Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2013 Postat Februarie 23, 2013 SF-uri..........of,of,of...unde-mi esti tu barzadoi???eu unul deja simt cum incet,incet intelijenta-mi este sfidata fara pic de jena si fara pic de remuscare..............barza.......HELP!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 23, 2013 SF-uri..........of,of,of...unde-mi esti tu barzadoi???eu unul deja simt cum incet,incet intelijenta-mi este sfidata fara pic de jena si fara pic de remuscare..............barza.......HELP!Barzadoi nu a murit(doar eu stiu de ce zic asta)! Nu sunt chiar sf-uri,de ce crezi asta?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 23, 2013 Nu ai cumva si o sora? Nop...
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2013 Postat Februarie 23, 2013 Doar tu stii de ce spui asta???...a,daaaa...pai tot asa,doar eu stiu de ce cred si de ce zic ca toate astea le vad ca pe niste SF-uri ...te oftici???
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 23, 2013 Nu sunt ofticoasa de felul meu...deci mai incearca
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2013 Postat Februarie 23, 2013 Incerc,incerc.........
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 23, 2013 Ma bucur ca te-ai razgandit in privinta sinuciderii asistate !
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2013 Postat Februarie 23, 2013 Datorita barzaunului m-am sucit.....sper sa revina pana la nick-ul de barzanoua....abia dupa,sa se sinucida definitiv.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 23, 2013 Daca se va ivi ocazia voi incerca sa-l conving sa revina ,oricum imi lipsesc glumele lui!
copilulnebun Reputație: -1 Postat Februarie 24, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 24, 2013 Blondy, daca vrei pe cineva care sa te asculte in legatura cu ceea ce simti, despre partea cu sexul , inca nu pot sa ma pronunt, deci deocamdata ma rezum doar la partea de comunicare, iti stau la dispozitie pe [email protected]. Nu stiu sincer daca tu ai mai multa nevoie de comunicare cu mine, sau eu am mai multa nevoie de comunicare cu tine, oricum ar fi,vreau sa stii ca te admir. No ass licking, no bullshit, e doar ceea ce simt, de obicei vorbesc cu inima, nu cu capul.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Hmmm...interesanta abordare Copilul nebun... Daca pot fi de folos cuiva...ma ofer cu placere!
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2013 Te reprofilezi pe psihoterapie blonduto? Lasa ca poate vin si io la o consultatie...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Offtopic:Astazi am constat cu uimire si cu tristete ca doi oameni dragi mie au solicitat steregerea contului... Primul Deep River - un barbat aparte ...finut, care iubeste atingerile , cu suflet nobil care-mi semana foarte mult ca si cladire sufleteasca.Din pacate nu am conversat atat de mult cat mi-as fi dorit cu el ...dar mi-a facut placere sa-l descopar! Al doilea : Cronicarul aka Cautatorul...un barbat intrigant pentru mine...o adevarata provocare in a-l cunoaste,un barbat inteligent,incapatanat de inteligent, un barbat cu picioarele pe pamant...dar care cred ca ascunde undeva o parte atat de buna... Nu stiu de ce acesti oameni aleg sa paraseasca forumul dar stiu ca fara ei si fara altii ca ei , noi ceilalti avem ceva de pierdut...Mi-as dori sa revina asupra deciziei si poate sa mai schimbam din cand in cand cateva cuvinte
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Te reprofilezi pe psihoterapie blonduto? Lasa ca poate vin si io la o consultatie...Vrut-am sa ma fac psiholog dar m-am razgandit...sunt prea activa...Dar daca vi tu la o consultatie...voi incerca sa nu te hipnotizez!Te risti?
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2013 Interesanta abordarea... Dar stii ca te risti? Daca ajung inaintea lui TheOne si te seduc? Zice lumea ca profit ca is rozaliu...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Daca nu risti ...nu poti nici sa castigi , nici sa te arzi...deci m-as risca...Ajungi inainte de aprilie sa ne vedem la o cafea?Nu cred ca se supara The One,mai ales ca imi place sa ma intalnesc cu colegii de pe forum...
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Vrut-ai sa te faci psiholog...si te-ai facut seducatoare ACTIVA...............mai rau:))
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Unde dai si unde crapa...soarta asta bat-o vina!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Blondy io zic sa stai potolita cu nenea Afriq ca alfel nu te vad bine ... adica stii unde ajungi, nu ? Iti spun io ... la TOP ! A se trata ca gluma !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Pentru top imi trebuie 5 recenzii...daca se ajunge pana acolo ...vreau sa o vad si pe a ta ...A se trata ca gluma Departe de mine gandul...
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2013 Da chiar... nenea max a facut o recenzie a intalnirii... da nu a dat notele Ia baga nenea si da egzemplu! Blondy... pe a cui ai vazut-o????
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Auuu...am fugitLa scoala si la faculta am avut note bune...se pune??
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2013 Pai bine o fi??? Ne lasi cu ochii in soare?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Da chiar... nenea max a facut o recenzie a intalnirii... da nu a dat notele Ia baga nenea si da egzemplu! Blondy... pe a cui ai vazut-o????Ma gandesc ca o sa o vad pe a lui The One...asta ar fi unaDaca ma risc cu tine ...inca unaSi atunci clar ca vreau sa o vad si pe a lui Max...Restul inca nu ma pronunt....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum