Sari la conținut

mariusdanger

VIP Member
  • Număr conținut

    1.372
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mariusdanger

  • Dată Naștere 25.12.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    de gestiune

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

5.001 citiri profil

mariusdanger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,5k

Reputație

2

Community Answers

  1. Poți sa pui ce prețuri vrei, nu trebuie sa ceri aprobarea la nimeni.
  2. Nu-i rău, mai ales partea cu sarmalele. Cred ca cea mai importantă calitate la o nevasta e sa știe când sa tacă.
  3. Nu știu dacă a dat conștiința peste ea sau doar faptul ca ai stat 2 ore in mașina.Personal as paria pe varianta a doua. 2 ore de stat in mașina ?? Nici măcar la o terasa nu ai putut sa o inviți?
  4. Cu multi ani in urma când Internetul încă nu luase amploare, in reviste gen Playboy se publicau mici povestioare de genul celei de mai sus, bine-nțeles false, menite sa încingă publicul și sa crească tirajul. In ziua de azi nu se mai numește tiraj, se numește trafic.
  5. Tot scandalul asta (40 de pagini) pt 150 lei?
  6. Daca le-ai spus la vrăjeala, presupunând ca nu sunt bătute in cap o sa priceapă repede cu cine au de-a face și o aibă o atitudine corespunzătoare. Exact asta nu ai nevoie la o petrecere , din 6 tipe 4 bosumflate cu figuri in cap. Eu îți doresc succes dar e posibil sa fie nemulțumiri de ambele părți. Bafta!
  7. Oameni cu bani? Te referi la cei care plătesc 450 RON intrarea?Mi se pare hazardata ipoteza ta.
  8. “Va avea tot sprijinul meu neconditionat” Ce sprijin nene, tot bați câmpii cu sprijinul tău, femeia ti-a spus clar s-o lași in pace , ce nu pricepi? Tipa a postat nu știu câte pagini de convorbiri aici in public doar ca sa te facă de cacao și tu tot nu pricepi ? Apropo, la ce “sprijin” te referi? Ii dai bani? Sper ca nu te referi la “sprijinul” tău moral de care ti-a spus clar ca n-are nevoie.
  9. Eu am înțeles ca a plătit dar n-a futut nimic, dar n-am citit toată conversatia, poate am înțeles greșit.Tipa trebuia să-i dea papucii urgent, nu știu de ce a amânat atât.
  10. Sexul platit nu trebuie sa fie neaparat vulgar, poate fi și romantic dacă asta dorește plătitorul. Evident, când se încheie ședința toți revenim la realitate.
  11. Salutare, am vizitat-o si eu pe Crsitina azi, este o companie foarte placuta. Deci, sa precizam de la inceput ca este inalta. Gen 1.80. Si eu am fost usor ezitant la inceput daca sa am duc sau nu, dar odata ce am facut cunostinta cu ea m-am relaxat total. Asadar, locatia in zona Nerva Traian, blocul este in renovare, dar l-am gasit relativ usor. Crsitina este draguta la fata si pare o fire foarte deschisa, o tipa de treaba. Locatie : 8 (central dar bloc in renovare, ceva praf prin fata scarii) Curatienie apartament: 10 Curatenie tipa: 10 Oral: 9 Normal: 9 Ofera si anal dar nu am cerut. Halat: 100/200 O recomand cu incredere.
  12. Am revizitat-o pe Andrada, puteti citi recenzia mea de ieri 4-5 postari mai sus. Totul a decurs OK, asa cum ziceam tipa este foarte tanara, timida dar foarte draguta. Locatia Dristor/KFC Halat 150/250 Locatie 10, Curatenie 10, aspect fizic 9+, sex 8+ O recomand tipilor mai finuti, care doresc ceva mai soft,
  13. Salut, am vizitat-o si eu pe Andrada azi. Locatia este in zona Dristor/KFC, un bloc nou, destul de modern. Andrada este foarte tanara, in jur de 20 de ani, chestie care pe mine m-a inhibat un pic dar am reusit sa trec peste. Arata foarte bine, foarte draguta la fatza si la corp, este blonda, ochi albastri. Apartamentul este foarte curat, baia la fel. Este foarte multa lumina in camera, ceea ce e putin neobisnuit, in general la alte escorte e aproape intuneric in camera, i-am recomandat sa mai reduca din lumina. Ok, deci fata nu este foarte versata, dar pe mine nu m-a deranjat chestia asta. Notele: - locatie 10 - apartamen/curatenie 10 - aspect fizic 9+ - oral - nu am cerut - normal : 8+ Halatul 250/ora O recomand, eu voi reveni sigur.
  14. Am re-vizitat-o pe Andreea (cred ca e a 4 sau a 5 oară). E o fata comunicativa, vorbăreață, o fire deschisă. Apartamentul e curat, prosoape curate, baia foarte curată, nimic de reproșat. Am optat pt un număr dar nu s-a uitat nimeni la ceas, probabil am stat mai mult, Andreea nu te grăbește. Am început cu preludiul, apoi puțin oral, apoi sex normal. Cred ca ii place ce face pt ca mi-a reproșat ca am terminat prea repede :). Data viitoare o sa pompez mai mult, promit :) Halatul 100/200 O recomand călduros.
×
×
  • Creează nouă...