Sari la conținut

Ema bruneta - 0732969416

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Anunt de pe www.publi24.ro

Hot...energic...devil cu clasa.

Asa afirma ea.

Undeva in sectorul 4.

Tarif cucu bau ....

post-242022-0-20392700-1511189098_thumb.jpg

post-242022-0-57030100-1511189112_thumb.jpg

post-242022-0-01344100-1511189125_thumb.jpg

post-242022-0-17999000-1511189139_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Poze super false in rest e ca si cum nu ar exista fara amanunte si alte indicii

Gresit!Pozele sunt reale,ba chiar arata cu mult mai bine in realitate...este dementiala,stie meserie!Nu are fite,nu sta cu ochii pe ceas.O recomand...eu unul astept cu nerabdare urmatoarea intilnire.

• Minus 2
Postat

Gresit!Pozele sunt reale,ba chiar arata cu mult mai bine in realitate...este dementiala,stie meserie!Nu are fite,nu sta cu ochii pe ceas.O recomand...eu unul astept cu nerabdare urmatoarea intilnire.

la cele 2 postari ale tale nu stiu ce sa zic, detaliaza si tu un pic!

• Like 2
Postat

la cele 2 postari ale tale nu stiu ce sa zic, detaliaza si tu un pic!

Nu stiu ce ar mai fi de spus,dar sa detaliez totusi:

Servicii protejate:oral,normal,anal.Are 21-22 de ani,foarte bine proportionata la corp.

Oral foarte bine executat,normal toate pozitiile...cat despre anal...ceva de vis!Are un cur absolut demential,piersicuta cu labii proeminente...o dulceata,sani nr.3 dupa gustul meu foarte ok.

Este o tipa foarte curata, submisiva,bineinteles in limita bunului simt.O prezenta si o tipa absolut incintatoare!

Apropo,eu am chemat-o la deplasare pentru o finalizare,a fost foarte prompta,halat 250 ron aproximativ 40 min.Din spusele ei ora este 400 ron.

Un mare plus este acela ca nu te grabeste si nu sta cu ochii pe ceas.Fotografiile sunt reale si o dezavantajeaza foarte mult,arata cu mult mai bine dupa cum am spus in postarea anterioara.La final...ce sa spun,de incercat cu toata increderea!Eu deja ma gandesc la urmatoarele intilniri.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Servicii protejate:oral,normal,anal.Are 21-22 de ani,foarte bine proportionata la corp.

Oral foarte bine executat,normal toate pozitiile...cat despre anal...ceva de vis!Are un cur absolut demential,piersicuta cu labii proeminente...o dulceata,sani nr.3 dupa gustul meu foarte ok.

Este o tipa foarte curata, submisiva,bineinteles in limita bunului simt.O prezenta si o tipa absolut incintatoare!

Apropo,eu am chemat-o la deplasare pentru o finalizare,a fost foarte prompta,halat 250 ron aproximativ 40 min.Din spusele ei ora este 400 ron.

Un mare plus este acela ca nu te grabeste si nu sta cu ochii pe ceas.Fotografiile sunt reale si o dezavantajeaza foarte mult,arata cu mult mai bine dupa cum am spus in postarea anterioara.La final...ce sa spun,de incercat cu toata increderea!Eu deja ma gandesc la urmatoarele intilniri.protejat,

E tentanta, dar la oral protejat 400 lei, zic PASS.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Sper sa va placa!

zici ca e un pic graviduta ca e rotunda burtica

• Like 1
Postat

Un mare plus este acela ca nu te grabeste si nu sta cu ochii pe ceas.Fotografiile sunt reale si o dezavantajeaza foarte mult,arata cu mult mai bine dupa cum am spus in postarea anterioara.La final...ce sa spun,de incercat cu toata increderea!Eu deja ma gandesc la urmatoarele intilniri.protejat,

E tentanta, dar la oral protejat 400 lei, zic PASS.

Virusul HIV si sifilisul se contacteaza si prin sex oral neprotejat,cat despre pret fiecare fute ce poate!

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Ne place, dar cu burtica aia ce facem la 21-22 ani?

O suge!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
Postat

Daca tot e facuta la tine poza mai pune si tu.poze cu cearceaful ala, ca imi place mult

Pisica,atunci cand nu ajunge la carnat zice ca pute!

• Minus 1
Postat

din primele poze pare cam piticoata si cam grasuta dupa cum apar colaceii pe spate cand se arcuieste caprioara :) iar din poza cu cearsaful colegului pare cam gravida bine...si daca nu e gravida atunci clar e grasa :))

ciocane tari si "succesuri" maxime dupa vorba unei fapturi de pe plaiurile noastre mioritice :))

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Are și omul o înaripată de promovat și îi tăiați voi elanul.

Păi cum să avem creștere economică dacă blocăm micile inițiative antreprenoriale?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Un mare plus este acela ca nu te grabeste si nu sta cu ochii pe ceas.Fotografiile sunt reale si o dezavantajeaza foarte mult,arata cu mult mai bine dupa cum am spus in postarea anterioara.La final...ce sa spun,de incercat cu toata increderea!Eu deja ma gandesc la urmatoarele intilniri.

400 de lei ? wtf ?

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: n-am
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost ieri seară la tipa din anunt. Pozele nu reflecta realitatea, este o piticanie grasa, in cel mai bun caz are 1,60 și vreo 60-65 kg.

La telefon foarte amabila, în locație la fel, insa atmosfera, după ce am dat banii a fost una tensionată, dracoasă. In plus, în locație era și o a treia persoana, probabil peștele, care a bocănit permanent in cealaltă camera. In mod normal nu as fi stat insa vroiam neaparat sa ma descarc.

Locatie: Apartament cu 2 camere, comunist, baie dezordonata, mi s-a dat prosop. Geluri la kilogram, majoritatea goale.

Actiunea in sufragerie care este "retro".. o canapea veche.

Aspect fizic: 1.55-1.60, urâțică la fata, stilul maimuțică. Sanii medii putin lasati pentru vârsta declarată. Fund cat de cat ok, cam multa celulita, senzatia ca este cumva de etnie. Are o burta mare, nu pare de gravidă, dar e umflata rău de tot. Probabil ii place mâncarea.

Servicii: la telefon mi s-a spus SEX Total, a confirmat si in locatie, insa in timpul desfasurarii actiunii de fapt nu face anal... prima teapa!

Oral protejat mediocru, in sila, 4 spre 5, fara atentie insa la zonele adiacente.

La normal am inceput cu ea căpriță, dupa 1 minut a început să comenteze că nu mai termin, am mai dat un pic și m-a izbit un miros de nedescris.

Am trecut în misionar cu scopul de a termina cat mai Repede. După 2 minute a început circul.... "Nu mai termini odată". Clasic pentru țepare. Am revenit la candul că am rămas doar pt o descărcare, așa că am decis să ignor contextul și am futut o intens câteva minute, după care am finalizat in preze, scârbit de situație. Când am scos juniorul din ea, m a pocnit un miros de peste stricat care a împânzit toată camera. Dupa ce am terminat a plecat din camera și m a așteptat pe hol.

Atitudinea a fost penala, fast-fuck si neseriozitate, plus mintit legat de serviciile prestate.

Concluzie si note:

Atitudine: 3

Oral: 5

Normal: 5

Anal: 0 la telefon face, in pat nu mai face

TEAPA:10

Amenda 100

NU Recomand și nu voi reveni din cauza neseriozitatii.

DE EVITAT

• Like 11
  • Minus 1
Postat

Acum urmează conform strategiei clasice una din două variante:

• garabete dispare subit
  • garabete combate o vreme pe toată lumea care zice ceva nasol și apoi dispare subit

:)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am fost ieri seară la tipa din anunt. Pozele nu reflecta realitatea, este o piticanie grasa, in cel mai bun caz are 1,60 și vreo 60-65 kg.

La telefon foarte amabila, în locație la fel, insa atmosfera, după ce am dat banii a fost una tensionată, dracoasă. In plus, în locație era și o a treia persoana, probabil peștele, care a bocănit permanent in cealaltă camera. In mod normal nu as fi stat insa vroiam neaparat sa ma descarc.

Locatie: Apartament cu 2 camere, comunist, baie dezordonata, mi s-a dat prosop. Geluri la kilogram, majoritatea goale.

Actiunea in sufragerie care este "retro".. o canapea veche.

Aspect fizic: 1.55-1.60, urâțică la fata, stilul maimuțică. Sanii medii putin lasati pentru vârsta declarată. Fund cat de cat ok, cam multa celulita, senzatia ca este cumva de etnie. Are o burta mare, nu pare de gravidă, dar e umflata rău de tot. Probabil ii place mâncarea.

Servicii: la telefon mi s-a spus SEX Total, a confirmat si in locatie, insa in timpul desfasurarii actiunii de fapt nu face anal... prima teapa!

Oral protejat mediocru, in sila, 4 spre 5, fara atentie insa la zonele adiacente.

La normal am inceput cu ea căpriță, dupa 1 minut a început să comenteze că nu mai termin, am mai dat un pic și m-a izbit un miros de nedescris.

Am trecut în misionar cu scopul de a termina cat mai Repede. După 2 minute a început circul.... "Nu mai termini odată". Clasic pentru țepare. Am revenit la candul că am rămas doar pt o descărcare, așa că am decis să ignor contextul și am futut o intens câteva minute, după care am finalizat in preze, scârbit de situație. Când am scos juniorul din ea, m a pocnit un miros de peste stricat care a împânzit toată camera. Dupa ce am terminat a plecat din camera și m a așteptat pe hol.

Atitudinea a fost penala, fast-fuck si neseriozitate, plus mintit legat de serviciile prestate.

Concluzie si note:

Atitudine: 3

Oral: 5

Normal: 5

Anal: 0 la telefon face, in pat nu mai face

TEAPA:10

Amenda 100

NU Recomand și nu voi reveni din cauza neseriozitatii.

DE EVITAT

Bravo, ai plus!

Garabete din pacate a luat minus. Cred ca el bocanea in bucatarie. 😆

Postat

Nici peștii nu mai sunt ce erau odată :))) De fapt cred că n-au fost niciodată

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...