Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Blondy@   Nu mai ai vreo surioara,prietena? :D  Poate sa se inregistreze ca Brunetzik@ :))  

O sa fie prapad pe aici! 

Cate inimi vor fi sfasiate in nuante de blond si brunet :))

Postat

Fratilor, ne-am tacanit cu totii daca stam sa urmarim pe cineva cand s-a logat, cand s-a delogat, cand a posta sau altele.

Stam si latram in jurul BLONDEI noastre dar nimeni nu musca. Si pentru ca doar ne exprimam pareri, saptamana viitoare plec la Timisoara chiar daca este teapa! In felul asta elucidam problema.

Acum astept o garmada de replici cum ar fi, de ce nu ma duc saptamana asta, ca nu are rost, ca este un fake, ca este pentru trafic, ca sunt bou, sau cel mai important ca nu trebuie sa distrug visul oricarui bqarbat de a fi dorit de o femeie.

Cioco, te insotesc, ca trebuie sa fiu la negocieri. Sa vedem cat da fata pe tine !!

• Oras:....
Postat

@Maseuza_Ramona  inca nu am ajuns sa negociez un barbat si nici nu cred ca va fi cazul.Barbatul se cucereste ,nu se negociaza.

E bine ca-l promovezi,inseamna ca poate e la fel de bun ca ciocolata :)

• Oras:caelum et infernus
Postat

Stimati domni..cineva si-a dat cu presupusul pe acest forum cum ca , majoritatea userilor de aici ar face parte, profesional ,din middle si top management...

Tin pe aceasta cale, sustinut de 356 de dovezi, sa-i spun ca se inseala (INSALA)...

Sau cel putin asa sper....

Vizitator cioco
Reputație: 0
Postat

Gabriel, la Timisoara ma duc doar pentru confirmare si nu pentru sex, Iar @Ramona este doar la negocieri. Tu chiar ai curaj sa-i propui Ramonei sa faca si altceva..... ? Eu unul  :no2 ,prefer sa stau in banca mea sau cel mult sa o rog sa-mi indrepte oasele astea batrane.

La Bacau ma duc sa beau si altceva in afara de apa plata, ca aici la Bucuresti pe unde am umblat, am fost servit doar cu cafea, suc si apa !  :laugh2

Vizitator barzaunul
Reputație: 0
Postat

usurel gogule, poti vedea profilul cuiva si citi forumul si fara sa fi logat(a)

hold your horses, nu se pune problema daca @blondynekiss exista, ci doar daca chiar vrea sa faca ce afirma ca vrea sa faca :)

Bineinteles ca o va face. Mai mult chiar: Dupa, va avea o revelatie si isi va descoperi adevarata vocatie.Nu e decat o chestiune de timp….Sigur o sa o regasim in mijlocul nostru, dar mai colorata in rosu….

Postat

Ramona negociaza comfirmarea?Sau ea comfirma ca ai negociat?Eh lasa ca am inteles ca te-ai cam pus pe treaba. :laugh2 Eu i-as propune Ramonicai dar mai intai comfirmami tu ca nu are tigai la lucru :laugh2

N-am nevoie de tigai la lucru. In cel mai nefericit caz, cand nu rezolv nimic prin atitudine (verbala), iti dau vreo 2 scaltoace de-o sa-ti mearga fulgii.

Apropo de confirmari/negocieri, eu nu vreau domne decat sa ma plimb si eventual sa o intalnesc pe blondina noastra.

@ blondina - barbatul se cucereste usor, numai ca asediul tre' sa fie foarte puternic si surprinzator in fiece moment ca sa poata rezista mai mult de-o partida (fie ea si virtuala). :girly

Postat

iti dau vreo 2 scaltoace de-o sa-ti mearga fulgii.

:o

barbatul se cucereste usor, numai ca asediul tre' sa fie foarte puternic si surprinzator

:o

Tine cineva sa-si dea cu parerea cum mai exact isi cucereste Ramona barbatii? =))

GLUMA....GLUMA!!!! :D

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Vad ca mai nou nu se mai discuta deloc despre blondy. Care a devenit foarte apatica si deloc interesata de discutiile noastre. Dupa dictonul "Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara", a venit, a scris, s-a plictisit si aproape a plecat. Parerea mea ca singura. Sper sa fiu infirmat in spusele mele.

Postat

Imi place cum raspunzi tu in locul ei. Eu consider ca atata timp cat a deschis un subiect, ar trebui sa il si intretina.

Postat

Am inteles. Atunci sa fie intr-un ceas bun.

Postat

Bineinteles ca o va face. Mai mult chiar: Dupa, va avea o revelatie si isi va descoperi adevarata vocatie.Nu e decat o chestiune de timp….Sigur o sa o regasim in mijlocul nostru, dar mai colorata in rosu….

Regret sa te dezamagesc, dar imi e cunoscut drumul in viata si chiar si vocatia.

Oricum le respect pe cele colorate in rosu si cred ca e o meserie complexa cea pe care o practica.

Postat

Pai a postat si ieri si alaltaieri dar face si ea ce poate in limita timpului pe care il are.Plus ca vorbeste cu alesul.Eu ti-am raspuns ca stiu un pic mai multe. :snap

Si oare ce stii tu si nu stiu eu?

E adevarat ca am saptamani sau zile in care sunt mai ocupata si nu am foarte mult timp sa raspund sau sa intru online.

E adevarat si ca la anumite posturi nu consider ca am ce adauga sau ce raspunde sau de ce sa ma justific.

Sunt interesata de un anumit gen de discutii si de un anumit fel de oameni si clar...nu pot multumi pe fiecare si nici nu intentionez.

Poate ca e timpul sa deschid un alt  topic daca tot va place unora sa dicutati cu mine...ma voi gandi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...