vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Octombrie 17, 2017 l-a avut in minte pe @pulesteu. A intuit ca doar un om mic si sters ca @pulesteu ar plati pentru un astfel de cont. Un om care traieste prin si pentru forumul asta. Un om pentru care punctele de reputatie pe nimfomane.com sunt cea mai puternica moneda de schimb. Un omulet vanitos si sperios, care - dupa cateva minusuri - va duce mana tremurand spre buzunarul aproape gol, si se va face SP doar pentru a-si pastra contul si 'recenziile' inestimabile pe forum. O nulitate, pentru care recunoasterea pe forum reprezinta apogeul vietii sale insignifiante.Din fericire pentru motan, forumul e plin de pulestei. Sa curga sarmalele! 3 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 da 22 18 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 E ok, insa cu o conditie. Sarmalele le dau eu. Cu niste ingrediente secrete pentru voi doi, boschetarilor. Vanatorul: un troll trist care cunoaste foarte multe povesti despre utilizatori vechi. Prin urmare, este un utilizator care a fost umilit candva si a ramas cu sechele. Miky Stiuletel: un fraier care rade ca prostul desi are cont platit de luni de zile si da plusuri si minusuri non stop. Mii de minusuri, zi de zi, noapte de noapte. Doi sobolani fierti in pisat. Desi toate scrierile vanatorului n-au haz, ii tot da inainte. 16 9 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 17, 2017 l-a avut in minte pe @pulesteu. A intuit ca doar un om mic si sters ca @pulesteu ar plati pentru un astfel de cont. Un om care traieste prin si pentru forumul asta. Un om pentru care punctele de reputatie pe nimfomane.com sunt cea mai puternica moneda de schimb. Un omulet vanitos si sperios, care - dupa cateva minusuri - va duce mana tremurand spre buzunarul aproape gol, si se va face SP doar pentru a-si pastra contul si 'recenziile' inestimabile pe forum. O nulitate, pentru care recunoasterea pe forum reprezinta apogeul vietii sale insignifiante.Din fericire pentru motan, forumul e plin de pulestei. Sa curga sarmalele! nu ti-a trecut supararea de cand te-au banat dusmanii de 3 ori la rand ? 7 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 #elumearea 16 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 tu esti "perfect" , dar foarte suparat , iar din cauza supararilor nu contenesti cu jignirile , de aici si viceversa cu ce pot sa te ajut ? sa-ti caut o prietena .....permanenta ? sau sa-ti dau punctele inapoi? deja incep sa lucrez la partea asta 21 17 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 nu ti-a trecut supararea de cand te-au banat dusmanii de 3 ori la rand ? Ala e balon de muci??? ))) LE-văd doo baloane! )) Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 nu ti-a trecut supararea de cand te-au banat dusmanii de 3 ori la rand ? Exprima-te prin propriile-ti cuvinte, BV-ule! Si sunt doar doua banate, invata sa numeri, ca esti batran de-acum. 10 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 nu ti-a trecut supararea de cand te-au banat dusmanii de 3 ori la rand ? Si eu l-am banat pe Miskin cu contul asta!!!!Ce mi place cum se zvarcoleste in chinuri . ))))))) 17 16 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Exprima-te prin propriile-ti cuvinte, BV-ule! Si sunt doar doua banate, invata sa numeri, ca esti batran de-acum.Hai sa numaram.Miskin e banat zilnic.Apoi si vanatorul este banat de 2 ori.Asta fiind 3.Nu te injur.Da stii tu.O lada de bere e mai valoroasa decat tine. ))))))) 18 16 Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Si eu l-am banat pe Miskin cu contul asta!!!!Ce mi place cum se zavracoleste in chinuri . ))))))) Halucinezi. Ca mai tot timpul, de altfel.De ce nu s-a ocupat familia de educatia ta? Uite ce semi-analfabet nataflet a iesit din tine. 1 11 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Halucinezi. Ca mai tot timpul, de altfel.De ce nu s-a ocupat familia de educatia ta? Uite ce semi-analfabet nataflet a iesit din tine.S a ocupat de tine si uita ce a iesit din tine.Ahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha 18 16 Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 S a ocupat de tine si uita ce a iesit din tine.Ahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha Spunea o femeie pe forum ca ai fi si virgin. Cum comentezi? 1 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Halucinezi. Ca mai tot timpul, de altfel.De ce nu s-a ocupat familia de educatia ta? Uite ce semi-analfabet nataflet a iesit din tine.Mbuna , vrei sa vii la mine la night club in Torino ? Faci și tu niște bănuți , îți iei cont verde , nu mai plângi pe aici 30 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Spunea o femeie pe forum ca ai fi si virgin. Cum comentezi? In acelasi fel in care comentezi tu :ca se spune despre tine ca esti idiot. 18 16 Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Mbuna , vrei sa vii la mine la night club in Torino ? Faci și tu niște bănuți , îți iei cont verde , nu mai plângi pe aici Cine ti-a dat ideea ca noi doi am putea vreodata discuta de pe picior de egalitate pe lumea asta?Lasa forumul si treci la bara, clientii asteapta le putane. In acelasi fel in care comentezi tu :ca se spune despre tine ca esti idiot. Cine spune asta? Idiotii agramati ca tine nu se iau in considerare. E femeie frumoasa mama ta? 1 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Cine ti-a dat ideea ca noi doi am putea vreodata discuta de pe picior de egalitate pe lumea asta?Lasa forumul si treci la bara, clientii asteapta le putane. Cine spune asta? Idiotii agramati ca tine nu se iau in considerare. E femeie frumoasa mama ta?Ai dreptate ,nu o sa fim niciodată egaliSunt prea sus ,pup 28 1 Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Ai dreptate ,nu o sa fim niciodată egaliSunt prea sus ,pup Corect! Esti sus, la bara.Hai, nu te mai obraznici si joaca-te doar cu cei de seama ta. K, cara bambina? 1 10 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Cine spune asta? Idiotii agramati ca tine nu se iau in considerare. E femeie frumoasa mama ta?Toata lumea spune asta.Miskinel cu mai mult patos ce pula mea. 19 16 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Cine ti-a dat ideea ca noi doi am putea vreodata discuta de pe picior de egalitate pe lumea asta?Lasa forumul si treci la bara, clientii asteapta le putane. Cine spune asta? Idiotii agramati ca tine nu se iau in considerare. E femeie frumoasa mama ta?Vorbeste lumea ca intr-o seara de joi ai fost facut posta si te-ai suparat ca a doua oara n-ai mai fost invitat. 16 9 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Vorbeste lumea ca intr-o seara de joi ai fost facut posta si te-ai suparat ca a doua oara n-ai mai fost invitat. Si ce succes era micutul.Ne am si pisat toti in gura lui si el spunea poezii.Miskinel asta e tare smecher 19 16 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 18, 2017 l-a avut in minte pe @pulesteu. A intuit ca doar un om mic si sters ca @pulesteu ar plati pentru un astfel de cont. Un om care traieste prin si pentru forumul asta. Un om pentru care punctele de reputatie pe nimfomane.com sunt cea mai puternica moneda de schimb. Un omulet vanitos si sperios, care - dupa cateva minusuri - va duce mana tremurand spre buzunarul aproape gol, si se va face SP doar pentru a-si pastra contul si 'recenziile' inestimabile pe forum. O nulitate, pentru care recunoasterea pe forum reprezinta apogeul vietii sale insignifiante.Din fericire pentru motan, forumul e plin de pulestei. Sa curga sarmalele!Boule care esti tu bou... trebuia sa ai in minte pe kiki, se pare insa ca impartiti acelasi cocean cu curul! 1 5 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 18, 2017 tu esti "perfect" , dar foarte suparat , iar din cauza supararilor nu contenesti cu jignirile , de aici si viceversa cu ce pot sa te ajut ? sa-ti caut o prietena .....permanenta ? sau sa-ti dau punctele inapoi? deja incep sa lucrez la partea asta Sandilaule, tu gandesti ceea ce scrii? Te-n gura de bulangiu analfabet si jegos, fh fiecare postare iti dovedesti incultura, incapacitatea de a relationa, prostia..... Cum pula mea poate traii un specimen ca tine?Am vazut cauti bureti prin padure, ii vinzi la sant, mai bagi si un stiulete in cur si visezi patulul plin. Analfabetule, ai gura plina de prostie! 2 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Miky trece dintr-o stare in alta.Nu este deloc in regula.Si are si clone .....samuraiul lui peste crud....Sta , acumuleaza frustrare si oe urma izbucneste.NU TI SE BAGA DACA NU O BAGI.Simplu ? 5 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Exprima-te prin propriile-ti cuvinte, BV-ule! Si sunt doar doua banate, invata sa numeri, ca esti batran de-acum.Are doar o premoniție. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum