Sari la conținut

UN CADOU DIN PARTEA MEA

miky77

UN CADOU DIN PARTEA MEA :)  

26 membri au votat

1. 1. Din cand in cand mai fac cadouri , chiar si conturi verzi. De data aceasta m-am gandit sa-i ofer unuia enumerat mai jos un cont SP sa-si nimiceasca inamicii , poate si pe mine .Deci cine ati dori sa castige? Promit sa ma tin de cuvant .

• PROMOVATOR - virginul timid , dar tare in clanta
      0
    • FANEDELASCULARIE (aka Lisandru) - sifiliticul convins al forumului
    • CINESTIE o butelie ,care se promoveaza pe contul (andreeabubu ) , mosul bucatar si libidinos
    • PICOAIE ars la coaie
    • HENZO si clonele ....chiar si pe contul @puloiulbReton esti deosebit de prost
    • NU CRED CA ESTE BENEFIC ACEST CADOU . HATERII ISI VOR FACE DE CAP

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Din cand in cand mai fac cadouri  , chiar si conturi verzi.si multi deja stiu asta 

De data aceasta m-am gandit sa-i ofer unuia enumerat  un cont SP sa-si  nimiceasca inamicii , poate si pe mine .

Deci cine ati dori sa castige? Promit sa ma tin de cuvant, ca de obicei. 

Votul se va inchide duminica  22.10.2017 , deci grabiti-va sa votati

https://i.imgur.com/c3WZDAW.gif

:)))

Promit sa-ti dau :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Il treceam si pe PULEREZ in lista , dar a apucat sa-si faca unul inainte ca fraierul ...deci a ratat acest Concurs .Poate data viitoare esti mai norocos Puleasca .

Ai cheltuit 72 de lei inutil in loc sa-ti oferi o sansa de castig participand la acest concurs. Dadeai si tu o buca la jumata de ora cum esti obisnuit de banii acestia :)

72 lei nu inseamna nimic pentru mine, imbecilule.

Ai incercat sa ma banezi prin aproape 3k minusuri in cateva zile, dar te-ai ales doar cu brenac in gura.

Asta e, ce poti sa faci?

• Like 14
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Scuze de minus, am apasat aiurea.

Aaaaa... grav! :laugh2 

Pentru o asemenea eroare, s-a supărat Malone pe mine și a început circul. Asta, dacă vreți să știți povestea meciului meu cu IQ 77.  :slap2

• Like 5
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Chiar vrei tu sa faci cado 72 de lei ?

Da. Ma tin de promisiunile facute

Premiul consta intr-un voucher cu care iti poti face contul SP si nimici "dusmanii" virtuali   :)

PS: @Pulez baga mare si voteaza ...iti sporesti sansele de "castig"  :laugh2

• Like 21
  • Minus 17
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Din cand in cand mai fac cadouri  , chiar si conturi verzi.si multi deja stiu asta 

De data aceasta m-am gandit sa-i ofer unuia enumerat  un cont SP sa-si  nimiceasca inamicii , poate si pe mine .

Ai inebunit de tot. Stai pe cur si te hodineste. Si da daca n.ai ce face cu banii aia un mod special doneaza.i la un orfelinat.

• Like 4
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

te plictisesti, este , de 1 la 1, ai nevoie de atentie distributiva  si adrenalina  :laugh2 , la astia  e 1*18 :group , sau 1*184  :group , te muti cu casa si masa pe forum :no2  sa-i faci gratis trafic Motanului

zi  ca-i  o gluma  sadica si trimite-i pe toti la culcare :laugh2

• Like 7
  • Minus 8
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...