Sari la conținut

Recenzia anului.

Postări Recomandate

• Oras:world
  • Oras:world

ce sa faca hquinn cu Diana Rose? e  apa paie si bataie   :laugh2 

sau mai exista o posibilitate sa-l futa pe Stefanu51 in cur , ca e obisnuit de la strapoane , nu Lisandrule? Sifiliticul cersetor :)

ps: iti trimit un colet cu kkt de caine uscat si sa vezi ce te potolesti . Nu te mai vad pe aici o luna :)

Prostule care esti tu prost, te-au tampit cocenii pe care ii consum cu ... curul  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Asa baietica. De jigniri toti am avut parte sau am imprastiat la adresa altora , provocati in cele mai multe situatii (eu doar atunci reactionez ) , dar interesul deosebit de a face publice niste identitati , ulterior , e cu totul altceva

Au fost 150 (nu 120 - deci tin minte si suma) la vremea respectiva si ai refuzat .....si tot nu am sa-ti spun de ce aceasta suma si ptr. ce. Si nu am pus ramasaj pe capul tau intreband pe altii .Daca as vrea sa aflu o pot face personal , uneori destul de rapid si mult mai ieftin , dar pur si simplu nu ma intereseaza ,

Iar la faza cu bataia eu zic sa te calmezi , cocosel , nu ca imi este mie frica de toti impanatii , nu am avut inca probleme de acest gen , dar cum ar fi ptr. orice jignire sau injuratura sa ma pun la mintea unora si sa sar la scandal sau bataie ? inseamna ca sunt mai prost si fara minte decat ei si de-i dovedesc si de nu . :no2

de aceea ti-am tot atras atentia in trecut ca faci anturaje pe aici cu oameni care nu gandesc uneori razand ca .....alaturi de ei , pe chestii destul de puerile .....deci....

Uite ce inseamna sa te pierzi in minciuni:

http://nimfomane.com/forum/topic/95779-ghidul-cocalarului-profesionist/?p=2950254

Bine FALCUTE ...ai strans 120 de euroi .....ca sa faci diferenta , nu de alta :laugh2

De jigniri toti am avut parte, insa mojicia ta e ceva total iesit din comun.

Orele pe care le-ai petrecut incercand sa ma banezi arata ca esti incredibil de frustrat si plin de ura.

• Like 14
  • Minus 10
Link spre comentariu

vezi cat esti de prostut si cu minte de copilandru ? :no2

nu te poti debarasa din a jigni si sa porti un dialog civilizat

ti-am spus ca iti trebuie/lipseste o prietena permanenta sa-ti mai scoata fumurile din cap :laugh2

Tu ai preferat sa se ajunga aici.

Diferenta esentiala intre noi e ca tu esti doar un cretin care vorbeste mult si prost, insa eu sunt dispus sa merg foarte departe daca sunt provocat.

Nu cred in a intoarce celalalt obraz, nu cred in iertare sau mila.

Vorbesti foarte prost, minti, dezinformezi, jignesti gratuit.

Nu uita ca tu ai preferat sa treci la jigniri. Prima data cand te-am criticat am facut-o civilizat. Tu ai vrut sa se ajunga aici pentru ca ai mult timp liber pe maini si cei mai multi nu-ti pot face fata.

Eu sunt dispus sa merg the extra mile ca sa te strivesc.

• Like 14
  • Minus 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...