Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 hai mai...si cu voi...gasiti tot felul de MOTIVE sa nu mergeti la ea !!! ba ca e departe...ba ca e zapada....ba ca e aglomerat .... din pacate,sau din fericire,pe mine nu m-a inclus pe lista [(am cazut testul...cica sunt urat,batran si n-am nici bani)si nici nu am incercat ] asa ca...eu pot spune orice... Si acum sa-i raspund lui @afriq, ---eu ma gandeam ca macar @gogu ar putea sa ne satisfaca curiozitatea. Indeplineste toate conditiile pe care le-ai spus tu....Ca e iarna...nu conteaza...are JeepCa dureaza 4 zile ??? nu il tine ea cat vrea el sa stea:P$$$$$- de bani,mai este cazul sa discutam ? Deci,@gogule...sacrifica-te @frate
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Du te gogule, daca nu ai vazut inca femeie cu p..a ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Angel Reputație: 244 Postat Februarie 1, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Februarie 1, 2013 Blondy TS ? Hahaha...ce final frumos ar fi..va imaginati?
ventrino Reputație: 955 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Februarie 1, 2013 Cu toate ca este cam tarziu pentru un asemenea sfat, dupa 21 de pg, in proportie 95% aiuristice, blondino pt ceea ce cauti tu, iti recomand sa te duci la vama Stamora-Moravita, Jimbolia sau Cenad, nu sunt asa departe de tine.Acolo sigur vei gasi un barbat in trecere prin Timisoara.
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Ma vad nevoit sa intervin ... culmea ca in favoarea lui @blondy, ciudat nu ? Domnilor si eu va pot asigura ca este fata/domnisoara/doamna, deoarece si eu sunt unul dintre cei care am discutat destul de mult cu ea pe mess, poate spre deosebire de altii am vazut mai multe poze ale donsoarei noastre @blondy (si cred ca ea este reala), chiar poza de la nick/avatar este modificata de mine si trimisa inapoi sa o poata posta pe forum la contul sau. Asa ca acum suntem 3 persoane care stim sigur ca este fata si inca una cu ceva in capsor, chiar daca este blonda. Asa cum ea a relatat intr-un post precedent, fata a gasit persoana cautata (posibil acum sa o astepte - si nu, nu sunt eu, desi poate m-am gandit la chestia asta, dar i-am spus pana la urma ca eu sunt chiar aici, langa ea) culmea este ca stam foarte aproape unul de altul ... .Deci sa inchei ... stiu ca va place can-can-ul si este normal, hai sa nu fim chiar asa de drastici cu blondy a noastra (cred ca pot sa-i spun asa dupa cele peste 20 de pagini de thread) ... cred ca merita sa o tratam ca pe o COLEGA DE FORUM. Cred ca a demonstrat pana acum ca poate fi cu adevarat o femeie cu atitudine. Strict parerea mea. 3
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 1, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 1, 2013 Mai frate @oly, Io nu ma dau in laturi de la greu, doar ca ce zici mata e imposibil acuma. Din simplul motiv ca am acasa nevasta si mi-ar fi cam greu sa gasesc (momentan) o scuza pentru un drum de (sa zicem) 3 zile la TM.Nu-i de bani, nu-i de distanta, ... e de timp.Plus ca nici nu stiu daca d-soara @blondy ar fi interesata. Ca cica "m-a citit" si nu mai prezint secrete pentru ea.Si ca sa fiu sincer, nici nu mai sunt asa de tanar si entuziast ca sa pierd 3 zile pe drumuri si sa nu iasa nimic. In timpul asta..................Ultima intrebare: da' daca merg si nu ma intereseaza?Life is short ma frend.Va pupa Gogu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2013 De ce ar fi trebui fata sa faca ceva pana la 1 februarie? Avea vreun dead-line ceva?Nu! Fata si-a dorit o singura aventura si nu sa sara din "floare-n floare" cu baietii de pe site.Dar cum sint multi barbati cu calitati deosebite pe site-ul acesta, este mai greu s-aleaga unul si atunci e nevoie de mai mult timp.Iar cei care au cunoscut-o (@max_paine sint mai multi de 3) stiu sigur ca e blonda doar la par nu si-n gandire.Chiar carcotasul de Olyca stie asta dar nu vrea s-o spuna. 3
Vizitator barzaunul Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Grrrr…. Încep sa devin alergic la blondine. Ce vrei sa dovedești?!? Ca poți duce de vârful pulii juma’ de forum? Da,draga ai reușit, ești cea mai tare!Mare scofala…. Dar deocamdată ești decât o impostoare. Fute-te draga odată si după aia,da,ai respectul tuturor și dovedești ca da, ești femeie cu caracter.(asta bineînțeles pana când iți vei schimba statutul... după,tot o impostoare vei fi…) Găluști de genul “pe acest forum am găsit bărbați fascinanți”,le pot inghiți doar fraierii cu un ego mai mare decât ei. E suficient sa va pupe cineva în cur și gata, va și pierdeți uzul rațiunii. Au dispărut bărbații interesanți din viata reala și supraviețuitorii s-au regrupat pe acest forum…Noroc ca blondyne v-a găsit… Cert e ca se amuza copios pe seama noastră. A verificat cineva ID computerului de unde trimite mesajele? Exista probabilitatea ca sa fie identic cu al altui(altei) utilizator. Domnilor, dați-mi voie sa recunosc ,vorba lui Emil Bobu: “Am fost un bou”.Credeam ca avem un forum cu principii,reguli și regulament,unde impostorii și manipulatorii sunt banati. Si asta indiferent de sex.Îmi iau jucăriile și plec. cele doua puncte de reputație acordate de mine le șterg. Plus încă unul în minus pentru cea ce cred acum despre tine. .Rog un moderator-administrator sa îmi șteargă contul.
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 @BarzaunulE, nu iti sterge userul. Tu le zici bine de cele mai multe ori si nu te ascunzi dupa deget. Se pare ca place multora can-can-ul, daca multi neaga, inseamna ca is destui iubitori de forum-novele, adica echivalentul telenovelelor. Sent from my iPhone using Tapatalk
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2013 Grrrr…. Încep sa devin alergic la blondine. Ce vrei sa dovedești?!? Ca poți duce de vârful pulii juma’ de forum? Da,draga ai reușit, ești cea mai tare!Mare scofala…. Dar deocamdată ești decât o impostoare. Fute-te draga odată si după aia,da,ai respectul tuturor și dovedești ca da, ești femeie cu caracter.(asta bineînțeles pana când iți vei schimba statutul... după,tot o impostoare vei fi…) Găluști de genul “pe acest forum am găsit bărbați fascinanți”,le pot inghiți doar fraierii cu un ego mai mare decât ei. E suficient sa va pupe cineva în cur și gata, va și pierdeți uzul rațiunii. Au dispărut bărbații interesanți din viata reala și supraviețuitorii s-au regrupat pe acest forum…Noroc ca blondyne v-a găsit… Cert e ca se amuza copios pe seama noastră. A verificat cineva ID computerului de unde trimite mesajele? Exista probabilitatea ca sa fie identic cu al altui(altei) utilizator. Domnilor, dați-mi voie sa recunosc ,vorba lui Emil Bobu: “Am fost un bou”.Credeam ca avem un forum cu principii,reguli și regulament,unde impostorii și manipulatorii sunt banati. Si asta indiferent de sex.Îmi iau jucăriile și plec. cele doua puncte de reputație acordate de mine le șterg. Plus încă unul în minus pentru cea ce cred acum despre tine. .Rog un moderator-administrator sa îmi șteargă contul. Bre Barzaune aseara pe la noua jumatate erai prea fericit ca te saluta.Si-acum la ora doua e impostoare?
Angel Reputație: 244 Postat Februarie 1, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Februarie 1, 2013 +10 pentru barzaune...se mai trezeste cate unul sa zica ca e puuuuutintel penibil thread-ul asta..sau altele asemanatoare.... Dar voi NU...... BLONDY BLONDY... 100 pularai care topaie pe langa o Mizda.... La ce specimene de barbati avem aici...deosebiti..(cum a spus si blondy) ..ar trebui sa topaie mizdele pe langa ei P.S nu-ti sterge contul..e mai bine galben P.S imi scuzati stilul direct..era doar o parere..
