Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Poate blondy si-a satisfacut curiozitatea in acest week-end. Ar putea fi o explicatie pentru neparticiparea ei la discutiile noastre.

• Oras:....
Postat

Nu m-am gandit ca-mi simtiti lipsa...e weekend, lumea mai are viata, iubit, familie si chef de calatorii.Eu m-am distrat weekendul acesta,m-am balacit,am fost la masaj,m-am jucat cu animalutul meu .Voi?

Postat

Blondina noastra a mai fost pe site.Deci nu s-a dat la fund.A fost totusi un week-end si are si iubit (pe mine :laugh2 ) deci a avut la treaba....

Deja incep sa intru la banuieli...Ma ingrijorezi!Sa fi tu oare?!

Nop, nu ar avea cum! :laugh2

Postat

Multumesc bambuchaa. Atentia cu care imi urmaresti postarile, ma maguleste.  Dar tasta x e langa tasta s... shit happents… Mea culpa pentru cacofonie dar nu sunt un geniu literar.Noroc cu tine.Tu esti perfect.

Nu,n-am cum sa iau foc pentru ca nu ma aprind asa usor… .Iarta-ma,dar nu esti genul meu.Prefer femeile(chiar si pe cele infidele) si da,trebuie sa recunosc, am o slabiciune pentru cele inteligente. Imi pare rau pentru tine, nu stiu ce sa zic.. :Incearca si tu sa deschizi un nou topic gen: ”Tanar cu principii morale, caut barbat pasional ”. Poate o sa ai mai mult noroc. Multa bafta si un sfat: Sa n-accepti sexul neprotejat!

@g2b13l: M-am documentat, am plecat cu listutza dupa mine,(10-12 numere,inclusiv al Danutzei) dar socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de pe drum…dar daca o sa am timp, o sa fac o recenzie cu trista-mi aventura de pe malurile Begai....

Pacat ca nu ti-ai stabilit o intalnire cu Danutza ...pare o femeie foarte atragatoare!

Postat

fff interesant , am cam citit tot ce seputea citi. cred ce esti o femeie destul de inteligenta. sunt curios sa ne povestesti si noua din experienta ta, sa ne spui daca  pina la urma ai gasit ceea ce cautai, sau daca totusi te-a dezamagit persoana aleasa. eu sper ca  da :laugh2 . poate vei avea nevoie da mai multa adrenalina. app, blondy, nu inchide usa, mai sunt si intirziati. niciodata sa nu spui niciodata.

Postat

g2br13l - scuze ca n-am verificat profilul blondinei sa vad ce mai face. Am avut treburi importante de facut. Eu doar i-am simtit lipsa. Nu trebuie sa ma certi asa tare.

Postat

g2br13l - scuze ca n-am verificat profilul blondinei sa vad ce mai face. Am avut treburi importante de facut. Eu doar i-am simtit lipsa. Nu trebuie sa ma certi asa tare.

Nu te-am certat dragutzule ca n-am nimic cu tine.Doar ti-am spus ca aveai solutie sa vezi.

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Nu ti-ai gasit bre pe nimenii pana acum?

Ce ae aici? Tanara si nelinistita? Episodul 320????

Postat

Ce sa mai zic....??Barbatii astia trebuie sa stie tot, sau cel putin sa-i lasi sa creada ca stiu tot!Bine draga ...asa e cum zici tu, ai dreptate!

P.S. Dar voi face cum vreau eu . :angel:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...