Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:Here
Postat

Degeaba esti reala

Daca-i vorbarie goala!

Mai bine o tavaleala

Si mai taiem din vrajeala!

• Like 1
Postat

Cam asta fu pentru mine. A doua oara trebuie sa ma rogi.

Iti doresc sa nu ajungi acolo, dar modest cum nu sunt, parca te vad :laugh2

Weekend placut!

Restul e bla bla bla. in stilul asta o sa ramai ........fata mare

Lasa GT-ule ca ma are pe mine manta de vreme rea! :laugh2

• Oras:....
Postat

Intentiile sunt clare...pentru omul ales...

Euflo si in viata de zi cu zi primesc la fel de multa atentie...doar ca imi place acest forum si oamenii cu care vorbesc pentru ca sunt atat de diferiti si parerile atat de impartite...

Postat

Ba da ce poet sunt!

Cred ca mi s-a urcat sperma la creier. Ca nu mai gaseste omu nimica de fuckut pe o raza de 150 km in jurul Brasovului!

Postat

Moama ce ideee mi-a venit!

Euflo unde esti?

Hai sa facem o intalnire istorica, tu, eu si blonda. Cred ca ar fi trasnet! Ce n-ai tu am io, ce n-am io ai tu (sper :laugh2 ) si satisfacem fata...intelectual

Ca de virtual suntem satui

Postat

Doar sa n-o fi speriat!

Dar nu cred! E mereu in centrul atentiei. Nooooo , n-are cum! M-am linistit.

Vizitator barzadoi
Reputație: 0
Postat

Blondyno, te avertizez: De nu te futi pana pe 1 martie, îmi șterg iar contul. CATI BARZOI VREI SA AI PE CONSTIINTA?!? dormi liniștita noaptea?!?

Postat

Doar sa n-o fi speriat!

Dar nu cred! E mereu in centrul atentiei. Nooooo , n-are cum! M-am linistit.

Ba, m-am speriat...atat de tare ca fug de voi.... :laugh2

Postat

Hai ca ne-am plictisit ingrozitor!

Io unu declar in mod responsabil ca nu .... <mai calc> pe topicul asta ever!

Mai multa laba virtuala n-am mai vazut de cand s-a inventat mess-ul

Spor.......

Vizitator Scrat
Postat

M...

...

Colegu’ Maxx pe Paine: ceva detalii despre cum va decurge ??? Mici si bere gratis? Se transmite in direct? Internet,Radio,Tele? Oare stadionul Poli Timisoara e suficient de mare?Transmite Ilie Dobre? Măcar s-o facă pe nocturna ca or avea nevoie și ei de o țârica discreție… Hai spuuune teee rooog !

Colegu @barzadoi ... sa decurga ce ? Deja eu nu mai inteleg nimic din ce scrii, sincer. Am spus clar ca m-am intalnit cu @blondy si am confirmat ca ea este reala si in asteptarea lui THE ONE. Deci ce sa spun ? Sau macar spune-mi ce vrei sa auzi (daca vrei sa te fac fericit) ?

Domnisoara @blondy si-a ales pretendentul si acum il asteapta. In cazul ca va fi sa ma mai intalnesc cu domnisoara, binenteles ca din placerea amandurora de a savura o cafea sau altceva (suc, apa, bere ...etc) impreuna, altceva nu mai este de spus. Referitor la ce va fi dupa intalnirea cu THE ONE eu unul nu pot sa ma pronunt, deci daca domnisoara @blondy va dori sa scrie aici sau THE ONE va dori sa spuna ceva ... este strict treaba lor, eu asa consider.

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Hai ca ne-am plictisit ingrozitor!Io unu declar in mod responsabil ca nu .... <mai calc> pe topicul asta ever!Mai multa laba virtuala n-am mai vazut de cand s-a inventat mess-ulSpor.......

MIRC-ul stimabile...mirc-ul....

Postat

Nu barzadoi,nu....!!!

