vistantric Reputație: -3413 Postat August 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 19, 2018 subtilă cea din mijloc :DOare?Daca-ti zic că n-a fost aleasă...!😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Oare?Daca-ti zic că n-a fost aleasă...!nu mă miră. Spiritul de observație nu-l au toți. Când shefa nevestei vorbește cu mine, vrea să-mi arate ceva pe telefon, îi tremură mâinile. Oare ce-o fi? :)))) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 19, 2018 nu mă miră. Spiritul de observație nu-l au toți. Când shefa nevestei vorbește cu mine, vrea să-mi arate ceva pe telefon, îi tremură mâinile. Oare ce-o fi? :))))Da...si eu in timp ce m-ai întrebat tu daca m-ai băgat in ceață, eu ma certam cu cei de la pinterest ca m-au trimis sa le dau report!Mi-au facut un crash...si eu nu mai stiu pe care cont aveam imaginea cu roscata si acum cine stie cand voi mai primi notificări!Doar cateva secunde am apucat sa vad...m-am ofticat si am trecut la muzică! 😄 Link spre comentariu
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Da...si eu in timp ce m-ai întrebat tu daca m-ai băgat in ceață, eu ma certam cu cei de la pinterest ca m-au trimis sa le dau report!Mi-au facut un crash...si eu nu mai stiu pe care cont aveam imaginea cu roscata si acum cine stie cand voi mai primi notificări!Doar cateva secunde am apucat sa vad...m-am ofticat si am trecut la muzică! 😄Tu cu ce partid ai votat ? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 19, 2018 Tu cu ce partid ai votat ?Nu m-am hotărât încă! 😅 Link spre comentariu
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Nu m-am hotărât încă!E o problema daca nu ai votat. 55% din populatia Romaniei nu a votat si uite ca ne indreptam intr-o directie nasoala din cauza comunistilor de la psd Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat August 19, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat August 19, 2018 Tu cine ti-ai dori sa fie presedinte si prim-ministru? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2018 Ai reusit sa ajungi la nivelul lui Muion !Belesti pula, mirosi curu' ! Pomanagii acestia sunt si frati de cuvantari intr-ale postarilor . Sfertodoctul imprumuta de la agramat , cat si invers Parca seamana cu .Lolek si Bolek , in prostia lor caracteristica =)) Făăă, poante din astea făceam la grădiniță, mânca-mi-ai pula din mine! Mamaie fumigene că asta aruncam la grupa mică.Devi penibilă 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Da...si eu in timp ce m-ai întrebat tu daca m-ai băgat in ceață, eu ma certam cu cei de la pinterest ca m-au trimis sa le dau report!Mi-au facut un crash...si eu nu mai stiu pe care cont aveam imaginea cu roscata si acum cine stie cand voi mai primi notificări!Doar cateva secunde am apucat sa vad...m-am ofticat si am trecut la muzică! https://i.imgur.com/bLjB0V2.gif Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 19, 2018 https://i.imgur.com/bLjB0V2.gifEsti rău...😅 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 19, 2018 E o problema daca nu ai votat. 55% din populatia Romaniei nu a votat si uite ca ne indreptam intr-o directie nasoala din cauza comunistilor de la psdNu e o problemă...din partea mea e mai bine nici sa nu ma gandesc!Înțelegi?Aia cu...sunt nehotarata e o vrajeala sa scap de d-ăstia ca tine!Sunt femeie totusi, imi permit chestii... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Esti rău... https://i.imgur.com/YSICmBM.gif Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 19, 2018 S-o fută-n gură aurolacul pe M(o)arta și știuletaru' să se uite!Am zis! 1 4 Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 1 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat August 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 20, 2018 Si ma-ta ce zicea sac de osanza? :laugh2Nu zicea, facea. Ii baga strapon-ul ma-tii :laugh2 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat August 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 20, 2018 E o problema daca nu ai votat. 55% din populatia Romaniei nu a votat si uite ca ne indreptam intr-o directie nasoala din cauza comunistilor de la psdCand ai crestere economica de 7% in 2017 n-ai cum sa te indrepti intr-o directie nasoala, prostalaule. Si asta dupa ce au trebuit sa repare ca-a stricat guvernarea catastrofala a lui Ciolos. Capu' tau sec normal ca nu pricepe nimic. Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Nu zicea, facea. Ii baga strapon-ul ma-tii :laugh2Jegoaso plina de celulita! 2 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 Oare a dormit (macar cateva ore) terminatu' asta de Advanced , joistu' clonat si dement 50+ ? Totusi , eu sunt sigur ca iar s-a trezit din ora in ora si s-a prezentat aici sa vada ce s-a mai scris si sa dea scularea si la altii , ca sa-l bage in seama cu un sul de hartie igienicaAl dracu' spart in cur ....iar a dat in dizenterie de la ora 5:31 Ce ti-e si cu astia care au vizitat-o , la strapon , pe Amanda Dulcinea . Dupa Picon , asta e al doilea care a ramas cu grave sechele ....pesemne ca le-a aplicat o corectie pe masura la acele sedinte BDSM =)) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Oare a dormit (macar cateva ore) terminatu' asta de Advanced , joistu' clonat si dement 50+ ? Totusi , eu sunt sigur ca iar s-a trezit din ora in ora si s-a prezentat aici sa vada ce s-a mai scris si sa dea scularea si la altii , ca sa-l bage in seama cu un sul de hartie igienica Al dracu' spart in cur ....iar a dat in dizenterie de la ora 5:31 Ce ti-e si cu astia care au vizitat-o , la strapon , pe Amanda Dulcinea . Dupa Picon , asta e al doilea care a ramas cu grave sechele ....pesemne ca le-a aplicat o corectie pe masura la acele sedinte BDSM =))nene aici muim pe astia de pe pesede :offtopic 1 Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 21, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 21, 2018 :x :x Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 Cine protesteaza aici infipta in pla ? Mai bine asa , decat sa-ti iei aiurea gaze in freza ptr. niste nomenclaturisti :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 21, 2018 Cand ai crestere economica de 7% in 2017 n-ai cum sa te indrepti intr-o directie nasoala, prostalaule. Si asta dupa ce au trebuit sa repare ca-a stricat guvernarea catastrofala a lui Ciolos. Capu' tau sec normal ca nu pricepe nimic. Fă, răpciugă, creșterea aia economică e falsă/nesănătoasă, bazată pe consum! Consum datorat inclusiv banilor trimiși acasă, cheltuiți pe construire de case + dotarea lor, de către diasporă, diaspora aia bătută și gazată de jandarmii lui Dragnea, mânca-i-ai pula! Sunt bani intrați în circuit, care nu su fost produși aici. Ai înțeles, vaco! Oare a dormit (macar cateva ore) terminatu' asta de Advanced , joistu' clonat si dement 50+ ? Totusi , eu sunt sigur ca iar s-a trezit din ora in ora si s-a prezentat aici sa vada ce s-a mai scris si sa dea scularea si la altii , ca sa-l bage in seama cu un sul de hartie igienicaAl dracu' spart in cur ....iar a dat in dizenterie de la ora 5:31 Ce ti-e si cu astia care au vizitat-o , la strapon , pe Amanda Dulcinea . Dupa Picon , asta e al doilea care a ramas cu grave sechele ....pesemne ca le-a aplicat o corectie pe masura la acele sedinte BDSM =))Tu ce p.m. stai iar cu limba în curul meu, prostu' satului? Iar ești în criză? 1 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Oare a dormit (macar cateva ore) terminatu' asta de Advanced , joistu' clonat si dement 50+ ? Totusi , eu sunt sigur ca iar s-a trezit din ora in ora si s-a prezentat aici sa vada ce s-a mai scris si sa dea scularea si la altii , ca sa-l bage in seama cu un sul de hartie igienica Al dracu' spart in cur ....iar a dat in dizenterie de la ora 5:31 Ce ti-e si cu astia care au vizitat-o , la strapon , pe Amanda Dulcinea . Dupa Picon , asta e al doilea care a ramas cu grave sechele ....pesemne ca le-a aplicat o corectie pe masura la acele sedinte BDSM =))Ce iti mai place sa sugi pula stiuletar mitoman ce esti!! Care este problema ta bai saracule jegos si urat cu spume pe tine? Esti un terminat, o scursura a societatii bai poponare. Mars la cules stiuleti cu curul bulangiule! :laugh2 2 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Cine protesteaza aici infipta in pla ? Mai bine asa , decat sa-ti iei aiurea gaze in freza ptr. niste nomenclaturisti :)Ma-ta! :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 Paranoia , in cea mai trista faza .Spune , ba laba , cate ore dormi pe noapte , de esti atat de agitat in fiecare zi ? Mars la supt ...atarnatorule joist . PS: Apropo , iar te legi si ma jignesti de familie (mama adica ) , din acelasi tembelism caracteristic ? Fara niciun dubiu ca a ta regretat enorm ca te-a facut pe tine , vazandu-te cum ai progresat , ajungand un prost libidinos de Spitalul 9 , fara niciun viitor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum