Sari la conținut

Psd ciuma rosie

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

subtilă cea din mijloc :D

Oare?

Daca-ti zic că n-a fost aleasă...!😅

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Oare?

Daca-ti zic că n-a fost aleasă...!

nu mă miră. Spiritul de observație nu-l au toți. Când shefa nevestei vorbește cu mine, vrea să-mi arate ceva pe telefon, îi tremură mâinile. Oare ce-o fi? :))))
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

nu mă miră. Spiritul de observație nu-l au toți. Când shefa nevestei vorbește cu mine, vrea să-mi arate ceva pe telefon, îi tremură mâinile. Oare ce-o fi? :))))

Da...si eu in timp ce m-ai întrebat tu daca m-ai băgat in ceață, eu ma certam cu cei de la pinterest ca m-au trimis sa le dau report!Mi-au facut un crash...si eu nu mai stiu pe care cont aveam imaginea cu roscata si acum cine stie cand voi mai primi notificări!Doar cateva secunde am apucat sa vad...m-am ofticat si am trecut la muzică! 😄
Link spre comentariu

Da...si eu in timp ce m-ai întrebat tu daca m-ai băgat in ceață, eu ma certam cu cei de la pinterest ca m-au trimis sa le dau report!Mi-au facut un crash...si eu nu mai stiu pe care cont aveam imaginea cu roscata si acum cine stie cand voi mai primi notificări!Doar cateva secunde am apucat sa vad...m-am ofticat si am trecut la muzică! 😄

Tu cu ce partid ai votat ?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Tu cu ce partid ai votat ?

Nu m-am hotărât încă! 😅

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ai reusit sa ajungi la nivelul lui Muion !

Belesti pula, mirosi curu' !

Pomanagii acestia sunt si frati de cuvantari intr-ale postarilor  .

Sfertodoctul imprumuta de la agramat , cat si invers 

Parca seamana cu .Lolek si Bolek , in prostia lor caracteristica  =))

Făăă, poante din astea făceam la grădiniță, mânca-mi-ai pula din mine!

Mamaie fumigene că asta aruncam la grupa mică.

Devi penibilă

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Da...si eu in timp ce m-ai întrebat tu daca m-ai băgat in ceață, eu ma certam cu cei de la pinterest ca m-au trimis sa le dau report!Mi-au facut un crash...si eu nu mai stiu pe care cont aveam imaginea cu roscata si acum cine stie cand voi mai primi notificări!Doar cateva secunde am apucat sa vad...m-am ofticat si am trecut la muzică!

https://i.imgur.com/bLjB0V2.gif

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

E o problema daca nu ai votat. 55% din populatia Romaniei nu a votat si uite ca ne indreptam intr-o directie nasoala din cauza comunistilor de la psd

Nu e o problemă...din partea mea e mai bine nici sa nu ma gandesc!Înțelegi?Aia cu...sunt nehotarata e o vrajeala sa scap de d-ăstia ca tine!Sunt femeie totusi, imi permit chestii...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

E o problema daca nu ai votat. 55% din populatia Romaniei nu a votat si uite ca ne indreptam intr-o directie nasoala din cauza comunistilor de la psd

Cand ai crestere economica de 7% in 2017 n-ai cum sa te indrepti intr-o directie nasoala, prostalaule. Si asta dupa ce au trebuit sa repare ca-a stricat guvernarea catastrofala a lui Ciolos. Capu' tau sec normal ca nu pricepe nimic. 

Link spre comentariu

Oare a dormit (macar cateva ore) terminatu'  asta de Advanced , joistu' clonat si dement 50+ ?  

Totusi , eu sunt sigur ca iar s-a trezit din ora  in ora si s-a prezentat aici sa vada ce s-a mai scris si sa dea scularea si la altii , ca sa-l bage in seama cu un sul de  hartie igienica

Al dracu' spart in cur ....iar a dat in  dizenterie  de la ora 5:31

Ce ti-e si cu astia care au vizitat-o , la strapon , pe Amanda Dulcinea  . Dupa Picon , asta e al doilea care a ramas cu grave sechele ....pesemne ca le-a aplicat o corectie pe masura la acele sedinte BDSM  =))

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Oare a dormit (macar cateva ore) terminatu'  asta de Advanced , joistu' clonat si dement 50+ ?  

Totusi , eu sunt sigur ca iar s-a trezit din ora  in ora si s-a prezentat aici sa vada ce s-a mai scris si sa dea scularea si la altii , ca sa-l bage in seama cu un sul de  hartie igienica

Ce ti-e si cu astia care au vizitat-o , la strapon , pe Amanda Dulcinea  . Dupa Picon , asta e al doilea care a ramas cu grave sechele ....pesemne ca le-a aplicat o corectie pe masura la acele sedinte BDSM  =))

nene aici muim pe astia de pe pesede :offtopic

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Cand ai crestere economica de 7% in 2017 n-ai cum sa te indrepti intr-o directie nasoala, prostalaule. Si asta dupa ce au trebuit sa repare ca-a stricat guvernarea catastrofala a lui Ciolos. Capu' tau sec normal ca nu pricepe nimic.

Fă, răpciugă, creșterea aia economică e falsă/nesănătoasă, bazată pe consum! Consum datorat inclusiv banilor trimiși acasă, cheltuiți pe construire de case + dotarea lor, de către diasporă, diaspora aia bătută și gazată de jandarmii lui Dragnea, mânca-i-ai pula! Sunt bani intrați în circuit, care nu su fost produși aici. Ai înțeles, vaco!

Tu ce p.m. stai iar cu limba în curul meu, prostu' satului? Iar ești în criză?
  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Ce iti mai place sa sugi pula stiuletar mitoman ce esti!! Care este problema ta bai saracule jegos si urat cu spume pe tine? Esti un terminat, o scursura a societatii bai poponare. Mars la cules stiuleti cu curul bulangiule! :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Paranoia , in cea mai trista faza .

Spune , ba laba  , cate ore dormi pe noapte , de esti atat de agitat in fiecare zi ?

Mars la supt  ...atarnatorule joist . 

PS: Apropo , iar  te legi si ma jignesti de familie (mama adica ) , din acelasi tembelism caracteristic ? Fara niciun dubiu ca a ta regretat enorm ca te-a facut  pe tine , vazandu-te cum ai progresat , ajungand  un prost libidinos de Spitalul 9 ,  fara niciun viitor 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...