SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 @SOFISTICATU , dar si pentru laba trebuie sa ai pula Lojic bre...ca doar nu te-oi apuca sa labuiesti butonu` de la lift....
romanticul Reputație: 21 Postat Iulie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 11, 2013 astept in continuare si alte pareri despre subiectul discutiei
pretentii Reputație: 37 Postat Iulie 14, 2013 Oras:Buzias Oras:Buzias Postat Iulie 14, 2013 Se poate mari penisul cu suplimente pe baza de plante sau cu extendere de marire penis. Cel mai cunoscut si eficient supliment de care am auzit pan ain prezent este Xtrasize. Functioneaza aproape pe orice tip de metabolism si nu provoaca nici efecte secundare! Eu zic să mai laşi tu reclama, mai ales pe cea mincinoasă. Singurele metode care funcţionează sunt chirurgia şi exerciţiile de extindere cu mâna sau cu dispozitive speciale (pompe ş.a.m.d.). Nu există NICIO metodă pur chimică (pastile) care să poată lungi penisul, punct.
dumitru211 Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Buharest Oras:Buharest Postat Iulie 15, 2013 Pastile pentru marirea penisului editat
stalingrad Reputație: 44 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 15, 2013 Pastile pentru marirea penisului editat pisicuts, trebuia să laşi textul pentru a vedea ce pastile să nu folosim. Genul ăsta de reclamă agresivă întotdeauna are la mine un efect contrar (de ex., când cercetez unele informaţii pe un site şi-mi sar enervant în ochi diverse reclame, le citesc tocmai pentru a şti ce nu voi cumpăra în veci). 1
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2013 Cred ca daca chiar discutam serios, cel mai bine ar fi sa te concentrezi pe ce mai ai de oferit. Poti sa te imbraci mai elegant si mai atragator. Poti sa faci sala, sa ai un corp mai atragator. Poti sa lucrezi la atitudine. La Umor. La personalitate. Si pe zona sexuala sa te dezvolti ca si deprinderi si actiune si ce stari poti sa creezi.Nu am urmarit toata discutia, dar daca chiar ai avea o astfel de problema, cred ca poti sa faci alte lucruri realizabile.Operatie? Nu cred ca ar fi o idee buna. Chiar vrei sa umbli pe acolo cu niste chestii ascutite?
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 15, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 15, 2013 Femeile stiu cum sa mareasca penisul.Alte metode nu stiu sa existe.
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 15, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Iulie 15, 2013 Femeile stiu cum sa mareasca penisul.Alte metode nu stiu sa existe. Da, da, nici eu nu stiu alte metode! Decat cele stiute si folosite de femei!Te Ancuta!
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2013 Femeile stiu cum sa mareasca penisul.Alte metode nu stiu sa existe. Geniala interventie. Un gol excelent pe topicul acesta. In concluzie, daca reusesti sa cuceresti o femeie speciala, nu o sa mai ai problema si o sa ti-l mareasca considerabil.
traian90 Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2013 Ma nu stiu ce sa zic dar suplimentele sunt cele mai non invasive metode de marire a penisului. Acum daca la unele persoane nu obtin rezultate cu o asemenea metoda asta nu inseamna ca automat produsul nu functioneaza. Stiati ca la medicamentele noi care apar pe piata se calculeaza efectul placebo? Placebo chiar exista , si mai e si capacitatea corpului de a se vindeca singur. Bine in cazul de fata nu-i cazul, dar daca ai o problema totusi incerci cam orice vaianta, pt ca doar experimentand poti ajunge la un rezultat:)
lexy2305 Reputație: 608 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 19, 2013 gresit : suplimentele sunt CELE MAI INVAZIVE. Operatiile, pompele..functioneaza clar, vezi ce se intampla, pe cand cu suplimentele, habar n-ai ce bagi in tine si cat rau iti poti face cu mana ta.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 19, 2013 Femeile stiu cum sa mareasca penisul.Alte metode nu stiu sa existe. Da si mai e una...o folosea Inchizitia
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2013 domnisoarele...au cele mai incantatoare si placute solutii la orice ele decid ce e mare si ce nu e. iti zic 2-3 domnisoare ca esti inzestrat..umbli asa de mandru...ca nici nu mai conteaza )
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 19, 2013 Soarele si tenisu'Face mare penisu' !
suckmycock17 Reputație: 6 Postat Iulie 20, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 20, 2013 da oare ce sa crezi cand primesti replica: wow o ai mare,dar nu te bucura, caci unele se vor feri de tine,deci nu fi trist. Enjoy!!!
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 20, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 20, 2013 Sa-mi fie cu iertare,insa nu prea am inteles prea multe din respectiva postare. E drept ca daca instrumentul iti este mai mare este mai dificil sa gasesti fetite destul de flexibile sa se plieze pe el.Probabil vei da si de refuzuri.Insa sunt multe femei carora le place.Inca un amanunt.Dumneata este singurul cu o poza mai ( cum sa zic oare?) ....ciudata. Mie sincer nu imi place sa vad poze fluturand in fata mea cu instrumentul cuiva. Mi se pare a fi ceva intim,nu de pus in mediul virtual.Parerea mea.Poate altcuiva io fi placand.
jon.snow69 Reputație: 310 Postat Iulie 20, 2013 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 20, 2013 Cand esti tanar ridicatul greutatilor ( vezi postarea lui nea Afriq) si alte exercitii de acelasi tip practicate zilnic ajuta la marirea, lungirea "muschiului". Atunci tot corpul creste, apoi la maturitate se corpul se ingrasa lafel ca "muschiul". Restul dupa adolescenta sunt numai stereoizi.Si cum toate medicamentele sunt un fel de otravuri sa omoare "raul" pecare il ai tine, gandestete cand nu ai nimic rau ce vor otravi medicamentele. Altfel iti recomand sa nu mai fi complexat ca nu o ai peste medie.Crede-ma ca ai mai multe probleme ...
d0rel Reputație: 4 Postat Iulie 20, 2013 Oras:bucuresti,s3 Oras:bucuresti,s3 Postat Iulie 20, 2013 Soarele si tenisu'Face mare penisu' ! Q-Ce eSte mAi buN ca viNu " ? R-MerCedEsu' si vAgiNu'.
suckmycock17 Reputație: 6 Postat Iulie 20, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 20, 2013 bine am inteles, sa-mi fie si mie cu iertare pentru afisare,scap cu bine ca suntem intr-o tara democrata.In legatura cu postarea precedenta si marimea, dupa cum am numele, 17 intra in clasa mijlocie,(am primit replicii ca ar fi mare,precizez ca nu afisata online)deci rasuflu usurat,sunt normal....la minte mai putin ))
senus Reputație: 73 Postat Iulie 20, 2013 Telefon: 0744123456 Oras:craiova Telefon: 0744123456 Oras:craiova Postat Iulie 20, 2013 Daca tot am inceput discutia de pe alt topic pana mai apare vreun raspuns am aruncat un ochi si pe aici. Legat de marime, cam asa cred si eu ca e, oricum oricine baga degetul o data vede ca si cu 1-2 degete poate face multe si sincer cat de degetul si cat e un penis de 14 cm... nu se compara. Personal desi o am mai mare am incercat sa fac diverse exercitii sa vad ce iese. Ca un mic rezumat si ca sa trec diirect la subiect si la ce consider eu ca ajuta pot spune ca erectiile provocate cat mai des, lungi si puternice ajuta cel mai mult. Ca supliment ginseng-ul ajuta. Nu ajungi sa o maresti efectiv cu exercitii sau altceva dar ajungi sa ai o erectie maxima aproape pe toata durata actului sexual ceea ce clar o face sa se simta mai mare. De incercat am incercat cam jumaate de an diverse chestii dar de la "mulgeri" te vei trezi ca in general spargi vasele de sange si apar pete mici rosii pe penis dintre care unele trec in maxim o zi dar unele au tendinta de a ramane ceea ce e cam nasol. Cam de fiecare data cand te antrenezi cu astfel de exercitii, chiar si daca faci incalzire serioasa tot apar la 1-2 ore dupa... nuprea are sens in mare ajuta la erectie dar nu cred ca maresc.Ar mai fi schema aia cand tragi de ea, faci exercitii kengel, etc. Cu asta ajungi sa ai usturimi la baza penisului uneori la urinare(nu foarte mari) si chiar mancarimi, depinde de unde apuci si cat tragi. Adica eu unul am observat ca daca o prinzi de cap(parti) ajungi sa ai acolo ceva dureri daca o prinzi invers incep in partea de sus si jos ceea ce tot e aiurea, nuprea are sens. Oricum parerea mea e ca oricat ai avea penisul de mare vaginul in cateva secunde tot se largeste destul daca e bine umezit iar daca nu e umezit poti sa ii bagi si un deget si o doare.
ventrino Reputație: 955 Postat Iulie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Iulie 20, 2013
suckmycock17 Reputație: 6 Postat Iulie 20, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 20, 2013 so robomanelo man
ser Reputație: 0 Postat August 29, 2013 Oras:tm Oras:tm Postat August 29, 2013 Afriq Dacă te rog mai poti sa scrii odată de metoda taoista a ta?
oradea85 Reputație: 93 Postat Decembrie 16, 2014 Postat Decembrie 16, 2014 pana la urma exista vreo metoda pentru a mari Penisul? 1-2 cm? fara operatie chirurgicala.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2014 pana la urma exista vreo metoda pentru a mari Penisul? 1-2 cm? fara operatie chirurgicala. Da. Dacă îți tai 1-2 cm din ambele picioare, penisul o să pară mai lung.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum