Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 Afriq, eu zic sa-i lasi timp lui blondynekiss si nu confratelui. Ea e cea care a starnit telenovela. Am vazut recent la TV ca ar fi o Soap-opera care a ajuns la episodul 4500. Se pare ca acest topic ii face concurenta.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2013 cine a zis ca sexul platit e infinit mai ieftin ca cel gratis, mare dreptate a avut
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2013 Pai nene... degeaba confirma blonduța ca s-a intalnit cu cineva de la noi, daca al nostru confrate nu confirma si el... inteleg ca e doar de o cafea... Acuma intalnirea cu The One se pare ca mai dureaza
Vizitator Cronicarul Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 Da... dureaza... 1001 nopti inseamna vreo 3 ani si ceva... si cum activitatea pe forum a inceput-o de curand, va mai dura... uite ce este in realitate blondynekiss
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 11, 2013 voi merge intr-un loc misterios si fascinant. O fraza lamuritoare... Are si Timisoara o zona precum Ferentari?Are ...nu una...ci mai multe. Doar ca e un loc aparte si unic cel in care vom merge.Te astept si pe tine in caz ca vii in Tm la un suc sau o cafea. Pentru a avea noroc in primul rand trebuie, sa ai un pic de curaj si spirit de aventura... restul se rezolva :waytogoCasnica tocmai imi fac norocul cu mana mea...iar restul se va rezolva cat decurand.Doar ca pentru unii oameni anumite decizii sunt mai greu de luatsi poate de asta a durat atat.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 11, 2013 Petrepetre02...parca mi-ai citit gandurile
motanelu Reputație: 269 Postat Februarie 11, 2013 Oras:aici. Oras:aici. Postat Februarie 11, 2013 blondy, pe undeva ziceai ca vrei o aventura, ceva spontan .. iti dau un sfat, daca o gandesti prea mult o strici si clar nu e ceva spontan . Bafta cu intalnirea si in viitoarele cautari .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 11, 2013 Am plcuta misiune sa vi-i prezint pe Blondynekiss and The One surprinsi de paparazzi.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 11, 2013 Seamana putin...dar nu sunt chiar asa blonda...
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 11, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 11, 2013 Petrepetre02...parca mi-ai citit gandurile Ma faci sa rosesc! Si asa sunt timid in afara spatiului virtual. Ma bucur oricum ca am schimbat acele dialoguri despre ..... toate. Oricum eu cred in sansa care ti-o oferi.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 11, 2013 Ma faci sa rosesc! Si asa sunt timid in afara spatiului virtual. Ma bucur oricum ca am schimbat acele dialoguri despre ..... toate. Oricum eu cred in sansa care ti-o oferi.
1to1 Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Postat Februarie 11, 2013 salut blondy, mai e valabila cererea ta? ai un id da un add rodiscret
antigoo Reputație: 456 Postat Februarie 11, 2013 Oras:no Oras:no Postat Februarie 11, 2013 peste 500 de posturi.... what a waste of space....si timp.....Sa nu se inteleaga ca am citit toate aberatiile dar cronicaru' are mare dreptate.
rolerboy Reputație: 15 Postat Februarie 12, 2013 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Februarie 12, 2013 Primul oras cu iluminat stradal, plimbare cu vaporasul pe Bega....tramvaiele alb-violet.....si o ""blondynekiss" misterioasa si intriganta pe care as vrea sa o intalnesc la o cafea Pe seara ajung in Timisoara....C zici, accepti invitatia? 1
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2013 Postat Februarie 12, 2013 Primul oras cu iluminat stradal, plimbare cu vaporasul pe Bega....tramvaiele alb-violet.....si o ""blondynekiss" misterioasa si intriganta pe care as vrea sa o intalnesc la o cafea Pe seara ajung in Timisoara....C zici, accepti invitatia?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 12, 2013 Petrepetre02...parca mi-ai citit gandurile Petre Petre si Blondina (sau Nadina?).Ce naiba a scris si Rebreanu asta?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 12, 2013 Primul oras cu iluminat stradal, plimbare cu vaporasul pe Bega....tramvaiele alb-violet.....si o ""blondynekiss" misterioasa si intriganta pe care as vrea sa o intalnesc la o cafea Pe seara ajung in Timisoara....C zici, accepti invitatia? Bre Roleras parca plecai la Timisoara te-ai razgandit si o ataci pe Senzuala?
rolerboy Reputație: 15 Postat Februarie 12, 2013 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Februarie 12, 2013 Am si ajuns bre gabitza....dar se pare ca "atacul" meu nu a ajuns la "coarda sensibila" a Muzei....si astfel, tot singur....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 12, 2013 A ajuns! A ajuns! Sau poate n-a ajuns? Cine a spus ca n-a ajuns? A ajuns desigur! Vezi daca ai luat-o pe nepregatite? Acuma rasfoieste topicele de pe Timisoara si delecteaza-ne cu o recenzie.Am puncte multe pozitive si-abea astept sa ti le dau.Poate te scot pe plus!
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Februarie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Februarie 12, 2013 Tot nu s-a terminat?
rolerboy Reputație: 15 Postat Februarie 12, 2013 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Februarie 12, 2013 Gabitza, am recenzat-o pe coana Xenya, astept plusurile! Scuze pentru off topic maestrii moderatori, dar trebuie sa-i raspund stimabilului @g2br13l
nellu76 Reputație: 533 Postat Februarie 13, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Februarie 13, 2013 Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe topicul asta, nu ma pot abtine. Glumind putin, vroiam sa fiu al 547-lea. Vreau sa o intreb pe blondy (care nu cred ca imi va raspunde): unde e acel loc misterios si fascinant (evident si ascuns) din Timisoara unde iti vei duce alesul? Nu de alta, dar m-ar interesa si pe mine pentru viitoare intalniri.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 13, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 13, 2013 Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe topicul asta, nu ma pot abtine. Glumind putin, vroiam sa fiu al 547-lea. Vreau sa o intreb pe blondy (care nu cred ca imi va raspunde): unde e acel loc misterios si fascinant (evident si ascuns) din Timisoara unde iti vei duce alesul? Nu de alta, dar m-ar interesa si pe mine pentru viitoare intalniri.Nellu76 pot sa-ti spun fara probleme unde e locul misterios (nu e si ascuns insa), desi nu stiu cat de mult se potriveste acel loc personalitatii tale, in schimb pentru noi si intalnirea noastra e potrivit.Nu stiu ce intelegi tu prin "viitoare intalniri"...ca sa-ti pot recomanda ceva,pot doar sa-ti spun ca e un local foarte dragut, iar amenajarea lui e foarte originala.Daca mai esti interesat vorbim pe PM.
Angel Reputație: 244 Postat Februarie 13, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Februarie 13, 2013 Am si eu o propunere! Sa spunem...dau un exemplu..la fiecare 500 posturi cineva (care poate fi Number One, Number two , umber...etc) sa faca un mini rezumat la tot ce s-a scris pana in momentul respectiv. Sincer as vrea sa stiu daca blondy si-a tras-o, cu unul, cu mai multi, cu una cine stie..daca macar s-au vazut la cafea, daca mabar au facut cyber sex sau daca e confirmata web. Nu de alta, dar cred ca multi imi impartasesc parerea, cum ca e MUUUUULT prea mult material de urmarit.... Astfel rog un futacios cu mai mult timp liber si dornic sa-si ajute aproapele (poate unul cu suflet tandru de vrabiuta cum tot s-au vehiculat a fi cate unii) sa ne scoata din ceata asta care se asterne din ce in ce mai mult asupra creieraselor noastre deja atrofiate de suspansul in care ne tine stimata domnisoara .... Sau haideti macar sa facem pseudo-recenzii....cum ar fi daca ar fi!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 13, 2013 Angele comfirmata web este de mai multe persoane.Pot si eu sa iti comfirm ca e reala.Din ce stiu eu recenzie probabil sambata caci asa am inteles din postarea de pe topic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum