romanticul Reputație: 21 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2013 Salutare,va rog frumos sa imi recomandati o metoda de marire a dimensiunii penisului. Sunt mai multe recame pe net, la diverse proceduri, dar nu am incercat si nici nu prea am incredere.Daca ati aplicat vreo metoda si a dat rezultate va rog sa o expuneti aici si daca puteti dezvalui si rezultatele ar fi super. Adica cu cat s-a lungit si cu cat s-a ingrosat ''prietenul nostru''.Multumesc anticipat pt. raspunsuri.
cassy Reputație: 16362 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 17, 2013 Cea mai la indemana metoda e slabitul, scaparea de burtica. 1
dragos13 Reputație: 79 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 17, 2013 Probabil ca ai citit si acest lucru,dimensiunea penisului nu ar trebui sa te ingrijoreze decat in cazul in care e vb de un micropenis,exercitiile jelging,sper ca am scris corect se pare ca functioneaza si nu implica prostii precum pastile sau alte aparate ce fac mai mult rau decat bine.
cassy Reputație: 16362 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 17, 2013 Daca nu sunt prea indiscreta.. totusi cati centimetrii ai incat simti nevoia de a lungi?
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2013 Mergi la fetite cat mai des! Sau daca nu, exista haltere dedicate... faci 50 de ridicari / zi cu cel de 300 grame... cand eram tanar asa am facut sa imi dezvolt musculatura ridicam pana la 500 grame 1
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2013 Postat Ianuarie 17, 2013 Mergi la fetite cat mai des! Sau daca nu, exista haltere dedicate... faci 50 de ridicari / zi cu cel de 300 grame... cand eram tanar asa am facut sa imi dezvolt musculatura ridicam pana la 500 grame 330x220_127779907407787370000.jpg haltere.PNG Nenea esti tare bre ... parol. Da unde gasim noi haltere din astea, asta ii intrebarea ? Stiti voi era o vorba (asta pentru cei care sunt parinti), daca vreti ca fiul vostru sa aibe cucu mare, sa nu-i cumparati jucarii cand este mic ... !
romanticul Reputație: 21 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 17, 2013 Casnica ...imi plac femeile indiscrete care pun intrebari incomode, indecente si indiscrete . Eu ma incadrez la dimensiunea medie...cam de 14 cm.chestiunea este ca iubita care o am acum, si la care tin fff. mult, mi-a spus cu cuvinte frumoase, fara a ma jigni ...ca totusi, daca as avea un penis mai mare i-as provoca trairi mai intense. Are orgasme cand facem dragoste dar ...cine sa le mai inteleaga si pe femei. Probabil ghinionul meu este ca avut, inaintea mea, alt iubit cu o scula mai mare ca a mea si acum face comparatie intre ce-i oferea anteriorul si ce pot sa-i ofer eu. pentru mine fericirea ei e foarte importanta, de aceea as dori sa-i provoc trairi apropiate de ce a beneficiat inainte. exclud din start metode chirurgicale de marire. Am vazut pe la magazinele gen sex-shop, niste pompe cu care tragi de penis, se cheama vacuum-developer. Ati incercat asa ceva ? Sau ati auzit pe altii ca au obtinut rezultate cu asa ceva ?
lexy2305 Reputație: 608 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 17, 2013 de pompe am auzit ca ar functiona cat de cat, dar eu ti-as recomanda mai degraba mansoane pt penis : nu ti-l fac mai mare, doar ti'l..imbraca..si sunt tot felul..chiar si seturi...cu tot felul de striatii sau mai stiu eu ce. in felul asta o penetrezi chiar tu dar ea se simte mai bine.
lexy2305 Reputație: 608 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 17, 2013 exemplu http://www.sexshopintim.ro/mansoane-si-inele/72-prelungitor-pentru-penis-15mm-4892503052008.html si mai gasesti cate vrei, si realiste, si abstracte...poti merge cu ea la magazin, sau comandati online.
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2013 Romanticul,nu pica in plasa asta,dezvolta relatia cu fata si daca ajunge si te iubeste cu adevarat va avea orgasm si cand te va vedea ,daca nu, poti face tu orice ca tot nu reusesti nimic.Te incadrezi la dimensiunile normale,daca vrei poti incerca unele pompe vacum dar ,inca o data,nu lasa chestia asta sa te framante ca te va macina de tot,nu vei mai fi in stare de nimic.
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Ianuarie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Ianuarie 17, 2013 Pentru marirea penisului, recomand cu incredere limba. Dimensiunea e mai putin importanta.
cassy Reputație: 16362 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 17, 2013 14 cm e potrivita.. vaginul dupa sex revine la starea originala, dupa orice logica diferenta de marime intre tine si fostii nu ar trebui sa conteze.. ma refer la diferentele de marime. Si ca idee... cel mai usor orgasm am avut cu un tip, care nu cred ca depasea 12 cm
boieru Reputație: -378 Postat Ianuarie 17, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ianuarie 17, 2013 daca ti-o intrat aceasta idee in cap ca ai 14cm si nu ii destul o sa fie destul de aiurea pe viitor pt ca o sa te gnd mereu... si chiar daca iti va spune ca e ok,o sa te intrebi oare chiar este sau zice asa ca sa te simti tu bine.mai bine nu iti zicea ca putea realiza si ea ca nu o sa se mareasca peste noapte...din om linistit si banuiesc implinit sexual te-a pus pe ganduri...acum sa fi si tu rau si sa ii zici ca e larga ea ps:sper ca nu sa simtit cineva ofensat
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2013 Postat Ianuarie 18, 2013 A încercat careva metoda asta? http://4.bp.blogspot.com/_m5KMKCqrf20/TRjIEXRuTPI/AAAAAAAADC8/Z_0iuu2TdB0/s1600/banned_from_ebay_-_penis_enlargement.jpg
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 18, 2013 salut tuturor romanticul penisul tau de 14 cm este unu de marime ok,si ptr asta nu trebuie sa iti faci probleme,acum depinde cum te simti tu dupa ce ti-a spus prietena ta ca o ai mica,nu are rost sa te ingrijorezi,dar poti face varianta cum a scris si colegul buieru cred,spune-i tu la prietena ca normal vaginul revine la dimensiunea normala dupa partine de sex,si in timpul actiunii daca cineva are un penis mai mare atunci se dilata mai mare si apoi revine la normal,.poti sa-i spui si tu ei ca e ea larga la pasarica si nu e vina ta.toate cele bune.
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2013 Romanticul,baietii astia din Ardeal sint simpatici dar tu sa nu te iei dupa ei,daca ii spui ca este larga tot ce rezolvi,probabil,este s-o faci sa caute o maciuca mare la altul.Pur si simplu,nu baga in seama acest aspect,lasa timpul sa treaca,ocupa-te de fata ca lumea cu limba,degetele,cand ajungeti la penetrare ea sa aiba deja 2-3 orgasme clitoridiene.Marea majoritate a fetelor au mai mult orgasme clito decit vaginale.Vezi ce ti-a zis Ramona,stie ea ceva cred eu.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2013 @romanticul eu zic sa nu iti faci griji, daca e sa te accepte si sa te iubeasca o sa o faca indiferent de marimea penisului , daca nu...the world is yours chico si e plina de fete peace
boieru Reputație: -378 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ianuarie 18, 2013 dreptate ai Doixdoi dar eu ma refeream daca vrea sa fie rau cu ea si bineinteles ia in calcul varianta spusa de tine
Administrator pisicuts Reputație: 114916 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 18, 2013
everest Reputație: 380 Postat Ianuarie 18, 2013 Postat Ianuarie 18, 2013 @romanticul Cand prietena ta ti-a spus ceea ce ti-a spus trebuia sa-i raspunzi ca si tu ai dori de exemplu ca ea sa aiba sanii mai mari sau fundu mai rotund sau ochii mai frumos colorati.Nici acum n-ar fi prea tarziu.Bineinteles intr-o maniera glumeata, cu zambetul pe buze.Sau ca are picioare mai scurte decat fosta ta prietena.Cred ca tu o iubesti foarte mult, o tratezi ca pe o zeita, si ea a inceput sa se si creada una. A si metodele de marire a penisului sunt cretinitati totale.Poate iti atarni ceva greutate de jucarie si se rupe vre-un tesut si dupa aia ramai cu un penis defect.Ai mare grija ce prostie faci!
cassy Reputație: 16362 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 18, 2013 Cred ca tu o iubesti foarte mult, o tratezi ca pe o zeita, si ea a inceput sa se si creada una. Of-of, mentalitatea asta de barbati rigizi si macho... nu e nimic rau in a-ti face partenera sa se simta unica, deosebita si iubita, poti face minuni cu o femeie, daca o faci sa se simta asa. Si nu, nu in sensul negativ.Niciodata nu am inteles de ce barbatii (majoritatea) prefera, sa faca femeia, sa se simta mai putin decat este de fapt, atenteaza frecvent la increderea ei in propriile puteri si calitati. Poate le e frica, ca nu reusesc sa tina laga ei o femeie puternica si increzatoare in fortele ei, alta explicatie nu prea vad.Va spun un secret: cel mai bine reusiti sa o tentati, sa ramana cu voi facand-o, sa se simta unica in ochii vostrii, si credeti-ma putini barbati ofera acest lucru partenerelor.Asa, ca romanticul, sfatul meu este, sa o faci sa se simta deosebita... daca simte la fel cum simti tu pentru ea o sa aveti o relatie pasionala, frumoasa. Si nu, nu cu cadouri se atinge scopul... cum sigur o sa presupuna unii, ca ma gandeam, ci privirea ta, dorinta ta, tandretea ta. Eu spun sa uiti de metode de marire, mai bine faci ceva exercitii Kegel, pentru a intarii muschii intimi in vederea cresterii talentului "prietenului". 1
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2013 nu cred ca a facut bine ce a facut prietena ta......ar fi trebuit sa incerce sa se simta bine cu tine sa mareasca preludiul .....etc totul pleaca de la creier si penisul tau nu este mic.....al meu este de 15 ....si nu mi-a zis nimeni ca este prea mic.....si am intalnit si femei care au avut barbati cu scula mai mare ....dar asa cum am zis totul pleaca de la creier ...solutia daca tot nu te simti in largul tau si daca totusi prietena ta nu se simte bine alaturi de tine....schimb-o ))
Vizitator El Celentano Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2013 Postat Ianuarie 19, 2013 Pater noster, qui es in caelis,Sanctificetur nomen Tuum,Adveniat regnum Tuum,Fiat voluntas TuaSicut in caelo et in terra.Panem nostrum cotidianum da nobis hodieEt dimitte nobis debita nostra, Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris;Et ne nos inducas in tentationem,Sed libera nos a malo.AMENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Iarta-i Doamne ca vorbesc numai prostii. Mai fuse unu acilea care punea si vorbea de Icoane pe un forum de pizde. :slap2 :slap2
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2013 Haliluuuuuiiiiiiiiiiaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Vizitator El Celentano Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2013 Postat Ianuarie 19, 2013 Vedeate-as cu cadelnita in mana si cu Domn Bacon in p......... Dascale Tropicanu' :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum