Sari la conținut

Cât de idioți sa fiți ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Care utilizatori vechi care recenzeaza? Stai linistita ca de aia s-a ocupat pisicutz de mult. Din "utilizatorii vechi" eu nu mai stiu niciunul care recenzeaza. Cei care au revenit dupa banari fac doar spam.

De exemplu, eu. Ultima recenzie e de acum o săptămână. Rezultatele se văd.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 12
  • Minus 11
Link spre comentariu

De exemplu, eu. Ultima recenzie e de acum o săptămână. Rezultatele se văd. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Exact. Rezultatul este ca a trecut neobservata. :))

Iarta-mi ignoranta, nu mai urmaresc cu atata atentie forumul si mi-a scapat recenzia. Am impresia totusi ca esti cam singurul din generatia 2010 - 2013 care recenzeaza. Restul s-au retras sau au fost banati, dupa cum ziceam.

Link spre comentariu

Asteptam raspuns de la restul conturilor si de la Ivann Turbinca de ce s-au luat de Picon !!!

Asta e la modul hotul striga hotii.

Sau poate user_x

Exact. Rezultatul este ca a trecut neobservata. :))

Iarta-mi ignoranta, nu mai urmaresc cu atata atentie forumul si mi-a scapat recenzia. Am impresia totusi ca esti cam singurul din generatia 2010 - 2013 care recenzeaza. Restul s-au retras sau au fost banati, dupa cum ziceam.

Iartă-mă, dar au citit-o vreo 25 de useri care punctat. Asta in prima zi, apoi, au urmat off-topicurile de rigoare, e drept.

Si, nu dunt dingurul. Msi sunt câțiva cu vechile usere + rebranduiți.

• Like 11
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

...

S-a revenit la situatia in care recomandarile se dau personal... 

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Situatia a degenerat cu totul, picon este o legenda a forumului, nu este normal sa il banati. In afara de unele topice, mai ales cele in care e implicat si miky, in care vobeste destul de urat, a adus o contributie majora acestui forum. Am avut si eu cateva divergente cu el, dar intotdeauna ne-am raspuns civilizat. Se vede ca este un om cult, printre putinii de aici care chiar stie gramatica limbii romane, nu ataca fara sa fie provocat si incearca sa pastreze forumul cat de cat decent, penalizand recenziile supraevaluate, incultura si greselile gramaticale care fac unele raspunsuri a fi imposibil de parcurs. Indemn pe toti cei care au puncte pozitive sa incerce sa impiedice acest abuz.

• Like 5
Link spre comentariu

Cum sa încercați sa banati useri vechi cu sute de recenzii ? Cum ?

Mai sunt câțiva care au recenzii credibile , cum puteți sa banati doar pentru o Ciondăneala la DG un om care in timpul lui liber face multe alte chestii ? Cum ?

De ce nu ii banati pe aia cu recenzii false ? Cei care strica topicele fetelor bune cu servici Ok ?

Va pierdeți câte 8 ore pe zi stand non stop sa faceți ce ?

Nu credeam ca o sa zic eu asta , dar v-au înnebunit conturile SP!!

Ne zbatem degeaba, ii dadusem si eu vreo 100 de plusuri (cred, am analizat primele 10 pagini, dupa nu am mai avut rabdare), dar in jumatate de ora i-au scazut inca 300. Nu ai ce sa ii faci, pacat pentru forum ca el pierde un user emblematic. Mai ramane sa il baneze si pe laury si s-a dus dracului tot. :(

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ne zbatem degeaba, ii dadusem si eu vreo 100 de plusuri (cred, am analizat primele 10 pagini, dupa nu am mai avut rabdare), dar in jumatate de ora i-au scazut inca 300. Nu ai ce sa ii faci, pacat pentru forum ca el pierde un user emblematic. Mai ramane sa il baneze si pe laury si s-a dus dracului tot. :(

Cine a fost banat?
  • Like 13
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Stai relaxat ca il umfla Consiliul lui pipilica la noapte de puncte...maine va avea 40000 daca vrea.

Cu minus sau plus.

• Like 5
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cu plus, normal...unde ai vazut tu sa ii dea consiliul pulii mele minusuri lui picon?

Minusurile sunt rezervate pentru altii

• Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Situatia a degenerat cu totul, picon este o legenda a forumului, nu este normal sa il banati. In afara de unele topice, mai ales cele in care e implicat si miky, in care vobeste destul de urat, a adus o contributie majora acestui forum. Am avut si eu cateva divergente cu el, dar intotdeauna ne-am raspuns civilizat. Se vede ca este un om cult, printre putinii de aici care chiar stie gramatica limbii romane, nu ataca fara sa fie provocat si incearca sa pastreze forumul cat de cat decent, penalizand recenziile supraevaluate, incultura si greselile gramaticale care fac unele raspunsuri a fi imposibil de parcurs. Indemn pe toti cei care au puncte pozitive sa incerce sa impiedice acest abuz.

Tu i-ai dat cele 800 de pc pe care le ai????

• Like 1
  • Minus 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...