Sari la conținut

Cât de idioți sa fiți ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Doar o parte, nu am avut rabdare sa dau atatea. O sa ma dau diseara, dar tind sa cred ca e inutil, la cat de repede i-a scazut reputatia.

Stai relaxat ca intervine Consiliul...da o rezolutie acum pipilica si maine picon e la +40000ðŸ˜ðŸ˜

Doar nu l lasa la greuðŸ˜

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Mai multi decat SP urile consiliului?

Rusinos, dom'le

Piersicuta zemoasa,Consiliul Suprem al Pulimii nu accepta aliante,nu accepta donatii in SP-uri si paysafecard-uri de la oricine.Selectia este foarte riguroasa,nu oricine are onoarea sa faca donatii Consiliului Suprem al Pulimii.

Nu suntem Miky,care pentru niste puncte de reputatie primite s-a aliat cu proxenetii si baneaza cot la cot cu ei pe orcine ordona aia.

• Like 1
  • Minus 12
Link spre comentariu

Piersicuta zemoasa,Consiliul Suprem al Pulimii nu accepta aliante,nu accepta donatii in SP-uri si paysafecard-uri de la oricine.Selectia este foarte riguroasa,nu oricine are onoarea sa faca donatii Consiliului Suprem al Pulimii.

Nu suntem Miky,care pentru niste puncte de reputatie primite s-a aliat cu proxenetii si baneaza cot la cot cu ei pe orcine ordona aia.

Esti hazliu, pipilicaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 11
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:prin oras
  • Oras:prin oras

Exact. Rezultatul este ca a trecut neobservata. :))

Iarta-mi ignoranta, nu mai urmaresc cu atata atentie forumul si mi-a scapat recenzia. Am impresia totusi ca esti cam singurul din generatia 2010 - 2013 care recenzeaza. Restul s-au retras sau au fost banati, dupa cum ziceam.

Uita-te la deliapisii si la tanya.

Si eu am fost socat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...