Sari la conținut

sandick

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sandick

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Peste tot

Vizitatori Recenți Profil

2.534 citiri profil

sandick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. In Militari ? Ohh Iuliu maniu imi da cosmaruri.
  2. Aseara am facut un drum degeaba pana pe magheru , ba am mai stai si 20 min in ploaia si nimic.......
  3. Vizitat duduia zilele astea, locatia langa restaurant Paunita , Titan. Duduia are mai mult de 30 ani ..... posibil spre 40, cateva kg in plus (dupa gusturile mele) dar nu arata rau la corp. ON: Il pot numi un oral mediu spre bun , nimic special dar nici dezamagitor, cat sa il trezeasca pe ala micu. NP: Schimbat mai multe pozitii, chiar ea m-a intrebat daca vine deasupra. NP: Aici a mers destul de bine , a intrat destul de usor si a dus un ritm destul de alert vreme de 10 min pana a cerut sa revenim la normal si unde am si terminat. D2D: 25 min , cadou : 150 ron O experienta bun , probabil ca voi mai reveni la ea.
  4. Iar janedoe..... tipa si-a sters conturile de pe cs atunci cand cineva i-a postat telefonul public. Acum cred ca mai are cont(probabil inactiv) pe site-ul concurent. Apropo janedoe este prezenta si aici pe forum. Cred ca numarul acela nu mai este valabil. Ea nu este chiar asa cum este descrisa pe forum (nebuna).
  5. am primit acum o luna raspuns la mail-ul pe care i l-am trimis . I-am trimis numarul si nimic dupa o luna ........... neserioasa.
  6. Cu numarul lui JaneDoe se poate a ma ajuta careva ? Am o slabiciune pentru "nebune" si din conversatia cu ea am ajuns la un stadiu in care nu mai raspunde la nimic asta dupa ce 5-6 conversatii initiale raspundea cu intrebarea la intrebarea mea .... ciudatica. Si sa imi fac al cont cu VIP e prea mult , deci daca exista un bun samaritean cu nr de telefon. [email protected] Kira este aceeasi , pentru ca cea care apare in poza la whatsapp nu este ea. Oricum va recomand sa o ocoliti pe Kira, am vazut cu ochii mei cum ii aratau venele cand m-am intalnit cu ea. Baiatul cu care facea videochat si cu care s-a apucat de heroina tocmai ce a murit ...... asa ca ea este mai degraba stati departe.
  7. Salut . Stie cineva daca Raissa ( tipa aceea de culoare) mai este activa s-au are cineva noul ei numar ? M-am intalnit cu ea prin octombrie 2017 si vad ca acum nu mai are acelasi numar si m-ar tenta sa o revad.
  8. Cu Redallover a reusit sa comunice cineva ? Raspunde la primul mesaj dupa care se face ca ploua...
  9. Cu contactul lui JaneDoe ma poate ajuta cineva ? Mi-a raspuns la 2 mesaje dar cand am cerut numarul de telefon nu a mai raspuns ...... si a trecut ceva timp. [email protected] cu multumiri. La voi Raissa cat a cerut ?
  10. Marie (24) am vorbit cu ea si a cerut 1000 ron ..... mi-a trimis si poze dar am zis pas. A spus ca accepta total. Anastasial este escorta asa ca nu va pierdeti timpul cu ea. Raissa a cerut 350 euro/ luna pentru intalniri regulare. E de vazut , momentan nu am avut timp. E cam greu sa o chem la mine , avand in vedere ca e de culoare .... daca o vede cineva la mine nu poate trece neobservata. JeSSyca cere 120E ora .... pas . Am vb cu Lilly din Targoviste si cere 250 ron , desi am vazut aici ca face neprotejat , a spus ca ofera doar protejat....... Din pacate intervalul orar e destul de prost , e disponibila doar in jurul pranzului. JaneDoe nu am reusit sa ii captez atentia ........ daca poate cineva sa ma ajute cu un nr. de tel e binevenit.
  11. Cu Dariaby s-a vazut cineva ? cum a fost? Am vazut ca cere 250 .....
  12. Ce username are discreet acum ? Am vazut ca nu mai are nici nr. pe care le avea.
  13. Am vorbit si eu cu Inna si mi-a zis ca nu e din Bucuresti si ca vine din Galati. Pret mi-a zis 150 euro si am zis pas. Vazand ca accepta si pe 100 poate o abordez pentru ceva rapid.
  14. Am avut 2 intalniri cu kira. Prima a fost la mine. I-am spus ca ii platesc taxiul si ea a venit cu metroul si e jos , a spus ca nu e problema si nu a cerut in plus fata de cat ne intelesesem ( 200 ron pentru ~ 2 ore). Prima data era chiar ok , am vorbit ~ 20-30 min era lucida , vorbit coerent chiar nu dadea semne ca este cu heroina. Mi-a povestit ca are probleme cu familia , e plecata de acasa si sta cu sora ei care e clasa a 8. Actiunea a fost ok , oral destul de bun si normal cu implicare. Nici vorba de stat cu ochii pe ceas, chiar as spune ca era un best-buy pentru suma aceea. a 2-a oara ne-am intalnit prin militari unde stia ea un hotel care inchiria pentru 3-4 ore , undeva pe Valea Lunga. Ne-am intalnit direct acolo si ea era total schimbata fata de prima data. Nu era prea coerenta , vorbea destul de greu si surpriza a venit in camera cand i-am vazut mainile..... avea hematoame pe ambele maini , semn ca nu e rea indemanatica cu acul. Aici nu am stat decat un oral pentru ~ 15 min si i-am dat 100 ron. Cu ambele ocazii am facut totul protejat. Si aici se incheie aventura mea cu ea. Desi tipa cand este lucida ai ce vorbii cu ea si din punct de vedere sexul este peste ce avem pe piata eu nu pot sa ii mai dau ei bani stiind unde se duc acei bani. Nu cred ca este pe heroina de mult timp pentru ca imi spunea ca pana in urma cu cateva luni era angajata si avea masina de la servici...... Prima data mi-a spus ca este in cautarea unui loc de munca , a doua oara mi-a zis ca munca nu este de ea.......... robabil si ea stie ca nu mai poate scapa de heroina si ca asa va arata restul vietii ei.
  15. Se pare ca pe site-ul asta sunt fete care vor mii de euro si fete junkie. Mimi mi-a cerut o mie de euro asta fara macar sa avem o intalnire inainte si fara sa spuna ce e dispusa ea sa faca. Pas Lois a raspuns pe site si apoi la telefon sau whatsapp nu a mai raspuns. Freesoul este relativ draguta care cere 600 ron pe intalnire .... se poate mai multe ore. Din ce am inteles de aici e tipa care se cam drogheaza cu injectabile . Kira e comuna , slabuta , dar care e pe heroina. A avut ceva problema se pare ca e plecata de acasa si sta pe undeva cu chirie. Cand i-am vazut venele am stat doar un oral protejat si pa. In functie de dispozitie cere 150 - 200-250 si poate sta ~ 2 ore.
×
×
  • Creează nouă...