justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 1, 2017 Ce face thecat cand haterii se oftica ca nu se ahtiaza la taberele lor?De ciuda trateste un platou taranesc. E felul lui pasiv de a ucige dumajnii prin ciuda si pofte cu pozele colorat-artistice pe ce am gatit aziTrebuie sa ii aplaudam ofensiva bazita pe simturi primareunde ii @thecat ? ca nu o mai intrat demult sau are alt cont? :mellow:
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 unde ii @thecat ? ca nu o mai intrat demult sau are alt cont? :mellow:n-o mai intrat :( 2 4
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 n-o mai intrat :(Eu n-am inteles niciodata cum de-a rezistat, atat cat a facut-o. Nu stau sa-l ridic in slavi acum, ca nu sunt genul. Stie foarte bine ce parere am despre dansul :D. Daca mai arunca vreun ochi pe-aici: "Numai bine, prietene!" 2
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 Eu n-am inteles niciodata cum de-a rezistat, atat cat a facut-o. Nu stau sa-l ridic in slavi acum, ca nu sunt genul. Stie foarte bine ce parere am despre dansul :D. Daca mai arunca vreun ochi pe-aici:"Numai bine, prietene!"Ii voi scrie eu de Craciun pe mail sa ii fac urari,pana atunci nu vreau sa-l deranjez. o sa ii transmit toate aprecierile tae, promit :) 2 4
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 Ii voi scrie eu de Craciun pe mail sa ii fac urari,pana atunci nu vreau sa-l deranjez. o sa ii transmit toate aprecierile tae, promit :)N-am stiut ca ai posibilitatea asta. Mersi mult! 2
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 N-am stiut ca ai posibilitatea asta. Mersi mult!Dap, nu ai pt ce. Si mie mi-e dor de el,dar daca nu a intrat atata timp nu voiam sa il incomodez,desi din cand in cand ne auzeam cu placere,chiar ma sfatuia cu gentilete si bunatate ca un parinte sau un prieten. Dar de Craciun tot il invadez si iau cu mine urarile tuturor ca este un om distins in batatura asta aruncata din prastie 2 4
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 1, 2017 Ii voi scrie eu de Craciun pe mail sa ii fac urari,pana atunci nu vreau sa-l deranjez. o sa ii transmit toate aprecierile tae, promit :)ureaza.i si din partea mea... :)imi placea postarile lui. 3 19
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 ureaza.i si din partea mea... :)imi placea postarile lui.sigur, ii transmit :) 2 4
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Postat Noiembrie 6, 2017 De ce nu a intrat Paraschiv o vreme? I-a picat o unghie de gel in oala in care isi fierbea dulceata de ciresi amare 3 6
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 De ce nu a intrat Paraschiv o vreme? I-a picat o unghie de gel in oala in care isi fierbea dulceata de ciresi amareMarș de aici , potaie ! 1
pulesteu Reputație: 10798 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Foarte tare thecat. Un om deosebit. 11 7
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Postat Noiembrie 6, 2017 Foarte tare thecat. Un om deosebit.Sa stii ca este. Daca aici pe topice era funny ironic, in o scurta discutie personala aveai placerea sa descoperi un om care nu mai ironizeaza jovial ci doar e cald, inimos si tare cumsecade. Cine vrea sa il salute sa ma anunte aici si fac o lista pt cand ii voi prezenta eu insami urarile :DOricine cred se bucura sa auda ca este apreciat 1 6
pulesteu Reputație: 10798 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Mi-au placut toate posturile sale. Sa-l saluti din partea mea. Multumesc! 10 7
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 "It doesn't matter who we are, what matters is our plan." Bună asta, imiPlace. 1
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Postat Noiembrie 6, 2017 Mi-au placut toate posturile sale. Sa-l saluti din partea mea. Multumesc!Sigur, pentru putin! 1 6
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 6, 2017 Se știe deja că, stepul a fost inventat în stepa rusă de Stepan - Stepanovici Stepanov, care avea 12 copii și o singură oală de noapte.Twistul a fost inventat de MIKY 77, care are 3 știuleți și un singur cur. 7 14
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 6, 2017 Se știe deja că, stepul a fost inventat în stepa rusă de Stepan - Stepanovici Stepanov, care avea 12 copii și o singură oală de noapte.... https://www.youtube.com/watch?v=hVSMU3Yofe8 1 4
ana _paraschiv Reputație: 104 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 De ce nu a intrat Paraschiv o vreme? I-a picat o unghie de gel in oala in care isi fierbea dulceata de ciresi amare Nu mai am unghii cu gel de la mijlocul lui august. 1
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Postat Noiembrie 6, 2017 Nu mai am unghii cu gel de la mijlocul lui august.Stiu prin puterea gandului :) Tocmai ce am spus mai sus ca le-ai pierdut in dulceata :))
incepator2017 Reputație: 417 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Noiembrie 6, 2017 Nu mai am unghii cu gel de la mijlocul lui august.Dulceata mai ai? De ceapa ai facut? 1 3
ana _paraschiv Reputație: 104 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Stiu prin puterea gandului :) Tocmai ce am spus mai sus ca le-ai pierdut in dulceata :)) :))) Dulceata mai ai? De ceapa ai facut? Normal ca mai am. Nu am facut niciodata dulceață de ceapa, am facut de gutui acum doua săptămâni. 3
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 6, 2017 :))) Normal ca mai am. Nu am facut niciodata dulceață de ceapa, am facut de gutui acum doua săptămâni.Vreau și io. :blushing2 6 13
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Ministrul DAEA (ăla cu oaia), a declarat zilele trecute că, anul acesta am avut producție record la porumb. MIKY este în culmea fericirii. 7 13
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 19, 2018 Ce face tenia cand nu mai are ce suge? Își pune mașinile pe forum ca un încep de rent a car ca sa facă si ea pt prima oară in viață un ban cinstit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum