Sari la conținut

Maya 0724997417

ginxy

Postări Recomandate

Postat

Eu cred ca nu. Am sunat de mai multe ori intr-o luna. Initial a spus ca dupa Paste nu va mai lucra. A mai prestat o perioada dar cred ca acum e inactiva. Sa aveti spor.

Activeaza, are si locatie. Are anunt pe publi
  • Oras:tgv
Postat

Ieri in jurul pranzului am fost si eu la domnisoara Maya si am plecat super multumit...Am discutat cu ea pe whatsapp unde mi-a dat toate detaliile necesare. Am optat pt o descarcare rapida, ON si NP. Locatia a fost intr-una din garsonierele de la Pavcom. Inca de la usa am fost intampinat de o fata zambitoare, super prietenoasa si ospitaliera. Desi imi spusese pe whatsapp ca timpul pt o finalizare este de 15 min si ma panicasem, aceasta nu s-a uitat nici o clipa la ceas si nu a mentionat nimic odata ce am inceput. Eu am fost multumit de prestatia ei, pro client, singura conditie fiind sa nu ii ating parul :) Am trecut prin toate pozitiile mele preferate si am finalizat capritza unde ii poti admira funduletul si talia subtire, de liceeanca...o splendoare. Personal am fost multumit si o sa mai revin. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost scara mizera si doi pitici tatuati dubiosi la intrarea blocului dar am trecut peste...ca sunt mult mai inalt :)) Locul te face reticent cu privire la ce vei gasi insa odata ajuns totul este ok. Tipa este super curata, locatia decent intretinuta, fara mirosuri etc...am plecat multumit si asta e tot ce conteaza.

• Like 1
  • Oras:everywhere
Postat

faptul ca s-a ajuns ca niste centuriste care si-au gasit hogeac sa ne impuna astfel de tarife, la 15 minute, e vina celor care accepta asa ceva....

Postat

faptul ca s-a ajuns ca niste centuriste care si-au gasit hogeac sa ne impuna astfel de tarife, la 15 minute, e vina celor care accepta asa ceva....

Din recenzia postarea de colegul nostru reiese că Maya a fost ok. A fost mulțumit. Mai bine iti scrie mesaj ca nr 15 minute decat sa iti spuna dupa 5 minute mai ai 5 si gata😂😂iti moare. Dar bag de seamă că pe unde nu ti a placut odata nu suporti
Postat

Din recenzia postarea de colegul nostru reiese că Maya a fost ok. A fost mulțumit. Mai bine iti scrie mesaj ca nr 15 minute decat sa iti spuna dupa 5 minute mai ai 5 si gataiti moare. Dar bag de seamă că pe unde nu ti a placut odata nu suporti

n am fost in viata mea la Maya....era doar o parere...da,e bine ca anunta de la inceput......

• Like 1
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

n am fost in viata mea la Maya....era doar o parere...da,e bine ca anunta de la inceput......

N-ai fost nu comenta. E simplu.

Postat

Am fost din nou la domnisoara alaltaieri si nu am ce reprosa...igiena maxima, comunicativa, super ok... Aceeasi fata zambitoare si primitoare, super ospitaliera chiar... Mie imi place si cu siguranta voi reveni...am facut cu ea tot ce imi place si nu s-a opus deloc. Eu zic ca merita fiecare leut. Succes !

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai activeaza? Am sunat de mai multe ori la nr din anunt fara succes

Mersi

• Oras:De colo colo
  • Oras:De colo colo
Postat

Mai activeaza? Am sunat de mai multe ori la nr din anunt fara succes

Mersi

Insista ca activeaza. A declarat program de lucru de la 11:00 la 20:00

Postat

Hei stiu cin3va ceva de Maya ... Mai activeaza ?

Activeaza, dar acum a luat vacanta de Crăciun. A fost acum cateva zile activa. Sărbători fericite Maya!
  • Oras:Secret :)
Postat

La mulți ani! De astăzi sunt disponibilă, locație nouă. Pt detalii sau programări 0735 299 015

• Like 1
Postat

Bine ai revenit. In ce zona e locatia noua?

Bine te-am regăsit! Locația se află în M4.

• Like 2
Postat

Bună, ce mai faci? vizitați un nou site, întâlniri de sex în orașul dvs. --> www.ci8.de/romania

Du-te dracului cu reclama ta! Nu te-au banat, inca?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...