Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2013 Fooarte urat sa postezi o discutie privata!!!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 17, 2013 Mult ti-a luat sa revii copil nebun ... sau ma insel?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 17, 2013 Oare cine credeti ca e nepretuitul? Mai frate asta chiar are un pitic pe creier.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 17, 2013 Iar faptul ca ai postat o conversatie privata devodeste iarasi speta care te caracterizeaza...Inca nu m-ai uitat??Grav!!!
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 17, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 17, 2013 Cred ca userul unforgiven aka copilulnebun este prima provocare pentru noul adminstrator cu profil IT. Se impune o banare pe IP
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 @unforgiven : Multe scursori am vazut la viata mea....dar o latura ca tine inca nu! As lasa-o balta pe blondina si ia-s mobiliza pe toti Zauanii sa-ti trimitem o flegma virtuala.... Dar am o satisfactie in viata: sa stiu ca altul(altii) ii fac lui Ramo' a ta un film cu de toate. Tu nu esti capabil nici de-o laba trista .....
ventrino Reputație: 955 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Martie 17, 2013 Oly, foarte tare am ras cu lacrimi Copilnebun iti adresez o provocare. Daca ai curajul sa vb cu mine, ai mai jos adresa mea de messenger: [email protected].
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 17, 2013 Ventrino tata o sa constati ca iti bati gura degeaba. Chiar nu ai cu cine sa discuti si nici nu ai materialul pe care probabil ca doresti sa il slefuiesti. Daca ti mortis totusi sa o faci iti dau eu id-ul tanarului in privat.
zadoi Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Martie 17, 2013 @unforgiven : Multe scursori am vazut la viata mea....dar o latura ca tine inca nu! As lasa-o balta pe blondina si ia-s mobiliza pe toti Zauanii sa-ti trimitem o flegma virtuala.... Dar am o satisfactie in viata: sa stiu ca altul(altii) ii fac lui Ramo' a ta un film cu de toate. Tu nu esti capabil nici de-o laba trista ..... ZADOI participa si el la flegma virtuala. Sper ca si ZAOAN sa faca front comun cu nou la treaba asta. Acum ca ne cunosti ( cred ca ne-a dat de gol blondina ) incepatorule, baga-te in alianta. Numai la faza asta. In rest este razboi eu sint deja pe drum spre Timisoara. Am furat startul
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 @ZADOI, nu e pace intre noi. Vezi ca sunt cu ochii pe vizor si am decuplat soneria....
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 New...New...New... @oly mic, sa inteleg ca blondina noastra s-a are un nou look si e bruneta acum??? hmmm...verific imediat si iti spun !
unforgiven Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:mars Oras:mars Postat Martie 17, 2013 Mult ti-a luat sa revii copil nebun ... sau ma insel? cactusjack73: parerea mea sincera este ca blondyne este o frustrata care incearca sa-si gaseasca `fericirea` pe un foeum de curvi R.I.P.
unforgiven Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:mars Oras:mars Postat Martie 17, 2013 Iar faptul ca ai postat o conversatie privata devodeste iarasi speta care te caracterizeaza...Inca nu m-ai uitat??Grav!!! cactusjack73: parerea mea sincera este ca blondyne este o frustrata care incearca sa-si gaseasca `fericirea` pe un foeum de curvi
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 17, 2013 So what? E parerea lui si o accept...Nu e primul si nici ultimul care crede asta.Pe mine nu ma deranjeaza, cine ma cunoaste cu adevarat stie cine sunt si cum sunt!Si da...aici sunt superficiala...e o chestie asumata.Pustiule nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi cu asta??!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Blondy, stai calma fata ... fiecare vrea sa demonstreze altceva. Nu baga in seama tot ce se scrie. Indemn la calm ... !
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2013 Ete mai... ce au aparut ca ciupercutele... Intai blonduta a iesit din greva... acu a aparut si nenea Scrat...
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Ete mai... ce au aparut ca ciupercutele... Intai blonduta a iesit din greva... acu a aparut si nenea Scrat...Va rog sa nu-i uitati pe ZADOI si ZATREI !!! Pe ZAOAN uitati-l ....
Vizitator (The One) Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Uitati-ma voi! Blondynekiss nu ma uita
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Coane Afriq ... poi io lipsii bre o perioada. Amu vaz ca is cam multi la coada, ZADIOI, ZATREI ... ufffff. Saracul THE ONE ! ... aparu THE ONE ! Domnu, cred ca pierzi randul la fata cu asteptarea asta lunga. Deja aparura la greu inlocuitori (ca la cafea, naut, cicoare ...ehe).
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2013 Ai lipsit bre... numai de aici! Am vazut recenzia de la Bucuresti!
ZATREI Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Oras:in trecere prinTimisoara Oras:in trecere prinTimisoara Postat Martie 17, 2013 Coane Afriq ... poi io lipsii bre o perioada. Amu vaz ca is cam multi la coada, ZADIOI, ZATREI ... ufffff. Saracul THE ONE ! cam asa e....saracul de el.....iote ce coincidenta dom'le ! : postarea ..69 din pagina 69 !! O fi de bine sau de rau?!?
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Ai lipsit bre... numai de aici! Am vazut recenzia de la Bucuresti! Si zii matale sincer ... iti placu ? cam asa e....saracul de el.....iote ce coincidenta dom'le ! : postarea ..69 din pagina 69 !! O fi de bine sau de rau?!? Asta ma intreb si io frate ? O fi bine, o fi reu ?
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2013 breee... e postarea corecta - 1369! 13=ghinion... cine a postat? ghiniocel! deci ghiniocel participa la un 69! Da nene! La mare arta! Daca era pe stilul meu, numai dupa recenzia ta si ma duceam la fetita...
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 17, 2013 Postat Martie 17, 2013 Afriq ... sssttt, ca ne aude THE ONE si se supara apoi. Da daca stau sa ma gandesc mai bine ... ce mey bagabontzilor, ori sunteti invidiosi, ai ? IA ca citeste THE ONE ... gata am pus-o de malineanu. Nenea THE ONE, io is baiat cuminte sa stii, numa ca ma provoaca astia reu !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 17, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 17, 2013 The One are locul lui special
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum