Sari la conținut

Psd ciuma rosie

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

PENÁL, -Ă, penali, -e, adj. Referitor la infracțiuni și la urmărirea și pedepsirea infractorilor.

DEX-ul nu contine definitia sintagmei functie publica. Avem insa asa:

FÚNCȚIE, funcții, s. f. 1. Activitate administrativă pe care o prestează cineva în mod regulat și organizat într-o instituție, în schimbul unui salariu; serviciu, slujbă, post.

PÚBLIC, -Ă, publici, 3. Adj. Al statului, de stat; care privește întregul popor; pus la dispoziția tuturor. 

Dupa cum era de asteptat, esti coplesit de prostie. În căpăţâna ta e beznă totală, esti imaginea clara a expresiei "prost ca noaptea". Mai e o vorba : gita penala. Stii ce-i aia ? Cauta-n Dex. Si ia-l si pe prostalaul de @ Picon, el stie sa citeasca pe litere. Bolovanilor !

Fă, ești ... penal de proastă! :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

PENÁL, -Ă, penali, -e, adj. Referitor la infracțiuni și la urmărirea și pedepsirea infractorilor.

DEX-ul nu contine definitia sintagmei functie publica. Avem insa asa:

FÚNCȚIE, funcții, s. f. 1. Activitate administrativă pe care o prestează cineva în mod regulat și organizat într-o instituție, în schimbul unui salariu; serviciu, slujbă, post.

PÚBLIC, -Ă, publici, 3. Adj. Al statului, de stat; care privește întregul popor; pus la dispoziția tuturor. 

Dupa cum era de asteptat, esti coplesit de prostie. În căpăţâna ta e beznă totală, esti imaginea clara a expresiei "prost ca noaptea". Mai e o vorba : gita penala. Stii ce-i aia ? Cauta-n Dex. Si ia-l si pe prostalaul de @ Picon, el stie sa citeasca pe litere. Bolovanilor !

Vrei sa ne demonstrezi ca esti prost/proasta cu dexul in mana ?!? Stiam asta.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

In nota obisnuita. Cand realizezi cat esti de prost si penibil, recurgi la aceleasi fumigene. 

Pan' la urma ajungi sa fii chiar mai retardat decat Muion. Iei locul 1 sigur la prostie.

Link spre comentariu

In nota obisnuita. Cand realizezi cat esti de prost si penibil, recurgi la aceleasi fumigene. 

Pan' la urma ajungi sa fii chiar mai retardat decat Muion. Iei locul 1 sigur la prostie.

Proasto, care ești ești tu proastă, ești proastă! Proasto! :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:pe la noi

Nu stiu de se merita matracuca asta sa fie intretinuta la parnaie :laugh2  ...sa spunem, numai, ca e mai proasta decat prevede legea ! :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Nu stiu de se merita matracuca asta sa fie intretinuta la parnaie :laugh2  ...sa spunem, numai, ca e mai proasta decat prevede legea ! :laugh2

Ai chiulit masiv de la scoala. Se vede. E adevarat ca nu esti singurul agramat de-aici. Dar sigur esti unul dintre cei mai mari prosti ai forumului.

Link spre comentariu

Ai chiulit masiv de la scoala. Se vede. E adevarat ca nu esti singurul agramat de-aici. Dar sigur esti unul dintre cei mai mari prosti ai forumului.

Jet matracuco!!! :laugh2...nu ai scoala, cata vacanta am avut!...te rog, nu insista, ca nu am ce probleme sa discut cu tine.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

O sa dubleze Oluga pensiile exact cum a dublat salariile :))))))

#pa_minus

La cum tiparesc bani falsi (inflatie), pot sa le si inzeceasca. Cred ca simplul cost al tiparirii depaseste valoarea pe care o fura guvernul prin emisia de bani falsi. 'ai de capu' nostru. 

Link spre comentariu

Jet matracuco!!! :laugh2...nu ai scoala, cata vacanta am avut!...te rog, nu insista, ca nu am ce probleme sa discut cu tine.

Flit papitoiule ! Ai avut, ai avut vacanta. Permanent. Asa au debilii.

Ce probleme sa discuti tu mah !?  :laugh2 Iti dau un leu fugi cu el, prapaditule !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...