picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Eu cu arfe!? Faci confuzie...si tocmai de aceea imi permit sa-mi fac eu jocul!Confuzia voastră este o favoare pe care mi-o faceti cu vârf si îndesat de trei ani de zile si eu sunt o profitoare, dar una corecta, dacă astea-s imprejurarile... Ce sa-i mai faci, lăsăm asa trebile!?Care trebi? Oricum, șansele ca un număr mare de useri să ne înșelăm și tu să ai drrptate, e minimă-tindr către 0. 2 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 2 4 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 2 4 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Ai gusturi frumoase tu Rozi! 2 5 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 versurile nu-s rele deloc si are rime bune, dar beatul e demential. e un tot,suburban street armonic,parerea meaAm scris versuri cu sange, Da' din greseala Am sters cu lacrimi de inger Si-a ramas foaia goala, Si-acum foaia plange... Ii e dor de cerneala, De silabe cand accente.. cad pe vocala. Iau alta coala.. Curge sudoare din penita, Ganduri, ies sub soare din temnita, Orgoliul lasa masca jos de actrita Ambrozie vie de vita, Invie simturi din fiinta. Si-ti zic cat de clar se poate In mine le-ard pe toate, Ca sunt bine, ca sunt rau, Ca-s pe vine, ca-s pe coate, Nu pot sa las deoparte, Ca sunt unul dintre gloate Tripate pe profit, Tripate ca traiesc jumate. Ca sunt unul dintre ei, Sunt unul dintre zei, care-s orbi, Care scot cu ciocuri de metal, care sorb Sange viu, si-mpart un pamant mort, ca pe tort... Macar eu unu nu-s de-acord! Orasu-i un mare bal mascat, umblu deghizat, Vad viitorul printr-un bol de cristal spart Ma face distant, Ma face sa scot ghearele din start sa-mi ascut coltii, Ascunsi dupa masti de fier ca robotii. Hoti cu totii, privim neputinciosi ca idiotii Cum ne furam copilaria ne privam de-emotii. http://Versuri.ro/w/12q6 Lacate la zavor din spatele portii Nu las pe nimeni sa intre, Ascuns dupa sarcasm si cuvinte. Cinism cat cuprinde, Inima-i subjugata de minte, te minte Pana rolul te prinde Intr-o piesa de teatru proasta E piesa noastra, Mazgalesc rolul vietii mele cu pasta Ca-s scenarist, regizor, producator si artist, Compozitor pentru fundal sonor si cascador la risc, Am scut de fier, otrava-n plisc, Ce-asculti e ce am scurs din el, Otrava-n disc. Sunt fraze pe care le scriu greu. Nu prea imi deschid sufletul mereu. Am invatat ca suferi tu Sau superi tu pe altul, eu, Inchid in mine tot Stiu ca-i prost Stiu ca pot sa pun stop Stiu ca pot sa scot sa nu le ingrop, sunt Gata sa urlu cu voi, sunt unu cat doi Personalitati multiple le pun pe foi, Le rup apoi, le, Scriu din nou, Le arunc in foc, Le scriu cu un stil nou, Le scriu la fel cu-n alt stilou, Le scot din foc, (Las' ca le sting eu) Oricum sunt foi la indigo, Ce ingana ce-ti zic eu, Cu vana, cu frica, Asculta cum pica. Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Puţine lucruri ne rup tiparulCulori găsesc in cioburi... Imi tot imaginez că oamenii din lume au dispărutLa fel cum eu o să dispar În infinite încercări de a ma salvaLa fel cum tu vei eşuaÎn infinite încercări de a scăpaImaginează-ţi des că suntem altceva. Oglinzile dau sfaturi oarbeDe aia n-arăt ce vor să vadăE ca şi cum mi-aş ţine frica într-o vazăPuţine lucruri ne rup tipareCuloare găsesc în cioburiLe spăl când sunt murdareVorbesc cu mine des despre distanţaPână la fericita disperareŞi mă găsesc tragându-mă de părCa e exasperant de mareÎmi tot imaginez că oamenii din lume au dispărutÎn infinite încercăriDe a ajunge toţi pe soareLa fel cum eu o să disparÎn infinte încercari de a mă salvaLa fel cum tu vei eşuaÎn infinite încercări de a scapaDe aia imaginează-ţi des că suntem altcevaŞi nu doar vorbe... Poate un timp am fi putut să fim o cobzăSă stăm cuminţi, să stăm cuminţi... În braţele lui Tudor Gheorghe... În braţele lui Tudor Gheorghe... http://Versuri.ro/w/d2j2 În alta ai fi putut să fii un nai în mâna lui ZamfirUn cerceştor în ochii lu' Nae CaranfilAi fi putut sa fii o piatra Şi vezi în pielea taBrancuşi să-şi înfigă daltaDa nu în asta... În alta... [2x] În asta totul e drept Şi se loveşte de pereţiCa tunetul înalt pe care nu-l percepiÎn alta am fi putut să fim poetiÎn asta suntem doar beţi, irelevanţi, incoerenţi! Pricepi ceva din asta? În alta primeşti poveşti, flori de cireşŞi stai la masa lui CaragialeŞi-l priveşti fără să îndrăzneşti să-i vorbeştiÎn asta te chinui noaptea să aţipeştiÎn alta sunt zâne bune şi strugurii mai copţiBacovia e beat in altaÎn asta e plin de politicieni şi porciŞi nesimţiţi şi hoţiÎn asta devii sătul de tineCum eu devin sătul de rimeCand tot ce scriu nu înţelege nimeni. În alta ai fi putut să fii un nai în mâna lui ZamfirUn cerceştor în ochii lu' Nae CaranfilAi fi putut sa fii o piatra Şi vezi în pielea taBrancuşi să-şi înfigă daltaDa nu în asta... În alta... Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Hang up the chick habit Hang it up, daddy, Or you'll be alone in a quick Hang up the chick habit Hang it up, daddy, Or you'll never get another fix I'm telling you it's not a trick Pay attention, don't be thick Or you're liable to get licked .. .... You're gonna see the reason why When they're spitting in your eye They'll be spitting in your eye etc Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 'want to make you feel beautiful' Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Here I am On broken wings Quiet thoughts Unspoken dreams Here I am Alone again I need her now To hold my handShe's all, she's all I ever had She's the air I breath, yeah She's all, she's all I ever hadIt's the way she makes me feel It's the only thing that's real It's the way she understands She's my lover, she's my friend When I look into her eyes It's the way I feel inside Like the man I want to be She's all I'll ever needSo much time So much pain (but) There's one thing That still remains (it's the) The way she cared The love we shared And through it all She's always been thereShe's all, she's all I ever had In a world so cold, so empty She's all, she's all I ever hadIt's the way she makes me feel It's the only thing that's real It's the way she understands She's my lover, she's my friend And when I look into her eyes It's the way I feel inside Like the man I want to be She's all I'll ever needShe's all, she's all I ever had I love to make her see She's all, she's all I ever hadIt's the way she makes me feel It's the only thing that's real It's the way she understands She's my lover, she's my friend And when I look into her eyes It's the way I feel inside Like the man I want to be She's all I'll ever needIt's the way she makes me feel It's the only thing that's real It's the way she understands She's my lover, she's my friend And when I look into her eyes It's the way I feel inside Like the man I want to be She's all I'll ever need Here I am Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Kiss me out of the bearded barley Nightly, beside the green, green grass Swing, swing, swing the spinning step You wear those shoes and I will wear that dress. [Chorus:] Oh, kiss me beneath the milky twilight Lead me out on the moonlit floor Lift your open hand Strike up the band and make the fireflies dance Silver moon's sparkling So kiss me Kiss me down by the broken tree house Swing me upon its hanging tire Bring, bring, bring your flowered hat We'll take the trail marked on your father's map https://www.youtube.com/watch?v=3YcNzHOBmk8 1 3 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Tigress zi-mi te rog ce parere ai de urmatoarea melodie.. Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ar trebui să fii ţinută sub cheie, Mai ai 3 operaţii grele de făcut să fii femeie. Când te mişti îmi dai impresia că te pişi, Dar o faci atât de elegant încât ne ţii pe toţi cu ochii-nchisi. Fantezii, să ştii, sunt mii, am o mulţime, Văd mii de p***e bune când mă uit prin tine. Eşti o venerabilă caterincă genetică, Ne fascinează mersul tău de scroafă epileptică, Orice bărbat victimizat de aici până-n Siberia, Vede semnele clare, demascând progeria. Eşti tot ce-ai putea fi şi nu poţi să te schimbi, Iar Bichon-ul tău dresat e stresat şi nu dă limbi. Decât să-ţi mângâi mutra aia dezordonatăMai bine f*t o carcasă de vacă stricată sub apă. Nu pune la suflet vorbele mele umile, Încerc să fac un catalog cu jigniri utile. Utiliatea ta pe Pământ, căcat, e relativă, (deci) Mori în morţii tăi din propia iniţiativă. O voce plictisită îţi poate spune în telefonCă "ăla nu-i chilot, e-o husă drăguţă de camion". Pus în situaţia de-a te f*te, chiar şi ultimu' distrusS-ar căca pe el de frică, s-ar pişa pe tine de râs. Refren x2Am intenţii bune, pe bune, n-ai tu ideiCâte cuvinte frumoase pot spune unei femei. Am nevoie de-un minut ca să-ţi stric dimineaţaŞi de 2 legate să te fac să-ţi iei viaţa. Ce faci pisi? Ăh, ya. Hai să te scot prin parc dar întâi să-ţi pun o pungă în cap 2 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Yeah. Um, it's gon' be, what it's gon' be.Five pounds of courage buddy, base tan pants with a gold tee.Ugh, It's a war dance and victory step.Of all stances, a gift and you insist it's my rep.John Cena, Trademarc, you'll are so so we talked about the bread you make.But don't know the recipe for dough though.Aiming guns in all your photos, that's a no-no.When this pop your lip lock, your big tocks a blatant no showSee what happens when the ice age melt.You monetary status is not what matters, but it helps.I rock a time piece by Benny if any.The same reason ya'll can love me is the same reason ya'll condemn me.A man is measured by the way that he thinksnot clothing lines, ice links, leather, and minks.I spent 20 plus years seeking knowledge of self.So for now Marc records living life for wealth.Your time is up, my time is nowYou can't see me, my time is now.Its the franchise, Boy, I'm shining now.You can't see me, my time is now. 3 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Yeah. Um, it's gon' be, what it's gon' be.Five pounds of courage buddy, base tan pants with a gold tee.Ugh, It's a war dance and victory step.Of all stances, a gift and you insist it's my rep.John Cena, Trademarc, you'll are so so we talked about the bread you make.But don't know the recipe for dough though.Aiming guns in all your photos, that's a no-no.When this pop your lip lock, your big tocks a blatant no showSee what happens when the ice age melt.You monetary status is not what matters, but it helps.I rock a time piece by Benny if any.The same reason ya'll can love me is the same reason ya'll condemn me.A man is measured by the way that he thinksnot clothing lines, ice links, leather, and minks.I spent 20 plus years seeking knowledge of self.So for now Marc records living life for wealth.Your time is up, my time is nowYou can't see me, my time is now.Its the franchise, Boy, I'm shining now.You can't see me, my time is now. Poftim Delia.. 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Versuri... 9 16 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Poftim Delia.. https://www.youtube.com/watch?v=TijrOCulcqgMulțumesc :) Mare hit la vremea respectivă și versuri cu tâlc și subînțeles :) 3 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Mulțumesc :) Mare hit la vremea respectivă și versuri cu tâlc și subînțeles :) Exact! 2 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Africaaa.. Girl power ! 3 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZIzJ6undkaY Every face i see, is cold as ice.. Every face i see, is cold as ice.... 3 Link spre comentariu
ana _paraschiv Reputație: 104 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Nothing Else MattersMetallicaSo close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else mattersNever opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else mattersTrust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else mattersNever cared for what they do Never cared for what they know But I knowSo close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else mattersNever cared for what they do Never cared for what they know But I knowI never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say Nothing else mattersTrust I seek and I find in you 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Poftim cultură! Eu acum nu mai pot sa ii dau plus lui tigress, că e prea tarziu si e cu dungă...Asa, mă oblig sa vorbesc...in acest mod! ÃŽn schimb ma multumesc cu Ana...caci melodia aia imi e la inimă de tare mult timp, uff.ðŸ˜ðŸ˜¯ 7 17 Link spre comentariu
sarlotica Reputație: -445 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Peste Tot ! Oras:Peste Tot ! Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Strang din dinti ca parca nu mai potPlang zi de zi si simt cum ma sufocCa absenta ta n-o compenseaza nimicIti scriu d-aici de jos mama,sper sa auzi ce zicNu cunosc o durere mai mare Sa iti vezi mama in pamant,sa iti vezi mama cum moareSi toti au pretentia ca eu sa fiu tareDoar tu m-ai inteles,dar este departe-n zareMama.. imi pare rau pentru totPentru cat am gresit,pentru cat am fost de prostPentru tot ce ziceam ca nu mai vreau sa te audAveai dreptate cand mi-ai zis ca eu o sa plangDupa ce te stingi,ca vor curge siroaieCa va fi si cu ploaie,ca tu nu mai ai scapareDoctorii au mai dat 72 de oreDar n-ai rezistat si te-ai stins in 12 ore(mama odihneste te in pace) Paralizata la pat,imi vine sa ma iau de capN-ai renuntat niciodata,m-ai invatat sa fiu tareAm stat cu tine 3 zile-ncontinu.. te-ai bucuratDin pacate tu nu mai puteai vorbi.. ce pacatImi pare rau pentru tot,te-am neglijatN-am fost capabila sa-nteleg cu ce boala te-ai luptatDar cancerul nu iarta pe nimeni,omoara totDcotorii au facut ce-au putut dar nu-i antidotCa el nu iarta nimic,omoara ce-i sta in caleCu ce pacate platesti sa lasi 2 copii in spateSa lasi un tata in lacrimi,copiii plang zi de ziAcum esti parte din stele,si te visez ca reviiAsa cum ti-am promis.. am grija de (..)Ai zis ca viata-i un test,dar eu cred ca am picat testu’Aveai dreptate cand ai spus ca voi suferiiMama.. esti cel mai bun exemplu pentru copiii. Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Nu sunt versuri deep, da' sunt pe vibeu meu [Refren: Killa Fonic] Doo kile de Maria, sade bine pe cantar N-am inventat noi smecherie, dar sa mor de nu-s shukar Drama n-o mai bag in seama, muzica a la Mafia Benzito la vrac, fara pleava, i-auzi, i-auzi, i-auzi, ia [strofa 1: Super ED] Ma urc in masina si aprind un joint gigantic Ma simt ca-ntr-un avion ca am norii in parbriz Tra-lai-li-li-li-li-lai din Pilat, jegos romantic Cu iz de la romanic, pace la toti tiganii Doo kilo de Maria, pe cantaru-ala urat Ca-mi plac banii aia bio, din gradinarit Imi place sa fie pace, imi place sa fie p***a Imi place sa fie bine, imi place sa fie p***a Imi place sa dau la m**, imi place sa ling p***a Un 69 regina mea, i-auzi, i-auzi, i-auzi, ia [Refren: Killa Fonic] Doo kile de Maria, sade bine pe cantar N-am inventat noi smecherie, dar sa mor de nu-s shukar Drama n-o mai bag in seama, muzica a la Mafia Benzito la vrac, fara pleava, i-auzi, i-auzi, i-auzi, ia [strofa 2: Keed] Doo kile ia-le imparte, fa-le toate 0, 7 Fa afaceri, foloseste-ti capul, nu ti-l sparge Cercu-nchis ca panza de paiangan, omu' Spiderman Tu fii destept, nu fuma tot, fii businessman Iii, nu, nu lega prietenii Iii, cu dealerii si gaborii Si fratii tai sunt fratii tai atat cat o sa tina Stii bine, cioara, pleaca toti cand se termina Iii [strofa 3: NOSFE] Am ceva in congelator Killa mi-a zis sa nu-l tin acolo Bag cu Luci, Lama, Cioara si Solo Is la-nceput, mi-o ard usor Trandafir de la Moldova Te-as iubi, dar nu stiu vorba Ca esti cald de arzi ca soba (Yup) Doar pe fente ca Drogba (Yup) Milioane, whiskey, p***a, fumul, toba [Refren: Killa Fonic] Doo kile de Maria, sade bine pe cantar N-am inventat noi smecherie, dar sa mor de nu-s shukar Drama n-o mai bag in seama, muzica a la Mafia Benzito la vrac, fara pleava, i-auzi, i-auzi, i-auzi, ia 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum