Sari la conținut

brs

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brs

  1. Restul ca sunt clienti nespalati, ce sa zic, niste jegosi. Eu nu inteleg de ce-i primesc chiar daca fac dus la ele cand ajung.
  2. Vezi ca treb sa-l inviti si pe Tanca Uraganu pe barcuta sa faca si fetele niste tiktokuri daca tot le ridici in slavi. Mai trebuie dupa macar 3 locuri pt. baietii care beau cafea la Filicori in Palas cat ele baxeaza "de lux".
  3. brs

    normal neprotejat

    Bv tati, tot sa dai la buci asa fara prezervativ :))
  4. brs

    Sarrah 0756858786

    Probabil ofensezi 2 in 1 cand mai lasi un comment.
  5. Poate sa fie catelul ei cu un GoPro pe cap🐶
  6. Esti sigur ca este o "gagica" ?
  7. brs

    Semnal de alarma

    Pot sa-ti spun sigur ca eu am facut normal protejat fara sa platesc nimic in plus...dar stiu sigur ca sareau in penis direct fara prezervativ, trebuia sa le atrag eu atentia...
  8. brs

    Semnal de alarma

    Pot sa-ti spun sigur ca unele fete de la un salon de masaj foarte iubit la un moment dat in Iasi, trageau cock neprotejat si nu ma refer la oral.
  9. Pe un forum de curve si curvari se dezbate daca exista covid sau nu. Acum ii inteleg pe cei care merg inchis si nu mai fac recenzii.
  10. Ai cont din 2015 si nu esti capabil sa oferi informatii cum trebuie. Eu zic sa mergi tu sa ne zici si noua cum e.
  11. brs

    0745566570

    Andreea new star a revenit?
  12. Ce repede au aparut avocatii domnisoarei sa ne explice ca este vina ta. Ma rog, rodajul ar trebui sa intre in riscul meseriei, eu sincer nu-i plateam nici un pat. De acum asta este, mergi mai departe.
  13. brs

    0745566570

    Wrong topic, got it
  14. brs

    0745566570

    Ce presupune totala mai exact?
  15. brs

    ...

    La Delia recunosc ca erau mai curate decat la Andreea NS
  16. brs

    ...

    In ultima vreme, nu cred ca sunt singurul care a observat, ca ultimele 2 domnisoare intrate in top nu prea au ce cauta la top.....tot timpul am crezut ca au fost introduse cu forta ca sa mai fie actiune. Din punctul meu de vedere, atat timp cat nu raspund la telefon cu saptamanile, fara sa anunti, vedeti ca am plecat, ma intorc peste 5 luni, dau si eu un exemplu. Andreea, Alina si Irina tot timpul anunta ceea ce mi se pare foarte fair din partea lor, nu mai zic de servicii. Nu stiu acum daca poti face un dus decent la Andreea New star fara sta dai numai peste prosoape folosite si la Delia la fel. Daca cumva au intrat cu circuit inchis pot sa anunte si scoase de la top parerea mea.
  17. Da am fost, pot spune ca a fost totul mecanic. FK nu face, m-a informat ca o dor mainile :|, si cand a trecut la treaba si-a pus un ceas la mana care zornaia non-stop ). Eu sugerez to stick to the classic ones, cel putin eu asa am sa fac.
  18. Daca iti plac fetele mai plinute si na GFE 0 e pt tine
  19. brs

    Doamna matura 41 ani

    Colega care sta cu ea este aici: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Diana-ptr-prima-oara-in-orasul-tau/7b0065767a696254.html Nu este in disponibila azi.
  20. Desi am cont de ceva timp e prima recenzie pe care o fac. Pana acum nu am facut mai mult de lene. Am facut programare la Maya pt. ora 12, ca de obicei ora a fost respectata. Ce pot spune despre Maya...greu de descris. O fata super frumoasa, pe la 20 de ani. Urmand tiparul: Locatie: 10 Atitudine: 10 Gfe: 10 Nu prea am vrut sa fac recenzia, sa tin pt mine experienta, dar na, mergand la ea de mai multe ori si la rugamintea ei, am zis, hai c-o fac si pe asta.
×
×
  • Creează nouă...