blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Where is the love, the love... 1
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Octombrie 17, 2017 Sonda urinară și-o desfundă mă-ta. Claaaariiiiiii !!!!! Ai cam vrea sa faci dragoste cu 'Claaaariiiiiii', s-ar zice. Suge-o impreuna cu Miky daca tot v-ati imprietenit. Ai reusit sa nu editezi de data asta! Da' tot prostanac esti. 1 11
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 17, 2017 Ai cam vrea sa faci dragoste cu 'Claaaariiiiiii', s-ar zice. Ai reusit sa nu editezi de data asta! Da' tot prostanac esti.O prefer pe mă-ta. 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Esti un dobitoc. Am zis ca nu i le citesc ---> actiune din prezent. Dar asta nu inseamna ca nu i le citeam in trecut. Nu am spus ca nu i-am citit niciodata posturile.Ma fortezi sa-ti dau muie, n-am ce sa fac. Te poftesc sa-mi sugi pula, fix cum ti-am zis mai sus. Daca inlaturam acest limbaj, ce ramane? Un troll care a aparut pe forum ca sa-i dea la gioale lui Picon. Toate posturile tale sunt dedicate cate unui utilizator. Nici o recenzie, nimic normal. Doar hate. Ceea ce nu intelegi tu e ca ma doare-n pula ca scrie vanatorul prost, another dick, nu mai spune si alte nulitati. Pentru mine sunteti toti la fel: niste trolli de cacat care n-au ce face. Niste cacati bolnavi care infesteaza online-ul romanesc fix degeaba pentru ca au niste vieti lipsite de orice fericire. Da, n-ai amenintat si n-ai injurat de pe contul asta. Probabil ai facut-o de pe altele. Caci nu aveai cum sa apari atat de incarcat de ura si cunoscator al unor lucruri care s-au intamplat inainte de momentul in care ai facut acest cont. Ma cac asupra ta si asupra limbajului tau fals. Esti doar un troll un pic mai destept decat Miky, adica submediocru. E forum de curve, imbecililor. Iti place o fata, o suni sau ii dai mesaj, te duci, o futi, pleci in treaba ta. Nu e forum de carcota inutila, de labareala ieftina, de trolleala de cacat. Si trolling-ul poate fi amuzant, insa simtul umorului este apanajul oamenilor inteligenti. Nu e cazul tau....Si s-au trezit niste useri ca prin miracol că sunt trolli pe acest forum! Nu spui mai exact ce anume trollează, pentru o mai bună definire a gesturilor pe care le au? 14 14
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Esti un dobitoc. Am zis ca nu i le citesc ---> actiune din prezent. Dar asta nu inseamna ca nu i le citeam in trecut. Nu am spus ca nu i-am citit niciodata posturile.Ma fortezi sa-ti dau muie, n-am ce sa fac. Te poftesc sa-mi sugi pula, fix cum ti-am zis mai sus. Daca inlaturam acest limbaj, ce ramane? Un troll care a aparut pe forum ca sa-i dea la gioale lui Picon. Toate posturile tale sunt dedicate cate unui utilizator. Nici o recenzie, nimic normal. Doar hate. Ceea ce nu intelegi tu e ca ma doare-n pula ca scrie vanatorul prost, another dick, nu mai spune si alte nulitati. Pentru mine sunteti toti la fel: niste trolli de cacat care n-au ce face. Niste cacati bolnavi care infesteaza online-ul romanesc fix degeaba pentru ca au niste vieti lipsite de orice fericire. Da, n-ai amenintat si n-ai injurat de pe contul asta. Probabil ai facut-o de pe altele. Caci nu aveai cum sa apari atat de incarcat de ura si cunoscator al unor lucruri care s-au intamplat inainte de momentul in care ai facut acest cont. Ma cac asupra ta si asupra limbajului tau fals. Esti doar un troll un pic mai destept decat Miky, adica submediocru. E forum de curve, imbecililor. Iti place o fata, o suni sau ii dai mesaj, te duci, o futi, pleci in treaba ta. Nu e forum de carcota inutila, de labareala ieftina, de trolleala de cacat. Si trolling-ul poate fi amuzant, insa simtul umorului este apanajul oamenilor inteligenti. Nu e cazul tau.Dragule, iei totul prea in serios si iti supraevaluezi "realizarile" p4p. Fii mai destins. 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2017 De voi nu-mi pasă cum interpretați pentru că stiti foarte bine că era un simplu raspuns al atitudinii care ați avut-o față de el. Iar voi sînteți jeguri grav, v-am văzut cum vă manifestați...mi-ați arătat-o chiar si mie în mod constant, fără să vă provoc în vreun fel. Apoi te mai intrebi cum să banezi un user care a fost împuternicit să aducă o reacție? Ideea e alta! De ce vreți voi să vă scuzați faptele pe spinarea altora si ce urmări credeți că va avea această atitudine facilă si de suprafață? Nu puteai să dai quote la acel comentariu pentru să nu generalizez si eu în aceste tîmpenii ale voastre care stau însirate pe tot forumul? 7 11
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Vanatorul vaneaza broaste.
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Si calca pe ele. 14 8
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Dragule, iei totul prea in serios si iti supraevaluezi "realizarile" p4p. Fii mai destins."Dragule", vai ce versatil esti.Mars, lacheule! 14 9
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 N-am nimic cu tine desi aberezi groaznic ori de cate ori ai ocazia. Alte persoane sunt cancerul forumului. Ai dreptate, ea, VisTantric (nu mai insir si restul nick-name-urile cu care semna pe aici), ea e doar cu Gradina Botanica, pardon, cu etnobotanicele, Gradina Zoologica e ... in alta gradina, ai dreptate. P.S.: atat am reusit sa citesc din acest topic, primele doua postari.Daca ceva interesant a avut loc ulterior, imi cer scuze, nu sunt informat, si nici nu cred ca vreau a fi.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Ai dreptate, ea, VisTantric (nu mai insir si restul nick-name-urile cu care semna pe aici), ea e doar cu Gradina Botanica, pardon, cu etnobotanicele, Gradina Zoologica e ... in alta gradina, ai dreptate. P.S.: atat am reusit sa citesc din acest topic, primele patru postari.Daca ceva interesant a avut loc ulterior, imi cer scuze, nu sunt informat, si nici nu cred ca vreau a fi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Am auzit un termen nou : Botanist.Cica ar fi unul care baga botul usor la facaturi / minciuni / chestii facile etc.Iar un anumit user , daca nu este bagat in seama , se baga el singur in seama.Cu un potop de insulte la adresa altora.Ultima gaselnita - sunteti proxeneti.Despre cine o fi vorba ?Indiciu : Une vrai devorateure des bites 6 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Clariiiiiiiiiiiiiii 17 16
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2017 Las-o!
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Satisfacția voastră este să formați femeilor o percepție limitată a exprimării lor autentice. Acest fapt vă conferă vouă putere și vă simțiți în stare să iubiți. Însă iubirea voastră este ridicată pe-un fundament fragil și vă revoltați apoi față de femei considerându-le vinovate de neșansa voastră. Aș zice că sunteți crescuți de babele alea carcotașe de pe vremuri, de la țară. 18 14
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Satisfacția voastră este să formați femeilor o percepție limitată a exprimării lor autentice. Acest fapt vă conferă vouă putere și vă simțiți în stare să iubiți. Însă iubirea voastră este ridicată pe-un fundament fragil și vă revoltați apoi față de femei considerându-le vinovate de neșansa voastră. Aș zice că sunteți crescuți de babele alea carcotașe de pe vremuri, de la țară. Io ii propun Motanului Suprem sa creeze un supratopic cu cugetarile profunde, <din putul gandirii> ale VisuluiTantric.Mai, nu se stie niciodata ce "izvor de bunastare spirituala" poate sa tasneasca din asemenea fiinta, si este pacat sa nu fie "captat", si apoi valorificat.Visule, esti ... un vis (sau un cosmar?).
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Io ii propun Motanului Suprem sa creeze un supratopic cu cugetarile profunde, <din putul gandirii> ale VisuluiTantric.Mai, nu se stie niciodata ce "izvor de bunastare spirituala" poate sa tasneasca din asemenea fiinta, si este pacat sa nu fie "captat", si apoi valorificat.Visule, esti ... un vis (sau un cosmar?). Da' de ce ne urasti ? Chiar n-ai nici un pic de mila ? Cu ce suntem noi vinovati ca VisNaucitor ( la propriu ) si-a gasit teren de joaca aici , pe forum ? Vrei neaparat sa-i mai faci o groapa de nisip , sa-si mai aduca niste lopatele si galetuse ? Propun altceva ... o prindem cand ajunge in Bucuresti , si o futam pana plange ... parerea mea e ca , din cauza lipsei acute de pula , are asemenea " eruptii " ( era sa spun ragaieli , da' m-am abtinut ) . Platesc eu tot , nu-i problema ... 14 8
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Da' de ce ne urasti ? Chiar n-ai nici un pic de mila ? Cu ce suntem noi vinovati ca VisNaucitor ( la propriu ) si-a gasit teren de joaca aici , pe forum ? Vrei neaparat sa-i mai faci o groapa de nisip , sa-si mai aduca niste lopatele si galetuse ? Propun altceva ... o prindem cand ajunge in Bucuresti , si o futam pana plange ... parerea mea e ca , din cauza lipsei acute de pula , are asemenea " eruptii " ( era sa spun ragaieli , da' m-am abtinut ) . Platesc eu tot , nu-i problema ... Da, si cu tobogan, si cu ringispil.Iti dai seama ce nebunie o sa fie, ce "deversare" de idei o sa fie dupa ce Visu' se da vreo doua ture in ringispil?Deliciu! Da' de ce ne urasti ? Chiar n-ai nici un pic de mila ? Cu ce suntem noi vinovati ca VisNaucitor ( la propriu ) si-a gasit teren de joaca aici , pe forum ? Vrei neaparat sa-i mai faci o groapa de nisip , sa-si mai aduca niste lopatele si galetuse ? Propun altceva ... o prindem cand ajunge in Bucuresti , si o futam pana plange ... parerea mea e ca , din cauza lipsei acute de pula , are asemenea " eruptii " ( era sa spun ragaieli , da' m-am abtinut ) . Platesc eu tot , nu-i problema ... Asta nu-mi place, iarasi Bucuresti, Bucuresti, ... parca toate avioanele se invart in jurul vostru.Uite aici, un spirit liber, VisTantric, ea pluteste peste tot, ne invaluie si ne acopera pe toti te miri de unde si cand.
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Io ii propun Motanului Suprem sa creeze un supratopic cu cugetarile profunde, <din putul gandirii> ale VisuluiTantric.Mai, nu se stie niciodata ce "izvor de bunastare spirituala" poate sa tasneasca din asemenea fiinta, si este pacat sa nu fie "captat", si apoi valorificat.Visule, esti ... un vis (sau un cosmar?).Tre' să înțelegi că n-are de la ce să-ți fie percepția de coșmar, doar dacă ți-a rămas cumva vreo frică de bau-bau din copilărie...Și-apoi e simplu, dai drumul la propria înțelegere, cu un pic de fermitate ca o apăsare pe un buton de telecomandă...pe ce canal vrei tu, dar fără să aștepti de la mine să-ți țin antena corect poziționată. Așa se ajunge la rațiune și capacitatea de a gândi constructiv. 19 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Topicul asta este despre iubire sau despre dragoste ? ... 3
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Asta nu-mi place, iarasi Bucuresti, Bucuresti, ... parca toate avioanele se invart in jurul vostru.Uite aici, un spirit liber, VisTantric, ea pluteste peste tot, ne invaluie si ne acopera pe toti te miri de unde si cand. Bine meseriasu' ... atunci ne caram pana la Valcea ? Am auzit ca e frumos acolo ... aer curat , gagici ... poate nu-i o idee rea . 10 8
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Tre' să înțelegi că n-are de la ce să-ți fie percepția de coșmar, doar dacă ți-a rămas cumva vreo frică de bau-bau din copilărie...Și-apoi e simplu, dai drumul la propria înțelegere, cu un pic de fermitate ca o apăsare pe un buton de telecomandă...pe ce canal vrei tu, dar fără să aștepti de la mine să-ți țin antena corect poziționată. Așa se ajunge la rațiune și capacitatea de a gândi constructiv. Ce-am zis io, vedeti?Si inca nu s-o dat in ringispil!
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Ce ai patit tantrico de nu iti mai pui poze cu fata la avatar ?Incepi sa devii stearsa pe aici . 5 5
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Bine meseriasu' ... atunci ne caram pana la Valcea ? Am auzit ca e frumos acolo ... aer curat , gagici ... poate nu-i o idee rea . Da, cred ca asta-i solutia ... finala. P.S.: nu ai nici un punct de vedere cu ringispilul?Nu crezi ca ar face-o fericita pe VisTantric?
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Tre' să înțelegi că n-are de la ce să-ți fie percepția de coșmar, doar dacă ți-a rămas cumva vreo frică de bau-bau din copilărie...Și-apoi e simplu, dai drumul la propria înțelegere, cu un pic de fermitate ca o apăsare pe un buton de telecomandă...pe ce canal vrei tu, dar fără să aștepti de la mine să-ți țin antena corect poziționată. Așa se ajunge la rațiune și capacitatea de a gândi constructiv. Ete ... vezi ce-ai facut @altu2 ? Acu' n-o mai opreste nimeni ... eu va zic doar odata : FUGITI !!! Nu va uitati in urma ! E mai rau decat Meduza ! Daca prinde un eye-contact , aia sunteti ... 11 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum