Sari la conținut

Consiliul Suprem al Pulimii

avpop

Postări Recomandate

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Pe Gelu l-a turnat pizda de Bubutz , prostul ala care ti-a donat tie contul AVPOP , nu Betty . Acelasi prost cu care ati santajat pe aici de comun acord si alti useri .Dar de ce introduci din nou alte persoane ?

Iti dai seama , pizdica , m-am ejaculat chiar .....in gura ta de Infractor ,  care ar face orice doar sa-si produca sticla de bautura zilnica  :)

Daca iti vine sa ejaculezi,fa-o in gura lui mata.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Iti explic eu . Bubutz pare educat , dar este un handicapat in alte privinte si nu tocmai lucid in ceea ce face  . S-a incurcat cu niste zdrente de care s-a indragostit peste masura uitand de familie si de copil , iar zdreanta i-a tocat toti banii , apoi din disperare a crezut ca recereaza acesti  bani cu care tot  sponsoriza o curva , dupa care curva i-a tras teapa si omul intrase in sevraj ca era si indragostit de ea. Si la cine sa apeleze ca sa-si spele onoarea , la  izmana cu Pisat , un infractor atarnator de aici , sub promisiunea (ptr. un comision) ca are el metodele lui de recuperat , folosindu-se de vechea metoda a  santajului . Intr-un final si-au luat ambii teapa ca nu au  recuperat nimic 

Henzo s-a incurcat cu Pisatul  din greseala , dupa care a realizat cu ce hahalera are de-a face si s-a retras  din aceasta tovarasie. proasta . Tot Henzo din naivitate m-a atacat si pe mine (aici) la comanda Pisatului , dupa care s-a convins (sper)  ca a gresit. Oricum aveam o cu totul alta impresie despre acesta , dar de , omul pana nu greseste pe propria piele nu se invata minte , iar el sper sa fi invatat ceva din lectia aceasta , cum si eu mi-am luat teapa vazand cine este adevaratul Picon in toata splendoare (de , nici eu nu am stiut cu ce fariseu am de-a face , am crezut ca daca are o varsta  are si....dar nu mai conteaza , m-am convins si eu , teapa mea de aceasta data)

Printesa mea 

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28577746_1709867972405920_3112104162520605704_n.jpg?oh=8cafb1e2f246f42226dbfbfa7cca4607&oe=5B3F9D72

• Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Buucresti

Rapanosule,de ce nu ai negat nimic din ce am zis?

Spune ca nu ai lucrat pe santier,nu i fost dependent de pacanele,nu erai imbracat ca un aurolac la propia cununie si nu ai fost parasit de nevasta?

Apropo,imi dai acordul sa postez pozele cu tine care dovedesc ceea ce am spus eu??? :laugh2

Deci munca este o rusine ... Tu te mandresti ca traiesti din proxenetism, santaj si diverse alte infractiuni ... ...

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

Sa ma calci pe cap?? :laugh2

Aschilopatule,de mult nu am mai ras cu asa pofta :laugh2

Ba taran basit si afumat,tu crezi ca eu sunt Gelu pe care il ameninti cu SMS-uri?

Aschilopata aia e fosta sotie,deci nu mai face parte din familia ta,asa ca pot s-o fut in cur cand vreau.

Pot sa postez poze cu tine si aschilopata? :laugh2

Cu ce sa futi ma, tu ... ca nu ai cu ce. Toata ziua futi din gura pe toti ... atat poti. Vad ca tot de santaj te ocupi la greu ...

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

Daca si eu as pune o poza cu muia ta Lisandrule si a familiei tale , inclusiv cu  fi-ta cum ar fi ? Sa auzim muila ? Ca observ ca aprobi asemenea practici , nu esti tu nebun degeaba .

PS: inca exista PM-ul acela  legat de poza lui Picon , in care oligofrenul acesta radea de el iar eu m-am luat de el ca nu-i frumos sa faca asa ceva . Eu nu exclud  ca tot el sa-i fi publicat acea poza pe aici (in trecut si in cateva randuri , nu doar Miskin )  Nu degeaba l-am facut prost si pe aceasta , de nenumarate ori  , ca a ajuns sa se inhaite si sa se coboare pe aici la mintea unui asemenea oligofren pus doar pe a santaja diversi useri  cu diferite chestii

Cum nu este exclus ca tot el sa vanture si pozele cu Deliapisi  si cu profilul ei real de FB pe aici. La cat e de parsiv , un oligofren fara ocupatie care se tine doar de rahaturi in permanenta (cu antecedente majore)  , si o pizda de barbat vai de steaua lui  , eu nu exclud absolut  nimic.

Dosarul lui este cu mult mai stufos decat ceeea ce detine el impotriva altora , stai cuminte  homosexualule si vezi-ti de treaba ta

Clonele lui sau prietenii lui de celula si pe mine ma ameninta zilnic ca posteaza poze cu mine ...

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

Băi oligofrenule, nu te potolești? Are dreptate Cristescu: cât ai lipsit, sau mai puțin prezent, a fost mai multă liniște. De când te-a făcut UL (la mișto, ca pe mulți alții),parcă ai înnebunit:te simți obligat să-ți dai cu părerea, să fii și mai sfătos (tu, care ești un lumpen obosit), mai băgăcios ca de obicei. Ești penibil, băi aschimodie!

De ce te bagi intre Milky si Pipilica ? Vrei sa le fii arbitru ? Ha ha ha !

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...