Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

• Oras:....
Postat

Iar faptul ca ai postat o conversatie privata devodeste iarasi speta care te caracterizeaza...Inca nu m-ai uitat??Grav!!!

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Cred ca userul unforgiven aka copilulnebun este prima provocare pentru noul adminstrator  cu profil IT. Se impune o banare pe IP

• Oras:in trecere prinTimisoara
Postat

@unforgiven : Multe scursori am vazut la viata mea....dar o latura ca tine inca nu!  As lasa-o balta pe blondina si ia-s mobiliza pe toti Zauanii sa-ti trimitem o flegma virtuala.... Dar am o satisfactie in viata: sa stiu ca altul(altii) ii fac lui Ramo' a ta un film cu de toate. Tu nu esti capabil nici de-o laba trista .....

• Oras:vecinu lu` ZAOAN
  • Oras:vecinu lu` ZAOAN
Postat

@unforgiven : Multe scursori am vazut la viata mea....dar o latura ca tine inca nu!  As lasa-o balta pe blondina si ia-s mobiliza pe toti Zauanii sa-ti trimitem o flegma virtuala.... Dar am o satisfactie in viata: sa stiu ca altul(altii) ii fac lui Ramo' a ta un film cu de toate. Tu nu esti capabil nici de-o laba trista .....

ZADOI  participa si el la flegma virtuala. Sper ca si ZAOAN sa faca front comun cu nou la treaba asta. Acum ca ne cunosti ( cred ca ne-a dat de gol blondina :laugh2 ) incepatorule, baga-te in alianta. Numai la faza asta. In rest este razboi :laugh2 eu sint deja pe drum spre Timisoara. Am furat startul :laugh2

Postat

@ZADOI, nu e pace intre noi. Vezi ca sunt cu ochii pe vizor si am decuplat soneria....

Postat

New...New...New...

@oly mic, sa inteleg ca blondina noastra s-a are un nou look si e bruneta acum???  hmmm...verific imediat si iti spun !

• Oras:mars
Postat

Mult ti-a luat sa revii copil nebun ... sau ma insel?

cactusjack73: parerea mea sincera este ca blondyne este o frustrata care incearca sa-si gaseasca `fericirea` pe un foeum de curvi

R.I.P.

Postat

Iar faptul ca ai postat o conversatie privata devodeste iarasi speta care te caracterizeaza...Inca nu m-ai uitat??Grav!!!

cactusjack73: parerea mea sincera este ca blondyne este o frustrata care incearca sa-si gaseasca `fericirea` pe un foeum de curvi

Postat

So what? E parerea lui si o accept...Nu e primul si nici ultimul care crede asta.Pe mine nu ma deranjeaza, cine ma cunoaste cu adevarat stie cine sunt si cum sunt!Si da...aici sunt superficiala...e o chestie asumata.Pustiule nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi cu asta??!

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Blondy, stai calma fata ... fiecare vrea sa demonstreze altceva. Nu baga in seama tot ce se scrie. Indemn la calm ... !

Postat

Ete mai... ce au aparut ca ciupercutele... Intai blonduta a iesit din greva... acu a aparut si nenea Scrat...

Va rog sa nu-i uitati pe ZADOI si ZATREI !!! Pe ZAOAN uitati-l ....

Vizitator (The One)
Postat

Uitati-ma voi! Blondynekiss nu ma uita :P

Vizitator Scrat
Postat

Coane Afriq ... poi io lipsii bre o perioada. Amu vaz ca is cam multi la coada, ZADIOI, ZATREI ... ufffff. Saracul THE ONE !  :laugh2

... aparu THE ONE ! Domnu, cred ca pierzi randul la fata cu asteptarea asta lunga. Deja aparura la greu inlocuitori (ca la cafea, naut, cicoare ...ehe).

Postat

Coane Afriq ... poi io lipsii bre o perioada. Amu vaz ca is cam multi la coada, ZADIOI, ZATREI ... ufffff. Saracul THE ONE !  :laugh2

cam asa e....saracul de el.....iote ce coincidenta dom'le ! : postarea ..69 din pagina 69 !! O fi de bine sau de rau?!?

Vizitator Scrat
Postat

Ai lipsit bre... numai de aici!

Am vazut recenzia de la Bucuresti!

Si zii matale sincer ... iti placu ?

cam asa e....saracul de el.....iote ce coincidenta dom'le ! : postarea ..69 din pagina 69 !! O fi de bine sau de rau?!?

Asta ma intreb si io frate ? O fi bine, o fi reu ?

Vizitator Scrat
Postat

Afriq ... sssttt, ca ne aude THE ONE si se supara apoi. Da daca stau sa ma gandesc mai bine ... ce mey bagabontzilor, ori sunteti invidiosi, ai ?  :laugh2

IA ca citeste THE ONE ... gata am pus-o de malineanu.

Nenea THE ONE, io is baiat cuminte sa stii, numa ca ma provoaca astia reu !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...