Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

Vizitator Cronicarul
Reputație: 0
Postat

Afriq, eu zic sa-i lasi timp lui blondynekiss si nu confratelui. Ea e cea care a starnit telenovela. Am vazut recent la TV ca ar fi o Soap-opera care a ajuns la episodul 4500. Se pare ca acest topic ii face concurenta.

Vizitator Cronicarul
Postat

Da... dureaza... 1001 nopti inseamna vreo 3 ani si ceva... si cum activitatea pe forum a inceput-o de curand, va mai dura... uite ce este in realitate blondynekiss

• Oras:....
Postat

voi merge intr-un loc misterios si fascinant.

O fraza lamuritoare... Are si Timisoara o zona precum Ferentari?

Are ...nu una...ci mai multe. :laugh2  Doar ca e un loc aparte si unic cel in care vom merge.Te astept si pe tine in caz ca vii in Tm la un suc sau o cafea. :girly

Pentru a avea noroc in primul rand trebuie, sa ai un pic de curaj si spirit de aventura... restul se rezolva :waytogo

Casnica 

tocmai imi fac norocul cu mana mea...iar restul se va rezolva cat de

curand.Doar ca pentru unii oameni anumite decizii sunt mai greu de luat

si poate de asta a durat atat.

• Oras:aici.
  • Oras:aici.
Postat

blondy, pe undeva ziceai ca vrei o aventura, ceva spontan .. iti dau un sfat, daca o gandesti prea mult o strici si clar nu e ceva spontan .

Bafta cu intalnirea si in viitoarele cautari .

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Petrepetre02...parca mi-ai citit gandurile :girly

Ma faci sa rosesc! Si asa sunt timid in afara spatiului virtual. Ma bucur oricum ca am schimbat acele dialoguri despre ..... toate. Oricum eu cred in sansa care ti-o oferi.

Postat

Ma faci sa rosesc! Si asa sunt timid in afara spatiului virtual. Ma bucur oricum ca am schimbat acele dialoguri despre ..... toate. Oricum eu cred in sansa care ti-o oferi.

:*

• Oras:no
  • Oras:no
Postat

peste 500 de posturi.... what a waste of space....si timp.....Sa nu se inteleaga ca am citit toate aberatiile dar cronicaru' are mare dreptate.

• Oras:everywhere
Postat

Primul oras cu iluminat stradal, plimbare cu vaporasul pe Bega....tramvaiele alb-violet.....si o ""blondynekiss" misterioasa si intriganta pe care as vrea sa o intalnesc la o cafea  :blushing2 Pe seara ajung in Timisoara....C zici, accepti invitatia?  :kiss2

• Minus 1
Vizitator barzadoi
Postat

Primul oras cu iluminat stradal, plimbare cu vaporasul pe Bega....tramvaiele alb-violet.....si o ""blondynekiss" misterioasa si intriganta pe care as vrea sa o intalnesc la o cafea  :blushing2 Pe seara ajung in Timisoara....C zici, accepti invitatia?  :kiss2

:slap2

Postat

Bre Roleras parca plecai la Timisoara te-ai razgandit si o ataci pe Senzuala?

Postat

Am si ajuns bre gabitza....dar se pare ca "atacul" meu nu a ajuns la "coarda sensibila" a Muzei....si astfel, tot singur....

Postat

A ajuns! A ajuns! Sau poate n-a ajuns? Cine a spus ca n-a ajuns? A ajuns desigur! :laugh2  Vezi daca ai luat-o pe nepregatite? Acuma rasfoieste topicele de pe Timisoara si delecteaza-ne cu o recenzie.Am puncte multe pozitive si-abea astept sa ti le dau.Poate te scot pe plus! :laugh2

Postat

Gabitza, am recenzat-o pe coana Xenya, astept plusurile!  :laugh2 Scuze pentru off topic maestrii moderatori, dar trebuie sa-i raspund stimabilului @g2br13l  :bow2

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe topicul asta, nu ma pot abtine. Glumind putin, vroiam sa fiu al 547-lea. Vreau sa o intreb pe blondy (care nu cred ca imi va raspunde): unde e acel loc misterios si fascinant (evident si ascuns) din Timisoara unde iti vei duce alesul? Nu de alta, dar m-ar interesa si pe mine pentru viitoare intalniri.

Postat

Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe topicul asta, nu ma pot abtine. Glumind putin, vroiam sa fiu al 547-lea. Vreau sa o intreb pe blondy (care nu cred ca imi va raspunde): unde e acel loc misterios si fascinant (evident si ascuns) din Timisoara unde iti vei duce alesul? Nu de alta, dar m-ar interesa si pe mine pentru viitoare intalniri.

Nellu76 pot sa-ti spun fara probleme unde e locul misterios (nu e si ascuns insa), desi nu stiu cat de mult se potriveste acel loc personalitatii tale, in schimb pentru noi si intalnirea noastra e potrivit.

Nu stiu ce intelegi tu prin "viitoare intalniri"...ca sa-ti pot recomanda ceva,pot doar sa-ti spun ca e un local foarte dragut, iar amenajarea lui e foarte originala.

Daca mai esti interesat vorbim pe PM.

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Am si eu o propunere!

Sa spunem...dau un exemplu..la fiecare 500 posturi cineva (care poate fi Number One, Number two , umber...etc) sa faca un mini rezumat la tot ce s-a scris pana in momentul respectiv.

Sincer as vrea sa stiu daca blondy si-a tras-o, cu unul, cu mai multi, cu una cine stie..daca macar s-au vazut la cafea, daca mabar au facut cyber sex sau daca e confirmata web.

Nu de alta, dar cred ca multi imi impartasesc parerea, cum ca e MUUUUULT prea mult material de urmarit....

Astfel rog un futacios cu mai mult timp liber si dornic sa-si ajute aproapele (poate unul cu suflet tandru de vrabiuta cum tot s-au vehiculat a fi cate unii) sa ne scoata din ceata asta care se asterne din ce in ce mai mult asupra creieraselor noastre deja atrofiate de suspansul in care ne tine stimata domnisoara ....

Sau haideti macar sa facem pseudo-recenzii....cum ar fi daca ar fi!! :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...