Sari la conținut

gogutx

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gogutx

  • Dată Naștere 26.07.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

716 citiri profil

gogutx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

26

Reputație

  1. La multi ani si tie, Ana! Bine ai revenit!
  2. Am fost din nou la Ana si m-am simtit foarte bine in compania ei. Desi am intarziat putin, a fost intelegatoare si nu mi-a luat din timp. Chiar daca nu a fost prima oara cand am vazut-o m-a surprins din nou cu corpul ei sexy, bine proportionat, eu zic ca in realitate arata mai bine ca in poze. De asemenea are un corp flexibil, poate sa fie usor pozitionata cum vrei in timpul actiunii. Oralul (protejat) este cu tente de deep, ruperi de ritm, mie mi-a placut La normal am incercat doua pozitii, este stramta si duce bine, poti sa te dezlantui cu ea fara probleme, participa si ea la actiune. La capitolul igiena nu am ce sa reprosez, chiar am si laudat-o ca acorda importanta acestui capitol. In concluzie, timpul a zburat prea repede cu ea, ma bucur ca am revizitat-o si sper sa ne revedem cat de curand. Te pup, Ana!
  3. Ma bucur ca te-ai decis sa ne vizitezi, pacat ca stai asa de putin, dar decat nimic tot este bine
  4. Am ajuns si eu la Ana si pot sa zic ca a fost o alegere foarte buna. Este exact genul meu la cum arata dar si atitudinea si inteligenta ei m-au surprins placut, fiind o companie adorabila, timpul zburand repede alaturi de ea. Nu imi place sa dau note, dar in schimb pot spune ca voi reveni la ea, sper sa ramana la noi in oras cat mai mult.
  5. Nu vreau sa fiu rau, dar imaginati-va daca suntem dusi cu zaharelul la chestii evidente si usor verificabile nu vreau sa stiu cat suntem tromboniti cu alte lucruri. Cred ca este o chestie de respect sa nu fim mintiti chiar asa pe fata, adica nu suntem chiar ultimii prosti. Nu stiu cum este pentru voi, dar pentru mine caracterul la o fata este foarte important. Eu zic pas.
  6. Si acum ce sa faca Laura, sa se ascunda sub pamant pentru ca este stigmatizata ca are Hpv, cand 90% din populatie are? Se stie si de tigari si de alte lucruri ca sunt cancerigene, dar cu toate astea se fumeaza in continuare.. Este interesant cum pana acum toti o laudau si acum toti o arunca la gunoi ca pe o carpa folosita si murdara. Nu prea este corect, oare ea nu a luat de la cei ca noi Hpv? Cei ca noi care umbla din floare in floare? Oare nu se stiu riscurile? Acum s-a descoperit America? Cine stie cate fete au virusul dar noi nu stim, dupa cum scria cineva pe forum. Eu zic sa nu mai megem la niciuna ca e riscant. Hai sa ne lasam si de fumat si de alcool si de alte placeri nocive. Este usor sa arunci cu pietre dar nimeni nu este usa de biserica. In viata orice placere are un risc care trebuie asumat. Te pup Laura si sper sa rezolve situatia cu bine!
  7. Bine ai venit, Delia! Imi place ce vad in poze. As fi venit sa-ti fac o vizita,dar din pacate sunt plecat pana la inceputul lui mai. Nu stiu daca tu stai asa de mult. Sa ai o sedere cat mai placuta la noi in oras :)
  8. Sarbatori fericite si tie, Andreea!😘
  9. Buzele sunt disproportionate, pacat, ca altfel era frumusica. Am vazut multe fete care isi strica frumusetea naturala facandu-si ditamai buzele. Nu le spune nimeni ca in loc sa se infrumuseteze ele din contra? Iar ele nu-si dau seama....
  10. Este foarte sigur ca ea este cea din topic, nici macar nu a dezmintit. Este prea evident ca sa nege. Se pare ca se complace in situatia in care este, care o fi aceea, pentru ca si aici ca si la Bucuresti nu prea are recenzii, are multe poze, iar recenziile putine care sunt nu prea te indeamna sa o vizitezi.
  11. Sau are 37 de ani dar se trage de la Cernobil
  12. Daca ar fi toate asa chiar ca ne lasam, de aceea tot ziceau unii "colegi" de breasla ca cel mai bine cand te duci la una noua este sa iei o finalizare si daca vezi ca incepe sa nu fie cum te-ai inteles si tot cere in plus pa si la revedere. Daca toti am face asa ar durea-o la portofel si atunci poate si-ar schimba naravul. Noi trebuie sa stim sa nu le lasam sa ne fraiereasca, sa profite de bunavointa noastra.
  13. Te duce ca gandul la fake daca te gandesti ca meseria asta este facuta in primul rand pentru bani, este un business. Si daca stii cum merg lucrurile nu te etalezi cu asa servicii gen anal neprotejat pentru ca stii ca nu ai sanse pe site, vei fi discreditata una doua, la fel ca fata cu finalizarea vaginala. Daca vrei sa scoti bani te adresezi la masa mare de barbati care evita asemenea servicii. Or mai fi unii care cer asa ceva dar nu sunt multi, poate scoti mai multi bani pe moment de la ei, dar pe termen lung reputatia se duce si banii scad, de unde mai pui la socoteala ca te poti imbolnavi. Asa ca da, te duce cu gandul la fake. Si daca nu este fake ori sunt mai multi care cer aceste servicii si nu recunosc, ori pe primul loc pentru fetele astea este placerea de moment, ca sa nu zic altfel.
×
×
  • Creează nouă...