 21
Postat

Le invit la o ciorba de fasole?

Este, sau era, o cârciumă prin apropiere, așa că...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nick00...da.mi o adresa de mail si ne auzim acolo...

Tot asa caut si eu..fresh..fresh...bunaciuni

Stima,

• Minus 2
Postat

Este, sau era, o cârciumă prin apropiere, așa că...

Paulica, paulica, de la tine aveam pretentii.

• Telefon: hard_well
  • Oras:Pitesti
Postat

E foarte simplu.

1. Lasa site-urile de profil (cu exceptia nimfomane.com)

2. Identifica-ti o pasiune, sau ceva ce ti-ar face placere sa faci

3. Alaturate unui grup. Ex: cursuri de dans, de actorie, de muzica, de spus bancuri, etc. Sunt de tot felul...

4. Fi tu insuti si urmeaza-ti inima

Si daca faci greseala sa te insori, atunci poti oricand sa vizitezi nimfomane.com.

Spor!

PS. Lasand tenta amuzanta deoparte, chiar vorbesc serios. Numai eu cunosc vreo 5-6 fete singure care sunt inscrise la cursuri de dans, actorie si altele. Si nu neaparat pentru ca vor sa devina actrite de succes, va dati seama...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cam greu...,..mai bine e de pe internet. Multa pierdere de vreme sa le cuceresti......

Postat

E foarte simplu.

1. Lasa site-urile de profil (cu exceptia nimfomane.com)

2. Identifica-ti o pasiune, sau ceva ce ti-ar face placere sa faci

3. Alaturate unui grup. Ex: cursuri de dans, de actorie, de muzica, de spus bancuri, etc. Sunt de tot felul...

4. Fi tu insuti si urmeaza-ti inima

Si daca faci greseala sa te insori, atunci poti oricand sa vizitezi nimfomane.com.

Spor!

PS. Lasand tenta amuzanta deoparte, chiar vorbesc serios. Numai eu cunosc vreo 5-6 fete singure care sunt inscrise la cursuri de dans, actorie si altele. Si nu neaparat pentru ca vor sa devina actrite de succes, va dati seama...

Am o pasiune, un sport, pe care il practic intens. Cu toate ca este un sport practicat de ambele sexe, acolo sunt mai mult barbati. Singurele femei au peste 40 de ani.

Pentru cursuri si alte chestii de genul nu am timp. Am fost la o seara de socializare care urma sa se realizeze cu ajutorul unui joc. Au venit numai barbati.

Mereu sunt eu.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Reversul medaliei..fetele s.au apucat de treaba..fac bani

Sentimentele in 20 de ani se vor duce pe apa sambetei

..

• Minus 2
Postat

Am o pasiune, un sport, pe care il practic intens. Cu toate ca este un sport practicat de ambele sexe, acolo sunt mai mult barbati. Singurele femei au peste 40 de ani.

Pentru cursuri si alte chestii de genul nu am timp. Am fost la o seara de socializare care urma sa se realizeze cu ajutorul unui joc. Au venit numai barbati.

Mereu sunt eu.

In viata nu exista cale usoara.

Vrei relatie rapida, investesti bani pe care ii castigi vanzand timp. Vrei relatie adevarata, investesti si bani si timp. Cam asta e viata.

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

In viata nu exista cale usoara.

Vrei relatie rapida, investesti bani pe care ii castigi vanzand timp. Vrei relatie adevarata, investesti si bani si timp. Cam asta e viata.

Ei pula...there are ways and there are ways...cum zice o vorba din popor.

Postat

Ei pula...there are ways and there are ways...cum zice o vorba din popor.

Nothing is free in this world... o alta vorba din popor

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...