katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Da, cred ca asta-i solutia ... finala. P.S.: nu ai nici un punct de vedere cu ringispilul?Nu crezi ca ar face-o fericita pe VisTantric? Ce dracu e ala ringispil ? Un fel de dildo ? 11 8
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Ete ... vezi ce-ai facut @altu2 ? Acu' n-o mai opreste nimeni ... eu va zic doar odata : FUGITI !!! Nu va uitati in urma ! E mai rau decat Meduza ! Daca prinde un eye-contact , aia sunteti ... Pai n-am spus eu?Asta e o resursa ce trebuie exploatata, si tu nu esti de acord sa-i facem macar un ringispil!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2017 Topicul asta este despre iubire sau despre dragoste ? ...Da. 6 11
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Ce dracu e ala ringispil ? Un fel de dildo ? Da, dar mai vartos si ... multiplicat! P.S.: chiar nu stii?In caz ca nu, iti pun o poza:
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Ete ... vezi ce-ai facut @altu2 ? Acu' n-o mai opreste nimeni ... eu va zic doar odata : FUGITI !!! Nu va uitati in urma ! E mai rau decat Meduza ! Daca prinde un eye-contact , aia sunteti ... Initial nu am intenționat să așez așa frazele în text, ordinea lor era alta...dar m-a amuzat și mi s-a părut interesantă această abordare, ca drept răspuns și pe masura răutăților voastre adunate toate la un loc. 19 14
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 17, 2017 Ce dracu e ala ringispil ? Un fel de dildo ? Un fel de hinta palinta, da’ umpic mai altfel. 2 4
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Da, dar mai vartos si ... multiplicat! P.S.: chiar nu stii?In caz ca nu, iti pun o poza:hqdefault.jpg Aoleo ... ala e ringispil ? Man ... esti sadic !!! Mie mi se face rau de la invarteala aia ... hemoroizii imi ajung in gat , iar creierul in chiloti ... Nu doresc nici la dusmani senzatia aia ... 11 8
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Initial nu am intenționat să așez așa frazele în text, ordinea lor era alta...dar m-a amuzat și mi s-a părut interesantă această abordare, ca drept răspuns și pe masura răutăților voastre adunate toate la un loc. Na ... ca s-a suparat ... bine fata , uite ... in numele tuturor celor care vor sa te futa salbatic ( indiferent unde ) , solicit scuze !
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Initial nu am intenționat să așez așa frazele în text, ordinea lor era alta...dar m-a amuzat și mi s-a părut interesantă această abordare, ca drept răspuns și pe masura răutăților voastre adunate toate la un loc. Visule, uite, de fapt tu, personajul principal esti in masura a raspunde la intrebare.Te-ar bucura un ringispil?Te-ar satisface un ringispil?Te-ar motiva un ringispil?Te-ar ajuta (creativ vorbind) un ringispil?Te-ar ...
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Aoleo ... ala e ringispil ? Man ... esti sadic !!! Mie mi se face rau de la invarteala aia ... hemoroizii imi ajung in gat , iar creierul in chiloti ... Nu doresc nici la dusmani senzatia aia ... Esti tu asa mai sensibil, nu-ti prieste desprinderea de la ... sol!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Na ... ca s-a suparat ... bine fata , uite ... in numele tuturor celor care vor sa te futa salbatic ( indiferent unde ) , solicit scuze ! Incepe sa-mi placa turnura discutiei, ce-i drept ai adus-o fain din ... condei.
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Esti tu asa mai sensibil, nu-ti prieste desprinderea de la ... sol! Vezi ? D-aia am picat io examenul medical la Bobocu' ... am trecut de barocamera , da' la centrifuga le-am umplut cusca ... am borat si sufletul din mine ...
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Vistantric posteaza doar din centrifuga. 14 9
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Na ... ca s-a suparat ... bine fata , uite ... in numele tuturor celor care vor sa te futa salbatic ( indiferent unde ) , solicit scuze ! Nu e nevoie de scuze, ci doar...v-ar avantaja un plus de istețime! Nu reușiți deloc să vă detașați de afecte, m-am amuzat, iar textul era așa... E simplu, dai drumul la propria înțelegere, cu un pic de fermitate ca o apăsare pe un buton de telecomandă...pe ce canal vrei tu, dar fără să aștepti de la mine să-ți țin antena corect poziționată.Tre' să ajungi la rațiune și capacitatea de a gândi constructiv.Așa înțelegi că n-are de la ce să-ți fie percepția de coșmar, doar dacă ți-a rămas cumva vreo frică de bau-bau din copilărie... 19 14
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Nu e nevoie de scuze, ci v-ar avantaja doar un plus de istețime. Nu reușiți deloc să vă detasati de afecte, m-am amuzat, iar textul era așa... E simplu, dai drumul la propria înțelegere, cu un pic de fermitate ca o apăsare pe un buton de telecomandă...pe ce canal vrei tu, dar fără să aștepti de la mine să-ți țin antena corect poziționată.Tre' să ajungi la rațiune și capacitatea de a gândi constructiv.Așa înțelegi că n-are de la ce să-ți fie percepția de coșmar, doar dacă ți-a rămas cumva vreo frică de bau-bau din copilărie... Da , draga ... Ai dreptate ... Sigur , cum zici tu ... Nici o problema ...
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Nu e nevoie de scuze, ci doar...v-ar avantaja un plus de istețime! Nu reușiți deloc să vă detașați de afecte, m-am amuzat, iar textul era așa... E simplu, dai drumul la propria înțelegere, cu un pic de fermitate ca o apăsare pe un buton de telecomandă...pe ce canal vrei tu, dar fără să aștepti de la mine să-ți țin antena corect poziționată.Tre' să ajungi la rațiune și capacitatea de a gândi constructiv.Așa înțelegi că n-are de la ce să-ți fie percepția de coșmar, doar dacă ți-a rămas cumva vreo frică de bau-bau din copilărie... Visule imi placi enorm!!!Te dai o tura cu mine in ringispil?
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Da , draga ... Ai dreptate ... Sigur , cum zici tu ... Nici o problema ...Dacă nu, rămân scuzele...dar în termenii stabiliți de mine! 😈 17 14
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Visule imi placi enorm!!!Te dai o tura cu mine in ringispil?Nu, că ultima oară era să mor de râs!... 10 14
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 17, 2017 Visule, uite, de fapt tu, personajul principal esti in masura a raspunde la intrebare.Te-ar bucura un ringispil?Te-ar satisface un ringispil?Te-ar motiva un ringispil?Te-ar ajuta (creativ vorbind) un ringispil?Te-ar ...Da, dacă plătește 300 pă oră, minim doo ore. 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Uite-l! 11 14
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Octombrie 17, 2017 Esti un dobitoc. Am zis ca nu i le citesc ---> actiune din prezent. Dar asta nu inseamna ca nu i le citeam in trecut. Nu am spus ca nu i-am citit niciodata posturile.Ma fortezi sa-ti dau muie, n-am ce sa fac. Te poftesc sa-mi sugi pula, fix cum ti-am zis mai sus. Daca inlaturam acest limbaj, ce ramane? Un troll care a aparut pe forum ca sa-i dea la gioale lui Picon. Toate posturile tale sunt dedicate cate unui utilizator. Nici o recenzie, nimic normal. Doar hate. Ceea ce nu intelegi tu e ca ma doare-n pula ca scrie vanatorul prost, another dick, nu mai spune si alte nulitati. Pentru mine sunteti toti la fel: niste trolli de cacat care n-au ce face. Niste cacati bolnavi care infesteaza online-ul romanesc fix degeaba pentru ca au niste vieti lipsite de orice fericire. Da, n-ai amenintat si n-ai injurat de pe contul asta. Probabil ai facut-o de pe altele. Caci nu aveai cum sa apari atat de incarcat de ura si cunoscator al unor lucruri care s-au intamplat inainte de momentul in care ai facut acest cont. Ma cac asupra ta si asupra limbajului tau fals. Esti doar un troll un pic mai destept decat Miky, adica submediocru. E forum de curve, imbecililor. Iti place o fata, o suni sau ii dai mesaj, te duci, o futi, pleci in treaba ta. Nu e forum de carcota inutila, de labareala ieftina, de trolleala de cacat. Si trolling-ul poate fi amuzant, insa simtul umorului este apanajul oamenilor inteligenti. Nu e cazul tau. Natafleata, invata sa fii mai concis, pentru ca, spre deosebire de tine, am si alte preocupari in afara forumului. Ca de obicei, ai scris mult si prost. Iar pe langa proverbialele-ti platitudini, ai reusit si performanta de defeca de vreo zece ori pe juma' de pagina.Te invitasem sa-ti argumentezi afirmatiile, nu merge cu 'probabil'. Nu de alta, dar as putea si eu sa afirm ca probabil esti impotent. Si ca bati femeile. Agresivitatea si stilul tau de exprimare ar sugera un astfel de individ dincolo de monitor.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Nu, că ultima oară era să mor de râs!...Visule, stii ca ti-am oferit ocazia aproape UNICA sa-mi auzi vocea, da? N-ai catadicsit sa raspunzi, in conditiile in care erai online aici. Te-as fi lasat sa-mi barfesti 2-3 useri, la alegere, fara sa te intrerup. Cand pielea mea crezi c-o sa fiu suficient de beat incat sa repet gestul? Din bere nici kinderii nu se mai imbata in ziua de astazi. Singura noastra sansa e sa mai treaca socru-miu pe la mine c-o sticla de palinca si s-o uite la plecare.
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Natafleata, invata sa fii mai concis, pentru ca, spre deosebire de tine, am si alte preocupari in afara forumului. Ca de obicei, ai scris mult si prost. Iar pe langa proverbialele-ti platitudini, ai reusit si performanta de defeca de vreo zece ori pe juma' de pagina.Te invitasem sa-ti argumentezi afirmatiile, nu merge cu 'probabil'. Nu de alta, dar as putea si eu sa afirm ca probabil esti impotent. Si ca bati femeile. Agresivitatea si stilul tau de exprimare ar sugera un astfel de individ dincolo de monitor.Ca sa meriti argumente si o exprimare civilizata ar trebui sa fii un om civilizat la randul tau, nu un troll infect.Afirmatiile tale nu sunt luate in serios pentru ca esti un troll.Exact ca in viata reala cand nimeni nu te saluta si esti un etern anonim, cam la fel e si pe forum.Ai dezinformat cu buna stiinta la adresa mea, prin urmare consider ca esti un gunoi infect.N-am cum sa fiu impotent pentru ca exista femei pe forumul asta cu care m-am futut in repetate randuri.Cat despre violenta, iar n-ai nimerit-o. Sunt un om foarte civilizat si faza e ca sunt mai pe fizic decat majoritatea.Oamenii violenti cu femeile sunt astia ca tine. Slabi, frustrati, plini de ura. Tu esti fix genul de om cu potential violent pentru ca esti introvertit si ai atitudinea asta pasiv agresiva de a posta. Esti fix genul care isi bate nevasta dupa ce il enerveaza seful sau unul de pe net. Cred ca de azi iti voi spune pumni-in-coaste. 14 7
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Visule, stii ca ti-am oferit ocazia aproape UNICA sa-mi auzi vocea, da? N-ai catadicsit sa raspunzi, in conditiile in care erai online aici. Te-as fi lasat sa-mi barfesti 2-3 useri, la alegere, fara sa te intrerup. Cand pielea mea crezi c-o sa fiu suficient de beat incat sa repet gestul? Din bere nici kinderii nu se mai imbata in ziua de astazi. Singura noastra sansa e sa mai treaca socru-miu pe la mine c-o sticla de palinca si s-o uite la plecare.Exact, ai înțeles...și să vezi cum ca prin miracol am să răspund la telefon. 11 14
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2017 Ca sa meriti argumente si o exprimare civilizata ar trebui sa fii un om civilizat la randul tau, nu un troll infect.Afirmatiile tale nu sunt luate in serios pentru ca esti un troll.Exact ca in viata reala cand nimeni nu te saluta si esti un etern anonim, cam la fel e si pe forum.Ai dezinformat cu buna stiinta la adresa mea, prin urmare consider ca esti un gunoi infect.N-am cum sa fiu impotent pentru ca exista femei pe forumul asta cu care m-am futut in repetate randuri.Cat despre violenta, iar n-ai nimerit-o. Sunt un om foarte civilizat si faza e ca sunt mai pe fizic decat majoritatea.Oamenii violenti cu femeile sunt astia ca tine. Slabi, frustrati, plini de ura. Tu esti fix genul de om cu potential violent pentru ca esti introvertit si ai atitudinea asta pasiv agresiva de a posta.Esti fix genul care isi bate nevasta dupa ce il enerveaza seful sau unul de pe net. Cred ca de azi iti voi spune pumni-in-coaste.E fix, genul șobolanului! 7 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum