picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 31, 2017 Ontează, sigur că ontează! 8 13
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 31, 2017 :))))La ce te referi.Cam sumbră armosfera p-aicișa... 1 4
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Octombrie 31, 2017 vai ... sa stiti ca "aceste cuvinte ne doare", in viata mea nu am incercat sa "agat" o femeie, ci doar sa incerc sa socializez cu ea mai mult sau mai putin intim, caci crezul meu in viata se ghideaza dupa axioma "un adevarat vanator iubeste vanatoarea, nu vanatul". Ce poate fi mai frumos decat sa simti "caprioara" incoltita ... tremurand sub puterea ta, cand stie ca orice ar face va deveni o victima sigura, iar finalul este acelasi oricat s-ar zbate. Sa o vezi cum se lupta cu temerile ei si i-se tulbura rationamentul strivit sub intrebarea exstentiala ... sa fac(k) sau sa nu fac(k), iar in final sa se lase "posedata", lasand in urma orice urna de impotrivire, spunand in sinea ei:- Asta este, eu am vrut sa nu o fac, dar nu s-a putut! Macar sa ma bucur de moment si mai incolo oi vedea eu ce mai fac...Cat despre ... scapare, ea este doar o iluzie menita sa faca jocul mai palpitant. Asa ca ... cum citesc eu smucit ti-am citi nicknamu la primu citire key s-oie'. ma gandeam ok, mkey,dar care o ie?i am so very silly 2 4
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Octombrie 31, 2017 roast Cum o cucereste Keyser pe Anonna: o invita la o primbare relaxanta in padure cu intentia clara prin a gasi poteca din padurea ei 4 4
holdup Reputație: 470 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Octombrie 31, 2017 roast Cum o cucereste Keyser pe Anonna: o invita la o primbare relaxanta in padure cu intentia clara prin a gasi poteca din padurea eiAs da puncte de la mine la o inspiratie,umor de situatie,tigress's afirmatie... :) :D 1
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Octombrie 31, 2017 Scurta, funny, jucausa, adaptata forumistic. Mi piace As da puncte de la mine la o inspiratie,umor de situatie,tigress's afirmatie... :) :D
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Am semnat condica la Știri.N-am motive pentru care am lipsit doua zile,da'... Treceți-mă absent nemotivat 1 3
holdup Reputație: 470 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Octombrie 31, 2017 Scurta, funny, jucausa, adaptata forumistic. Mi piacece i al tau,e al tau,laudaroasa mica!
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Octombrie 31, 2017 Ne cunoastem de pe un cont anterior al tau? Eu nu stiu cine esti :)sa stii ca laudaroasa nu am fost niciodata, doar ca mi-e nenatural sa fiu modesta. Ce e bun la mine zic, care defect am zic, eu spun tot ca la interogatoriu.intrebata sau nu,totunace i al tau,e al tau,laudaroasa mica!
holdup Reputație: 470 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Octombrie 31, 2017 Ne cunoastem de pe un cont anterior al tau? Eu nu stiu cine esti :)sa stii ca laudaroasa nu am fost niciodata, doar ca mi-e nenatural sa fiu modesta. Ce e bun la mine zic, care defect am zic, eu spun tot ca la interogatoriu.intrebata sau nu,totunaSi doar ti am zis de atatea ori sa nu mai spui chiar tot;dujmanii pandeste dupa colt :D...nu,dar cat mai puteam amana,zic :wink2
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 Ma simt inspirata dat fiind ca Afriq mi-a vizitat profilul De ce nu esti pula Africanului ca de ciocolata? Surse neconfirmate spun ca odata la gratar s-a hotarat sa practice nudismul. Cum pula lui s-a apropiat indecent de mult de soare s-a decolorat 4 4
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 Ce a zis Vypus cand a aterizat pe nymfo : vreau si eu unul numai al meu. Il impodobesc cu toate, ba chiar pun si o camila. O voi numi IT sa sune profesional. 3 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2017 dar ce tonus ai azi.... simt ca ma apuca frica ... de limba ta ascutita. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2017 Cică, singura pizza care nu este pe placul dinamoviștilor, este ... pizza from Hagi. 4 14
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 dar ce tonus ai azi.... simt ca ma apuca frica ... de limba ta ascutita. :laugh2Dar glumeam si eu. In fapt, sunt foarte pasnica
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2017 Dar glumeam si eu. In fapt, sunt foarte pasnicasigur? :hmmm nu stiu ce sa cred ...? Mi te imaginam cu pantaloni latex, bice, catuse si alte accesorii placute ... 1
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 sigur? :hmmm nu stiu ce sa cred ...? Mi te imaginam cu pantaloni latex, bice, catuse si alte accesorii placute ...Ti-a gresit imaginatia. Sunt in pantalon de pijama din aia fluffy si pufosi, un neglijeu frumusel negru, scurt si un pulovar gros de casmir. Si nu planuiesc sa ma schimb daca nu ies pe afara 1 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2017 Ti-a gresit imaginatia. Sunt in pantalon de pijama din aia fluffy si pufosi, un neglijeu frumusel negru, scurt si un pulovar gros de casmir. Si nu planuiesc sa ma schimb daca nu ies pe afaraai cafea? sau ma opresc eu pe drum? sa dai drumu la centrala ... da? ca-s cam friguros. :date 2 6
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 ai cafea? sau ma opresc eu pe drum? sa dai drumu la centrala ... da? ca-s cam friguros. :dateAm. Dar potoleste-te ca pe langa faptul ca printul mi-a zis aseara ca nu cumva sa ma atinga careva ca i am in trouble, mi-a interzis sa flirtez de tot 2 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2017 Am. Dar potoleste-te ca pe langa faptul ca printul mi-a zis aseara ca nu cumva sa ma atinga careva ca i am in trouble, mi-a interzis sa flirtez de totaha ... deci sa inteleg ca esti singurica in pat cu neglijeul ala scurt, da? Pai atunci promit sa nu te ating deloc ... cu mainile si o facem pe muteste... si toata lumea e fericita nu? :laugh2 :laugh2 :laugh2Noi nu flirtam acum ... suntem seriosi. parerea mea :hihat 1
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 Ce face Shiva cand are insomnii? Numara prestatoare din Banat ca pe oite pana adoarme.A doua zi o ia de la capat. Mereu incurca merinoase si nu ii ies la socoteala 3 4
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Autor Postat Noiembrie 1, 2017 Ce face thecat cand haterii se oftica ca nu se ahtiaza la taberele lor?De ciuda trateste un platou taranesc. E felul lui pasiv de a ucige dumajnii prin ciuda si pofte cu pozele colorat-artistice pe ce am gatit aziTrebuie sa ii aplaudam ofensiva bazita pe simturi primare 3 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 1, 2017 Ce face Shiva cand are insomnii? Numara prestatoare din Banat ca pe oite pana adoarme.A doua zi o ia de la capat. Mereu incurca merinoase si nu ii ies la socotealaAsa ceva...ti-am dat like! 😅 6 15
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2017 Asa ceva...ti-am dat like! Vis, taci! 4 15
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum