picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 29, 2017 Dilema lui Miky este aceeași cu a potăii ce-și linge pula, pe sub masă: măi nene, io iau, sau dau muie?Pentru restul membrilor, nu e nicio dilemă: ia.
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2017 Rozeto esti lipsita de inspiratie , ca si bate gardul asta de @Jack Daniels de mai sus , care mi-a dedicat inca un topic de valUare , pe care pana la urma isi expune visele sale umede de plapumar , din capatul tramvaiului 25 (Valea Cascadelor -Militari , ptr. cine nu cunoaste) .Noroc de audienta Piconiana , ca altfel isi canta singur delirul pe acolo Uite-aici una cu dedicatie si sper sa-ti placa (e fix din realitatea ce te inconjoara) Intr-o seara p'o bancuta , statea Rozeta ca o prostuta Si striga neancetat ... "Pisicuta , pis, pis pis, te-am visat azi-noapte-n vis" Iute apare Pisicuta si ii trage cu gheruta Si s-alege cu o dunguta , doar s-doarma pe o punguta. Dar Rozeta nu s-asterne , parca intr-una vrand a cere Si se-ntoarce pofticioasa , tipand ca o plangacioasa Mie imi place Pisicuta , i-as da gratis .... piersicuta ! PS : PICOAIE , stii citatul acela lui Zaharia Stancu ? Hai ca ti-l aduc eu aminte "Cand eram tanar , eram tanar si prost . Acum sunt batran si tot prost am ramas" 6 17
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 29, 2017 Nu ne e frică de un eventual război cu Rusia. Trupele noastre de parașutism au 3 ANM-uri (Arme de Nimicire în Masă, pentru cine nu a făcut armata) letale:Adina-milf, Lorenna și Betty. Dacă le-ar fi avut Antonescu, am fi câștigat războiul, iar celebrul Ordin de Luptă ar fi sunat: Parașute, vă ordon: treceți Prutul! P.S. Să-i spună cineva boului de Miky, că e în plus și că nu are haz, nici cât un știulete. 3 13
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Postat Octombrie 29, 2017 ...P.S. Să-i spună cineva boului de Miky, că e în plus și că nu are haz, nici cât un știulete. Dar el nu stie?
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2017 Asta e ptr, tine PICOAIE : Mos Hazos si baba cu dinti in gura ......ai vazut ? 4 16
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Octombrie 29, 2017 Rozeto esti lipsita de inspiratie , ca si bate gardul asta de @Jack Daniels de mai sus , care mi-a dedicat inca un topic de valUare , pe care pana la urma isi expune visele sale umede de plapumar , din capatul tramvaiului 25 (Valea Cascadelor -Militari , ptr. cine nu cunoaste) .Noroc de audienta Piconiana , ca altfel isi canta singur PS : PICOAIE , stii citatul acela lui Zaharia Stancu ? Hai ca ti-l aduc eu aminte "Cand eram tanar , eram tanar si prost . Acum sunt batran si tot prost am ramas" :)nu e despre tine topicul meu.e despre mine si cum ma amuz eu pe nimfomane.comprobleme ? 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 29, 2017 Dar el nu stie?Nu.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 29, 2017 Întrebarea existențială a lui Clari-Vis tantric, este dacă poate fi considerată prostituata, din moment ce face sex contra-cost. Altă întrebare?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Postat Octombrie 29, 2017 Nu. Aha, acuma am inteles de ce ai zis ca trebuie sa-i spuna cineva.Ingrata misiune pentru cel ce va fi desemnat ca mesager.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Postat Octombrie 29, 2017 Întrebarea existențială a lui Clari-Vis tantric, este dacă poate fi considerată prostituata, din moment ce face sex contra-cost. Altă întrebare? Alta intrebare?Poftim: Cu cine?Adica, tradus, cu cine face sex ... contra-cost?
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2017 Ma doare la bascheti "prietene" , sa fie de capul tau acolosa , in Falastoaca , deci da cu broasca J.R. cum te pricepi si cum poftesti , chiar si aici pe Nimfomane (din amuzament ,sa zicem) Dar nu da in oameni care nu ti-au facut absolut nimic , ca te bate al de sus tocmai atunci cand nu te astepti ....este ptr. a doua oara cand te avertizez 4 16
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 29, 2017 Ma doare la bascheti "prietene" , sa fie de capul tau acolosa , in Falastoaca , deci da cu broasca J.R. cum te pricepi si cum poftesti , chiar si aici pe Nimfomane (din amuzament ,sa zicem) Dar nu da in oameni care nu ti-au facut absolut nimic , ca te bate al de sus tocmai atunci cand nu te astepti ....este ptr. a doua oara cand te avertizez :) http://nakedrecoveryonline.com/wp-content/uploads/2017/01/drama_queen_poster-r471f4650ecf548e4887447e3b23ca046_adau_8byvr_324.jpg 4 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2017 Esti tare pedant , mosule , ce sa zic ...precum acea fetita Chiar zilele trecute ma uitam la filmul Welcome to New York (2014).... o drama cam de kkt , dar mi-a captat putin atentia actiunea si te vedeam pe tine , dar la o proportie mult redusa 4 16
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Octombrie 29, 2017 hai naibii d'aici c'ai stricam topicu lu roz. 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 29, 2017 Esti tare pedant , mosule , ce sa zic ...precum acea fetita Chiar zilele trecute ma uitam la filmul Welcome to New York (2014).... o drama cam de kkt , dar mi-a captat putin atentia actiunea si te vedeam pe tine , dar la o proportie mult redusa :laugh2Miky Miky .Vezi tu , adu-ti aminte ,ti-am spus pe vremuri .Nu continua cearta asta ca n-o sa fie bine .A trecut mult de atunci si ai ajuns la vorba mea.
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2017 Miky Miky .Vezi tu , adu-ti aminte ,ti-am spus pe vremuri .Nu continua cearta asta ca n-o sa fie bine .A trecut mult de atunci si ai ajuns la vorba mea. la care vorba ta , mie mi se rupe de astfel de "prietenii" . Eu nu regret niciodata nimic din actiunile mele , chiar daca adevarul devine deranjant in urechile altora Nu ma complac in a merge intr-o directie gresita cu o turma prosta . ...niciodata . Va inteleg in schimb pe unii ca nu puteti si va complaceti astfel fiind lipsiti de personalitate si vazand in cu totul alt mod lucrurile . Poate am sa spun si eu acelasi lucru peste ceva timp , roata e rotunda si mereu se invarteste pe aici , ai sa vezi Sunt lupul de stepa , priveste doar avatarul PS: Apropo imi puneam o intrebare pe un Topic propriu " unde sunt userii de altadata . Acum as putea sa-mi ofer singur raspunsul , au disparut in plm (sau cel putin nu se mai fac vizibili) si au ramas doar lichelele :) 4 16
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2017 Ma doare la bascheti "prietene" , sa fie de capul tau acolosa , in Falastoaca , deci da cu broasca J.R. cum te pricepi si cum poftesti , chiar si aici pe Nimfomane (din amuzament ,sa zicem) Dar nu da in oameni care nu ti-au facut absolut nimic , ca te bate al de sus tocmai atunci cand nu te astepti ....este ptr. a doua oara cand te avertizez :) 6 10
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 29, 2017 la care vorba ta , mie mi se rupe de astfel de "prietenii" . Eu nu regret niciodata nimic din actiunile mele , chiar daca adevarul devine deranjant in urechile altora Nu ma complac in a merge intr-o directie gresita cu o turma prosta . ...niciodata . Va inteleg in schimb pe unii ca nu puteti si va complaceti astfel fiind lipsiti de personalitate si vazand in cu totul alt mod lucrurile . Poate am sa spun si eu acelasi lucru peste ceva timp , roata e rotunda si mereu se invarteste pe aici , ai sa vezi Sunt lupul de stepa , priveste doar avatarul PS: Apropo imi puneam o intrebare pe un Topic propriu " unde sunt userii de altadata . Acum as putea sa-mi ofer singur raspunsul , au disparut in plm (sau cel putin nu se mai fac vizibili) si au ramas doar lichelele :) Adanca introspectiva. 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2017 Esti tare pedant , mosule , ce sa zic ...precum acea fetita Chiar zilele trecute ma uitam la filmul Welcome to New York (2014).... o drama cam de kkt , dar mi-a captat putin atentia actiunea si te vedeam pe tine , dar la o proportie mult redusa :laugh2Taranisi prajit si afumat,iti mai pun odata intrebarea pe care o ocolesti cu disperare.De ce ai poze facute doar din microbuz si doar de pe Valea Prahovei (Sinaia,Busteni)?Nicio singuura poza dintr-un hotel,spa,restaurant,o statiune adevarata.........ceva care sa ne arate ca traiesti si tu macar ca un om de rand. 5 10
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2017 La cat esti de prost PISATULE pana si poza aceea ai copiat-o din postarile mele .Dar era Gif Esti tare "intuitiv" , vai de capul tau. Si defilezi in permanenta ca un descreierat cu aceleasi intrebari si postari de colo colo 7 17
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2017 La cat esti de prost PISATULE pana si poza aceea ai copiat-o din postarile mele .Dar era Gif :laugh2 Esti tare "intuitiv" , vai de capul tauTaranisi prajit si afumat,iti mai pun odata intrebarea pe care o ocolesti cu disperare.De ce ai poze facute doar din microbuz si doar de pe Valea Prahovei (Sinaia,Busteni)?Nicio singuura poza dintr-un hotel,spa,restaurant,o statiune adevarata.........ceva care sa ne arate ca traiesti si tu macar ca un om de rand. 5 10
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2017 Sunt de pe bicicleta boschetare de Berceni 6 17
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2017 Sunt de pe bicicleta boschetare de Berceni :)Nasol cand nu mai ai argumente. :laugh2 5 10
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2017 Adanca introspectiva.Neinteresant Nobele ...se vede ca esti din generatie mai batrana avid de prietenii , nu conteaza calitatea acestora :) PS: Besi oligofrenule (Pisatule) de aici 5 18
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2017 Neinteresant Nobele ...se vede ca esti din generatie mai batrana avid de prietenii , nu conteaza calitatea acestora :) Iti tremura mainile pe tastatura de ai gesit si ti-ai dat singur minus? :slap2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum