vanatorul de pesti Reputație: -2 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Calea Grivitei nr. 24 Oras:Calea Grivitei nr. 24 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/695-gogu_p/Salvati-l care puteti. Pentru cine nu a înteles.Pisicuts a modificat scriptul de banare. Userii de la culoarea galbenă în sus nu mai pot fi banați.A recurs la acest gest din motivele știute de el. A schimbat în repetate rânduri regulile jocului - cheating abuziv (de 5 ori)Acesta este ultimul comunicat DIICOT 1 2 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Aștept să mi încarce punctele. Plm ... de vreo 3 zile, nu am aproape deloc! Hait !!! Nea Picoane ... ce-ai patit bre ? Minus 800 si ceva ? Pai cum ? Spune bre si mie , ce dracu' se intampla acilea ? Ce fumeaza obsedatii astia ? Te-ajut cu ceva ? 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Pentru cine nu a înteles.Pisicuts a modificat scriptul de banare. Userii de la culoarea galbenă în sus nu mai pot fi banați.A recurs la acest gest din motivele știute de el. A schimbat în repetate rânduri regulile jocului - cheating abuziv (de 5 ori)Acesta este ultimul comunicat DIICOT http://nimfomane.com/forum/user/134024-batranul-george/Uite un fost galben de curand banat. Din pacate pe el l-am vazut prea tarziu. 1 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Pentru cine nu a înteles.Pisicuts a modificat scriptul de banare. Userii de la culoarea galbenă în sus nu mai pot fi banați.A recurs la acest gest din motivele știute de el. A schimbat în repetate rânduri regulile jocului - cheating abuziv (de 5 ori)Acesta este ultimul comunicat DIICOT Ete ... a intrat Motanu' in panica , ca ramane fara useri pe platforma !!! LOL !!! 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Hait !!! Nea Picoane ... ce-ai patit bre ? Minus 800 si ceva ? Pai cum ? Spune bre si mie , ce dracu' se intampla acilea ? Ce fumeaza obsedatii astia ? Te-ajut cu ceva ? Nu bre, stai chill! Ziceam că nu am puncte +, să dau celor în pericol. 3 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Si eu am facut la fel. I-am dat tot ce am avut disponibil. Am vazut ca momentan a depasit pericolul. Nu mai e sub limita banarii.I-am dat si io 200 plusuri dar are putine postari. 26 8 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2017 I-am dat si io 200 plusuri dar are putine postari.Deocamdata e suficient. 2 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Pentru cine nu a înteles.Pisicuts a modificat scriptul de banare. Userii de la culoarea galbenă în sus nu mai pot fi banați.A recurs la acest gest din motivele știute de el. A schimbat în repetate rânduri regulile jocului - cheating abuziv (de 5 ori)Acesta este ultimul comunicat DIICOTDu te n pula mea😠3 10 Link spre comentariu
omu din umbra Reputație: 1230 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 gasca vesela Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 3, 2017 gasca veselaLa mine a fost alta gasca vesela:LaurelianBlack widowHarleyqueenRetribution ðŸ˜ðŸ˜ 8 10 Link spre comentariu
omu din umbra Reputație: 1230 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 part 2 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 3, 2017 M a vizitat si pe mine mthril acum 2 zile..inaintea gastii vesele de ieri😠8 10 Link spre comentariu
el_futadores Reputație: 356 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Decembrie 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0UT2E7o5Gkw Da ma Henzo, bataie de joc.Astia cu SP-uri ar trebui sa va cereti banii inapoi. :laugh2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Traiți-vă-ți vEața, lăsați dreacu' virtualu' :( 3 4 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 part 2Citeste postarea lui Mitril ca sa-ti dai seama cam despre ce e vorba. mithril, on 01 Dec 2017 - 5:20 PM, said: Trădarea se platește. Am colaborat cu Miky acum o lună până când ne-a întors spatele din cauza tam-tam-ului generat.Am banat pe Cinestie si Pipilica împreuna cu Miky, dar s-a retras ca o pizda ce este. mithril, on 01 Dec 2017 - 5:35 PM, said:Nu regretăm nimic, a fost o colaborare proastă pentru că ne-a intors spatele.Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici și noi am executat userii. Punct. PS: Ăsta este ultimul mesaj. 28 7 Link spre comentariu
omu din umbra Reputație: 1230 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Citeste postarea lui Mitril ca sa-ti dai seama cam despre ce e vorba. mithril, on 01 Dec 2017 - 5:20 PM, said: mithril, on 01 Dec 2017 - 5:35 PM, said: Mda, vazusem despre ce e vorba, dar mi-am dat seama prea tarziu. Motoko 13 mi-a dat un avertisment pe 8 noiembrie, dar cand am vazut o suta si ceva de notificari mi-a fost lene sa intru sa vad despre ce e vorba, nu mi-am imaginat ca se poate intampla chestia asta pentru ca nu am deranjat pe nimeni (adica ma gandeam ca pot lua ban de la admini pentru incalcarea regulamentului si ma simteam in siguranta). Iti dai seama ca am innebunit cand am vazut mai mult de 2000 de notificari si cand am intrat sa vad care era treaba mi s-a parut ceva suspect, pt ca nu poti da 2000 de puncte in 5 minute si am inceput sa sap ca sa vad despre ce e vorba 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Mda, vazusem despre ce e vorba, dar mi-am dat seama prea tarziu. Motoko 13 mi-a dat un avertisment pe 8 noiembrie, dar cand am vazut o suta si ceva de notificari mi-a fost lene sa intru sa vad despre ce e vorba, nu mi-am imaginat ca se poate intampla chestia asta pentru ca nu am deranjat pe nimeni (adica ma gandeam ca pot lua ban de la admini pentru incalcarea regulamentului si ma simteam in siguranta). Iti dai seama ca am innebunit cand am vazut mai mult de 2000 de notificari si cand am intrat sa vad care era treaba mi s-a parut ceva suspect, pt ca nu poti da 2000 de puncte in 5 minute si am inceput sa sap ca sa vad despre ce e vorbaMitril nu e de pe site-ul asta.Omul a intrat sa-l distruga,e interesat de membrii importanti (vechi si cu recenzii) asa ca avea nevoie de un tradator care sa se vanda pe un pumn de puncte pozitive si sa-i dea linku-rile la acesti membrii.Bineinteles ca Miky77 s-a vandut instant cand a vazut oferta (55 mii de plusuri) Cand a inceput scandalul si lumea a inceput sa-l banuie pe Miky,omul s-a dat la fund.De asta e suparat Mitril. 26 7 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Mitril nu e de pe site-ul asta.Omul a intrat sa-l distruga,e interesat de membrii importanti (vechi si cu recenzii) asa ca avea nevoie de un tradator care sa se vanda pe un pumn de puncte pozitive si sa-i dea linku-rile la acesti membrii.Bineinteles ca Miky77 s-a vandut instant cand a vazut oferta (55 mii de plusuri) Cand a inceput scandalul si lumea a inceput sa-l banuie pe Miky,omul s-a dat la fund.De asta e suparat Mitril.Oare...de pe ce site e Mithril? 5 24 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Ios aproape să-mi trag amantă :)))Si nu pareai sa fii genul sinucigas... 5 24 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Oare...de pe ce site e Mithril?De unde PLM sa stiu eu?Omul a fost clar in doua randuri.1.Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici"2.Un PM interceptat de biroul de contrainformatii unde Mitril ii spunea unui colaborator ca ii lasa lui toate SP-urile cand isi incheie activitatea aici. Nu uita un lucru,fara colaborarea lui Miky,cautau aia recenzorii pana faceau spume la cur. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 De unde PLM sa stiu eu?Omul a fost clar in doua randuri.1.Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici"2.Un PM interceptat de biroul de contrainformatii unde Mitril ii spunea unui colaborator ca ii lasa lui toate SP-urile cand isi incheie activitatea aici. Nu uita un lucru,fara colaborarea lui Miky,cautau aia recenzorii pana faceau spume la cur.Tu chiar crezi asta?Si eu pot spune ca am venit de la o sedinta cu niste extraterestri. Ma crezi?Ca sunt, sau au fost, diverse intelegeri intre verzi, da, o cred. Ca, poate, sunt interese de pe forumul vecin si si-au bagat coada pe aici- posibil. Dar si-n cazul asta, crede-ma, cei de dinvolo nu aveau nevoie de "informatii" sa gaseasca un membru vechi. Stiu f bine cum sa caute si mai ales pe cine. 6 24 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Tu chiar crezi asta?Si eu pot spune ca am venit de la o sedinta cu niste extraterestri. Ma crezi?Ca sunt, sau au fost, diverse intelegeri intre verzi, da, o cred. Ca, poate, sunt interese de pe forumul vecin si si-au bagat coada pe aici- posibil. Dar si-n cazul asta, crede-ma, cei de dinvolo nu aveau nevoie de "informatii" sa gaseasca un membru vechi. Stiu f bine cum sa caute si mai ales pe cine.Sesizez sa te aprinzi foarte tare cand e vorba de site-ul concurent :thinking Culmea,eu n-am specificat ca este vorba despre el ci despre concurenta in general si sunt destul de multe site-uri concurente,adica zeci 28 6 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sesizez sa te aprinzi foarte tare cand e vorba de site-ul concurent :thinking Culmea,eu n-am specificat ca este vorba despre el ci despre concurenta in general si sunt destul de multe site-uri concurente,adica zeci Scuze ca intervin, dar ai dreptate aici. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sesizez sa te aprinzi foarte tare cand e vorba de site-ul concurent :thinking Culmea,eu n-am specificat ca este vorba despre el ci despre concurenta in general si sunt destul de multe site-uri concurente,adica zeciSesizezi gresit. Pipilica, te bazezi prea mult pe zvonuri, barfe, sau "ponturi" din surse indoielnice.Ceea ce am vrut sa spun este ca @mithril poate fi oricine, iar "dezvaluirea" senzationala (poate) nu-i decat alt praf in ochi. 5 24 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Tu chiar crezi asta?Si eu pot spune ca am venit de la o sedinta cu niste extraterestri. Ma crezi?Ca sunt, sau au fost, diverse intelegeri intre verzi, da, o cred. Ca, poate, sunt interese de pe forumul vecin si si-au bagat coada pe aici- posibil. Dar si-n cazul asta, crede-ma, cei de dinvolo nu aveau nevoie de "informatii" sa gaseasca un membru vechi. Stiu f bine cum sa caute si mai ales pe cine.Despre ce site concurent e vorba ? Ca sunt atatea. :snap Link spre comentariu
Postări Recomandate