condition Reputație: 7276 Postat Februarie 13, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 13, 2018 Sa te futa..daca asa vrei...dar sa fie protejatEști nepermis de prost! 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2018 Ești nepermis de prost!Trist, dar adevărat! 2 3
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2018 Asta e..nu pot fi toti asa destepti ca voiðŸ˜ðŸ˜ 1
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 13, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Februarie 13, 2018 Asta e..nu pot fi toti asa destepti ca voiLachita esti mai prost decat prevede legea :pope 3 2
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 13, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Februarie 13, 2018 turbezi ca te-am facut sa dai 5 luni de zile minus la Justlove la plusurile care le-am dat eu.Spor, si tie si lui Arlechino,sunteti tristi rauV-ati pierdut mintile cu acest forum :slap2 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 V-ati pierdut mintile cu acest forum :slap2 Nu stiu cine,pe bune vorbindCe 5 luni shemale ?? Contul e facut pe 1 ianuarie. Shaorma cu de toate.Ai de :))) mea de travestit 3
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Februarie 14, 2018 Ce 5 luni shemale ?? Contul e facut pe 1 ianuarie. Shaorma cu de toate.Ai de :))) mea de travestitBuna observatie. Travestitul Vis Umed e diliu. Cum ziceam: forumul dauneaza grav sanatatii !!! 3 2
meandmyself Reputație: -419 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2018 Fac parte din Consiliul Suprem al Pulimii și am cumpărat conturi SP de pe care Pipilică și alți să poată bana și minusa
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 14, 2018 Sunt nepermis de prost! Te cred pe cuvant , Alexandru69 . Tu de 6 ani o tii langa pe aici . Alexandru69 -> Advanced -> Condition (apogeul) (cele mai tari conturi ale tale , ca mai sunt , dar le-am bifat la neinsemnate) Hai , baga spumite la gurite , dar incadreza-te in orar , poate nu te mai prinde noaptea pe aici , adormind pe capacul de la WC-u , ca sa te scoli tot de pe acesta si sa faci urat de la 5-6 dimineata . Incadreza-te in parametrii , ca vin aceia in sorturi albe cu nino , nino si te ridica ....exact cand te sparcai mai bine pe aici . 2 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 14, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 14, 2018 Te cred pe cuvant , Alexandru69 . Tu de 6 ani o tii langa pe aici . Alexandru69 -> Advanced -> Condition (apogeul) (cele mai tari conturi ale tale , ca mai sunt , dar le-am bifat la neinsemnate) Hai , baga spumite la gurite , dar incadreza-te in orar , poate nu te mai prinde noaptea pe aici , adormind pe capacul de la WC-u , ca sa te scoli tot de pe acesta si sa faci urat de la 5-6 dimineata . Incadreza-te in parametrii , ca vin aceia in sorturi albe cu nino , nino si te ridica ....exact cand te sparcai mai bine pe aici . Ce pretentii pot avea de la un om bolnav ca tine? Pana una, alta, tu esti ala care faci spume din plin. Cum pula mea ai evadat iarasi de la Balaceanca!? :laugh2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 14, 2018 Razi ca o pizda . Du-te si da un UP aici , poate ai uitat sfaturile propriilor tai prieteni http://nimfomane.com/forum/topic/31656-advanced-sau-alexandru69/ 1 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Februarie 14, 2018 Uite-l, pe tac-tu, Avpop, inainte de a se pune pe treaba si a te procrea pe tine ... de asta ai iesit cu defect ! 1 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Februarie 14, 2018 Toata lumea se cearta cu toata lumea. Pentru ce va certati ? Nu aveti nimic de impartit, in realitate. Este pizda sa se ajunga pentru toti ... 3 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 14, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 14, 2018 Razi ca o pizda . Du-te si da un UP aici , poate ai uitat sfaturile propriilor tai prieteni http://nimfomane.com/forum/topic/31656-advanced-sau-alexandru69/Ce-ți mai place sa o iei la muie! Mitomane, ești atât de prost încât dacă te-ar fi durut te duceai pulii de suflet de multa vreme.Ia spune, ce îți mai fac hotelurile bulangiule? Te-am gura de sărăcie spurcată, nu ai nici după ce sa bei apa parlitule! 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 14, 2018 Part ....Lisandrule ...du-te si te da cu selofanul Stiu in zona de sud inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC :) 1 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2018 Part ....Lisandrule ...du-te si te da cu selofanul Stiu in zona de sud inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC :)Credeam ca ti-a mai venit mintea la cap 7 7
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 14, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 14, 2018 Part ....Lisandrule ...du-te si te da cu selofanul Stiu in zona de sud inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC :)Ești o bășină de ... așa zis om! Ești doar un animal handicapat! 2
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Alex, scrie, te rog, in cateva fraze, argumentat si, mai ales, calm, de ce te deranjeaza @miki. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Toata lumea se cearta cu toata lumea. Pentru ce va certati ? Nu aveti nimic de impartit, in realitate. Este pizda sa se ajunga pentru toti ...Da , Siana , dar calitatea costa Daca tu nu faci fraierdei ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Ce-ți mai place sa o iei la muie! Mitomane, ești atât de prost încât dacă te-ar fi durut te duceai pulii de suflet de multa vreme.Ia spune, ce îți mai fac hotelurile bulangiule? Te-am gura de sărăcie spurcată, nu ai nici după ce sa bei apa parlitule!Dar am auzit ca mananca bio, este zvelt si falnic.Trai sanatos.... 1
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Februarie 14, 2018 Credeam ca ti-a mai venit mintea la capMiky tot milionarul se crede =))) 3 1
miskin marca inregistrsta Reputație: 3 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Cica apartament ultralux in centrul Londrei, adica zona unde nu este de ajuns sa fii potent financiar, pentru a detine apartament/condo, ci putred de bogat.Despre chirii, zona interzisa muritorilor de rand.Rezulta ca o sa lucreze proasta la foc automat, minim 15 clienti pe zi.Ce o sa vada ea din Londra, va fi vizita la Costa Cafe.Ospatare te-ai prostit rai de tot. Cum se scrie "inregistrata" ??? Esti praf ! 1
evil 11 Reputație: 529 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Miskine tu centrezi tu dai cu capul ?!?Pune bre anunt pe publi. 2
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Februarie 15, 2018 Ploua, ploua, ploua,vreme de betie,isi ineac-amarulin melancolie,adica-ntr-o sticlape care, sus, scrie,mare : Saniuta,cautandu-si puta,mica, saracuta,sub un burtihanpana la tavan,pe sub slaninutafacandu-si labuta,Av poponautul,lingandu-si iaurtul,la finalizare,ca-i depresiv tare,depresivo maniaccare nu mai are leac. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Postat Februarie 15, 2018 Banuiesc ca se stie ca Andreea Rebeka si Cristiano Tampax au script de postare automata.Ce nu a gandit TAMPAX CRISTIANO este faptul ca atunci cand intri pe o pagina si vrei sa postezi apari JOS in lista de useri care urmaresc TOPICUL.Am vazut ca in urma postarile lor, ei nu sunt prezenti JOS. 1
Postări Recomandate