Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ontează, sigur că ontează!

• Like 8
  • Minus 13
  • Oras:#nothere
Postat

vai ... sa stiti ca "aceste cuvinte ne doare", in viata mea nu am incercat sa "agat" o femeie, ci doar sa incerc sa socializez cu ea mai mult sau mai putin intim, caci crezul meu in viata se ghideaza dupa axioma "un adevarat vanator iubeste vanatoarea, nu vanatul". Ce poate fi mai frumos decat sa simti "caprioara" incoltita ... tremurand sub puterea ta, cand stie ca orice ar face va deveni o victima sigura, iar finalul este acelasi oricat s-ar zbate. Sa o vezi cum se lupta cu temerile ei si i-se tulbura rationamentul strivit sub intrebarea exstentiala ... sa fac(k) sau sa nu fac(k), iar in final sa se lase "posedata", lasand in urma orice urna de impotrivire, spunand in sinea ei:
- Asta este, eu am vrut sa nu o fac, dar nu s-a putut! Macar sa ma bucur de moment si mai incolo oi vedea eu ce mai fac...
Cat despre ... scapare, ea este doar o iluzie menita sa faca jocul mai palpitant. Asa ca ...

cum citesc eu smucit ti-am citi nicknamu la primu citire key s-oie'. ma gandeam ok, mkey,dar care o ie?

i am so very silly

• Like 2
  • Minus 4
Postat

roast Cum o cucereste Keyser pe Anonna: o invita la o primbare relaxanta in padure cu intentia clara prin a gasi poteca din padurea ei

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:pe la noi
Postat

roast Cum o cucereste Keyser pe Anonna: o invita la o primbare relaxanta in padure cu intentia clara prin a gasi poteca din padurea ei

As da puncte de la mine la o inspiratie,umor de situatie,tigress's afirmatie... :)  :D

• Like 1
Postat

Scurta, funny, jucausa, adaptata forumistic. Mi piace

As da puncte de la mine la o inspiratie,umor de situatie,tigress's afirmatie... :)  :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am semnat condica la Știri.

N-am motive pentru care am lipsit doua zile,da'... Treceți-mă absent nemotivat :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Scurta, funny, jucausa, adaptata forumistic. Mi piace

ce i al tau,e al tau,laudaroasa mica!

Postat

Ne cunoastem de pe un cont anterior al tau? Eu nu stiu cine esti :)

sa stii ca laudaroasa nu am fost niciodata, doar ca mi-e nenatural sa fiu modesta. Ce e bun la mine zic, care defect am zic, eu spun tot ca la interogatoriu.intrebata sau nu,totuna

ce i al tau,e al tau,laudaroasa mica!

Postat

Ne cunoastem de pe un cont anterior al tau? Eu nu stiu cine esti :)

sa stii ca laudaroasa nu am fost niciodata, doar ca mi-e nenatural sa fiu modesta. Ce e bun la mine zic, care defect am zic, eu spun tot ca la interogatoriu.intrebata sau nu,totuna

Si doar ti am zis de atatea ori sa nu mai spui chiar tot;dujmanii pandeste dupa colt :D...nu,dar cat mai puteam amana,zic :wink2  

Postat

Ma simt inspirata dat fiind ca Afriq mi-a vizitat profilul

De ce nu esti pula Africanului ca de ciocolata? Surse neconfirmate spun ca odata la gratar s-a hotarat sa practice nudismul. Cum pula lui s-a apropiat indecent de mult de soare s-a decolorat

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Ce a zis Vypus cand a aterizat pe nymfo : vreau si eu unul numai al meu. Il impodobesc cu toate, ba chiar pun si o camila. O voi numi IT sa sune profesional.

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Cică, singura pizza care nu este pe placul dinamoviștilor, este ... pizza from Hagi.

• Like 4
  • Minus 14
Postat

dar ce tonus ai azi.... simt ca ma apuca frica ... de limba ta ascutita.  :laugh2

Dar glumeam si eu. In fapt, sunt foarte pasnica

• Oras:Bucuresti
Postat

Dar glumeam si eu. In fapt, sunt foarte pasnica

sigur?  :hmmm nu stiu ce sa cred ...? Mi te imaginam cu pantaloni latex, bice, catuse si alte accesorii placute ...

• Minus 1
Postat

sigur?  :hmmm nu stiu ce sa cred ...? Mi te imaginam cu pantaloni latex, bice, catuse si alte accesorii placute ...

Ti-a gresit imaginatia. Sunt in pantalon de pijama din aia fluffy si pufosi, un neglijeu frumusel negru, scurt si un pulovar gros de casmir. 

Si nu planuiesc sa ma schimb daca nu ies pe afara

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ti-a gresit imaginatia. Sunt in pantalon de pijama din aia fluffy si pufosi, un neglijeu frumusel negru, scurt si un pulovar gros de casmir. 

Si nu planuiesc sa ma schimb daca nu ies pe afara

ai cafea? sau ma opresc eu pe drum? sa dai drumu la centrala ... da? ca-s cam friguros.   :date

• Like 2
  • Minus 6
Postat

ai cafea? sau ma opresc eu pe drum? sa dai drumu la centrala ... da? ca-s cam friguros.   :date

Am. Dar potoleste-te ca pe langa faptul ca printul mi-a zis aseara ca nu cumva sa ma atinga careva ca i am in trouble, mi-a interzis sa flirtez de tot

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Am. Dar potoleste-te ca pe langa faptul ca printul mi-a zis aseara ca nu cumva sa ma atinga careva ca i am in trouble, mi-a interzis sa flirtez de tot

aha ... deci sa inteleg ca esti singurica in pat cu neglijeul ala scurt, da? Pai atunci promit sa nu te ating deloc ... cu mainile si o facem pe muteste... si toata lumea e fericita nu?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Noi nu flirtam acum ... suntem seriosi. parerea mea  :hihat

• Minus 1
Postat

Ce face Shiva cand are insomnii? Numara prestatoare din Banat ca pe oite pana adoarme.

A doua zi o ia de la capat. Mereu incurca merinoase si nu ii ies la socoteala

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Ce face thecat cand haterii se oftica ca nu se ahtiaza la taberele lor?

De ciuda trateste un platou taranesc. E felul lui pasiv de a ucige dumajnii prin ciuda si pofte cu pozele colorat-artistice pe ce am gatit azi

Trebuie sa ii aplaudam ofensiva bazita pe simturi primare

• Like 3
  • Minus 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Ce face Shiva cand are insomnii? Numara prestatoare din Banat ca pe oite pana adoarme.

A doua zi o ia de la capat. Mereu incurca merinoase si nu ii ies la socoteala

Asa ceva...ti-am dat like! 😅
  • Like 6
  • Minus 15

Postat

Asa ceva...ti-am dat like!

Vis, taci!

• Like 4
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...