Sari la conținut

Consiliul Suprem al Pulimii

avpop

Postări Recomandate

• Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

turbezi ca te-am facut sa dai 5 luni de zile minus la Justlove la plusurile care le-am dat eu.Spor, si tie si lui Arlechino,sunteti tristi rau

V-ati pierdut mintile cu acest forum :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ce 5 luni shemale ?? Contul e facut pe 1 ianuarie. Shaorma cu de toate.

Ai de :))) mea de travestit

Buna observatie. Travestitul Vis Umed e diliu. Cum ziceam: forumul dauneaza grav sanatatii !!!

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Sunt  nepermis de prost!

Te cred pe cuvant , Alexandru69 .  Tu de 6 ani o tii langa pe aici  .

Alexandru69  -> Advanced -> Condition (apogeul)   (cele mai tari conturi ale tale , ca mai sunt  , dar le-am bifat la neinsemnate) 

Hai , baga spumite la gurite  , dar incadreza-te in  orar , poate nu te mai prinde noaptea pe aici , adormind pe capacul de la WC-u , ca sa te scoli tot de pe acesta  si sa faci urat de la 5-6 dimineata .

Incadreza-te in parametrii , ca vin  aceia  in sorturi albe cu nino , nino si te   ridica ....exact cand te  sparcai mai bine pe aici .  

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Te cred pe cuvant , Alexandru69 .  Tu de 6 ani o tii langa pe aici  .

Alexandru69  -> Advanced -> Condition (apogeul)   (cele mai tari conturi ale tale , ca mai sunt  , dar le-am bifat la neinsemnate) 

Hai , baga spumite la gurite  , dar incadreza-te in  orar , poate nu te mai prinde noaptea pe aici , adormind pe capacul de la WC-u , ca sa te scoli tot de pe acesta  si sa faci urat de la 5-6 dimineata .

Incadreza-te in parametrii , ca vin  aceia  in sorturi albe cu nino , nino si te   ridica ....exact cand te  sparcai mai bine pe aici .  

Ce pretentii pot avea de la un om bolnav ca tine? Pana una, alta, tu esti ala care faci spume din plin. Cum pula mea ai evadat iarasi de la Balaceanca!? :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Razi ca o pizda  . 

Du-te si da un UP aici , poate ai uitat  sfaturile propriilor tai prieteni  

http://nimfomane.com/forum/topic/31656-advanced-sau-alexandru69/

Ce-ți mai place sa o iei la muie! Mitomane, ești atât de prost încât dacă te-ar fi durut te duceai pulii de suflet de multa vreme.Ia spune, ce îți mai fac hotelurile bulangiule? Te-am gura de sărăcie spurcată, nu ai nici după ce sa bei apa parlitule!

• Like 3
Link spre comentariu

Part ....Lisandrule ...du-te si te da cu selofanul   

Stiu in zona de sud  inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC    :) 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stiu in zona de sud  inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC     :)

Credeam ca ti-a mai venit mintea la cap

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu

Stiu in zona de sud  inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC     :)

Ești o bășină de ... așa zis om! Ești doar un animal handicapat!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Toata lumea se cearta cu toata lumea. Pentru ce va certati ? Nu aveti nimic de impartit, in realitate. Este pizda sa se ajunga pentru toti ...

Da , Siana , dar calitatea costa

Daca tu nu faci fraierdei ?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Ce-ți mai place sa o iei la muie! Mitomane, ești atât de prost încât dacă te-ar fi durut te duceai pulii de suflet de multa vreme.Ia spune, ce îți mai fac hotelurile bulangiule? Te-am gura de sărăcie spurcată, nu ai nici după ce sa bei apa parlitule!

Dar am auzit ca mananca bio, este zvelt si falnic.

Trai sanatos....

• Like 1
Link spre comentariu

Cica apartament ultralux in centrul Londrei, adica zona unde nu este de ajuns sa fii potent financiar, pentru a detine apartament/condo, ci putred de bogat.

Despre chirii, zona interzisa muritorilor de rand.

Rezulta ca o sa lucreze proasta la foc automat, minim 15 clienti pe zi.Ce o sa vada ea din Londra, va fi vizita la Costa Cafe.

Ospatare te-ai prostit rai de tot. Cum se scrie "inregistrata" ??? Esti praf !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buucresti
  • Oras:Buucresti

Ploua, ploua, ploua,

vreme de betie,

isi ineac-amarul

in melancolie,

adica-ntr-o sticla

pe care, sus, scrie,

mare : Saniuta,

cautandu-si puta,

mica, saracuta,

sub un burtihan

pana la tavan,

pe sub slaninuta

facandu-si labuta,

Av poponautul,

lingandu-si iaurtul,

la finalizare,

ca-i depresiv tare,

depresivo maniac

care nu mai are leac.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator

Banuiesc ca se stie ca Andreea Rebeka si Cristiano Tampax au script de postare automata.

Ce nu a gandit TAMPAX CRISTIANO este faptul ca atunci cand intri pe o pagina si vrei sa postezi apari JOS in lista de useri care urmaresc TOPICUL.

Am vazut ca in urma postarile lor, ei nu sunt prezenti JOS.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...