miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 19, 2017 Esti invidios Lisandrule pe timpul si postarile mele ? Multe ale dracu' , dar bine macar ca nu sunt canceroase ca ale tale :) 1 7
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2017 Stie toata lumea. Țăranul miki zis si limaxul. Este indragostit de ea, a facut o obsesie. Este un distrus. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Esti invidios Lisandrule pe timpul si postarile mele ? Multe ale dracu' , dar bine macar ca nu sunt canceroase ca ale tale :)Tu nu ai voie sa mai folosesti cuvantul ala inrosit de mine in vocabularul tau precar (si stii de ce).Esti cretin ?!? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Stie toata lumea. Țăranul miki zis si limaxul. Este indragostit de ea, a facut o obsesie. Limax ? :laugh2 :laugh2 :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 19, 2017 Esti patetic ca si ala si razi ca prostul in targ , pesemne ca suferiti de aceeasi boala , excluzand duplicitatea ta caracteristica :) 1 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Miky tot eviti sa raspunzi la intrebare. De ce oare ?PS: Ma intrebi ce treaba am eu cu contul hquinn ? Eu nu vorbesc in numele altora psihopatule. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Cum se face ca un milionar se îmbracă in costum second hand,jerpelit si sifonat,camasa cu 2 numere mai mare si cravata care ii atarna pana la coaie?
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2017 vreo 100 de minusuri de la oligo harleyqueen....ce pacat ca nu mai poate sa dea 1500 :laugh2 :laugh2 5 9
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2017 vreo 100 de minusuri de la oligo harleyqueen....ce pacat ca nu mai poate sa dea 1500 :laugh2 :laugh2 La ce te plângi uratule ?Și tu dai, iar eu nu ma plâng :rax2 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 . Miky asteptam un raspuns clar si la subiect !!! Cum se face ca un milionar se îmbracă in costum second hand,jerpelit si sifonat,camasa cu 2 numere mai mare si cravata care ii atarna pana la coaie?
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2017 La ce te plângi uratule ?Și tu dai, iar eu nu ma plâng :rax2Eu iti dau 10-15 acolo, nu cu sutele ca tine...oligoðŸ˜ðŸ˜ 4 9
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2017 Eu iti dau 10-15 acolo, nu cu sutele ca tine...oligo Pentru că nu prea postez des.Intru și eu cum pot. 1 2
condition Reputație: 7276 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Decembrie 19, 2017 Esti invidios Lisandrule pe timpul si postarile mele ? Multe ale dracu' , dar bine macar ca nu sunt canceroase ca ale tale :)Ceea ce este mai grav, in afara de faptul ca esti prost ..... esti atat de idiot incat nu vezi ceea ce este evident si nu ai sa recunosti niciodata ca esti un ratat. Oricum, faptul ca esti un ratat reiese din absolut toate postarile tale! 15
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2017 Ceea ce este mai grav, in afara de faptul ca esti prost ..... esti atat de idiot incat nu vezi ceea ce este evident si nu ai sa recunosti niciodata ca esti un ratat. Oricum, faptul ca esti un ratat reiese din absolut toate postarile tale! Îi place sa fie umilit zi de zi.Cu asta se hrănește sufletește. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Asta ca sa vezi cat esti de confuz . Il consideri pe Arlechino femeie si pe Arramis ca as fi eu :slap2Vai de pulicica ta de haotic PS: Unde este CEL MAI MUIST care te-a traumatizat ? Dar stai , ba , ca asta este cea mai mica trauma a ta , am uitat . Ai cu totul altele si mai si .... :)Tacanel psihopatel , Harleyqueen este femeie.Scrie mai incolo.Am scris ca ai colaborat cu muissstul pe contul arramis.De ce citesti pe langa ?Apropo , am avut o viziune : Tu ai o rautate congenitala in tine.Inscrisa in ADN ul tau.Uita-te in oglinda si ai sa vezi de ce.Intreaba-i si pe cei mai in varsta ( desi nu ii suporti ).Vrei sa te ajut ?Cazi pe spate si te dezmembrezi.... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Pentru că nu prea postez des.Intru și eu cum pot.Dar ce valoare mai au minusurile in contextul actual ?Scad prestigiul userului...sau ce fac ele ? 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Decembrie 19, 2017 Dar ce valoare mai au minusurile in contextul actual ?Scad prestigiul userului...sau ce fac ele ?Ghici! 😈😅
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 19, 2017 Ba , prostalaule , ia fii atent la ce iti spun :1.De unde ai tras concluzia ca te-am sunat eu ? De ce nu faci plangere la politie ca te simti amenintat (tu sau familia ta ) ? Stiu, nu faci plangere ca esti un dement de prima clasa , ceea ce se poate descoperi destul de usor si sa ajungi sa scoti niste bani frumosi din buzunare (asta ti-o zic ca informare , in cazul tau , ca esti prea dement si destul de imprudent) Hai sa-ti spun si versiunea adevarul , nu porcariile pe care le tot delirezi pe aici , ca vad ca o dai in barci , ceea ce nu-i prea corect din partea ta . De ce nu spui pe aici cum te comporti , cu ce mesaje libidinoase bombardezi fetele in permanenta , cum pui presiune pe acestea cu diferite chestii (fapt destul de vizibil si aici si tocmai de aceea majoritatea fetelor se feresc de tine , chiar si sa intre intr-un simplu dialog ) . De unde stiu eu asta ? Stiu ca lumea (barbati si femei) te-a dat in primire de mai bine de un an incoace , inclusiv persoanele , nechibzuitii aceia ca si tine , cu care te-ai inhaitat si ai iesit chiar si la mici baute. De ce nu poate sa spuna cineva acest lucru in privinta mea ? De ce nu poate aduce nimeni asemenea acuze (concrete) in privinta mea ? Nu spun ptr. ca acest lucru nu s-a intamplat niciodata (din partea mea) , avand in vedere ca nivelul meu de civilizatie , cultura si comportament se afla cu mult mai presus decat ai crede matale , un batran trist , bolnav si cu nevoi (diverse) . Deci vezi ca de aici ti se trag ("baietii" aceia. s-au cam saturat de comportamentul tau total inadecvat) , daca nu stii , nu din cauza lui Miky si ai grija ca aceste fapte se si pot concretiza uneori , deci bine ar fi sa faci si plangere in privinta acestora , daca te stii ala corectu' si te simti amenintat ....dar nu e cazul (ti-o spun eu , pe sleau ...ca ti-e rusine , magarule ) :) Deci concluzia ...Miky nu te suna pe tine , un rahat cu ochi si nici nu si-ar permite (cum nu ma poate acuza de astfel de practici nimeni , cu toate ca a mai fost un mos dement care poza pe aici sub nick de vagaboanta , amic de-al tau , care a deschis un asemenea topic in privinta mea) .Mananca bors in continuar pe aici , ca s-ar putea ca intr-o zi tocmai aceste fapte sa te faca sa platesti destul de scump :no2 2 Ti-am aratat o data cum m-ai injurat ca un tampit de familie , nu stau sa-mi consum timpul cu tine si sa-ti arat zilnic ceea ce faci , ca mai apoi sa nu mai recunosti absolut nimic si se faci pe prostul cum faci si in aceasta postare .Oricum prea zdravan la cap nu esti ....drept urmare ar trebui sa consulti de urgenta un psiholog/psihiatru nu sa-ti pierzi timpul si sa o labaresti pe aici (asta ca sfat) . PS: Lasa genul acesta de amenintari pe care ti le-am subliniat daca tot esti tampitel si nu ca tot de aici ti se pot trage multe Homosexual mai exti ARLECHINO (aka Prostitution ...aka ....fara numar , inclusiv anumite SP-uri (mentionate) care intervin pe aici in scop de trolling si hatereala destul de ieftina ) :) Ce tichie ingusta mai ai (la interior) ! :no2Ai fi bucuros matale (sau altii) carora uneori le corectez indobitocirea de aiciN-ai vazut cum faci cand te apuca dorul "Miskine !!!.... unde esti ba ". ? Eu nu simt aceasta nevoie sadica de a ma contra cu cineva. Ca raspund anumitor provocari mincinoase , da ...si nu incep sa ma plang cand le "altoiesc" minciunile si intregul lor delir cu care s-au obisnuit sa-l etaleze pe aici sub forma caracterului lor putred si imbatranit de anumite situatii ale vietii Ultima fraza sa i-o spui lui asta de mai sus sau poti sa ti-o transmiti si matale din cand in cand . Ar fi cazul , ca tot esti misel si duplicitar si nu mai judeci suficient de coerent :) Cine a spus ca isi pierde vremea pe aici ?Din cand in cand imi mai rezerv momente sa le raspund la tampitei :) Bravo Bobita , te-ai bagat si pe nick-ul acesta (excluzand Condition).Nu degeaba am spus eu vei face cu schimbul in functie de zilele saptamaniiSa mori de nu intri si pe Capatana (1,2,3) ...sa pari mai multi ...tocmai de aceea iti descrii si boala de care suferi , dupa care razi ca istericul :) Omul sufera enorm , in dementa lui, ba chiar uita ce face de la o luna la alta (din ce am observa) si arunca cu amenintari cand in stanga cand in dreapta . :no2Mai du-te bă, de-a dura! Dementule! 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Decembrie 19, 2017 Mai du-te bă, de-a dura! Dementule!Nu poate sa se duca de-a dura, are capul in .... colturi si nu se rostogoleste! :laugh2 Unde mai pui ca are si stiuleti in cur ... :laugh2 15
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2017 Dar ce valoare mai au minusurile in contextul actual ?Scad prestigiul userului...sau ce fac ele ? Miky suferă rău de tot după acele puncte.E o boală gravă. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Ghici! Vistantric , eu nu am asa imaginatie cum ai tu.Dar tot imi imaginez cum iti cer iertare face to face si pe urma ajung intre picioarele tale.Lasa-ti karma sa zburde....Saruta-ti-as funduletul jucaus si de brazilianca !
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2017 mercenary25 lucreaza acum de zor... mwie baaa :laugh2 :laugh2 :laugh2 9 20
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2017 Si cate 100 de la :marta morange46retributionthevalerianblackwidowlaureline Cu script :laugh2 :laugh2 :laugh2 10 20
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2017 100 de la mithril Sarbatori fericite, oligo!ðŸ˜ðŸ˜ 3 10
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Si cate 100 de la :marta morange46retributionthevalerianblackwidowlaureline Cu script :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ce are marta m cu tine? 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum