miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Picon, zic, sa te calmezi.Parerea unui lingau ca tine, ajuns sub poala izmanarului Pipilica, este nula. 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 8, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 Pe Gelu l-a turnat pizda de Bubutz , prostul ala care ti-a donat tie contul AVPOP , nu Betty . Acelasi prost cu care ati santajat pe aici de comun acord si alti useri .Dar de ce introduci din nou alte persoane ? Iti dai seama , pizdica , m-am ejaculat chiar .....in gura ta de Infractor , care ar face orice doar sa-si produca sticla de bautura zilnica :)Daca iti vine sa ejaculezi,fa-o in gura lui mata. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Ce va mai place sa vorbiți despre persoane care nu mai stau pe acest forum .... Bărbații bârfesc mai mult că femeile ... 🤦 3 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Picon, zic, sa te calmezi.Parerea unui lingau ca tine, ajuns sub poala izmanarului Pipilica, este nula.vorbise pakistanezu cu patrunjel :))) 1 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Ce va mai place sa vorbiți despre persoane care nu mai stau pe acest forum .... Bărbații bârfesc mai mult că femeile ... :laugh2 :hug1 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 vorbise pakistanezu cu patrunjel :)))Gogule, ajuta-ma sa inteleg.Replicile tale sunt menite sa troleze sau tu esti chiar tembel de-a binelea? 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2018 Pana te loveste :)POPNARE, La Multi Ani!!! cu ocazia zilei de 8 martie fetizta mea 7 5 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Gogule, ajuta-ma sa inteleg.Replicile tale sunt menite sa troleze sau tu esti chiar tembel de-a binelea?Ma uimeste prostia ta. Baga o poza cu meniul zilei ! 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2018 Iti explic eu . Bubutz pare educat , dar este un handicapat in alte privinte si nu tocmai lucid in ceea ce face . S-a incurcat cu niste zdrente de care s-a indragostit peste masura uitand de familie si de copil , iar zdreanta i-a tocat toti banii , apoi din disperare a crezut ca recereaza acesti bani cu care tot sponsoriza o curva , dupa care curva i-a tras teapa si omul intrase in sevraj ca era si indragostit de ea. Si la cine sa apeleze ca sa-si spele onoarea , la izmana cu Pisat , un infractor atarnator de aici , sub promisiunea (ptr. un comision) ca are el metodele lui de recuperat , folosindu-se de vechea metoda a santajului . Intr-un final si-au luat ambii teapa ca nu au recuperat nimic Henzo s-a incurcat cu Pisatul din greseala , dupa care a realizat cu ce hahalera are de-a face si s-a retras din aceasta tovarasie. proasta . Tot Henzo din naivitate m-a atacat si pe mine (aici) la comanda Pisatului , dupa care s-a convins (sper) ca a gresit. Oricum aveam o cu totul alta impresie despre acesta , dar de , omul pana nu greseste pe propria piele nu se invata minte , iar el sper sa fi invatat ceva din lectia aceasta , cum si eu mi-am luat teapa vazand cine este adevaratul Picon in toata splendoare (de , nici eu nu am stiut cu ce fariseu am de-a face , am crezut ca daca are o varsta are si....dar nu mai conteaza , m-am convins si eu , teapa mea de aceasta data)Printesa mea https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28577746_1709867972405920_3112104162520605704_n.jpg?oh=8cafb1e2f246f42226dbfbfa7cca4607&oe=5B3F9D72 5 5 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 10, 2018 Rapanosule,de ce nu ai negat nimic din ce am zis?Spune ca nu ai lucrat pe santier,nu i fost dependent de pacanele,nu erai imbracat ca un aurolac la propia cununie si nu ai fost parasit de nevasta?Apropo,imi dai acordul sa postez pozele cu tine care dovedesc ceea ce am spus eu??? :laugh2 Deci munca este o rusine ... Tu te mandresti ca traiesti din proxenetism, santaj si diverse alte infractiuni ... ... 2 7 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 10, 2018 Sa ma calci pe cap?? :laugh2Aschilopatule,de mult nu am mai ras cu asa pofta :laugh2Ba taran basit si afumat,tu crezi ca eu sunt Gelu pe care il ameninti cu SMS-uri?Aschilopata aia e fosta sotie,deci nu mai face parte din familia ta,asa ca pot s-o fut in cur cand vreau.Pot sa postez poze cu tine si aschilopata? :laugh2 Cu ce sa futi ma, tu ... ca nu ai cu ce. Toata ziua futi din gura pe toti ... atat poti. Vad ca tot de santaj te ocupi la greu ... 2 7 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 10, 2018 Daca si eu as pune o poza cu muia ta Lisandrule si a familiei tale , inclusiv cu fi-ta cum ar fi ? Sa auzim muila ? Ca observ ca aprobi asemenea practici , nu esti tu nebun degeaba . PS: inca exista PM-ul acela legat de poza lui Picon , in care oligofrenul acesta radea de el iar eu m-am luat de el ca nu-i frumos sa faca asa ceva . Eu nu exclud ca tot el sa-i fi publicat acea poza pe aici (in trecut si in cateva randuri , nu doar Miskin ) Nu degeaba l-am facut prost si pe aceasta , de nenumarate ori , ca a ajuns sa se inhaite si sa se coboare pe aici la mintea unui asemenea oligofren pus doar pe a santaja diversi useri cu diferite chestii Cum nu este exclus ca tot el sa vanture si pozele cu Deliapisi si cu profilul ei real de FB pe aici. La cat e de parsiv , un oligofren fara ocupatie care se tine doar de rahaturi in permanenta (cu antecedente majore) , si o pizda de barbat vai de steaua lui , eu nu exclud absolut nimic. Dosarul lui este cu mult mai stufos decat ceeea ce detine el impotriva altora , stai cuminte homosexualule si vezi-ti de treaba ta Clonele lui sau prietenii lui de celula si pe mine ma ameninta zilnic ca posteaza poze cu mine ... 2 7 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 10, 2018 Băi oligofrenule, nu te potolești? Are dreptate Cristescu: cât ai lipsit, sau mai puțin prezent, a fost mai multă liniște. De când te-a făcut UL (la mișto, ca pe mulți alții),parcă ai înnebunit:te simți obligat să-ți dai cu părerea, să fii și mai sfătos (tu, care ești un lumpen obosit), mai băgăcios ca de obicei. Ești penibil, băi aschimodie! De ce te bagi intre Milky si Pipilica ? Vrei sa le fii arbitru ? Ha ha ha ! 2 7 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 yagmur ozden ti-ai pus si tu fusta ? Vezi ca exista sectiunea TS/TG travestite :)))PS: Da, Cristi? 1 Link spre comentariu
yagmur ozden Reputație: 359 Postat Martie 11, 2018 Oras:Istanbul Oras:Istanbul Partajează Postat Martie 11, 2018 yagmur ozden ti-ai pus si tu fusta ? Vezi ca exista sectiunea TS/TG travestite :)))PS: Da, Cristi?Cu cine te certi? 2 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 11, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Martie 11, 2018 yagmur ozden ti-ai pus si tu fusta ? Vezi ca exista sectiunea TS/TG travestite :)))PS: Da, Cristi?Lasă-l că e slab cu Duhul și are acum o intervenție la o fată care e pe roșu ! 1 3 Link spre comentariu
yagmur ozden Reputație: 359 Postat Martie 11, 2018 Oras:Istanbul Oras:Istanbul Partajează Postat Martie 11, 2018 Lasă-l că e slab cu Duhul și are acum o intervenție la o fată care e pe roșu !Ti-ai dat punctuletul?Bravoo!Ti-am mai spus ca stai prost cu intelectul? 2 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 11, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Martie 11, 2018 Ti-ai dat punctuletul?Bravoo!Ti-am mai spus ca stai prost cu intelectul? Nu mă interesează părerea unui dezaxat care pretinde că este ITst și joacă timp de 2,3 ani fazan ! 1 3 Link spre comentariu
yagmur ozden Reputație: 359 Postat Martie 11, 2018 Oras:Istanbul Oras:Istanbul Partajează Postat Martie 11, 2018 Nu mă interesează părerea unui dezaxat care pretinde că este ITst și joacă timp de 2,3 ani fazan !Pe mine nu ma intereseaza ce te intereseaza pe tine!Punctuletul e la locul lui, da?👠3 1 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 :offtopic 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 11, 2018 Ceavetz mă? 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Cristi a disparut.... :( 2 16 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Cristi a disparut.... :( E la nevoie ! Se ascunde sub fusta unui cont SP de gagica. :laugh2 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 E la nevoie ! Se ascunde sub fusta unui cont SP de gagica. :laugh2Old habits die hard... 1 16 Link spre comentariu
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Martie 28, 2018 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Partajează Postat Martie 28, 2018 E la nevoie ! Se ascunde sub fusta unui cont SP de gagica. :laugh2Iar tu ai disparut de tot :laugh2.Cont closed,banat, ha ha ha :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate