Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dilema lui Miky este aceeași cu a potăii ce-și linge pula, pe sub masă: măi nene, io iau, sau dau muie?

Pentru restul membrilor, nu e nicio dilemă: ia.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Rozeto esti lipsita de inspiratie , ca si bate gardul   asta de @Jack  Daniels de mai sus , care mi-a dedicat inca un topic de valUare  , pe care pana la urma isi expune visele sale umede de plapumar , din capatul tramvaiului 25 (Valea Cascadelor -Militari , ptr. cine nu cunoaste)  .Noroc de audienta Piconiana , ca altfel isi canta singur delirul pe acolo  :slap2

Uite-aici una cu dedicatie si sper sa-ti placa (e fix din realitatea ce te inconjoara)  :)

Intr-o seara p'o bancuta , statea Rozeta ca o prostuta 

Si striga neancetat ... "Pisicuta , pis, pis pis, te-am visat azi-noapte-n vis"

Iute apare Pisicuta si ii trage cu gheruta 

Si s-alege cu o dunguta , doar s-doarma pe o punguta.

Dar Rozeta nu s-asterne , parca intr-una vrand a cere

Si se-ntoarce pofticioasa , tipand ca o plangacioasa 

Mie imi place Pisicuta , i-as da  gratis .... piersicuta  !

PS : PICOAIE , stii citatul acela lui Zaharia Stancu  ? Hai ca  ti-l aduc eu aminte

"Cand eram tanar , eram tanar si prost . Acum sunt batran si tot prost am ramas"  :)

• Like 6
  • Minus 17
Postat

Nu ne e frică de un eventual război cu Rusia. Trupele noastre de parașutism au 3 ANM-uri (Arme de Nimicire în Masă, pentru cine nu a făcut armata) letale:Adina-milf, Lorenna și Betty. Dacă le-ar fi avut Antonescu, am fi câștigat războiul, iar celebrul Ordin de Luptă ar fi sunat: Parașute, vă ordon: treceți Prutul!

P.S. Să-i spună cineva boului de Miky, că e în plus și că nu are haz, nici cât un știulete.

• Like 3
  • Minus 13
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

...

P.S. Să-i spună cineva boului de Miky, că e în plus și că nu are haz, nici cât un știulete.

Dar el nu stie?

Postat

Asta e ptr, tine PICOAIE  : Mos Hazos  si baba cu dinti in gura ......ai vazut ?   :laugh2

• Like 4
  • Minus 16
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Rozeto esti lipsita de inspiratie , ca si bate gardul asta de @Jack Daniels de mai sus , care mi-a dedicat inca un topic de valUare , pe care pana la urma isi expune visele sale umede de plapumar , din capatul tramvaiului 25 (Valea Cascadelor -Militari , ptr. cine nu cunoaste) .Noroc de audienta Piconiana , ca altfel isi canta singur

PS : PICOAIE , stii citatul acela lui Zaharia Stancu ? Hai ca ti-l aduc eu aminte

"Cand eram tanar , eram tanar si prost . Acum sunt batran si tot prost am ramas" :)

nu e despre tine topicul meu.

e despre mine si cum ma amuz eu pe nimfomane.com

probleme ?

• Like 1
Postat

Întrebarea existențială a lui Clari-Vis tantric, este dacă poate fi considerată prostituata, din moment ce face sex contra-cost. 

Altă întrebare?

Vizitator altu2
Postat

Nu. 

Aha, acuma am inteles de ce ai zis ca trebuie sa-i spuna cineva.

Ingrata misiune pentru cel ce va fi desemnat ca mesager.

Vizitator altu2
Postat

Întrebarea existențială a lui Clari-Vis tantric, este dacă poate fi considerată prostituata, din moment ce face sex contra-cost. 

Altă întrebare?

Alta intrebare?

Poftim: Cu cine?

Adica, tradus, cu cine face sex ... contra-cost?

Postat

Ma doare la bascheti "prietene" , sa fie de capul tau acolosa , in Falastoaca , deci da cu broasca J.R. cum te pricepi si cum poftesti , chiar si aici pe Nimfomane (din amuzament ,sa zicem)

Dar nu da  in oameni care nu ti-au facut absolut nimic , ca te bate al de sus tocmai atunci cand nu te astepti    ....este ptr. a doua oara cand te avertizez  :)

• Like 4
  • Minus 16
Postat

Ma doare la bascheti "prietene" , sa fie de capul tau acolosa , in Falastoaca , deci da cu broasca J.R. cum te pricepi si cum poftesti , chiar si aici pe Nimfomane (din amuzament ,sa zicem)

Dar nu da  in oameni care nu ti-au facut absolut nimic , ca te bate al de sus tocmai atunci cand nu te astepti    ....este ptr. a doua oara cand te avertizez  :)

http://nakedrecoveryonline.com/wp-content/uploads/2017/01/drama_queen_poster-r471f4650ecf548e4887447e3b23ca046_adau_8byvr_324.jpg

• Like 4
  • Minus 14
Postat

Esti tare pedant , mosule , ce sa zic ...precum acea fetita

Chiar zilele trecute ma uitam la filmul  Welcome to New York (2014)....  o drama cam de kkt , dar mi-a captat putin atentia actiunea si te vedeam pe tine , dar la o proportie mult redusa  :laugh2

• Like 4
  • Minus 16
Postat

hai naibii d'aici c'ai stricam topicu lu roz.

• Like 1
  • Oras:Valhalla
Postat

Chiar zilele trecute ma uitam la filmul Welcome to New York (2014).... o drama cam de kkt , dar mi-a captat putin atentia actiunea si te vedeam pe tine , dar la o proportie mult redusa :laugh2

Miky Miky .Vezi tu , adu-ti aminte ,ti-am spus pe vremuri .Nu continua cearta asta ca n-o sa fie bine .A trecut mult de atunci si ai ajuns la vorba mea.
Postat

Miky Miky .Vezi tu , adu-ti aminte ,ti-am spus pe vremuri .Nu continua cearta asta ca n-o sa fie bine .A trecut mult de atunci si ai ajuns la vorba mea.

la care vorba ta , mie mi se rupe de astfel de "prietenii"  . Eu nu regret niciodata nimic din actiunile mele , chiar daca adevarul devine deranjant in urechile altora

Nu ma complac in a merge intr-o directie gresita cu o turma prosta . ...niciodata .

Va inteleg in schimb pe unii ca nu puteti si va complaceti astfel fiind lipsiti de personalitate si vazand in cu totul alt mod lucrurile  . Poate am sa spun si eu acelasi lucru peste ceva timp , roata e rotunda si mereu se invarteste pe aici , ai sa vezi

Sunt lupul de stepa , priveste doar avatarul

PS: Apropo imi puneam o intrebare pe un Topic propriu " unde sunt userii de altadata . Acum as putea sa-mi ofer singur raspunsul  , au disparut in plm (sau cel putin nu se mai fac vizibili) si au ramas doar lichelele :)

• Like 4
  • Minus 16
  • Oras:FALASTOACA
Postat

post-243757-0-96134200-1509303031_thumb.gif

• Like 6
  • Minus 10
Postat

la care vorba ta , mie mi se rupe de astfel de "prietenii"  . Eu nu regret niciodata nimic din actiunile mele , chiar daca adevarul devine deranjant in urechile altora

Nu ma complac in a merge intr-o directie gresita cu o turma prosta . ...niciodata .

Va inteleg in schimb pe unii ca nu puteti si va complaceti astfel fiind lipsiti de personalitate si vazand in cu totul alt mod lucrurile  . Poate am sa spun si eu acelasi lucru peste ceva timp , roata e rotunda si mereu se invarteste pe aici , ai sa vezi

Sunt lupul de stepa , priveste doar avatarul

PS: Apropo imi puneam o intrebare pe un Topic propriu " unde sunt userii de altadata . Acum as putea sa-mi ofer singur raspunsul  , au disparut in plm (sau cel putin nu se mai fac vizibili) si au ramas doar lichelele :)

Adanca introspectiva.
  • Like 2
Postat

Chiar zilele trecute ma uitam la filmul  Welcome to New York (2014)....  o drama cam de kkt , dar mi-a captat putin atentia actiunea si te vedeam pe tine , dar la o proportie mult redusa  :laugh2

Taranisi prajit si afumat,iti mai pun odata intrebarea pe care o ocolesti cu disperare.

De ce ai poze facute doar din microbuz si doar de pe Valea Prahovei (Sinaia,Busteni)?

Nicio singuura poza dintr-un hotel,spa,restaurant,o statiune adevarata.........ceva care sa ne arate ca traiesti si tu macar ca un om de rand.

• Like 5
  • Minus 10
Postat

La cat esti de prost PISATULE pana si poza aceea ai copiat-o din postarile mele  .Dar era Gif  :laugh2

Esti tare "intuitiv" , vai de capul tau. Si defilezi in permanenta ca un descreierat cu aceleasi intrebari si postari de colo colo

• Like 7
  • Minus 17
Postat

La cat esti de prost PISATULE pana si poza aceea ai copiat-o din postarile mele  .Dar era Gif  :laugh2

Esti tare "intuitiv" , vai de capul tau

Taranisi prajit si afumat,iti mai pun odata intrebarea pe care o ocolesti cu disperare.

De ce ai poze facute doar din microbuz si doar de pe Valea Prahovei (Sinaia,Busteni)?

Nicio singuura poza dintr-un hotel,spa,restaurant,o statiune adevarata.........ceva care sa ne arate ca traiesti si tu macar ca un om de rand.

• Like 5
  • Minus 10
Postat

Sunt de pe bicicleta boschetare de Berceni :)

• Like 6
  • Minus 17
Postat

Adanca introspectiva.

Neinteresant Nobele ...se vede ca esti din generatie mai batrana avid de prietenii , nu conteaza calitatea acestora :)

PS: Besi oligofrenule (Pisatule)  de aici

• Like 5
  • Minus 18

Postat

Neinteresant Nobele ...se vede ca esti din generatie mai batrana avid de prietenii , nu conteaza calitatea acestora :)

Iti tremura mainile pe tastatura de ai gesit si ti-ai dat singur minus? :slap2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...