Sari la conținut

Consiliul Suprem al Pulimii

avpop

Postări Recomandate

• Oras:Calea Grivitei nr. 24
  • Oras:Calea Grivitei nr. 24

Pentru cine nu a înteles.
Pisicuts a modificat scriptul de banare. Userii de la culoarea galbenă în sus nu mai pot fi banați.
A recurs la acest gest din motivele știute de el.  
A schimbat în repetate rânduri regulile jocului  - cheating abuziv (de 5 ori)
Acesta este ultimul comunicat DIICOT
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Aștept să mi încarce punctele. Plm ... de vreo 3 zile, nu am aproape deloc!

Hait !!! Nea Picoane ... ce-ai patit bre ? Minus 800 si ceva ? Pai cum ? Spune bre si mie , ce dracu' se intampla acilea ? Ce fumeaza obsedatii astia ? 

Te-ajut cu ceva ? 

• Like 1
Link spre comentariu

Pisicuts a modificat scriptul de banare. Userii de la culoarea galbenă în sus nu mai pot fi banați.

http://nimfomane.com/forum/user/134024-batranul-george/

Uite un fost galben de curand banat. Din pacate pe el l-am vazut prea tarziu.

• Like 1
Link spre comentariu

Ete ... a intrat Motanu' in panica , ca ramane fara useri pe platforma !!! LOL !!!  

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Hait !!! Nea Picoane ... ce-ai patit bre ? Minus 800 si ceva ? Pai cum ? Spune bre si mie , ce dracu' se intampla acilea ? Ce fumeaza obsedatii astia ? 

Te-ajut cu ceva ? 

Nu bre, stai chill! Ziceam că nu am puncte +, să dau celor în pericol. 

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Si eu am facut la fel. I-am dat tot ce am avut disponibil. Am vazut ca momentan a depasit pericolul. Nu mai e sub limita banarii.

I-am dat si io 200 plusuri dar are putine postari.

• Like 26
  • Minus 8
Link spre comentariu

A schimbat în repetate rânduri regulile jocului - cheating abuziv (de 5 ori)

Du te n pula meaðŸ˜
  • Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu

part 2

Citeste postarea lui Mitril ca sa-ti dai seama cam despre ce e vorba.

mithril, on 01 Dec 2017 - 5:20 PM, said:snapback.png

Trădarea se platește.

Am colaborat cu Miky acum o lună până când ne-a întors spatele din cauza tam-tam-ului generat.

Am banat pe Cinestie si Pipilica împreuna cu Miky, dar s-a retras ca o pizda ce este.

mithril, on 01 Dec 2017 - 5:35 PM, said:snapback.png

Nu regretăm nimic, a fost o colaborare proastă pentru că ne-a intors spatele.

Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici și noi am executat userii. Punct.

PS: Ăsta este ultimul mesaj.

• Like 28
  • Minus 7
Link spre comentariu

Citeste postarea lui Mitril ca sa-ti dai seama cam despre ce e vorba.

mithril, on 01 Dec 2017 - 5:20 PM, said:snapback.png

mithril, on 01 Dec 2017 - 5:35 PM, said:snapback.png

Mda, vazusem despre ce e vorba, dar mi-am dat seama prea tarziu. Motoko 13 mi-a dat un avertisment pe 8 noiembrie, dar cand am vazut o suta si ceva de notificari mi-a fost lene sa intru sa vad despre ce e vorba, nu mi-am imaginat ca se poate intampla chestia asta pentru ca nu am deranjat pe nimeni (adica ma gandeam ca pot lua ban de la admini pentru incalcarea regulamentului si ma simteam in siguranta). Iti dai seama ca am innebunit cand am vazut mai mult de 2000 de notificari si cand am intrat sa vad care era treaba mi s-a parut ceva suspect, pt ca nu poti da 2000 de puncte in 5 minute si am inceput sa sap ca sa vad despre ce e vorba

• Like 1
Link spre comentariu

Mda, vazusem despre ce e vorba, dar mi-am dat seama prea tarziu. Motoko 13 mi-a dat un avertisment pe 8 noiembrie, dar cand am vazut o suta si ceva de notificari mi-a fost lene sa intru sa vad despre ce e vorba, nu mi-am imaginat ca se poate intampla chestia asta pentru ca nu am deranjat pe nimeni (adica ma gandeam ca pot lua ban de la admini pentru incalcarea regulamentului si ma simteam in siguranta). Iti dai seama ca am innebunit cand am vazut mai mult de 2000 de notificari si cand am intrat sa vad care era treaba mi s-a parut ceva suspect, pt ca nu poti da 2000 de puncte in 5 minute si am inceput sa sap ca sa vad despre ce e vorba

Mitril nu e de pe site-ul asta.Omul a intrat sa-l distruga,e interesat de membrii importanti (vechi si cu recenzii) asa ca avea nevoie de un tradator care sa se vanda pe un pumn de puncte pozitive si sa-i dea linku-rile la acesti membrii.Bineinteles ca Miky77 s-a vandut instant cand a vazut oferta (55 mii de plusuri) Cand a inceput scandalul si lumea a inceput sa-l banuie pe Miky,omul s-a dat la fund.De asta e suparat Mitril.

• Like 26
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Mitril nu e de pe site-ul asta.Omul a intrat sa-l distruga,e interesat de membrii importanti (vechi si cu recenzii) asa ca avea nevoie de un tradator care sa se vanda pe un pumn de puncte pozitive si sa-i dea linku-rile la acesti membrii.Bineinteles ca Miky77 s-a vandut instant cand a vazut oferta (55 mii de plusuri) Cand a inceput scandalul si lumea a inceput sa-l banuie pe Miky,omul s-a dat la fund.De asta e suparat Mitril.

Oare...de pe ce site e Mithril?

• Like 5
  • Minus 24
Link spre comentariu

Oare...de pe ce site e Mithril?

De unde PLM sa stiu eu?

Omul a fost clar in doua randuri.

1.Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici"

2.Un PM interceptat de biroul de contrainformatii unde Mitril ii spunea unui colaborator ca ii lasa lui toate SP-urile cand isi incheie activitatea aici.

Nu uita un lucru,fara colaborarea lui Miky,cautau aia recenzorii pana faceau spume la cur.

Link spre comentariu

De unde PLM sa stiu eu?

Omul a fost clar in doua randuri.

1.Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici"

2.Un PM interceptat de biroul de contrainformatii unde Mitril ii spunea unui colaborator ca ii lasa lui toate SP-urile cand isi incheie activitatea aici.

Nu uita un lucru,fara colaborarea lui Miky,cautau aia recenzorii pana faceau spume la cur.

Tu chiar crezi asta?

Si eu pot spune ca am venit de la o sedinta cu niste extraterestri. Ma crezi?

Ca sunt, sau au fost, diverse intelegeri intre verzi, da, o cred. Ca, poate, sunt interese de pe forumul vecin si si-au bagat coada pe aici- posibil. Dar si-n cazul asta, crede-ma, cei de dinvolo nu aveau nevoie de "informatii" sa gaseasca un membru vechi. Stiu f bine cum sa caute si mai ales pe cine.

• Like 6
  • Minus 24
Link spre comentariu

Tu chiar crezi asta?

Ca sunt, sau au fost, diverse intelegeri intre verzi, da, o cred. Ca, poate, sunt interese de pe forumul vecin si si-au bagat coada pe aici- posibil. Dar si-n cazul asta, crede-ma, cei de dinvolo nu aveau nevoie de "informatii" sa gaseasca un membru vechi. Stiu f bine cum sa caute si mai ales pe cine.

Sesizez sa te aprinzi foarte tare cand e vorba de site-ul concurent :thinking Culmea,eu n-am specificat ca este vorba despre el ci despre concurenta in general si sunt destul de multe site-uri concurente,adica zeci

• Like 28
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Sesizez sa te aprinzi foarte tare cand e vorba de site-ul concurent :thinking Culmea,eu n-am specificat ca este vorba despre el ci despre concurenta in general si sunt destul de multe site-uri concurente,adica zeci

Scuze ca intervin, dar ai dreptate aici.

Link spre comentariu

Sesizezi gresit.

Pipilica, te bazezi prea mult pe zvonuri, barfe, sau "ponturi" din surse indoielnice.

Ceea ce am vrut sa spun este ca @mithril poate fi oricine, iar "dezvaluirea" senzationala (poate) nu-i decat alt praf in ochi.

• Like 5
  • Minus 24
Link spre comentariu

Tu chiar crezi asta?

Despre ce site concurent e vorba ? Ca sunt atatea.  :snap

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...