Sari la conținut

Jessyka TS...0754280760

jessyka

Postări Recomandate

Postat

Buna dragilor,imi deschid un topic nou deoarece aflu in dimineata asta cu stupoare ca mi-a fost dezactivat celalalt profil ,si nu doar mie ci mai mulor altor fete.....tot raul spre bine!!momentan in Bucuresti!!

post-249393-0-82547300-1510646733_thumb.jpg

post-249393-0-04037900-1510646748_thumb.jpg

post-249393-0-33985700-1510646761_thumb.jpg

post-249393-0-18342500-1510646780_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Otopeni
  • Oras:Otopeni
Postat

Buna dragilor,imi deschid un topic nou deoarece aflu in dimineata asta cu stupoare ca mi-a fost dezactivat celalalt profil ,si nu doar mie ci mai mulor altor fete.....tot raul spre bine!!momentan in Bucuresti!!

Bun revenit! Daca tot o iei de la capat, poate n-ar strica sa reamintesti serviciile oferite si tariful.

Numai bine!

Postat

Bun revenit! Daca tot o iei de la capat, poate n-ar strica sa reamintesti serviciile oferite si tariful.

Numai bine!

Desigur!Ca servicii oral anal si masaj cât si unele mici fantezii,activa sau pasiva la cerere,iar ca preț 250lei bine-nțeles totul fără graba!pupici.
  • Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Ne poti spune si ce program ai? Sa stim cand sa sunam.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Postat

O pozica noua....va tuc!!!0747240796

wow. M-ai convins,o sa te vizitez cat de curand.(dar sa ma astepti asa)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

O evoluție frumoasă! Felicitari! Am o curiozitate: în urma tratamentului hormonal s-a schimbat si tonul vocii? (adică mai feminin)

Postat

O evoluție frumoasă! Felicitari! Am o curiozitate: în urma tratamentului hormonal s-a schimbat si tonul vocii? (adică mai feminin)

foarte putin..in principiu aveam vocea subtire si inainte de tratament!mersi de compliment !
Vizitator yang07
Reputație: 0
Postat

Eu cautam butonul de like acum... :p

Vizitator yang07
Reputație: 0
Postat

ma bucur ca iti place!

Place? E putin zis... Acum pe fb sunt dinalea cu inima... Cred ca era mai bine "spus" asa..

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...