Sari la conținut

Ccu94

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Ccu94

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Targoviste
  • Interese
    Sex....si cam atat...i guess...:))

Vizitatori Recenți Profil

215 citiri profil

Ccu94's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputație

  1. Gica, eu nu vreau sa intru in polemica cu tine, ca nu am de ce..am fost clientul ei nu neg. Insa de la a fi client care dai bani pentru anumite servicii si in a ti se vorbi de dus fara vreun motiv eu zic ca e cale lunga. Asa ca nu imi judeca parerea, daca te intriga ceva imi cer scuze, eu doar mi am spus parerea mea personala legata de interactiunea cu duduia. Si nu dau doi bani daca sunt in black list-ul ei. De dat la buci se gaseste.
  2. Daca te uitai si macar citeai ultimele rubrici din Traseiste Targoviste sesizai ca alea din zona aia sunt puse pe jecmaneala. Sunt venite ba din blocurile de langa Platforma spitalul de nebuni, unde in blocurile alea se face focul in mijlocul camerei si scoate calul capul pe geam fie din zone mai putin ortodoxe din Targoviste. Vin dupa bani si nu conteaza in ce scop fac banii..chestia e ca ramai sau nu fara bani, important e sa nu ramai cu boli, te distrugi si tu si viutorul tau pentru o clanta data la o nespalata la colt de strada.
  3. E vremea sa imi spun si eu parerea despre CorDiana Lux, CorDiana top etc... ei bine nu mai este duduia pe care o stiati voi. Si-a cam luat nasul la purtare, e usor aroganta si se crede peste orice. In viata am invatat ca scara vietii are trepte de urcat si de coborat, e bine sa-ti pastrezi cumpatul si sa nu exuberezi ca daca ai fost laudata si cautata de masculii damboviteni, gata lumea e a ta. Ei te-au ridicat si ei pot sa te coboare. Sunt tare curios daca o sa apara in urbea noastra o duduie vip din toate punctele de vedere ce o sa faci? O sa reduci din gradul de aroganta sau o sa il mentii? Eu cel putin m-am lasat de sportul in a te a mai vizita. "Esti prea sus pentru mine" spor la bani
  4. E clar ca ce e bun nu e pentru noi. Noi ce avem aici sunt doar sa te lase fara bani si cam atat. E adevarat ca e orasul mic dar asta nu impiedica cu nimic sa avem si noi servicii de calitate. Sunt putini cei care platesc servicii de calitate si putini care mai cred in serviciile de calitate. Dupa atatea buleli prin Targovistea noastra sa ai incredere in escorte e mai greu. Daca o sa vi, cu atat mai bine ne mai ridicam si noi standardul in ceea ce inseamna serviciile de calitate .
  5. Ai dreptate multumesc de sustinere, cineva pe un topic zicea odata sa va feriti de cele de la arhiepiscopie, asta face parte din formatia lor. Mare grija. Boala si sanatatea nu costa 50 de lei in boscheti ca si cainii :)))
  6. Nu exista penisuri mari sau mici, exista femei **spam editat**
  7. Salut, nu iti recomand, eu am fost la ea i am cerut un oral si mi a pitit prezervativul in masina, cand am ajuns acasa nevasta mea sa faca curat in masina a dat de el....e neserioasa, miroase si isi bate joc
  8. Ca recenzie impartiala si lipsita de favoruri, etc… mie imi poace foarte mult bruneta de la Tilis .. vis-a-vis de Dedeman. Oralul daca vrei sa faci o descarcare rapida, il face cum trebuie, nu ii este sila si o face bine. Am luat-o de cateva ori la camera, decartat 200 de lei, o ora, ajunsi la locatie se dezbraca, are lubrifiant, in caz ca ai calibru mare si nu adera in nato din prima. Pozitia ei preferata este capra, traieste momentul da si contre, ajuta soldatul sa vomite. Dupa asta spalat, mai stat de vorba la o tigara, si trecut la faza a doua, oral bine facut, o papa toata, si le urma trecut iar capra, usor cu tenta animalica sa zic :))) da contre calumea de te ustura bijuteriile. -Ca pret total: -200 de lei prestatia -nu face oral neprotejat -50 de lei camera (daca o prinzi bine dispusa si-o trage calumea) in rest prin zona nimic semnificativ, poate fata de la sensul giratoriu de ma benzinaria Mol.. cea plinuta si de etnie , ea mai are sclipiri bune .
  9. Va salut, ceva mai BBW prin zona? Pe cele de la pod de la patriarhie le stiu, ma refer alte zone de pe melaguri dambovitene multumesc!
×
×
  • Creează nouă...