Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:Here
Postat

Chiar asa usor sa fiu de citit incat sa fi aflat tot ce trebuia despre mine draga blondy?

• Oras:....
Postat

Blondy, nu te supara pe Angel, nu vorbeste serios. Nu i-ai citit tu postarile pentru ca inainte era nottnot. :)

Apropo, vezi ca nu m-ai bagat in lista de prieteni care era sa plec la Timisoara, noroc ca pe drum m-am uitat in gara pe id-ul, pe care ti l-am dat in timp ce stateam la coada la bilete, dar nu era corect scris si nu am mai luat trenul. :P

Am observat la timp ca nu era yahoo.Am de fiecare data o scuza , aceeasi , sunt blonda! :laugh2

Postat

Pentru @euflo, sa sti ca am apreciat gluma ta, doar ca un picutz mai tarziu. Nu ca mi-a picat fisa mai tarziu :laugh2 , dar doar ce am vazut topicul. Salutari si tie!

Postat

Sansele ca doamna blondynekiss sa fie domn sunt foarte mari. Regret sa va intristez domnisoarelor, domnilor si GT007.

de ce spui asta , sunt curioasa?

Intamplarea face ca e cineva de pe forum care mi-a auzit vocea la telefon, m-am vazut la web si sunt cat se poate de reala.Sper sa nu te intristez eu.

• Oras:caelum et infernus
Postat

Ma gandesc ce sa scriu si-mi dau seama ca mai bine nu scriu..

Ideea de baza este ca daca acumulez 40 de posturi ma fac maistru curvar..

Deci va mai deranjez "o tzara"...

P.S Haideti domnule gogu...le suflati fata? Si ei care erau atat de entuziasmati? :D

• Like 1
Postat

M-as inscrie si eu pe lista ta cea lunga blondy, doar ca, asa cum ziceam, Timisoara e cam departe pentru mine, momentan.

Si mie ca daca mai astepti un an, s-ar putea sa fiu eliminat ....pe criterii de depasire de varsta :slap2

Oricum, iti trimit un pupic virtual, asa ca pentru o femeie inteligenta si interesanta.

Sper sa nu ma fi spurcat (virtual) pupand vreun barbat, cum zice obesdatu!!!

Postat

Haiducul...nu ti se pare putin dubioasa situatia?

Daca o femeie vrea sa insele..nu crezi ca o face mai discret? Mai NU cu reclama?

Oricum sper ca in urmatoarele saptamani sa elucidati situatia..ca stam ca pe ace aici :D

Postat

Cred ca o sa te dezamagesc ingeras! Tocmai ce am zis ca-i cam departe Timisoara pentru mine, momentan. Dar daca blondy are vreodata drum prin Bucuresti, o astept cu placere la o cafea.

Postat

Daca o femeie vrea sa insele..nu crezi ca o face mai discret? Mai NU cu reclama?

Angel, sincer sa iti spun la o varsta (25 cum zice) nu mi se pare deloc ciudat. Si eu am facut multe nefacute de care acum nu numai ca imi aduc aminte cu placere, dar ma si amuza copios. Parca am mai zis lucrul asta, dar pt. mine pana la proba contrarie blondina mi se pare destul de reala, iar ceea ce face ea nu este treaba mea sa o judec, deoarece nu o cunosc. Cum nu am avut inca ocazia sa discut in privat nu ma pot pronunta momentan, iar a da cu presupusul, nu ma caracterizeaza.

Postat

de ce spui asta , sunt curioasa?

Intamplarea face ca e cineva de pe forum care mi-a auzit vocea la telefon, m-am vazut la web si sunt cat se poate de reala.Sper sa nu te intristez eu.

O femeie poate fi orice, da' nu superficiala. Banuiesc o farsa, in ciuda faptului ca 2x2 v-a "confirmat" identitatea.

Postat

Ca tot se pare ca ma cunoaste bine. Io fi trimis cineva vreun raport confidential :snap

Postat

Oricum sper ca in urmatoarele saptamani sa elucidati situatia..ca stam ca pe ace aici :D

E destul de discret...gandeste-te ce sti despre mine...aproape nimic.Pot fi tot ...sau nimic...pot fi oricine ...sau pot fi...important e ca sunt .

Postat

Cu mare parare de rau, trebuie sa ma ... rup de acest topic interesant. Ce sa facem, mai avem si case unii dintre noi.

Oricum, imi depund <candidatura>, pe lista de ...asteptare. Daca o mai fi valabila propunerea cand s-o nimeri sa ajung si eu prin TM.

Postat

O femeie poate fi orice, da' nu superficiala. Banuiesc o farsa, in ciuda faptului ca 2x2 v-a "confirmat" identitatea.

Mersi de compliment!

Postat

Ma neica..tanti asta are nevoie nevoie de un barbat puternic langa ea..

POI IO..de exemplu!

Intru in casa vanjos si vijelios si ZIC!

Femeie!!!!!   Treci la cratita unde ti-e locul!

Si ma duc ! :(

• Like 1
Postat

Poate ne mai <auzim>pe aici zilele urmatoare, domnitza misterioasa.

Pana atunci, distractie placuta si sa gasesti ce-ti place!

Al dvs. Gogu Tirbuson

Postat

Uite-i cum fac dublu post cand pot sa editeze..uff neica :(

Postat

E destul de discret...gandeste-te ce sti despre mine...aproape nimic.Pot fi tot ...sau nimic...pot fi oricine ...sau pot fi...important e ca sunt .

:thinking  :shocked  :laugh2 Am inteles tot ...sau nimic...sau am inteles ceva...important e ca te-am citit. :laugh2 Am plecat la bibleoteca ca am nevoie de ajutoare! :laugh2

Vizitator oly
Reputație: 0
Postat

Vezi ca ceva posturi mai la deal @doixdoi a confirmat ca e fata.

Haiducule....vrei sa vezi la web ca eu sunt fata ????  Este foarte usor.Eu cel putin stiu 2 metode. 

Un programel numic split cam , care arata celui de dincolo de monitor ce vreau eu...adica orice filmare  si tu zici ca vezi live la web....sau...chem o parasuta...sau o prietene cu care vrei sa te distrezi....in fine...altceva voiam in seara asta sa PUNCTEZ ....si anume...asta :

http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/Untitled_zpsb6794368.jpg

Mi-ar parea rau sa ramana nefututa...sa nu isi satisfaca o fantezie....:(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...