condition Reputație: 7276 Postat Februarie 13, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 13, 2018 Sa te futa..daca asa vrei...dar sa fie protejatEști nepermis de prost! 2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 13, 2018 Ești nepermis de prost!Trist, dar adevărat! 2 3 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2018 Asta e..nu pot fi toti asa destepti ca voiðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 13, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Februarie 13, 2018 Asta e..nu pot fi toti asa destepti ca voiLachita esti mai prost decat prevede legea :pope 3 2 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 13, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Februarie 13, 2018 turbezi ca te-am facut sa dai 5 luni de zile minus la Justlove la plusurile care le-am dat eu.Spor, si tie si lui Arlechino,sunteti tristi rauV-ati pierdut mintile cu acest forum :slap2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 V-ati pierdut mintile cu acest forum :slap2 Nu stiu cine,pe bune vorbindCe 5 luni shemale ?? Contul e facut pe 1 ianuarie. Shaorma cu de toate.Ai de :))) mea de travestit 3 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Februarie 14, 2018 Ce 5 luni shemale ?? Contul e facut pe 1 ianuarie. Shaorma cu de toate.Ai de :))) mea de travestitBuna observatie. Travestitul Vis Umed e diliu. Cum ziceam: forumul dauneaza grav sanatatii !!! 3 2 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 Fac parte din Consiliul Suprem al Pulimii și am cumpărat conturi SP de pe care Pipilică și alți să poată bana și minusa Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 14, 2018 Sunt nepermis de prost! Te cred pe cuvant , Alexandru69 . Tu de 6 ani o tii langa pe aici . Alexandru69 -> Advanced -> Condition (apogeul) (cele mai tari conturi ale tale , ca mai sunt , dar le-am bifat la neinsemnate) Hai , baga spumite la gurite , dar incadreza-te in orar , poate nu te mai prinde noaptea pe aici , adormind pe capacul de la WC-u , ca sa te scoli tot de pe acesta si sa faci urat de la 5-6 dimineata . Incadreza-te in parametrii , ca vin aceia in sorturi albe cu nino , nino si te ridica ....exact cand te sparcai mai bine pe aici . 2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 14, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 14, 2018 Te cred pe cuvant , Alexandru69 . Tu de 6 ani o tii langa pe aici . Alexandru69 -> Advanced -> Condition (apogeul) (cele mai tari conturi ale tale , ca mai sunt , dar le-am bifat la neinsemnate) Hai , baga spumite la gurite , dar incadreza-te in orar , poate nu te mai prinde noaptea pe aici , adormind pe capacul de la WC-u , ca sa te scoli tot de pe acesta si sa faci urat de la 5-6 dimineata . Incadreza-te in parametrii , ca vin aceia in sorturi albe cu nino , nino si te ridica ....exact cand te sparcai mai bine pe aici . Ce pretentii pot avea de la un om bolnav ca tine? Pana una, alta, tu esti ala care faci spume din plin. Cum pula mea ai evadat iarasi de la Balaceanca!? :laugh2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 14, 2018 Razi ca o pizda . Du-te si da un UP aici , poate ai uitat sfaturile propriilor tai prieteni http://nimfomane.com/forum/topic/31656-advanced-sau-alexandru69/ 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 Uite-l, pe tac-tu, Avpop, inainte de a se pune pe treaba si a te procrea pe tine ... de asta ai iesit cu defect ! 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 Toata lumea se cearta cu toata lumea. Pentru ce va certati ? Nu aveti nimic de impartit, in realitate. Este pizda sa se ajunga pentru toti ... 3 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 14, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 14, 2018 Razi ca o pizda . Du-te si da un UP aici , poate ai uitat sfaturile propriilor tai prieteni http://nimfomane.com/forum/topic/31656-advanced-sau-alexandru69/Ce-ți mai place sa o iei la muie! Mitomane, ești atât de prost încât dacă te-ar fi durut te duceai pulii de suflet de multa vreme.Ia spune, ce îți mai fac hotelurile bulangiule? Te-am gura de sărăcie spurcată, nu ai nici după ce sa bei apa parlitule! 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 14, 2018 Part ....Lisandrule ...du-te si te da cu selofanul Stiu in zona de sud inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC :) 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2018 Part ....Lisandrule ...du-te si te da cu selofanul Stiu in zona de sud inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC :)Credeam ca ti-a mai venit mintea la cap 7 7 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 14, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 14, 2018 Part ....Lisandrule ...du-te si te da cu selofanul Stiu in zona de sud inca nu a nins , asa ca poti incerca o saritura in chiscina , folosind ca trambulina capacul de la WC :)Ești o bășină de ... așa zis om! Ești doar un animal handicapat! 2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Alex, scrie, te rog, in cateva fraze, argumentat si, mai ales, calm, de ce te deranjeaza @miki. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Toata lumea se cearta cu toata lumea. Pentru ce va certati ? Nu aveti nimic de impartit, in realitate. Este pizda sa se ajunga pentru toti ...Da , Siana , dar calitatea costa Daca tu nu faci fraierdei ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Ce-ți mai place sa o iei la muie! Mitomane, ești atât de prost încât dacă te-ar fi durut te duceai pulii de suflet de multa vreme.Ia spune, ce îți mai fac hotelurile bulangiule? Te-am gura de sărăcie spurcată, nu ai nici după ce sa bei apa parlitule!Dar am auzit ca mananca bio, este zvelt si falnic.Trai sanatos.... 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 14, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Februarie 14, 2018 Credeam ca ti-a mai venit mintea la capMiky tot milionarul se crede =))) 3 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: 3 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Cica apartament ultralux in centrul Londrei, adica zona unde nu este de ajuns sa fii potent financiar, pentru a detine apartament/condo, ci putred de bogat.Despre chirii, zona interzisa muritorilor de rand.Rezulta ca o sa lucreze proasta la foc automat, minim 15 clienti pe zi.Ce o sa vada ea din Londra, va fi vizita la Costa Cafe.Ospatare te-ai prostit rai de tot. Cum se scrie "inregistrata" ??? Esti praf ! 1 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Miskine tu centrezi tu dai cu capul ?!?Pune bre anunt pe publi. 2 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Februarie 15, 2018 Ploua, ploua, ploua,vreme de betie,isi ineac-amarulin melancolie,adica-ntr-o sticlape care, sus, scrie,mare : Saniuta,cautandu-si puta,mica, saracuta,sub un burtihanpana la tavan,pe sub slaninutafacandu-si labuta,Av poponautul,lingandu-si iaurtul,la finalizare,ca-i depresiv tare,depresivo maniaccare nu mai are leac. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Banuiesc ca se stie ca Andreea Rebeka si Cristiano Tampax au script de postare automata.Ce nu a gandit TAMPAX CRISTIANO este faptul ca atunci cand intri pe o pagina si vrei sa postezi apari JOS in lista de useri care urmaresc TOPICUL.Am vazut ca in urma postarile lor, ei nu sunt prezenti JOS. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate