Sari la conținut

craiul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de craiul

  1. cind oferi sex anal iti faci inainte clisma,dar na ca duduia nu a avut timp sau chef. cand faci programari si nu te tii de ele de vina e clientul nu??? CAND OFERI SEX ANAL FARA SA TE PREGATESTI INAINTE E VINA CLIENTULUI? in alta ordine de idei ce te deranjeaza pe tine de recenzia mea? mi ai dat tu cumva bani sa platesc si nu stiu? si cu ce nu am fost corect? cand vreau sex platit imi asum o gramada de riscuri,eu nu tu. sa ai o zi asa cum ti o doresti. PS.considera discutia incheiata.
  2. am fost la tine. ieri dupa ce am asteptat o jumatate de ora sa ajungi la locatie ,desii acum imi dau seama ca am gresit. asta din cauza "colegilor"care te au laudat atat. ora de "" sex"" a inceput cu un oral ok,contiuat cu tine in LOT dupa care la anal surprizaaaa.pompam de cateva ori si scoatem instrumentul plin de ...... aici completati voi. deci 300 ron+ 1/2 h peste programarerezulta timp si bani pierduti. PS dupa incidendut urat mirositor am renuntat si am parasit decent locatia.
  3. stie cineva pe la ce ora este caprioara la birou?
  4. dupa umila mea parere duduia din topicul de aici aduce ft mult cu:
  5. Acum m am intors de la ea. din pacate a trebuit sa astept un pic in masina ,dar a meritat cu vf si indesat. din pct meu de vedere caprioara este de 9 pe linie. in locatie mai e o fata blonda care e pe lista de futut. 1 tragere cu de toate 300 ron. salutari. p.s are niste ochi tare frumosi.
  6. am bifat astazi la caprioara din topic. experienta ok pt mine. oral protejat + normal protejat. amindoua de nota 8.5 recomand.
  7. Bifat la domnisoara in dimineata asta. ON la cerere NP ok Anal misto halat 300 pt 1 finalizare Tipa este genul slim unde doar sinii sunt mari restul este destul de micuta dar ft bine proportionata.
  8. Fost,vazut,placut ,futut. actiunea a durat 1 ora . oral de nota 10 normal 10 anal "nu cred ca intra" locatia si caprioara sunt descrise de confutaciosii anteriori halatul 250 roni bine meritati o zi buna sa aveti.
×
×
  • Creează nouă...