Sari la conținut

De la cine ați primit minus azi?

Postări Recomandate

Domne, e unu' de-si zice Picon. Un mucea-flaimucea. Ba, da' cat de imbecil sa fii sa dai minusuri pe motiv ca unu' inscris pe site de 3-4 zile, nu scrie recenzii. Si cine dracu' e el sa faca reguli pe site ? Il stie toata lumea cu ce se ocupa. Si al dreak maimutoi se crede paznicul forumului. Bai Picoaie, du-te ma paznic la cimitir, du-te mah vidanjorule in canal cu aurolacii tai, du-te mah si baga de-un barbut, lasa-ne, chiar nu-ti ajunge cate nenorociri ai facut ? Tu meriti schingiuit in piata publica si scuipat de sus pana jos. Mars mah, n-auzi ?  Banditule !!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Domne, e unu' de-si zice Picon. Un mucea-flaimucea. Ba, da' cat de imbecil sa fii sa dai minusuri pe motiv ca unu' inscris pe site de 3-4 zile, nu scrie recenzii. Si cine dracu' e el sa faca reguli pe site ? Il stie toata lumea cu ce se ocupa. Si al dreak maimutoi se crede paznicul forumului. Bai Picoaie, du-te ma paznic la cimitir, du-te mah vidanjorule in canal cu aurolacii tai, du-te mah si baga de-un barbut, lasa-ne, chiar nu-ti ajunge cate nenorociri ai facut ? Tu meriti schingiuit in piata publica si scuipat de sus pana jos. Mars mah, n-auzi ?  Banditule !!

Ești în criză?  :laugh2

Impușcă-te!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pai are alea 24 de SP-uri,nu e de ajuns?

Atunci trebuie atacat pe topicele protejatelor lui , Ana si Laura Blom bank.

Singurele anunturi publicate din ora in ora. Automat.

Link spre comentariu

La ce ai nevoie de puncte de reputație ?

Le schimbi la magazin pe ouă?

intreaba toti userii acestui forum,nu pe mine.eu oricum,imi inchid contul asta,curand,de fapt expira si nu o sa mai lucrez pe el.pe mine nu maintereseaza nici negativele nici pozitivele.am avut cont timp de sase ani si chiar nici nu ma interesa reputatia.si nici acum.eu cred ca un cont pe acest site,e facut doar ca sa transmiti ceva,in cazul in care ai ceva de spus.aceeiasi intrebare ti-o pot pune si eu.de ce joci fazanei?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Draga mea, credeam ca ne-am inteles! Am o parere buna despre tine inca, nu ma cred la nimeni in ograda, nu am pretentia sa te cracesti in fata mea, nu vreu nimic. Ce pula mea este atat de greu de inteles ca te transformi in ceea ce nu esti, in ceea ce nu ai fost niciodata! Poti te rog sa incetezi cu atacurile la adresa mea. M-am luat eu de tine? Inca te rog!

...Si tu crezi că ai inteles ce fac eu cu parerea oamenilor?
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dimineata! Ma bucur ca ai dormit bine!

Am prins un răsărit minunat...
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

...Dar am pierdut afurisita aia de brichetă ieri cand am facut curat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...