Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Militiaaaaaaaa..........te deghizasi bre nea maxule??? Blondo....un `un rosso di montalcino` te prinde?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2013 Cand postase era Max. Acum e papator de alune.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Militiaaaaaaaa..........te deghizasi bre nea maxule??? Blondo....un `un rosso di montalcino` te prinde?Dupa descriere ...mmm...
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Militiaaaaaaaa..........te deghizasi bre nea maxule??? Blondo....un `un rosso di montalcino` te prinde? Da nene cactusjack ... am revenit la numele meu real, de altfel, da is tot io, max ... panificatie ala ! Nene Afriq e bine bre ... ase ?
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Las` ca-ti trimit o sticla,doua ,trei prin nea THE ONE ...abia se mai invecheste(vinul) pana-n aprilie
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2013 Iubito iti fac si eu un martisor cadou : 1
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2013 Uraaaa... Sa nu dea dracu sa faci vreo duda! Stii tu la ce ma refer!!!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 24, 2013 Iubito iti fac si eu un martisor cadou : Gabi ti-a luat-o Anonna inainte
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2013 Normal ea e mai tare in mana (dactilografa de meserie)
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Ce dude bre vrei sa faci???...sa nu zici ca vrei sa faci si mata` vreo nefacuta taman acum de dragobete...ai??? iti shade mai bine asa ochios bre si cu numele lu` matale tot ireal
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2013 Postat Februarie 24, 2013 Stati linistiti ca nu fac nimic ... hai ca ii poluam topicul fetei si ea deja o daduse pe meniuri, alea, alea !Succes cu ciorbitza blondy !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 25, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 25, 2013 offtopic :Na ca pleca si OLY ...sper ca nu din cauza mea fugiti! Barza ...acolo unde esti...sa stii ca i-ai speriat. PS Oly ...vreau si celelalte episoade...cum sa pleci asa??
copilulnebun Reputație: -1 Postat Februarie 25, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 25, 2013 Blondy ti am trimis un email azi. L ai primit?:-*
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 25, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 25, 2013 Nu am avut timp sa citesc...imi pare rau...poate mai spre seara!
daddy2491 Reputație: 134 Postat Februarie 25, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 25, 2013 Se vor reicarna atunci cand vei recenza intalnirea cu nenea The one...sau cand el isi va dezvalui adevaratul nick... ,apropo,ai "concurenta"...da nu e nimic serios,deocamdata
copilulnebun Reputație: -1 Postat Februarie 25, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 25, 2013 Blondy eu nu te am intrebat daca l ai citit ci daca l ai primit. Te intreb cu un motiv. Cat despre partea cu cititul ,ti ar fi luat mai putin sa l citesti decat ti a luat sa mi raspunzi aici. Asta daca nu facem misto unul de altul. Eu unul nu fac
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 25, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 25, 2013 Sincer ...nu am inteles treaba cu mistoul...
copilulnebun Reputație: -1 Postat Februarie 25, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 25, 2013 Dar celelalte parti le ai inteles?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 25, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 25, 2013 NU...sunt blonda!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 25, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 25, 2013 Copilulnebun ...nu am inteles totusi ce vrei de la mine...ca din cate vad nu ajutorul meu il cautai...Plus ca nici nu-mi place sa mi se umple lista de mess cu iduri pe care nu le cunosc daca ma intelegi.Sunt putini cei cu care vorbesc in afara forumului si-mi place sa cred ca din acele conevrsatii am ce invata sau cel putin ma binedispun.
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Februarie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2013 1: Blondykiss, cum de ai primit mail de la colegul ca vad ca nu ai facut public mail-ul?si B ) : M-a mancat curiozitatea si am dai search pe goagal dupa blondynekiss. Am gasit o gramada de site-uri cu web-cam, tipa cauta tip, etc. Toate cu nick-ul tau si din Timisoara. Are vreo legatura cu tine? P.S. Te rog sa imi raspunzi, ca altfel, imediat cer stergerea contului la urgenta (fara timp de gandire) sau, mai rau, imi fac cont de-ala verde si te intreb pe PM.
daddy2491 Reputație: 134 Postat Februarie 25, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 25, 2013 pisicipecreier ,eu cred ca tu ai dat search dupa blondykiss,de ti-au aparut acele site-uri.Am dreptate,sau am dreptate?
daddy2491 Reputație: 134 Postat Februarie 25, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 25, 2013 Interesante tehnicile voastre de "seductie",sai sa zic incercarile voastre .Hai ca,mi-am incalcat cuvantu si am postat si pe aici...total dezinteresat.Spor...
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Februarie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2013 Nu. Am dat search cu blondynekiss. Am gasit doizece si altele.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 25, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 25, 2013 Buna pisicipecreier...1 i-am dat add pe mess pentru a vedea daca-l pot ajuta2.Mi-a mai zis si prietenul meu Shadow asta ...in tip de atentionare...nu stiu ce sa zic ...spune-mi tu daca sunt eu sau nu ...ca eu nu-mi dau seama
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum