Sari la conținut

Recenzia anului.

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

De acord cu tine. Ei bine, limitele au fost incalcate.

Nu se purta asa in trecut, recunosc.

Ceea ce am scris este adevarat. E atat de imbecil incat nu doar ca nu a negat, ba chiar s-a laudat cu asta si a repetat aceste lucruri de mai multe ori. Lipsa de caracter.

citeste acum raspunsul meu  , jerpelitule.....mai ales la punctul 2 ....si nu te mai smiorcai atat ca o fetita 

am dreptate sau nu ?  maimutoiule ....nu ai creier nici cat o gaina  :)

• Like 21
  • Minus 17
Link spre comentariu

Simplu, Malone! Pentru că a pistat unul că după o vizită la ea, i-a aparut ceva pe pulă, cate din descriere, putea duce la ideea de herprs genital. Ea a postat analizele crezând că sunt ok, dar, naroada, nu a vazut că prima analiză însemna...herpes genital.

De grajeli din astea, de-ale tale, de mare cunoscator, suntem satuli. Spune cine sunt nemernicele, vei face și tu un lucru util pe acest forum, după 12.000 de postări. Îți vom fi recunoscători.

lasa ca se duce @puleasca la ele  sa-si faca norma de futaiuri lunare....de ce sa zic 

am mai spus : cere analizele la toate sa le afiseze in mod constant aici si vei avea o mare surpriza (cu toate ca multe se vor eschiva si nu o vor face) , un abecedar de  boli , mai ales in randul pustoaicelor situate in jurul varstei de 20 de ani 

ps: herpesul genital e cea mai mica problema , ba chiar este intalnit la un nivel destul de ridicat in randul populatiei 

• Like 21
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

citeste acum raspunsul meu , jerpelitule.....mai ales la punctul 2 ....si nu te mai smiorcai atat ca o fetita

am dreptate sau nu ? maimutoiule ....nu ai creier nici cat o gaina :)

Spui imbecilitatea aia cu dezvaluirea identitatii de parca faci o concesie.

Esti exact ca un tigan care se lauda ca n-a facut puscarie. Se presupune ca nu esti o mizerie care sa dezvaluie identitatile oamenilor cu care ai intrat in contact pe un astfel de forum.

Faza cu cei 100 euro e reala si mi-o asum, insa a venit dupa multe jigniri gratuite si dezinformari pe care le-ai facut. Vreau doar sa-ti arat ca totul are urmari in aceasta viata. Nimic nu este fara consecinte. Daca esti asa tare-n gura si cauti scandal, cine-i de vina?

In plus, sa nu uitam ca tu ai zis primul ca daca vreau sa aflu cine esti, sa pregatesc 120 euro. Ei bine, am facut eu o oferta mai buna.

Si nu vreau sa te bat, vreau doar sa vezi cat de departe de adevar sunt presupunerile tale retardate despre mine.

• Like 15
  • Minus 8
Link spre comentariu

Deci Miki ar da 120 €.

Pulesteu, doar 100 €.

Asta spune multe.

Miky mi-a cerut 120 euro.

Eu ofer 100. E o diferenta de principiu.

Sa-i dau 120 euro stiuletarului? Ar fi fatalism. Sa-i dai 100 euro cuiva ca sa aflu identitatea stiuletarului? Suna frumos. 500 lei mai bine. Sa fie primiti.

• Like 15
  • Minus 9
Link spre comentariu

Asta este diferenta.

Eu sunt sobru, nu injura, doar ironii grand premier cru.

Above the mundane.

Altii, cu invective, care ma fac sa rosesc si frustrari majore, materializate in plata a 20 de €.

Visca El Barca y Visca Catalunya y Visca Miskin.

Hai, Visca EMA la Bukarest!

:)

Ciao.

In timp ce voi dormeati, eu calatoream.

Remember that.

It is done.

Imi fac alt cont la aterizare.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Acolo e o sala de asteptare/terminal de imbarcare, dar cam gol pe acolo, probabil ca e un aeroport secundar sau aeroport privat....

Mai seamana si cu o sala de spital, dar toate ca toate, Doamne Fereste, sper ca M. sa nu calce pe acolo... (decat ca doctor, asistent sau personal sanitar adiacent) !

• Like 1
Link spre comentariu

Faza cu cei 100 euro e reala si mi-o asum, insa a venit dupa multe jigniri gratuite si dezinformari pe care le-ai facut. Vreau doar sa-ti arat ca totul are urmari in aceasta viata. Nimic nu este fara consecinte. Daca esti asa tare-n gura si cauti scandal, cine-i de vina?

In plus, sa nu uitam ca tu ai zis primul ca daca vreau sa aflu cine esti, sa pregatesc 120 euro. Ei bine, am facut eu o oferta mai buna.

Si nu vreau sa te bat, vreau doar sa vezi cat de departe de adevar sunt presupunerile tale retardate despre mine.

Asa baietica. De jigniri toti am avut parte sau am imprastiat la adresa altora  , provocati in cele mai multe situatii (eu doar atunci reactionez ) , dar interesul deosebit de a face publice niste identitati , ulterior , e cu totul altceva 

Au fost 150 (nu 120 - deci tin minte si suma)  la vremea respectiva si ai refuzat .....si tot nu am sa-ti spun de ce aceasta suma si ptr. ce. Si nu am pus ramasaj pe capul tau intreband pe altii  .Daca as vrea sa aflu o pot face personal , uneori destul de rapid si mult mai ieftin , dar pur si simplu nu ma intereseaza  , 

Iar la faza cu bataia eu zic sa te calmezi , cocosel ,  nu ca imi este mie frica de toti  impanatii , nu am avut inca probleme de acest gen , dar cum ar fi ptr. orice jignire sau injuratura sa ma pun la mintea unora si sa sar la scandal sau bataie ?  inseamna ca sunt mai prost  si fara minte decat  ei si de-i dovedesc si de nu .   :no2 

de aceea ti-am tot atras atentia in trecut ca faci anturaje pe aici cu oameni care nu gandesc uneori razand ca .....alaturi de ei , pe chestii destul de puerile  .....deci....

• Like 21
  • Minus 17
Link spre comentariu

Miky mi-a cerut 120 euro.

Eu ofer 100. E o diferenta de principiu.

Sa-i dau 120 euro stiuletarului? Ar fi fatalism. Sa-i dai 100 euro cuiva ca sa aflu identitatea stiuletarului? Suna frumos. 500 lei mai bine. Sa fie primiti.

vezi cat esti de prostut si cu minte de copilandru ?  :no2  

nu te poti debarasa din a jigni  si sa porti un dialog civilizat  

ti-am spus ca iti trebuie/lipseste prietena permanenta  sa-ti mai scoata fumurile din cap   :laugh2 

• Like 21
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

lasa ca se duce @puleasca la ele  sa-si faca norma de futaiuri lunare....de ce sa zic 

am mai spus : cere analizele la toate sa le afiseze in mod constant aici si vei avea o mare surpriza (cu toate ca multe se vor eschiva si nu o vor face) , un abecedar de  boli , mai ales in randul pustoaicelor situate in jurul varstei de 20 de ani 

ps: herpesul genital e cea mai mica problema , ba chiar este intalnit la un nivel destul de ridicat in randul populatiei 

Dovedești iar, că IQ77 e doar un alint.

In primul rând, există, evident un risc, în a merge le fetițe, dar dacă acesta poate fi micșorat, de ce să nu îl micșorăm!

Analizele, știi bine că, postate pe forum, nu reprezintă o dovadă certă, atâta timp cât are datele personale editate și nici nu putem pretinde fetelor să și le devoaleze public. Acum vreo 5 ani, o fată acuzată aiurea, a postat analizele cu datele șterse, dar cu numărul de telefon de "serviciu" trecut pe buletin. Tot ay fost unii care au zis ca e fals. Apoi, Betty, le-a postat singură, neștiind, de proastă ce e, că de fapt, se incriminează.

Cu herpesul, ți-am răspuns pe topicul ei, undr o aperi cu o râvnă demnă de o cauză mai bună. Repet intrebatea: dacă herpesul ăla e "destul" de des întâlnit și nu e o problemă, de ce nu o fuți tu?

Nu ai răspuns la o întrebare: cine sunt fetele alea bolnave, de care spui?

• Like 7
  • Minus 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...