Ce sa fac cu The one....ca-l vreau!

Din cum decurge asteptarea ta pe acest forum, am senzatia ca The One nu te vrea suficient....Este stiut faptul ca, un barbat cand vrea cu adevarat ceva, fie si doar sa futa, nu se lasa asteptat... :laugh2

Deci, care pe care asteapta ??

Daca adunai timpul petrecut pe acest forum, iti faceai multe ore in care puteai sa te "iubesti" cu The One.

Hai mai domnisoara, sa fim seriosi, vrei sa va cunoasteti bine...Il iei cumva de barbat pentru tot restul vietii ?? Pentru o ora sau mai multe de dragoste nu e necesara decat o chimie incontestabila, o atractie carnala...Daca astepti sa va cunoasteti prea mult, trece zvacul si o sa ramaneti buni prieteni, nefututi. Poate doar separat !

• Like 1
  • Oras:Mures
Postat

O avea si The One ceva retineri... La 1,60m si 60 de kile nu prea cred ca e de dat buzna... :)

Vizitator cactusjack
Postat

Corect punctat domnule @Obsedat(de femei cu forme)...si multi incercam sa vedem prin ele :snap in orice femeie e de gasit ceva frumos si corespunzator oricarui gust al oricaruia dintre noi...numa` orbu` gainilor sau  vreo frustrare personala,te poate duce in situatia de a judeca o femeie doar dupa aspectul fizic...PAREREA MEA! :rax2

HAAAAI...SA TRAITI BINE...CUM VRETI VOI,CU CINE VRETI VOI...SI CAND VRETI VOI!!!

Postat

O avea si The One ceva retineri... La 1,60m si 60 de kile nu prea cred ca e de dat buzna... :)

Sky regret sa te dezamagesc si ma bucur ca nu e de dat buzna...tocmai de aceea am fost sincera in privinta asta chiar de la inceput...

Ca idee eu ma simt foarte bine in pielea mea...poate ca  asta-ti spune ceva referitor la atitudinea mea si nu mi-as dori sa fiu altfel pentru ca nu ma prinde bine.Imi place fundul meu mai mare si bombat, imi plac sanii mei tari si mijlocul mai subtirel...dar asta sunt eu ...poti sa ma placi sau nu...nimeni nu te obliga...

Iar in ceea ce-l priveste pe The one deja stie foarte bine la ce s-a "inhamat" si ce se ascunde in spatele hainelor si se pare ca nu-i displace chiar deloc...

Max...o intrebare ca vad ca sky are o curiozitate : Am putut sa intru pe usa? :laugh2

Postat

@all

nici o clipa nu am avut intentia sa supar pe cineva. doar am gandit cu "voce tare" ... ca de obicei( prost obicei).

Postat

Sky..pe mine nu m-ai suparat, nu ai avea de ce...faptul ca gusturile nu se discuta e un lucru elementar de bun simt si nu ma deranjeaza nici ca ai gandit cu voce tare :)

Accept si criticile , la fel ca si complimentele si sunt mereu pusa pe glume.

Vizitator cactusjack
Postat

@blondynekiss....glumesc acum...

usa unui bar sau a oricarei locatii de larg consum,e mult mai mare decat o usa normala de intrare intr-un apartament??? :laugh2

scuzata-mi fie aroganta....nu e din rautate,e doar o curiozitate :no2

iubesc femeia mult dincolo de aparente :hug1

Vizitator oly
Postat

.  daca domnisoara @blondy va dori sa scrie aici sau THE ONE va dori sa spuna ceva ... este strict treaba lor, eu asa consider.

Ntz.... @max  ,nu este treaba lor. Sunt obligati sa scrie...mai ales @blondynekiss.Dupa 621 de posturi  si poate o luna,doua luni...sau chiar trei luni de asteptare este obligatoriu sa scrie.Altfel...va fi o @trolita dragutza si atat.

oly

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...