Sari la conținut

tzaranu

Serious Contributor
  • Număr conținut

    451
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de tzaranu

  1. Dacă există vreo fată în București și împrejurimi care să merite titlul de ”top escortă”, aia e Michelle. Orice site sau top în care Michelle nu este la top este absolut degeaba. Nu comentez gusturil altora, dar femeia asta știe ce face. Câteva zeci ca ea și ar dispărea problemele politice din Europe, câteva sute și ar dispărea războaiele în lume. Vreți cu Angelina Jolie? e plin PornHub de bunăciuni. Vreți să aflați ce poate să vă facă o femeie meseriașă (dacă sunteți domni, nu mârleți!)? De aia există Michelle. Săriți în pana mea și stați la coadă că acuși se retrage și nu o să știți niciodată ce ați pierdut! Sărumâna doamna! Concediu frumos și să nu mă uiți când te întorci!
  2. După știința mea lucrează, și încă bine. Poate e doar mai selectivă de la o vreme.
  3. Te-am iubit să moară mama Te-am iubit pe tine Te-am iubit să moară mă-ta N-am avut pe cine...
  4. Izabella joacă în Major League, lânga Bianca, Michelle, Mona sau Eliza (cu care seamănă cumva, nu neapărat fizic). Una din cele mai ”profi” fete pe care le-am cunoscut în București. Sonderklasse!
  5. Iar daca femeia greșită afla despre cea potrivită, esti COMPLET TERMINAT!
  6. De câți polițiști deștepți e nevoie ca să schimbe un bec? R: unul singur. El se suie pe masă, ține de bec și știe că pământul se învârtește!
  7. :clapp :clapp :clapp bravo bossulică, bărbat adevărat! doar cei puternici pot sa dea cu șutul într-o femeie - mai ales dacă nu e acolo să se apere... da` sunt și eu curios: cam ce fel de muie groaznică ți-a dat fata asta de simți nevoia masculină ( ) să te răzbuni?
  8. Băbăeț, să nu fiți triști, că nu înghite fata spermă intr-o viață cât căcat mâncați voi zilnic. mai mulți imbecili pe-aici decât prevede legea...
  9. Cuminți - care nu se fut cu nimeni; Curve - care se fut cu toată lumea; Curvele dracului - care se fut cu toată lumea în afară de mine...
  10. masculii sunt doar orgoliu învelit in piele (ok, poate si ceva mușchi... bine, și un pic de grăsime...). deci indiferent dacă plătesc pentru sex direct sau indirect - pentru că știm cu toții că nu exstă sex gratuit - vor avea nevoie de apreciere, de încurajare, de laude. este arta femeii să aleagă complimente credibile. ”-bag-o, bag-o acum! -am băgat-o deja!! -da? aaah, ce mare e!”
  11. Am fost acu` vreo doua saptamâni la Bianca. Exceptional! Nu vreau să spun nimic altceva, doar să mă laud.
  12. forumul ăsta pare să devină un loc unde niște neterminați au dreptul să demonstreze in public cât de jos poate să ajungă un purtător de cromozom y fără un strop de educație. ”prietenul” se declară unu` dintre ăia 7 de la vaslui, un vierme care se simte mult mai bine pentru că de la adăpostul unui pseudonim poate să arunce cu noroi. după care, satisfăcut, își continuă laba...
  13. Mareane, n-ai cu cine, frate... niste mârlani...
  14. frumoase curbe mângâieri pentru ce se vede si ”zâmbete” pentru ce nu se vede in poză!
  15. Bar, in padure. Intra lupul: -barman, o sticla de whisky! diseară ma intalnesc cu o lupoaica beton si vreau sa o sparg! Intra si ursul: -barman, o sticla de vodka! diseara ma vad cu o ursoaica tare si vreau sa o rup! Intra si magarul: -barman, un shot de tequila te rog. Lupul si ursul incep sa mustaceasca. Magarul se intoarce la ei si zice: -bă băieți, io pula am. beau doar asa, sa-mi straluceasca putin ochii! Altfel, o mare vedeta, frantuzoaica, intrebata care sunt cele mai bune trei lucruri in viata a raspuns: ”coniacul inainte si tigara de dupa!” Raspunsurile nu pot sa fie decat subiective; io am amici care nici nu se gandesc la fete pana nu se matolesc nitel, altii care evita alcoolul inainte pentru ca le scade performanta. Si altii ca magarul, care baga un pahar-doua de vin rosu, doar de dragul fetei
  16. Cum va place sa fiti futute? Contra cost!
  17. arata super bine, are picioare lungi si mers de supermodel: https://twitter.com/search?q=andreea%20mitu&src=typd
  18. Orice persoana care - in mod public - neaga Holocaustul este pasibila de puscarie. Libertate de exprimare (ok, nu ca eu as nega ce s-a intamplat...)?? Altfel, Israelul este una dintre tarile care nu au recunoscut genocidul armean din Turcia. O fi bine? Calitatea discursului unui conducator nu are nicio legatura cu calitatea actului politic sau de guvernare. Din pacate ”Dictatorul” a fost un film artistic si nu un documentar.
  19. in toaleta este destul de exclus. chiar daca te declari ”fit”, daca aveti mai mult de vreo 80 de kile in viu, impreuna (!!!), nu prea aveti spatiu acolo... io sunt prin zona chintalului si abia daca pot sa ma pis in tihna... in plus e destul de complicat, tre` sa se duca unul singur, sa stea cateva minute, sa deschida usa cat sa se stinga semnalul si sa se strecoare si al doilea repede (pana nu intra vreun pasager cu vezica slaba). apropo, budele de la lung curier nu sunt mai ”pricopsite” decat alea de la cursele scurte. poate mai multe, da` nu mai mari. fetele sunt mai destepte: sunt sanse mai mari pe scaun, sub paturica sau sub vreo jacheta. handjob este simplu, blowjob... poate sa mearga (ideal ar fi sa nu fie ocupat al treilea scaun), dar pentru cunni nicio sansa. nu cam prea vad motivul, dar se pare ca personalul de bord nu e foarte tolerant cu chestia asta. bine, eu nu sunt chiar vreun globe-trotter dar sunt un pic mai umblat decat media, si nici nu am vazut, nici auzit si nici macar banuit ca s-ar putea intampla. la business sunt sanse mult mai mari, dar doar la zboruri lungi. sfatul meu simplu de la țara ar fi sa zburati linistiti si sa v-o trageti groaznic la destinatie!
  20. SENZATIONAL!!! De cand s-a inchis sectiunea ”Ea cauta partener”, tot mai multi barbati fac dragoste cu sotia/prietena.... Si de când s-a deschis secțiunea aia cu BTS-uri tot mai multi barbati redescopera deliciile masturbării. Si BNR declară că economiile bărbaților sunt in creștere abrupta!
  21. la mine în sat se zice că dacă este nevoie sa testezi o calitate, atunci e sigur ca este în ”short supply”... mai serios un pic: testele sunt simpatice dar inteligența (cea masurată prin IQ) nu este decât o latura a personalitatii unui om, și nu neapărat cea mai importantă. ok, noi ăștia cu IQ pe lângă 150 chiar ne permitem să râdem de teste; de fapt noi am elaborat o mare parte din ele.
  22. mestere, esti genial! da` am si io o intrebare, ca ardelenii din bancul cu negrul: bre, până la urma ai rezolvat-o pe domnisoara ori ba?
×
×
  • Creează nouă...