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2013 Haide bre... ne mai distram si noi !!! nenea barzaune... mai stai!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 1, 2013 Grrrr…. Încep sa devin alergic la blondine. Ce vrei sa dovedești?!? Ca poți duce de vârful pulii juma’ de forum? Da,draga ai reușit, ești cea mai tare!Mare scofala…. Dar deocamdată ești decât o impostoare. Fute-te draga odată si după aia,da,ai respectul tuturor și dovedești ca da, ești femeie cu caracter.(asta bineînțeles pana când iți vei schimba statutul... după,tot o impostoare vei fi…) Găluști de genul “pe acest forum am găsit bărbați fascinanți”,le pot inghiți doar fraierii cu un ego mai mare decât ei. E suficient sa va pupe cineva în cur și gata, va și pierdeți uzul rațiunii. Au dispărut bărbații interesanți din viata reala și supraviețuitorii s-au regrupat pe acest forum…Noroc ca blondyne v-a găsit… Cert e ca se amuza copios pe seama noastră. A verificat cineva ID computerului de unde trimite mesajele? Exista probabilitatea ca sa fie identic cu al altui(altei) utilizator. Domnilor, dați-mi voie sa recunosc ,vorba lui Emil Bobu: “Am fost un bou”.Credeam ca avem un forum cu principii,reguli și regulament,unde impostorii și manipulatorii sunt banati. Si asta indiferent de sex.Îmi iau jucăriile și plec. cele doua puncte de reputație acordate de mine le șterg. Plus încă unul în minus pentru cea ce cred acum despre tine. .Rog un moderator-administrator sa îmi șteargă contul.E unul din mesajele la care nu ma pot abtine sa nu spun nimic...nu neaparat pentru ca ma insulti pe mine(eu pot ramane foarte indiferenta) ci pentru ca-ti insulti indirect colegii.Nu cred ca e cazul sa dovedesc ceva sau sa ma "fut" ca castig respectul cuiva...si inca ceva... respectul e ceva de care dovedesti prin mesajul tau ca nu ai habar(ciudata scara de valori, principii ai).Chit ca poate voi fi criticata pentru raspunsul acesta vehement,dar cred ca sunt datoare cu el , voua, celor care mai intelegeti o gluma, cu care mai schimb si trei vorbe, sau cu care ma mai relaxez uneori.Stimate domn , Barzaun,parca cu cateva pagini in urma faceai si tu parte din juma'de forum dusi "de varful pulii", sau ma insel?Nu crezi ca actiuniile tale sunt putin cam puerile?Si daca am afirmat ca pe acest forum am gasit barbati fascinanti, am facut asta pentru ca eu cred acest lucru cu ardoare.Deci crede-ma ...chiar sunt! Ca poate nu te afli printre ei...asta e o alta discutie...daca eu nu pot ,nu sunt...de ce ar putea altul sau de ce ar fi.In ceea ce priveste id-ul computerului ...cred ca e foarte clar...sau daca nu,poate sa va lamureasca un moderator sau administrator.Iar parerea ta despre mine dovedeste inca o data ce putin ma cunosti.Nu cred ca e necesar sa-ti stergi contul pentru ca e loc pentru toata lumea si nu cred ca vreuna din actiunile mele te-au indemnat sa faci asta...sunt si eu om ca si tine, cu bune , cu rele, care-si exprima o dorinta , parere , sentiment,nemultumire.La fel sunt si colegii tai de pe acest forum. 2 6
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 1, 2013 Mie mi-ar face o deosebita placere sa raman colega de forum cu voi, chit ca nu pot fi zilnic la fel de activa(ai avut dreptate Oly).
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 1, 2013 La ce specimene de barbati avem aici...deosebiti..(cum a spus si blondy) ..ar trebui sa topaie mizdele pe langa ei Pai si nu topaie?!
palosulgros Reputație: 5972 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Februarie 1, 2013 Citind "blogul" si discutiile de mai sus, inspirat sau nu, mi-a venit o idee pe care vreau sa va impartasesc, riscand chiar sa fie offtopic. Dat fiind faptul ca in 2 luni au aparut 2 dameze, care solicitau intalnire cu un barbat matur si potent, eu zic ca ar fi cazul ca unul dintre admini sa deschida un thread de genul Milf seeks men, sau Femei in cautare de barbati, nu stiu, in functie de idei si genialitati, subiecte la care ati aratat de multe ori aici pe forum ca nu le duceti lipsa, deci un thread, unde sa apare cerintele, ofertele precum si experientele femeilor/barbatilor care au avut experienta placuta/neplacute cu scopul de a alcatui un cerc de prieteni/cunoscuti care isi satisfac reciproc nevoile. Puteti sa-mi reprosati ca m-am inspirat din filmul Bel ami, sau ca is pervers, dar experienta mea si randurile de mai sus exemplifica, ca sunt femei trecuti de prima tinerete, care nu-si permit sa se petreaca in baruri/cluburi, nu au nici chef nici timp de experiente neplacute (gen palosul mic) si totusi au nevoi, fantezii nesatisfacute, soti, care nu pot sa le satifac sau nu au cum, si totusi au o casnicie fericita. Dar sunt si barbati, cu stil, cu o viata implinita, insa intotdeauna cu capul la aveturi, pentru ca le impinge sangele, eu de exemplu am vazut doi tipi de barbati de succes, unul care s-a dedicat de tot fata de cariera, si altul care era intotdeauna insetat de aventuri, de chestii noi, mereu curios, si impins de ceva inauntru. Eu citesc si fac recenzii de mult timp, si la un anumit punct, fiecare forum sau blog a ajuns in atentia femeilor curioase, ca sa mentionez aici blogul mult vestit al animal trainer ( oricare il gaseste in google prin cuvintele animal trainers blog) la care au inceput sa scrie femei din lumea de zi cu zi ,care vroiau sa se simte acelasi placere salbatica pe care il descrie autorul in experientele lui.Femeile ar putea sa se decide dupa recenziile postate, feedbackuri, iar barbatii ar avea posibilitatea de a gasi ceva nou, ceva diferit, fara a avea oricare orice obligatii, in afara discretiei.Sper sa dea roade ideea mea, si sa nu fiu pedepsit prea aspru pentru ca am postat-o aici. Bafta! 3 1
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 E unul din mesajele la care nu ma pot abtine sa nu spun nimic...nu neaparat pentru ca ma insulti pe mine(eu pot ramane foarte indiferenta) ci pentru ca-ti insulti indirect colegii.Nu cred ca e cazul sa dovedesc ceva sau sa ma "fut" ca castig respectul cuiva...si inca ceva... respectul e ceva de care dovedesti prin mesajul tau ca nu ai habar(ciudata scara de valori, principii ai).Chit ca poate voi fi criticata pentru raspunsul acesta vehement,dar cred ca sunt datoare cu el , voua, celor care mai intelegeti o gluma, cu care mai schimb si trei vorbe, sau cu care ma mai relaxez uneori.Stimate domn , Barzaun,parca cu cateva pagini in urma faceai si tu parte din juma'de forum dusi "de varful pulii", sau ma insel?Nu crezi ca actiuniile tale sunt putin cam puerile?Si daca am afirmat ca pe acest forum am gasit barbati fascinanti, am facut asta pentru ca eu cred acest lucru cu ardoare.Deci crede-ma ...chiar sunt! Ca poate nu te afli printre ei...asta e o alta discutie...daca eu nu pot ,nu sunt...de ce ar putea altul sau de ce ar fi.In ceea ce priveste id-ul computerului ...cred ca e foarte clar...sau daca nu,poate sa va lamureasca un moderator sau administrator.Iar parerea ta despre mine dovedeste inca o data ce putin ma cunosti.Nu cred ca e necesar sa-ti stergi contul pentru ca e loc pentru toata lumea si nu cred ca vreuna din actiunile mele te-au indemnat sa faci asta...sunt si eu om ca si tine, cu bune , cu rele, care-si exprima o dorinta , parere , sentiment,nemultumire.La fel sunt si colegii tai de pe acest forum. Draga Blondine, nu pot sa ma abțin sa nu-ți dau replica de unde sunt…. In loc sa te cerți cu defuncții, ai face bine sa te focalizezi pe obiectivul tău: Ai venit aici sa-ți găsești un partener pentru fantasmele tale,sa ți o tragi la buci dumnezeiește sau cam asa ceva…. Deocamdată în ce zici nu e decât bla,bla,bla și o dorința nebuna a ta de a acapara acest forum:Dovada postările în neștire pe unde apuci, cupredilecție nebuna pentru anuslingus. Adevarat, ai totul dintr-o nimfomana, dar pentru asta trebuie sa ți-o și tragi ca sa devii credibila. Aici e un forum al celor care și-o trag …Sau nu mai ții minte?!?Deci ce ar fi ca sa o iei mai ușor cu postările și după ce o faci, sa revii și sa ne povestești? Adevarat,am făcut (și fac în continuare) parte din rândul celor ce sunt conduși de pula. Adevarat, am fost printre primii care ți-au sărit în ajutor(chiar dacă nu aveai nevoie) Dar mai am și momente de luciditate în care pot sa gândesc logic.Nu-mi place sa fiu manipulat.Pot fi și un gentleman dar și un bădăran când e nevoie.Nu e nevoie sa ii aperi pe stimabilii membri ai acestui forum. O pot face și singuri. In general cred le place sa fie gâdilați și pupați…dar nu prea mult.. In fine asta sper pentru ei.....Din spatele tastaturii toți suntem spontani(e),spirituali(e), fascinanți(e).Maigreu e în viata de zi cu zi… Din punctul meu de vedere,vei deveni un partener credibil(de discuții) doar după ce o vei face. Dar sper (pentru tine) ca este doar o farsa groteasca. Al tău admirator resuscitat, barza doi. P.S. (am 7 vieți ca pisicuts. Nu îmi place sa ma autoflagelez dar pot reîncepe,ca Sisif….Sper sa rămân doar la aceasta postare) 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2013 Acuma inteleg ca esti la faza in care esti doar BADARAN!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2013 Nu pot sa inteleg de ce ti-ai mai sters contul.Ai fost scarbit de noi?Si acum vi si dai iar cu rahat in oameni.Ca deh esti barza doi.
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 1, 2013 Eu sunt total de acord cu "cel care aduce copiii". Si ma aflu printre cei care nu s-a lasat sedus de cantecele, nu de lebada, ci de privighetoare ale blondinei. Nu stiu si nici nu ma intereseaza daca blondy cauta sau nu ceva. Parerea mea e ca vrea doar sa ne arate cat de desteapta e. Si trebuie sa recunosc ca e putin peste medie. Nu e nici Marie Curie si nici Ana Aslan, dar cred, din ce scrie, ca nu te faci de ras cu ea daca o scoti in lume. In sensul, sa-ti fie frica sa deschida gura. Dar de aici pana la a face din blondy idealul de femeie e cale lunga. Sunt convins ca femei ca blondy gasesti peste tot. Da, imi veti spune poate, ca e altceva sa cuceresti o femeie, decat sa o platesti. De acord. Mai fac si eu din astea. Dar acest lucru prefer sa il fac discutand altfel cu femeia respectiva adica direct, nu prin intermediul calculatorului (nici macar prin telefon). Chiar daca femeia respectiva e la cateva sute de kilometri distanta. S-au inventat avioanele (si vorbesc despre cele adevarate nu despre cele pe care le au unii in cap), trenuri, masini. In concluzie, eu nu cred ca ar trebui sa o clonam pe blondy pentru a avea mai multe ca ea si doar pentru a avea motive sa ne contram intre noi. Daca ea doreste, poate sa-si inventeze propriu forum sau sa scrie la rubrica "ce isi doresc femeile?" de la AcasaTV (daca o fi existand) si sa ne mai lase pe noi in pace. Sa ne vedem de femeile noastre. Alea platite dar care nu au atatea figuri. Sincer, ma astept la o multime de voturi negative, dar imi asum acest risc. Spor la mutut (asta dupa ce in prealabil trece pe la marmacie sa va luati pastile pentru durerile de cap prilejuite de postarea mea)
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Nu pot sa inteleg de ce ti-ai mai sters contul.Ai fost scarbit de noi?Si acum vi si dai iar cu rahat in oameni.Ca deh esti barza doi.Stimabile confutacios. In nici un caz nu sunt scârbit de voi. Mi se mai întâmpla sa mai fiu scârbit dar de mine însumi Daca consideri ca dau cu rahat, nu a fost intenția mea. Îmi cer scuze.Poate o exprimare prea brutala pentru suflete asa sensibile...Sa înțeleg ca nu te bucuri ca am revenit?Cum remarca si nellu76,isi poate etala talentele și în alta parte.Sunt și parți pozitive și negative în fiecare persoana...ma scuzi dacă-ți dau muza jos de pe piedestal. Dar totuși,prea iți iei în serios rolul de soț înțelegător....Scuza-ma pt intervenție.
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2013 Postat Februarie 1, 2013 Domnilor ... va rog sa nu va certati, nu cred ca isi au rostul acuzele aruncate. Ce dreaqu ... fiti barbati ! Sa inteleg ca ati ajuns sa va certati pentru o femeie ? Si asa cum afirmati unul sau altul ... si aceea virtuala ? Nu cred ca este momentul pentru un nou scandal ... Poate va canalizati barbatia spre topicul din Regulament ... unde se discuta despre cum vrem sa arate forumul, ce imbunatatiri sa putem aduce (vad o deschidere a imparatiei catre acest lucru care nu poate decat sa ma bucure). Ingropati securea si haideti sa dam o mana de ajutor acolo unde este nevoie de noi. Va multumesc...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 1, 2013 Draga Blondine, nu pot sa ma abțin sa nu-ți dau replica de unde sunt…. In loc sa te cerți cu defuncții, ai face bine sa te focalizezi pe obiectivul tău: Ai venit aici sa-ți găsești un partener pentru fantasmele tale,sa ți o tragi la buci dumnezeiește sau cam asa ceva…. Deocamdată în ce zici nu e decât bla,bla,bla și o dorința nebuna a ta de a acapara acest forum:Dovada postările în neștire pe unde apuci, cupredilecție nebuna pentru anuslingus. Adevarat, ai totul dintr-o nimfomana, dar pentru asta trebuie sa ți-o și tragi ca sa devii credibila. Aici e un forum al celor care și-o trag …Sau nu mai ții minte?!?Deci ce ar fi ca sa o iei mai ușor cu postările și după ce o faci, sa revii și sa ne povestești? Adevarat,am făcut (și fac în continuare) parte din rândul celor ce sunt conduși de pula. Adevarat, am fost printre primii care ți-au sărit în ajutor(chiar dacă nu aveai nevoie) Dar mai am și momente de luciditate în care pot sa gândesc logic.Nu-mi place sa fiu manipulat.Pot fi și un gentleman dar și un bădăran când e nevoie.Nu e nevoie sa ii aperi pe stimabilii membri ai acestui forum. O pot face și singuri. In general cred le place sa fie gâdilați și pupați…dar nu prea mult.. In fine asta sper pentru ei.....Din spatele tastaturii toți suntem spontani(e),spirituali(e), fascinanți(e).Maigreu e în viata de zi cu zi… Din punctul meu de vedere,vei deveni un partener credibil(de discuții) doar după ce o vei face. Dar sper (pentru tine) ca este doar o farsa groteasca. Al tău admirator resuscitat, barza doi. P.S. (am 7 vieți ca pisicuts. Nu îmi place sa ma autoflagelez dar pot reîncepe,ca Sisif….Sper sa rămân doar la aceasta postare)Ma bucur ca ai revenit...nu vroiam sa te am pe constiinta
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 1, 2013 max_paine, chiar asta m-a deranjat, motiv pentru care mi-am permis sa imi spun parerea. Ca am ajuns sa ne certam intre noi, sa ne stergem contul de pe forum doar pentru ca asa vrea blondy. Care mai nou mai si face misto de noi. Vezi ultima postare adresata berzei - Ma bucur ca ai revenit...nu vroiam sa te am pe constiinta . Mai putin si ajungem sa ne provocam la duel din cauza ei. Eu sincer, nu sunt dispus la asa ceva, mai ales ca nu am nici batista (am doar servetele de unica folosinta).
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum