miskin ready for boarding and lo Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Daca vine EMA la Bukarest, voi fi cel mai fericit din lume. Jur, pe ce am eu mai scump pe lume, adica mai nimic , ca, daca EMA se stabileste la Bukarest, nu voi mai exista pe nimfomane.com Atat am avut de spus.Am jetlag. Asa sa ne ajute Dumnezeu. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 https://i.imgur.com/rv193x8.gif Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Nope, nu cred ca e vorba de o persoana cred ca e vorba de o organizatie, ca tot se discuta zilele astea despre MEDICAMENTE... EMA... Dar nu cred ca vine la Buc., nu avem noi fata de ea... si nu vor aia din Anglia sa se mute la noi... 2 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Noi o avem pe EBA(Elena Băsescu),ce ne mai trebuie și EMA?😃 8 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Noi o avem pe EBA(Elena Băsescu),ce ne mai trebuie și EMA?Eiii, de-am ava EMA... https://www.total-croatia-news.com/media/k2/items/cache/9389c64aed15c6c2d3c5ff7014cd3200_XL.jpg 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 18, 2017 4 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 18, 2017 opaaa! Miskin si-a gasit o dilie, asa ca el? 2 7 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Daca vine EMA la Bukarest, voi fi cel mai fericit din lume. Jur, pe ce am eu mai scump pe lume, adica mai nimic , ca, daca EMA se stabileste la Bukarest, nu voi mai exista pe nimfomane.com Atat am avut de spus.Am jetlag. Asa sa ne ajute Dumnezeu.Tu nu esti la curent cu stirile colegul. "9 din 10 angajati de la Agentia Europeana a Medicamentului prefera demisia decat sa vina la Bucuresti" http://www.ziare.com/brexit/romania/9-din-10-angajati-de-la-agentia-europeana-a-medicamentului-prefera-demisia-decat-sa-vina-la-bucuresti-1482866 PS: informatia este mai veche 7 6 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Inutil sa il citezi ca iar i-a mazilit contul. Deh, mici bucurii de manelist cu multe limite si complexe de inferioritate. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Inutil sa il citezi ca iar i-a mazilit contul. Deh, mici bucurii de manelist cu multe limite si complexe de inferioritate. inca nu,still alive.da' s-a obiJnuit Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Se vor umple bisericile de atei duminica asta. Vor curge rauri de ceara, se vor bali mii de icoane, mormantul lu' Arsenie Boca va fi profanat. Si toate astea vor fi fost in zadar in clipa in care, spasit, un amarat de functionar ne va spune ca n-a atasat la dosar avizul Ministerului, pentru ca nu mai avea stampila tus. Visul lui Miskin se va narui intr-o clipa. ...Odata cu el, si-al nostru. 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Va fi sfarsitul lumii,miskin va striga<<<Trebuie sa mi fac inca 10 conturi clona!!!!Sarmalagiul va afla cine e miskin .>>>Apoi va adormi cu capul lui senil pe scaunel si in timp ce un asistent il va impinge inapoi in camera va mormai printre horcaituri asa.....Cucumber eco,picon,necrolog ,apoi va tresari dormind,dmx ,machucambo ,izmanarii,m au ciuruit etc etc Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Montane Sa-i deschizi topic lui Ema la top Merci beaucoup 5 12 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Se vor umple bisericile de atei duminica asta. Vor curge rauri de ceara, se vor bali mii de icoane, mormantul lu' Arsenie Boca va fi profanat. Si toate astea vor fi fost in zadar in clipa in care, spasit, un amarat de functionar ne va spune ca n-a atasat la dosar avizul Ministerului, pentru ca nu mai avea stampila tus.Visul lui Miskin se va narui intr-o clipa. ...Odata cu el, si-al nostru.Nu fu tuși la găurică Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Nope, nu cred ca e vorba de o persoana cred ca e vorba de o organizatie, ca tot se discuta zilele astea despre MEDICAMENTE... EMA... Dar nu cred ca vine la Buc., nu avem noi fata de ea... si nu vor aia din Anglia sa se mute la noi...Chiar si daca ar veni... asta nu ar insemna ca ar veni si medicamentele aprobate de ei (ex gazyva, aprobata in 2014, inca nici umra de acest medicament la noi, desi ofera sansa celor la care mabthera, imunodrogul de succes nu functioneaza) 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Era clar de cand a aparut ca doar o firma farmaceutica il poate scoate pe muiskin de aici.Doamne ajuta, zic.Sa fie de capul lui. 2 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Amin! 6 11 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Eutanasia e mai sigura. 1 14 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Miskin suge pula la Umberto Eco 17 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 23, 2017 ...și la negri. 2 10 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Miskin suge pula la Umberto Eco...și hemoroizii lu' M(o)arta. 3 10 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 23, 2017 ...și hemoroizii lu' M(o)arta.,,...și hemoroizii lu' M(o)arta.,, zici Picon vorbesti de hemoroizii mei ca si cum ai sti sigur ca am visezi sa bagi botul in curul meu ai verificat,ai stat tu cu limba-n curul meu de m(o)arta cum imi zici,si i-ai depistat ? in curul meu de m(o)arta, ca asa imi zici si mi-ai inghitit basinile de m(o)arta , cum ma numesti tu si mi-ai lins pisatul si rahatul de m(o)arta ,,ca asa imi spui si ai descoperit ca am hemoroizi de m(o)arta sa-ti iei medicamentele , taicutule coprofag in doza dubla 4 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 24, 2017 ,,...și hemoroizii lu' M(o)arta.,, zici Picon vorbesti de hemoroizii mei ca si cum ai sti sigur ca am visezi sa bagi botul in curul meu ai verificat,ai stat tu cu limba-n curul meu de m(o)arta cum imi zici,si i-ai depistat ? in curul meu de m(o)arta, ca asa imi zici si mi-ai inghitit basinile de m(o)arta , cum ma numesti tu si mi-ai lins pisatul si rahatul de m(o)arta ,,ca asa imi spui si ai descoperit ca am hemoroizi de m(o)arta sa-ti iei medicamentele , taicutule coprofag in doza dubla Duminică, după ce am pânzit, mi-am pus un Martell, mi-am aprins o pipă scurtă și m-am uitat la televizor la emisiunea lui Dinescu ... aia cu gătitul. Mi-am amintit că aveam prin casă un volum de versuri a lui, care a făcut destulă vâlvă la vremea lui și anume, "Moartea citește ziarul". Nu știu de ce, gândul mi-a zburat la tine: parcă te vedeam întinsă confortabil pe masa aia de medico-legal pe care le faci tu lăbi dezorientaților, citind "Libertatea". P.S. Cu coasa ce ai făcut? Ai amanetat-o, ca să ai bani de zacuscă?P.P.S. Scrierea cu fonte mari și excesul de emoticoane, ne dezvăluie faptul că ai tulburări psihice mari și nervii întinși la maxim. Relaxează-te și citește "Libertatea"! Nu râde, citește înainte! Că tot e vemea asta bacoviană! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum