picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 11, 2017 SIC TRANSIT GLORIA MUNDI! :laugh2 9 12
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2017 SIC TRANSIT GLORIA MUNDI! :laugh2 Ce te inverzisi asa, Picoane?ðŸ˜ðŸ˜ 12 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 11, 2017 Hazliu ca de obicei... Hazliu !?....p'asta nu-l tin glumele nici pana la wc-u , ca le scapa pe el :) 4 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Ira furor brevis est ! 25 3
picon_2 Reputație: -20 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Wai tu Delia ce sanisori ai, belea :)) superbi m-am uitat si eu cu cine stau de vorba aiciea :)Plastic ordinar ! Decat asa mai bine fara. 2
picon_2 Reputație: -20 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Situatia a degenerat cu totul, picon este o legenda a forumului, nu este normal sa il banati. In afara de unele topice, mai ales cele in care e implicat si miky, in care vobeste destul de urat, a adus o contributie majora acestui forum. Am avut si eu cateva divergente cu el, dar intotdeauna ne-am raspuns civilizat. Se vede ca este un om cult, printre putinii de aici care chiar stie gramatica limbii romane, nu ataca fara sa fie provocat si incearca sa pastreze forumul cat de cat decent, penalizand recenziile supraevaluate, incultura si greselile gramaticale care fac unele raspunsuri a fi imposibil de parcurs. Indemn pe toti cei care au puncte pozitive sa incerce sa impiedice acest abuz.Fals de la un cap la altul. Picon este o mizerie umana care a dat startul degringoladei site-ului. El este cel care a condus gashka de peshti analfabeti care au adus forumul in sitautia de azi. Eu nu-l minusez pentru ca nu merita nicio atentie si nici nu arunc cu banii pe nimicuri. Fara el ar putea fi mai bine, numai ca milogului ii baga cineva in traista. 2 1
mr president Reputație: 4053 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 12, 2017 Fals de la un cap la altul. Picon este o mizerie umana care a dat startul degringoladei site-ului. El este cel care a condus gashka de peshti analfabeti care au adus forumul in sitautia de azi. Eu nu-l minusez pentru ca nu merita nicio atentie si nici nu arunc cu banii pe nimicuri. Fara el ar putea fi mai bine, numai ca milogului ii baga cineva in traista.Dupa ce scrii pe topicul unei fete de aici, tu esti o mizerie umana. Nici eu nu sunt de acord cu injuraturile pe care le mai scrie picon, dar fiecare cu problemele lui, cu mine a avut doar dialoguri civilizate. M-am opus banarii lui intrucat este emblematic pentru site, nu il cunosc personal, dar cred ca site-ul ar avea de pierdut fara el. 6
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2017 Fara Picon ar fi mai putine scandaluri, ceea ce pt pisic si forumul lui nu ar fi bine deloc...concluzia: Picon nu va fi banat, stati linistitiðŸ˜ðŸ˜ 10 16
picon_2 Reputație: -20 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Dupa ce scrii pe topicul unei fete de aici, tu esti o mizerie umana. Nici eu nu sunt de acord cu injuraturile pe care le mai scrie picon, dar fiecare cu problemele lui, cu mine a avut doar dialoguri civilizate. M-am opus banarii lui intrucat este emblematic pentru site, nu il cunosc personal, dar cred ca site-ul ar avea de pierdut fara el.Esti prost si retardat ! Cine iti permite sa ma jignesti ? Ma cunosti ? Linge-l in cur pe picon cat vrei. Linge-o si pe fata din buzau. E meseria ta, succes ! 1 3
mr president Reputație: 4053 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 12, 2017 Esti prost si retardat ! Cine iti permite sa ma jignesti ? Ma cunosti ? Linge-l in cur pe picon cat vrei. Linge-o si pe fata din buzau. E meseria ta, succes ! Te-am jignit pentru ce ai scris pe topicul acelei fete, prin cate a trecut nu merita un alt obsedat care sa ii aduca acuzatii false. Legat de picon, poti sa scrii ce vrei tu, aici nu ma bag, nici eu nu sunt de acord cu unele mizerii pe care le scrie pe unele topice, dar de aici pana a bana unul dintre cei mai vechi useri este cale lunga. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Cum sa încercați sa banati useri vechi cu sute de recenzii ? Cum ?Mai sunt câțiva care au recenzii credibile , cum puteți sa banati doar pentru o Ciondăneala la DG un om care in timpul lui liber face multe alte chestii ? Cum ?De ce nu ii banati pe aia cu recenzii false ? Cei care strica topicele fetelor bune cu servici Ok ?Va pierdeți câte 8 ore pe zi stand non stop sa faceți ce ?Nu credeam ca o sa zic eu asta , dar v-au înnebunit conturile SP!! de adina.milf ce parere ai? :)) 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 de adina.milf ce parere ai? :))Ma abțin :)) 30
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2017 Plastic ordinar ! Decat asa mai bine fara.Zât . 39 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Fals de la un cap la altul. Picon este o mizerie umana care a dat startul degringoladei site-ului. El este cel care a condus gashka de peshti analfabeti care au adus forumul in sitautia de azi. Eu nu-l minusez pentru ca nu merita nicio atentie si nici nu arunc cu banii pe nimicuri. Fara el ar putea fi mai bine, numai ca milogului ii baga cineva in traista. ba esti prost, tu chiar ai impresia ca Picon poate sa manipuleze pareri??? 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Picon din pacate din ce am vazut se ia de lume fara sa stie exact toate faptele...se pricepe.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Picon din pacate din ce am vazut se ia de lume fara sa stie exact toate faptele...se pricepe. Picon are un punct slab, ii place sa-i dai dreptate, asa ca cel mai bine e sa faci ca tine si sa zici ca el si toata lumea e multumita :)))
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 12, 2017 Fara Picon ar fi mai putine scandaluri, ceea ce pt pisic si forumul lui nu ar fi bine deloc...concluzia: Picon nu va fi banat, stati linistitiLingerică, ești bine, mă? 5 2
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2017 Lingerică, ești bine, mă?Da , mosule..tu? 9 17
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 12, 2017 Da , mosule..tu?Eu sunt bine, de tine mă îngrijoram. Să nu dai în diabet, de la atâta piersicuță zemoasă! 6 2
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2017 Eu sunt bine, de tine mă îngrijoram. Să nu dai în diabet, de la atâta piersicuță zemoasă!Grijuliule, vezi ti de ciorba ta.As aprecia daca nu te ai mai baga in seama cu mine.Seara buna! 10 17
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2017 Eu sunt bine, de tine mă îngrijoram. Să nu dai în diabet, de la atâta piersicuță zemoasă!Ce ironii fine...de santierðŸ˜ðŸ˜ 10 17
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 12, 2017 Grijuliule, vezi ti de ciorba ta.As aprecia daca nu te ai mai baga in seama cu mine.Seara buna!Nope!O seară la fel de bună!
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 12, 2017 :)))) lol
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Cum sa încercați sa banati useri vechi cu sute de recenzii ? Cum ?Mai sunt câțiva care au recenzii credibile , cum puteți sa banati doar pentru o Ciondăneala la DG un om care in timpul lui liber face multe alte chestii ? Cum ?De ce nu ii banati pe aia cu recenzii false ? Cei care strica topicele fetelor bune cu servici Ok ?Va pierdeți câte 8 ore pe zi stand non stop sa faceți ce ?Nu credeam ca o sa zic eu asta , dar v-au înnebunit conturile SP!!Prosti, da' multi ... 3 2
picon_2 Reputație: -20 Postat Noiembrie 13, 2017 Postat Noiembrie 13, 2017 ba esti prost, tu chiar ai impresia ca Picon poate sa manipuleze pareri???Esti prost, tu ! Le-ai facut galerie non stop tuturor nemernicilor care au banat useri seriosi. Iti amintesti intrebarea retardatilor" azi pe cine mai banam ?" Picon era cel care punea cele mai multe paie pe foc. Impreuna aveati un idol pe care-l pupati in cur, pipilica. Esti o rusine chiar daca esti vechi ! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum